ΖΩΔΙΑ

Σκορπιέ, ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα καθώς και η αντίθεσή της με την Αφροδίτη, ίσως να προκαλέσουν ένα είδος συναισθηματικών εκρήξεων στις επαφές σας, φιλικές ή ερωτικές. Σήμερα δεν θα αρκεστείτε στα επιφανειακά λόγια ή στις απλές ενδείξεις, αντιθέτως θα αναζητήσετε αποδείξεις, με στόχο να αποκαλυφθούν τα πραγματικά αληθινά αισθήματα. Στις συνομιλίες σας θα έχετε τη διάθεση να τα πείτε έξω από τα δόντια, οι πράξεις σας θα χαρακτηρίζονται από δυναμικότητα και πάθος. Εμπιστευτείτε τις παρορμήσεις σας, θα σας οδηγήσουν στο σωστό δρόμο!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη θα εξοπλίσει την παρουσία σας με μια πιο ερωτική όψη και θα επαναφέρει το συναισθηματισμό στο χαρακτήρα σας. Τυχαία απρόσμενη συνάντηση θα αποτελέσει γέφυρα ανάμεσα σε εσάς και αγαπημένο σας πρόσωπο, που για κάποιον ανούσιο λόγο είχατε απομακρυνθεί. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας για κοινωνικές δραστηριότητες και για φιλικές συναναστροφές, η ξαφνική παρουσία ενός συγκεκριμένου προσώπου, μάλλον θα ανάψει σπίθα στην καρδιά σας.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα καθώς και η αντίθεσή της με την Αφροδίτη, θα σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί και αρκετά συναισθηματικοί, με έντονη τη διάθεση να περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις. Με σοβαρότητα και ωριμότητα θα αντιμετωπίσετε οικογενειακά ζητήματα και θα καταφέρετε να επιτύχετε την ισορροπία που αναζητάτε. Απελευθερωμένοι και πολύ εκδηλωτικοί θα φανείτε σε ερωτικά θέματα, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς σε νέα πρόσωπα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, θα ενισχυθεί μέσα σας το αίσθημα της αγάπης και της κατανόησης. Για σήμερα τουλάχιστον, θα αποβάλλετε τις αντιδραστικές σας τάσεις και θα εμφανιστείτε διαλλακτικοί με έντονη την ανάγκη για επανασυνδέσεις. Για όσους από εσάς διανύετε περίοδο χωρισμού, θα προκύψει συμβάν που θα φέρει ένωση και όχι τελική απομάκρυνση. Η απόφασή σας να δείξετε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε, θα δημιουργήσει καινούρια και πολύ έντονα συναισθηματικά γεγονότα.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, αναζητώντας ουσιαστικές λύσεις, θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε συναισθηματικές εκκρεμότητες και να κλείσετε επιτυχώς ανοιχτές ερωτικές υποθέσεις. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, αυτή τη φορά πρωταρχικό σας μέλημα θα είναι η ισορροπία της ερωτικής σας σχέσης. Θα σας ανοίξει την καρδιά του το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ωστόσο προσοχή να μη φανείτε δύσκαμπτοι ή δήθεν αδιάφοροι, για να μην υπάρξει  κίνδυνος να δώσετε απογοητευτικές εντυπώσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με ισορροπία θα ξεκινήσει η μέρα σας, ωστόσο η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα φέρει συναισθηματικές ανατροπές με πολύ θετική κατάληξη. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, κάποιο πρόσωπο που ενδεχομένως να είστε και εσείς, μετανιώνει για λάθη ή για αδιάφορη στάση και έρχεται να δημιουργήσει συνθήκες επανασύνδεσης. Έντονα λόγια και απρόοπτες εξομολογήσεις θα φέρουν αναταραχές που τελικά θα σας βγουν σε καλό. Επανέρχονται παλιά θερμά αισθήματα, μπαίνει σε τάξη η συναισθηματική σας κατάσταση και ανοίγεται δρόμος σταθερού ερωτικού δεσμού!

