ΖΩΔΙΑ

Σκορπιέ, πες το “ναι” και δε θα χάσεις

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, μπορείτε σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να τον θαυμάσετε για τις κοπιαστικές προσπάθειες που έχει καταβάλλει, δίχως να τον επικρίνετε και να περιμένετε να γίνονται όλα σε γρήγορους ρυθμούς. Απολαύστε σήμερα με κέφι και ζωντάνια τις στιγμές με το σύντροφό σας, οπλιστείτε με αυθορμητισμό και παρορμητισμό για να κάνετε ένα καινούργιο, ερωτικό ξεκίνημα αν είστε μόνοι, το αποτέλεσμα μιας ζεστής συντροφιάς ανταμείβει τη γοητεία σας, οι πρωτοποριακές σας ιδέες αγκαλιάζονται με τρυφερότητα απ’ το ταίρι σας.

Ταύρος

Οι οικονομικές και οι επαγγελματικές συζητήσεις, αγαπημένοι μου Ταύροι, είναι σήμερα στο προσκήνιο της καθημερινότητάς σας, πράγμα που σας δημιουργεί τη διάθεση να εξωτερικεύσετε την πρακτικότητα και τις ικανότητές σας, αποδεικνύοντας στα κοντινά πρόσωπα και τους συνεργάτες σας πως διψάτε για ριζικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας και κυρίως στα ερωτικά σας, που αν δεν ρισκάρετε με μια καινούργια γνωριμία, αν μένετε στο αμφίρροπο παρελθόν κι αν διστάζετε να προχωρήσετε μ’ ένα νέο ειδύλλιο, πολύ φοβάμαι πως θα βασανίζεστε με αβεβαιότητα και φοβίες.

Δίδυμοι

Ενεργητικότητα και δυναμισμό στη σκέψη και τη διάθεση πρέπει να έχετε σήμερα, φίλοι μου Δίδυμοι, για να μπορέσετε ν’ αντικρούσετε τις αντιπαραθέσεις και την πίεση στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, επενδύοντας στη συμπάθεια και την εκτίμηση που έχουν για σας τα κοντινά σας πρόσωπα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και πάρτε πρωτοβουλία στην ερωτική σας ζωή, προσκαλώντας το ταίρι σας σε μια ζεστή έξοδο, σπάστε την καθημερινή ρουτίνα με πρωτότυπες ιδέες, ιεραρχήστε τις προτεραιότητες στη σχέση σας, χαρίστε στον εαυτό σας και στο άλλο σας μισό ηρεμία και ξεγνοιασιά!

Καρκίνος

Πατήστε σε στέρεο έδαφος σήμερα, αγαπημένοι μου Καρκίνοι, οργανώστε με ηρεμία και δίχως άγχος τις επαγγελματικές και κοινωνικές σας υποχρεώσεις, είναι μια μέρα που όλοι απαιτούν από σας την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, σας βρίσκουν ανοιχτούς και εγκάρδιους, γι’ αυτό συναντήστε φίλους, μιλήστε για τα πιστεύω και τις ιδέες σας, φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο, αποφύγετε μια σχέση που σας κουράζει και σας ταλαιπωρεί, ισορροπείστε τις συναισθηματικές σας ανάγκες, συζητώντας με το ταίρι σας για τις ανησυχίες και τους φόβους σας, μην προκαλείτε αντιπαραθέσεις στο δεσμό σας.

Λέων

Με τη Σελήνη να μπαίνει στον Κριό σήμερα, φίλοι μου Λέοντες, πνέει ένα ζεστό αεράκι αλλαγών στην καθημερινότητά σας, κι ενώ μπορεί να αισθάνεστε πως όλα είναι άνω κάτω στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, μπορείτε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τα σχέδιά σας, στοχεύοντας στην επιτυχία, να κανονίσετε μια κοντινή φυγή με το σύντροφό σας για να ξεκουραστείτε απ’ τις φροντίδες και τις υποχρεώσεις, να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον κι ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή και να αφεθείτε απ’ τις σκοτούρες και τις ευθύνες στη ζεστασιά της σχέσης σας!

Παρθένος

Έχετε ζεστή και φιλική διάθεση σήμερα, αγαπημένοι Παρθένοι, πράγμα που σας δίνει τη δυνατότητα και τις ευκαιρίες να συζητήσετε ένα επαγγελματικό σας πρόβλημα με τους ανωτέρους σας, να διευρύνετε τις προσωπικές σας γνωριμίες και να εξομαλύνετε την κακοτυχία και τις δυσκολίες στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Κάντε μια τρυφερή έκπληξη στο ταίρι σας σήμερα, αποδεικνύοντας τον έρωτά σας με πράξεις και δοτικότητα, πάρτε απόσταση απ’ τη ζήλεια και τις εκρηκτικές στιγμές, εκπέμποντας γοητεία και τρυφερότητα στο δεσμό σας.

