ΖΩΔΙΑ

Σκορπιέ, ετοιμάσου για συναισθηματικές εκρήξεις

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, ναι μεν θα νιώσετε έντονη αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά ότι τίποτα δεν μπορεί να σας πτοήσει ή να σας εμποδίσει, ωστόσο προσοχή στην τάση που έχετε να οδηγείτε τις καταστάσεις στα άκρα. Ίσως να εμφανιστούν αυτοκαταστροφικές διαθέσεις, γι’ αυτό φανείτε προνοητικοί σχετικά με τις αντιδράσεις του ίδιου σας του εαυτού. Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό, θα ενισχυθεί κατά πολύ η σεξουαλική σας δράση, ενδεχομένως να θελήσετε να κρατήσετε μυστική κάποια ερωτική σας κίνηση.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν παλιές σας εμμονές. Προσοχή σε σκηνές ζήλειας, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην πέσετε στην παγίδα ανυπόστατων αμφιβολιών και να μην πάρετε αποφάσεις στηριζόμενοι σε συναισθηματικά συμπλέγματα. Ερωτικό και ψυχολογικό στήριγμα θα αποτελέσει για εσάς πρόσωπο που αν κάνετε τη σωστή επιλογή να το εμπιστευτείτε, τότε θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να βιώσετε στιγμές ερωτικής και συναισθηματικής αρμονίας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα δημιουργήσει έντονη την ανάγκη σας για ισορροπία και θα σας βοηθήσει να καταχωνιάσετε αμφιβολίες και ανασφάλειες. Αυτή τη φορά, θα καταφέρετε να αποφύγετε τις αρνητικές υποψίες και να κρατηθείτε μακριά από αμφισβητήσεις. Φιλικές προτάσεις για εξόδους διασκέδασης θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, σήμερα θα βιώσετε ευχάριστες ερωτικές στιγμές, θα βρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία που είχε κλονιστεί τον τελευταίο καιρό.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα φέρει μια ελαφριά σύγχυση στον εσωτερικό σας κόσμο και ίσως να φανεί πως δεν ξέρετε τι θέλετε. Σε περίπτωση που εμφανιστούν διλήμματα, τότε ακολουθήστε το ένστικτό σας γιατί ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό  θα ενισχύσει κατά πολύ τη διαίσθησή σας. Για σήμερα προμηνύονται έντονες ερωτικές εξελίξεις, ένα απρόοπτο γεγονός θα φέρει πνοή ανανέωσης με δυνατές προοπτικές. Απεγκλωβίζεστε από το αρνητικό παρελθόν και ξεκινάτε νέα ερωτική πορεία.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές τόσο στη σκέψη σας, όσο και στις επιθυμίες σας. Θα απορρίψετε προτάσεις που δεν σας ικανοποιούν, τολμώντας να αποφύγετε συμβιβασμούς και με πολύ συνειδητό τρόπο θα απομακρύνετε από τη ζωή σας πρόσωπα που το μόνο που σας προσέφεραν ως τώρα ήταν αρνητική επιρροή. Μια ευχάριστη συνάντηση θα έχει αποτέλεσμα ερωτικής ένωσης και μια τυχαία πληροφορία που θα λάβετε, θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε καινούργια όνειρα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα δεν θα έχετε καμία διάθεση να εμπλακείτε σε κόντρες, συγκρούσεις και γενικά σε στενάχωρες καταστάσεις.  Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, στην ερωτική σας ζωή έρχονται εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα, που θα κλείσουν παλιές πικρές ιστορίες και θα μεταβείτε σε στάδιο συναισθηματικής και ψυχικής ισορροπίας. Δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας να απασχολήσει την καρδιά σας, προσοχή όμως να μην τα δώσετε όλα από την πρώτη στιγμή και χάσετε την έλξη του μυστηρίου.