ΖΩΔΙΑ

Πώς επηρεάζει η Πανσέληνος το κάθε ζώδιο;

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Σήμερα, 4 Μαΐου, έχει πανσέληνο! Θα είναι ωραία;

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, Πανσέληνος στον Σκορπιό σήμερα κι εσείς επιζητάτε την ασφάλεια σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας. Αυτό που επιθυμείτε είναι να δείτε τις καταστάσεις στην επαγγελματική σας ζωή να προχωρούν με τον τρόπο που εσείς θέλετε και να προβείτε σε κάποιες αλλαγές που έχετε σχεδιάσει. Στα αισθηματικά σας, θέλετε εσείς οι δεσμευμένοι να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στην ερωτική σας ζωή και να  μιλήσετε με το ταίρι σας ειλικρινά και να πείτε όλα όσα νιώθετε. Για τους αδέσμευτους, μπορείτε σήμερα να αναζητήσετε σταθερότητα στην ερωτική σας ζωή και να μπείτε σε μία νέα σχέση. Αυτό που θέλετε είναι να νιώσετε ασφαλείς στις ερωτικές σας επιλογές.

Ταύρος

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, δίνετε βάση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και νιώθετε καλά με όλα όσα ασχολείστε. Στην επαγγελματική σας ζωή, θα είστε σήμερα αρκετά δραστήριοι και θα νιώσετε την ανάγκη να προωθήσετε τις νέες ιδέες σας και να δείτε θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Σήμερα θα έχετε αυξημένες επαφές με τους φίλους σας και θα μοιραστείτε μαζί τους τα νέα σας. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι βιώνετε πολύ θετικά συναισθήματα στη σχέση σας και αρχίζετε να συζητάτε την περαιτέρω εξέλιξη της σχέσης σας και τι ακριβώς θέλετε να γίνει στο μέλλον. Οι αδέσμευτοι έχετε διάθεση για φλερτ σήμερα.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, σήμερα έχουμε Πανσέληνο στον Σκορπιό κι εσείς θα έχετε κάποιες εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή που ενδεχομένως να σας προβληματίσουν καθώς δεν βλέπετε την εξέλιξη των θεμάτων που σας απασχολούν και αυτή η στασιμότητα ίσως να σας εκνευρίσει. Καλό θα είναι να μην αφήσετε να βγει αυτός ο εκνευρισμός και να μην έχετε αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας. Στα αισθηματικά σας, θέλετε εσείς οι δεσμευμένοι να ασχοληθείτε με το ταίρι σας και να κάνετε μαζί δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να διώξετε τη ρουτίνα από τη σχέση σας αλλά και από την καθημερινότητά σας γενικότερα.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, θα φροντίσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να κάνετε την καθημερινότητά σας καλύτερη και πιο δημιουργική. Θα επικρατήσει σήμερα η χαρά και η δημιουργικότητά σας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας και θα κάνετε πράγματα που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση αλλά και την ψυχολογία. Σε αισθηματικό επίπεδο, θα είστε εσείς οι δεσμευμένοι σήμερα ιδιαίτερα ρομαντικοί και ευχάριστοι απέναντι στο ταίρι σας και αυτή σας η συμπεριφορά θα ευχαριστήσει ιδιαίτερα το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι έχετε ανάγκη να επιβεβαιωθείτε και να χαρείτε το φλερτ μέσα από νέες γνωριμίες που θέλετε να κάνετε.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η Πανσέληνος στον Σκορπιό σήμερα θα σας κάνει λίγο πιο ευάλωτους αλλά και συναισθηματικούς. Ενδεχομένως να σας έρθουν στο μυαλό κάποια θέματα τα οποία αντιμετωπίσατε κατά το παρελθόν και αυτές οι θύμησες να σας προβληματίσουν. Συναναστραφείτε σήμερα με ανθρώπους που μπορούν να σας κάνουν να περάσετε καλά και να σας δώσουν χαρά. Η μέρα κρύβει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις στις συναναστροφές σας με τους φίλους σας. Σε αισθηματικό επίπεδο, εσείς οι δεσμευμένοι, επιζητάτε τη συναισθηματική επιβεβαίωση από το ταίρι σας και χαίρεστε που το ταίρι σας είναι εκφραστικό απέναντί σας και σας δείχνει όλα όσα νιώθει.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό σήμερα, θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί αλλά και διασκεδαστικοί. Θα είστε η ψυχή της παρέας και όλες σας οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες και πολύ χαρούμενες. Θα κάνετε τους άλλους να περνούν καλά στην παρέα σας και θα κληθείτε να είστε οι διασκεδαστές. Σε αισθηματικό επίπεδο, σήμερα τονίζεται η συντροφικότητα στη σχέση σας και νιώθετε πως το ταίρι σας κατανοεί τις ανάγκες σας και κάνει τα πάντα, προκειμένου να σας βλέπει ότι είστε καλά και ότι νιώθετε όμορφα μέσα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι έχετε μία τάση στην περιπέτεια και στο φλερτ σήμερα.