ΖΩΔΙΑ

Sex tips για κάθε ζώδιο. Αυτό που θέλουν στο κρεβάτι

Pexels

Η σεξουαλική συμβατότητα είναι ένας «χορός» μεταξύ δύο ατόμων, που το καθένα φέρνει τις μοναδικές του επιθυμίες, προτιμήσεις και προσωπικότητα στην κρεβατοκάμαρα.

Αν και η αστρολογία δεν είναι ο μόνος καθοριστικός παράγοντας για τις σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιου, μπορεί να προσφέρει ενδιαφέρουσες ιδέες για το τι μπορεί να ανάψει τις φλόγες του πάθους για κάθε ζώδιο. Παρακάτω λοιπόν σου παρουσιάζουμε μερικά sex tips, με βάση τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου.

Sex Tips για κάθε ζώδιο Pexels

Κριός

Οι Κριοί είναι γνωστοί για το φλογερό και περιπετειώδες πνεύμα τους. Για να πυροδοτήσεις τη σεξουαλική του φλόγα, θα πρέπει να αγκαλιάσεις την ανάγκη τους για ενθουσιασμό και καινοτομία. Πάρε πρωτοβουλίες, δείξε αυτοπεποίθηση και φέρε την περιπέτεια εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας. Πειραματίσου με νέες στάσεις και εξερεύνησε τη συγκίνηση του αυθορμητισμού για να διατηρήσεις το πάθος τους άσβεστο.

Ταύρος

Ο Ταύρος εκτιμά τον αισθησιασμό και τη σωματική ευχαρίστηση, γι’ αυτό και το καλύτερο sex tip που μπορείς να ακολουθήσεις είναι να εστιάσεις στις αισθήσεις τους. Δημιούργησε λοιπόν ένα άνετο περιβάλλον με πινελιές πολυτέλειας, όπως αρωματικά κεριά και απολαυστικές λιχουδιές. Η αργή και σταθερή αποπλάνηση λειτουργεί άψογα για έναν Ταύρο. Παρατεταμένα προκαταρκτικά και τρυφερά χάδια, θα εκτιμηθούν επίσης δεόντως.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι έλκονται από την πνευματική διέγερση. Για να αιχμαλωτίσεις το μυαλό και το σώμα τους, μοιραστείτε φαντασιώσεις και εξερευνήστε σενάρια ρόλων που τροφοδοτούν τη φιλομαθή φύση τους. Η ποικιλία είναι βασικό συστατικό για να εξερευνήσεις τη σεξουαλικότητα ενός Διδύμου.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι βαθιά συναισθηματικά ζώδια, που εκτιμούν την οικειότητα σε συναισθηματικό επίπεδο. Φρόντισε λοιπόν να δημιουργήσεις έναν ασφαλή χώρο, μέσα στον οποίο θα μπορούν να ξεκλειδώσουν την πιο ερωτική τους πλευρά. Οι Καρκίνοι εκτιμούν το προκαταρκτικό παιχνίδι που περιλαμβάνει απαλά αγγίγματα, αγκαλιές και ουσιαστικές συζητήσεις. Η συναισθηματική σύνδεση είναι το κλειδί.

Λέων

Οι Λέοντες ευδοκιμούν στην προσοχή και τον θαυμασμό. Οπότε το μόνο ουσιαστικά χρήσιμο sex tip που χρειάζεσαι σε αυτή την περίπτωση, είναι ότι θα πρέπει να τους συμπεριφερθείς σαν πρωταγωνιστές της σεξουαλικής σας εμπειρίας. Άφησέ τους να πάρουν πρωτοβουλία και να εκφράσουν τις επιθυμίες τους. Όσο περισσότερο ενθουσιασμό δείχνεις, τόσο περισσότερο φουντώνει η φλόγα του πάθους.

Παρθένος

Οι Παρθένοι εκτιμούν τη λεπτομέρεια και τη γενναιοδωρία. Δώσε προσοχή στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, στοχεύοντας σε μια ουσιαστική, σεξουαλική εμπειρία. Οι αργές κινήσεις έχουν απήχηση στη φύση των Παρθένων. Αφιέρωσε χρόνο για να εξερευνήσεις τις ερωτογενείς ζώνες τους, δείχνοντας προσοχή στις επιθυμίες τους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί αναζητούν την ομορφιά και την αρμονία σε όλες τις πτυχές της ζωής, συμπεριλαμβανομένων των σεξουαλικών τους εμπειριών. Για να τους σαγηνέψεις επένδυσε στη δημιουργία μιας οπτικά ελκυστικής και αισθητικά ευχάριστης ατμόσφαιρας. Φρόντισε επίσης να να εξερευνήσεις τις επιθυμίες τους με ισορροπημένο τρόπο, δίνοντας την ίδια προσοχή στη δική τους ευχαρίστηση, αλλά και στη δική σου.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι έντονα και παθιασμένα άτομα. Για να γνωρίσεις την παθιασμένη τους σεξουαλική φύση όμως σε όλο της το μεγαλείο, θα πρέπει να αγκαλιάσεις την ανάγκη τους για συναισθηματική σύνδεση και ένταση. Ξεκίνα συζητήσεις μέσα από τις οποίες μπορούν να αποκαλύψουν τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες τους. Πειραματίσου με τη δυναμική εξουσίας, το παιχνίδι ρόλων και τα σενάρια που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν πλήρως τα πάθη τους σε ένα ασφαλές και συναινετικό περιβάλλον.

Τοξότης

Οι Τοξότες διψάνε για περιπέτεια και νέες εμπειρίες. Πειραματίσου λοιπόν με νέα μέρη, νέες στάσεις και κράτα τα πράγματα ανάλαφρα και παιχνιδιάρικα, επιτρέποντάς τους να εκφράσουν την περιπετειώδη πλευρά τους χωρίς περιορισμούς.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι εκτιμούν τη σταθερότητα. Για να συνδεθείς μαζί τους και σε σεξουαλικό επίπεδο, θα πρέπει λοιπόν να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και συναισθηματικής ασφάλειας. Η αργή και σταθερή αποπλάνηση λειτουργεί καλά με τον Αιγόκερω. Με την πάροδο του χρόνου, το αίσθημα προσμονής λειτουργεί ακόμα καλύτερα.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι αντισυμβατικοί και εκτιμούν τη μοναδικότητα. Για να τους κεντρίσεις το ενδιαφέρον, εξερεύνησε εναλλακτικές πτυχές της σεξουαλικότητάς τους, μιλώντας ανοιχτά για φαντασιώσεις και τεχνικές που ευθυγραμμίζονται με την προοδευτική νοοτροπία τους.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Φρόντισε λοιπόν να δημιουργήσεις μια οικεία ατμόσφαιρα που να αγκαλιάζει τη ρομαντική τους φύση. Πρόσθεσε αισθησιακές πινελιές όπως απαλή μουσική και απαλό φωτισμό για να μπουν στο κλίμα. Ενθάρρυνέ τους να μοιραστούν τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες τους, επιτρέποντας στη δημιουργικότητά τους να καθοδηγήσει τις σεξουαλικές εμπειρίες σας.