Ζυγός

Από αυθορμητισμό και παρορμητικότητα θα διακατέχεστε, φίλοι μου Ζυγοί, και το πιθανότερο είναι πως σήμερα θα έχετε πολύ έντονες ερωτικές διαθέσεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη, αυτό που πάνω απ’ όλα θα σας ενδιαφέρει είναι να εντοπίσετε τα πραγματικά αισθήματα και να δεθούν συναισθηματικά οι σχέσεις σας, φιλικές ή ερωτικές. Το μυαλό σας θα το έχετε σε ενδεχόμενα ή προτάσεις διασκέδασης με έντονη τη διάθεση να απομακρυνθείτε από  επαγγελματικούς χώρους. Ακολουθήστε τις επιθυμίες και τις βασικές σας ανάγκες, αφεθείτε σε ευχάριστες παρέες.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη, σήμερα θα παραμελήσετε για λίγο ζητήματα που αφορούν την καριέρα σας και θα εντείνετε την προσοχή σας σε θέματα φιλίας και ερωτικών υποθέσεων. Θα νιώσετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας απέναντι στους τρίτους, θα φερθείτε με περισσότερη κατανόηση και αποδοχή βοηθώντας να  βγουν στην επιφάνεια ουσιώδη αισθήματα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο απ’ τα παλιά, σε αυτά που θα ακούσετε δεν θα υπάρχει κανένα ψέμα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, συναισθηματικές αναταραχές και ερωτικές εκπλήξεις θα σας φέρει το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, καθώς και η αντίθεσή της με την Αφροδίτη. Αυτή τη φορά, θα θελήσετε να περάσετε τις σχέσεις σας σε ένα πιο βαθύ επίπεδο με δυνατές συναισθηματικές ρίζες. Συνεργάσιμοι θα εμφανιστείτε στον επαγγελματικό σας χώρο, ωστόσο πρωταγωνιστικό ρόλο στη σκέψη σας, θα έχει το ραντεβού που θα σας προτείνει πρόσωπο δίνοντας σας ελπίδα για σταθερό δεσμό. Έρχεται ευχάριστο αποτέλεσμα, τακτοποιήστε τα συναισθήματά σας και εκφράστε τα ελεύθερα, χωρίς ενδοιασμούς.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά της κάθε κατάστασης και παράλληλα η αντίθεσή της με την Αφροδίτη, θα τονώσει την ερωτική και σεξουαλική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σήμερα θα πάρετε την απόφαση να αναλάβετε ορμητική δράση, με στόχο να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν ερωτική στασιμότητα ή μονοτονία. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε κάτι που αναζητάτε εδώ και πολύ καιρό.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη θα σας οδηγήσει σε βαθιές αναζητήσεις και θα απαιτήσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό, να κάνετε ένα οριστικό ξεκαθάρισμα ως προς τα αισθήματά σας. Θα σας δημιουργηθεί έντονα η διάθεση να διαγράψετε από τη ζωή σας πρόσωπα που σας κουράζουν και με πολύ δυναμική στάση θα προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές μέσα στην ερωτική σας σχέση. Δεν θα λείψουν οι ερωτικές προκλήσεις και ο πολύ θερμός τρόπος με τον οποίο θα τις χειριστείτε θα σας δώσει άνοιγμα για νέες ερωτικές γνωριμίες.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύες, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη, σήμερα θα ανακαλύψετε πως κάποιο πρόσωπο τρέφει βαθιά αισθήματα για εσάς. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα  βγάλουν στο φως αλήθειες και αποσύρονται καταστάσεις που σας έριχναν στάχτη στα μάτια.  Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για σοβαρές ερωτικές συζητήσεις, για όμορφες φιλικές συναναστροφές αλλά και για νέες γνωριμίες. Μείνετε κοντά σε οικογενειακά σας πρόσωπα, δείξτε την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας, ίσως να νιώσετε πως σας χρειάζονται πολύ περισσότερο απ’ ό, τι δείχνουν.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έκλειψη Σελήνης Απριλίου 2015 στο Ζυγό: Η ειρήνη δεν μπορεί να διατηρηθεί με τη βία, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την κατανόηση

Μυστικά για τον κατακτήσεις από το πρώτο ραντεβού!

Ερωτικές αριθμολογικές προβλέψεις Απριλίου 2015.