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, σήμερα με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, θα έχετε κάποιες θετικές ειδήσεις σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σας. Στα επαγγελματικά σας, θα έχετε κάποιες εξελίξεις που θα σας κάνουν να νιώσετε ασφαλείς στις επιλογές σας και θα σας δώσουν ώθηση για να είστε ακόμα πιο παραγωγικοί. Στα αισθηματικά σας, εκπέμπετε δυναμισμό εσείς οι αδέσμευτοι και έντονη σεξουαλικότητα και τραβάτε πάνω σας σήμερα βλέμματα θαυμασμού. Οι κατακτήσεις σας θα είναι αυξημένες και θα τονωθεί ιδιαίτερα η αυτοπεποίθησή σας. Η ερωτική επιλογή που θα κάνετε θα είναι πολύ κατασταλαγμένη, γιατί εσείς πλέον ξέρετε τι θέλετε και τι αποζητάτε στον έρωτα.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, με την Πανσέληνο σήμερα να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, θα δώσετε και θα λάβετε αγάπη στα αγαπημένα σας πρόσωπα και αυτή η διαδικασία θα σας τονώσει ιδιαίτερα ψυχολογικά. Θα λάβετε ικανοποίηση από τις γενικότερες συναναστροφές σας σήμερα ενώ θα βρείτε υποστηρικτές για τα επαγγελματικά σας σχέδια και για το όραμά σας γενικότερα. Είστε σε μία φάση στην ερωτική σας ζωή εσείς οι δεσμευμένοι που επιθυμείτε να δείτε με το ταίρι σας την πορεία της σχέσης σας, αυτό μπορεί να σημαίνει και μια επισημοποίηση, σε περίπτωση που συμφωνείτε για αυτό με το ταίρι σας.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η Πανσέληνος σήμερα στον Σκορπιό θα σας ξυπνήσει θύμησες από το παρελθόν σας και θα νιώσετε την ανάγκη να δείτε τις καταστάσεις του παρελθόντος σε διάφορες εκφάνσεις της ζωής σας, με διαφορετική οπτική αντιμετώπισης. Θα σας απασχολήσουν σήμερα και κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν και θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο, εσείς οι δεσμευμένοι θα κρατήσετε μια πιο κλειστή στάση απέναντι στο ταίρι σας και δεν θα είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί. Οι αδέσμευτοι ενώ θέλετε να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει και θα σας φέρει μία νέα σχέση, σήμερα φαίνεται να μη θέλετε να γίνει αυτό άμεσα.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, σήμερα με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, επιζητάτε να ζήσετε σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας το κάτι διαφορετικό, θέλετε να μην υπάρχει αυτή η ρουτίνα που νιώθετε στην καθημερινότητά σας και θέλετε να δραπετεύσετε από αυτήν. Συναντιέστε με τους φίλους σας, προκειμένου να σας βοηθήσουν να καταφέρετε αυτό το στόχο σας και να σας κάνουν να περάσετε όμορφες και χαρούμενες στιγμές. Στα αισθηματικά σας, ενδεχομένως εσείς οι δεσμευμένοι να είστε περισσότερο κτητικοί απέναντι στο ταίρι σας, χωρίς κάποια ιδιαίτερη αφορμή αλλά για εσάς είναι κι αυτός ένας τρόπος για να δείξετε στο ταίρι σας το ενδιαφέρον σας, το οποίο παραμένει αμείωτο.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, η Πανσέληνος στον Σκορπιό σήμερα θα σας βοηθήσει να δώσετε ώθηση στα επαγγελματικά σας ζητήματα αλλά και να αναγνωριστεί η αξία σας σε αυτόν τον τομέα. Θα πρέπει αυτή η αναγνώριση όμως να σας δώσει ώθηση για παραπάνω παραγωγικότητα και σε καμία περίπτωση να μην εφησυχαστείτε και σταματήσετε να προσπαθείτε για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Στην ερωτική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι επιζητάτε σήμερα το φλερτ και τις χαλαρές στιγμές στον έρωτα, δεν θέλετε προς το παρόν να δεσμευτείτε και να περάσετε σε μία νέα σχέση αλλά αποζητάτε τις περιπέτειες που σας ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, σήμερα έχουμε Πανσέληνο στον Σκορπιό, θέλετε να αποδείξετε αλλά και να προβάλετε τις ικανότητές σας στα επαγγελματικά σας και να δείξετε τι αξίζετε αλλά και τι μπορείτε να καταφέρετε. Θα είστε κοινωνικοί και θα κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες με ανθρώπους που έχουν να σας πουν πολλά και να διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Σας ενδιαφέρουν οι ουσιαστικές συζητήσεις από τις οποίες αποκομίζετε κάτι. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι δεσμευμένοι ψάχνετε τρόπους, προκειμένου να ανανεώσετε τη σχέση σας και να μη νιώθετε ρουτίνα ή ότι ασχολείστε συνέχεια με τα ίδια πράγματα. Προτείνετε στο ταίρι σας τρόπους για να ανανεωθείτε κι αυτό κάνει πολύ καλό στη σχέση σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Αιγυπτιακή Αστρολογία: Μάθε ποιο είναι το Αιγυπτιακό σου ζώδιο!

Κεφάλαιο Απιστία: Πως αντιδρούν τα 12 ζώδια.