ΖΩΔΙΑ

Σκορπίε, σήμερα θα νιώσεις την πραγματική αγάπη

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και την εμφάνιση της στο Ζυγό, σήμερα θα καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας και την παρορμητικότητά σας. Συνειδητά θα αποφύγετε συγκρούσεις και έντονες κόντρες, θα επιλέξετε περισσότερο τη διπλωματία και όχι τα άμεσα και σκληρά χτυπήματα. Συμβιβαστική θα είναι η στάση σας ως προς το ερωτικό σας ταίρι, θα είστε σε θέση να δείξετε κατανόηση και θα είναι φανερή η διάθεσή σας να διατηρήσετε κλίμα ήρεμο, ισορροπημένο και εντόνως ερωτικό. Σε τυχαία χρονική στιγμή, κάποιο πρόσωπο θα ιντριγκάρει τις ερωτικές σας διαθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό δεν θα έχετε καμία διάθεση να εμπλακείτε σε καβγάδες ή σε γεγονότα έντασης. Σήμερα θα διακατέχεστε από ειρηνικές διαθέσεις και όσοι από εσάς είστε χωρισμένοι θα προβείτε σε πράξεις συμφιλίωσης και επανασύνδεσης. Από μόνοι σας θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ερωτικό κλίμα σε προσωπική σας συνάντηση με πρόσωπο που προσπαθείτε εδώ και πολύ καιρό να κερδίσετε το ενδιαφέρον του. Κλείνει με επιτυχία ερωτική υπόθεση που είχε αναστατώσει το συναισθηματικό σας κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό θα διευρυνθούν τα συναισθηματικά σας όρια. Θα εμφανιστείτε αρκετά ανεκτικοί, για να μην πέσετε σε παγίδα παρεξηγήσεων θα αποφύγετε λεκτικές διαμάχες και αυτή τη φορά θα έχετε τη διάθεση να δώσετε περισσότερη σημασία στην ουσία των πράξεων παρά των λέξεων. Θα είστε σε θέση να ελέγξετε το άγχος σας, θα χαλιναγωγήσετε τις ανασφάλειές σας και η κοινωνικότητά σας θα σας προσφέρει μια πολύ ευχάριστη και ανέμελη μέρα. Σε φιλικό περιβάλλον, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, αν σας πήρε η κατρακύλα της απογοήτευσης, τώρα με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό θα περάσετε σε περίοδο έντονης αισιοδοξίας. Έρχονται ελπιδοφόρες αλλαγές που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας και πολύ γρήγορα θα διαπιστώσετε πως δεν άξιζε να στεναχώριεστε και να αγχώνεστε. Θα εκτιμηθεί η αξία σας μέσα στον εργασιακό σας χώρο και ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα θα σας βοηθήσει να αποδείξετε ικανότητες και ταλέντα. Θερμή ερωτική πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό θα σας κάνει συναισθηματικούς και στόχος σας θα είναι η αρμονία και η ηρεμία στις προσωπικές σας σχέσεις. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση είτε ερωτική, είτε επαγγελματική, γιατί το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι ικανό να σας αλλάξει ολόκληρη τη ζωή. Για την ώρα, φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας και θα διαπιστώσετε πως θα προσελκύσετε κοντά σας άτομα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα στάδιο πιο μπροστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, με την είσοδο της Σελήνης στο Ζυγό, αισιόδοξες σκέψεις θα διεισδύσουν στο μυαλό σας και να μη σας φάνει περίεργο, αν αποφασίσετε να αλλάξετε στόχους και κατευθύνσεις. Ίσως να έχετε τη διάθεση να κρατήσετε αποστασιοποιημένη συμπεριφορά μέσα στο χώρο της εργασίας σας, με έντονη την επιθυμία να κάνετε πέρα ανθρώπους που σας στεναχωρούν ή σας προβληματίζουν. Σήμερα δεν θα θελήσετε να ζήσετε τίποτα το ανιαρό, γι’ αυτό θα επιδοθείτε σε πράξεις έντονης δραστηριότητας.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας, αισιοδοξία, ζωτικότητα και ενέργεια θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σας, κοινωνική θα είναι η στάση σας, φανερά  δοτική η συμπεριφορά σας. Ο θετικός τρόπος σκέψης σας και η δημιουργική σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε με επιτυχία τα τυχαία συμβάντα που θα προκύψουν. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να εξιτάρει τις αισθήσεις σας  που μάλλον θα είναι καινούριο κι όχι κάποιο από τα παλιά. Φανείτε συνετοί στη διαχείριση των οικονομικών σας, αποφύγετε σπατάλες και υπερβολικά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί μου Σκορπιοί η εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό και το εξάγωνο της με τον Κρόνο θα σας κάνει κοινωνικούς, συναισθηματικά ευαίσθητους και πολύ εκφραστικούς. Συμπονετική και προστατευτική θα είναι η στάση σας, με αποτέλεσμα να κερδίσετε την εκτίμηση, και κυρίως την εμπιστοσύνη συγκεκριμένου προσώπου που διατηρεί έντονη την επιθυμία να διεισδύσει ολοκληρωτικά στην ερωτική σας ζωή. Σήμερα θα νιώσετε πως αυτό που πάνω από όλα έχει σημασία είναι η πραγματική αγάπη και όχι το ποιος έχει το πάνω χέρι και για πόσο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, με την εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό θα σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά και θα περάσετε σε περίοδο ψυχικής ηρεμίας. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρήσετε στις επαγγελματικές σας επαφές, θα είστε διαλλακτικοί και αρκετά συζητήσιμοι. Σήμερα  θα πλαισιωθείτε από αγαπημένα σας πρόσωπα και θα νιώσετε την απόλυτη έννοια της φιλίας και της οικογενειακής ασφάλειας. Μια πολύ θερμή πρόταση από πρόσωπο που κερδίσατε την καρδιά του θα έχει ευχάριστες, ίσως και ερωτικές εξελίξεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό θα ενισχύσει κατά πολύ τη ζωτικότητά σας, θα είστε γεμάτοι ενέργεια και συγκαταβατικότητα. Η διάθεσή σας για έντονες δραστηριότητες θα σας κάνει θετικούς σε φιλικές αλλά και σε ερωτικές προτάσεις. Ένα απρόοπτο συμβάν θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε για λίγο από τις επαγγελματικές σκέψεις και θα εστιάσετε σε συγκεκριμένη ερωτική σας υπόθεση. Μια σειρά τυχαίων γεγονότων θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε με παλιό αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό θα διακατέχεστε από τάση δημιουργικότητας και για όσους από εσάς είστε φύση καλλιτεχνική θα βγάλετε στην επιφάνεια τα κρυμμένα σας ταλέντα. Αποτελεσματικότητα θα υπάρξει στις πράξεις σας και στον εργασιακό σας χώρο θα δράσετε με διάθεση συμβιβασμού και διπλωματίας. Κλείνουν κάποιες δύσκολες συναισθηματικές υποθέσεις που σας χαλούσαν την ψυχολογία, θα έχετε την όρεξη να βρεθείτε σε φιλικές παρέες και να εμπλακείτε σε κοινωνικές δραστηριότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Φίλοι μου Ιχθύες, με την εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό θα υπάρξει έντονη κινητικότητα, θα εμπλακείτε σε διαφόρων ειδών δραστηριότητες και θα αξιοποιήσετε επιτυχώς κάποιες νέες προτάσεις που θα λάβετε. Οι ερωτικές εξελίξεις δεν θα σας αφήσουν παραπονεμένους, θα υπάρξει συνάντηση με συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποβεί μοιραία. Θερμή συναισθηματική συζήτηση που θα ανοιχτεί μεταξύ σας, θα λύσει το μπερδεμένο ως τώρα κουβάρι και θα δοθούν υποσχέσεις που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας ζωή.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Αυστηρώς ακατάλληλο για άντρες! Μάθε πώς θα τον κάνεις να μείνει για πάντα δίπλα σου!

Δείτε τι καιρό θα κάνει στην καρδιά σας σήμερα

Ο τελευταίος χορός των μεγάλων αλλαγών. Ποια μηνύματα μας στέλνουν οι ουρανοί το μήνα Μάρτιο.