Ζυγός

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και τις προσωπικές σας υποχρεώσεις σήμερα, φίλοι μου Ζυγοί, εξετάζοντας με προσοχή τα σημεία που συγκλίνουν οι απόψεις σας με τους συνεργάτες και τις σχέσεις σας, βλέποντας το επαγγελματικό και κοινωνικό σας μέλλον, με σιγουριά και βεβαιότητα πως μπορείτε μέσα από συμμαχικά μονοπάτια να ξεπεράσετε τις δυσκολίες στη συναισθηματική σας ζωή. Έχετε την ανάγκη να επιβεβαιώσετε τα αισθήματα του άλλου σας μισού, με μια ανέμελη απόδραση απ’ τη ρουτίνα, ζεσταίνοντας την παγωμένη ατμόσφαιρα του δεσμού σας.

Σκορπιός

Οι αστρολογικές όψεις, αγαπημένοι μου Σκορπιοί, σήμερα, προσανατολίζουν το ενδιαφέρον και την προσοχή σας κυρίως στις προσωπικές σας σχέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν πρέπει να εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε καινούργια ευκαιρία παρουσιαστεί στην επαγγελματική σας καριέρα. Αν η καρδιά σας είναι αδέσμευτη, δεχτείτε μια ζεστή πρόταση από πρόσωπο που δεν σταματά να δείχνει το φιλικό του ενδιαφέρον και δεν θα χάσετε, αν είστε σε σχέση, ακούστε τα παράπονα του συντρόφου σας, απαλύνοντας την ένταση στο δεσμό σας με ήρεμη και τρυφερή διάθεση.

Τοξότης

Με τη Σελήνη να μπαίνει στον Κριό, φίλοι μου Τοξότες και την Αφροδίτη απ’ τους Διδύμους, είναι αδύνατον σήμερα να μην έχετε τη διάθεση να γεφυρώσετε, με το επικοινωνιακό σας ταλέντο και τη διπλωματία σας, τυχόν χάσματα που έχουν δημιουργηθεί στις διαπροσωπικές κι επαγγελματικές σας σχέσεις, αφού μπορείτε να μεταμορφώσετε το γκρίζο τοπίο στη συναισθηματική σας καθημερινότητα σε ερωτικό παιχνίδι με το ταίρι σας, βάζοντας αισιοδοξία και αυθορμητισμό στο δεσμό σας, αλλά και να κεντρίσετε το ενδιαφέρον και το φλερτ μιας καινούργιας γνωριμίας.

Αιγόκερως

Ίσως το εργασιακό τοπίο και η επαγγελματική φόρτιση σας κουράσουν λίγο περισσότερο σήμερα, αγαπημένοι μου Αιγόκεροι, σε σημείο να θέλετε ν’ αποφύγετε επιβαρυντικές συζητήσεις με τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας που δημιουργούν ένταση ή κόντρες. Χαλαρώστε, ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες, καλέστε φίλους κι αγαπημένα πρόσωπα στο σπίτι σας, ξεδώστε λίγο παραπάνω, ο Ερμής απ’ τον Ταύρο σας φέρνει πιο κοντά στις ερωτικές σας προσδοκίες, έχετε τη διάθεση να θέλξετε μια καινούργια, ερωτική γνωριμία, να μαγνητίσετε το φλερτ του αντίθετου φύλου.

Υδροχόος

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό σήμερα, φίλοι μου Υδροχόοι, σας παροτρύνει να εστιάσετε στις απτές επαγγελματικές σας επιθυμίες, να δικαιωθείτε για τον ισορροπημένο τρόπο που αντιμετωπίζετε τις κακοτοπιές στην καθημερινότητά σας, να σχεδιάσετε και να οργανώσετε με ειρηνικούς και αρμονικούς ρυθμούς, αλλά και με αφοσίωση στο δεσμό σας, μια μικρή απόδραση, ένα ευχάριστο ταξίδι, μια παθιασμένη συνάντηση με το ταίρι σας, σας προτείνει να μάθετε απ’ τα λάθη του παρελθόντος για ν’ αποφύγετε τις παγίδες που ίσως στήσει στην καρδιά σας μια καινούργια γνωριμία.

Ιχθύς

Δώστε την ενέργεια και τη ζωντάνια σας σήμερα, αγαπημένοι Ιχθύες, στις ανθρώπινες και προσωπικές σας σχέσεις που βλέπουν άδολα και αγνά τις προθέσεις και τις ανάγκες σας, μην ασχολείστε με συνεργασίες και γνωριμίες που σας πλήγωσαν, εστιάστε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στο σύντροφό σας, αντλήστε δύναμη από την κατανόηση και τη ζεστασιά στην ερωτική σας ζωή, για ν’ ανταπεξέλθετε στις δύσκολες συνθήκες της καθημερινότητάς σας. Η ασφάλεια και η τρυφερότητα στο δεσμό σας θεραπεύει κάθε ανησυχία σας, σας κάνει αξιαγάπητους και ανέμελους.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Εβδομαδιαίο μελωδικό αφιέρωμα: Η ομορφιά ή η προσωπικότητα μετράει περισσότερο για κάθε ζώδιο;

Ερμής Απριλίου 2015 στον Ταύρο: Με υπομονή και επιμονή φτάσε στην γραμμή του τερματισμού

Η ερωτική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας από 13 έως 19 Απριλίου 2015 από την Νάνσυ Πατμανόγλου