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό, θα αναθεωρήσετε κάπως τις απόψεις σας και τους στόχους σας. Ένα γεγονός θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πως για να προκύψει θετικό μέλλον, θα πρέπει πρώτα να απεγκλωβιστείτε από το αρνητικό παρόν, γι’ αυτό παίρνετε απόφαση να αποκοπείτε από οτιδήποτε σας πνιγεί ή σας χαλά την ψυχολογία. Η συναισθηματική σας μετάλλαξη θα σας κάνει αισιόδοξους και ιδιαιτέρως προσιτούς σε νέα πρόσωπα. Σήμερα ευνοούνται καινούργιες γνωριμίες.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σας, ευνοούνται οι καινούργιες αναζητήσεις και οι αλλαγές σχεδίων. Θα λάβετε την ανταμοιβή που αναμένατε τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον ερωτικό, γεγονός που θα σας φέρει αισιοδοξία και πολύ δυνατή αυτοπεποίθηση, ωστόσο θα υπάρξουν και κάποιες συναισθηματικές εκρήξεις που θα βγάλουν στο φως σκοτεινές σας σκέψεις και κρυμμένα σας όνειρα. Διαφυλάξτε τα μυστικά σας και δείξτε εμπιστοσύνη με βάση το ένστικτό σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ίσως να σας φέρει ένα συναισθηματικό μπέρδεμα και με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε στάση ζωής και θέση οπτικού πεδίου. Η κατάληξη ενός γεγονότος θα σας πείσει να στρίψετε το τιμόνι της ζωής σας προς άλλη κατεύθυνση και θα είναι πολύ αποφασιστικός ο τρόπος που θα διεκδικήσετε αλλαγές. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, ακολουθήστε το ένστικτό σας, θα είναι ικανό να σας οδηγήσει σε μια μεγάλη προσωπική επιτυχία.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό, ωστόσο ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα φέρει ταραχές στις συναισθηματικές σας αναζητήσεις, ενισχύοντας τάσεις κτητικότητας και ερωτικής υπεροχής. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην πέσετε στην παγίδα της ζήλειας, γιατί είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να σας παρασύρει σε λάθος αποφάσεις. Επικεντρωθείτε στη δύναμη της γοητείας σας, διατηρήστε σε υψηλά επίπεδα την αυτοπεποίθησή σας και παράλληλα αποφύγετε να πέσετε θύμα των ανασφαλειών σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, από τη μια ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό, από την άλλη ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σήμερα μάλλον θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με την αδύναμη, ίσως και σκοτεινή πλευρά, του χαρακτήρα σας. Θα φανείτε επιρρεπείς σε σκηνές ζήλειας και θα θελήσετε να διατηρήσετε μυστικότητα σε κάποιες υποψίες σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε ερωτικές συγκρούσεις, μην αφήσετε την ανυπομονησία σας να κατευθύνει τις πράξεις σας. Απρόοπτη εξομολόγηση που θα λάβετε θα σας πείσει πως δεν πρέπει να ανησυχείτε για τίποτα.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας όρεξη για αντίσταση, ακόμα και για απόρριψη. Θα πατήσετε πόδι, με στόχο να απομακρύνετε ό, τι σας προκαλεί απαισιοδοξία, στενοχώρια ή ό, τι σας δημιουργεί ψυχικό βάρος. Αντιδράστε άφοβα και βγάλτε τη δύναμή σας στη φόρα, γιατί σας δηλώνω πως έχετε τα προσόντα να κερδίσετε αυτό που θέλετε και να επιτύχετε σε ό, τι ακριβώς στοχεύσετε. Μην αφήσετε άλλο το χρόνο να στραφεί εναντίον σας, βγείτε δυναμικά και θα κερδίσετε.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έκλειψη Σελήνης Απριλίου 2015 στο Ζυγό: Η ειρήνη δεν μπορεί να διατηρηθεί με τη βία, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την κατανόηση

Μυστικά για τον κατακτήσεις από το πρώτο ραντεβού!

Ερωτικές αριθμολογικές προβλέψεις Απριλίου 2015.