ΖΩΔΙΑ

Ψαράκι, θα έχεις πολλές κατακτήσεις

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, με την έκλειψη Σελήνης σήμερα στον Ζυγό αυτό στο οποίο πρέπει να εστιάσετε είναι στον παρορμητισμό σας, σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας. Θα έχετε την τάση να κινείστε με παρόρμηση και καλό θα είναι να μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για καταστάσεις και ανθρώπους. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι θα ζητήσετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στον ερωτικό τομέα και θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα θέλω σας. Οι δεσμευμένοι καλό θα είναι να προσέξετε τις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στη σχέση σας, κυρίως από την τάση σας να βγάζετε παρορμητικά συμπεράσματα και χωρίς να υπάρχει κάποια αφορμή ή κάποιος ουσιαστικός λόγος.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η έκλειψη Σελήνης σήμερα στον Ζυγό μπορεί να φέρει κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας και να σας ωθήσει να αλλάξετε την εργασιακή σας καθημερινότητα. Επιθυμείτε τη σημερινή μέρα να βελτιώσετε κάποιες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την ευεξία σας και θέλετε να τροποποιήσετε τις συνθήκες που αφορούν κάποια συνήθειά σας. Στην ερωτική σας ζωή, μπορείτε τώρα να αναζητήσετε τρόπους, προκειμένου να βελτιώσετε τις συνθήκες στη σχέση σας και να κάνετε μαζί με το ταίρι σας προσπάθειες για την ανανέωση της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι δεν επιθυμείτε τη δεδομένη χρονική στιγμή να προβείτε σε ουσιαστικές αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή, γιατί θέλετε να είστε ξεκάθαροι μέσα σας για το τι αναζητάτε.

Δίδυμοι

Αυτή η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό σας ωθεί στο να το ρίξετε στη διασκέδαση και στο να περάσετε καλά με την παρέα που εσείς επιθυμείτε. Θέλετε να αισθανθείτε καλά, θέλετε να έχετε την καλοπέρασή σας και γενικά να χαρείτε τις στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα είστε κοινωνικοί και μέσα από την αυξημένη σας κοινωνικότητα εσείς οι αδέσμευτοι θα καταφέρετε να κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες, γιατί επιθυμείτε μία νέα σχέση που θα σας κάνει να ερωτευτείτε και να βγείτε από τα συνηθισμένα. Και οι δεσμευμένοι σήμερα θέλετε με το ταίρι σας να αφήσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας πίσω και να περάσετε με το ταίρι σας διασκεδαστικά και όμορφα.

Καρκίνος

Με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό σήμερα, θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι αλλά και την οικογένειά σας γενικότερα. Καλό θα είναι όμως να αποφύγετε τις εντάσεις, χαμηλώστε τους τόνους στις συζητήσεις σας και βρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μέσα από το διάλογο, λύσεις και απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Στην αισθηματική σας ζωή, θα έχετε σήμερα εσείς οι δεσμευμένοι την αίσθηση του ανικανοποίητου και θα επιζητάτε τις διαβεβαιώσεις αγάπης από το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι είστε σε μία φάση όπου δεν θα επιθυμούσατε να κάνετε μία νέα σχέση ακόμα, ίσως να μη νιώθετε έτοιμοι.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, σήμερα με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό, ενδεχομένως να επικρατήσει μία ασυνεννοησία στις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Θα έχετε ένα παράπονο σχετικό με την αίσθησή σας ότι δεν σας κατανοούν και δεν μπορούν να σας καταλάβουν, το ίδιο κι εσείς αυτούς. Καλό θα είναι σήμερα να δείξετε την προσοχή σας στα οικονομικά σας και σε ό, τι σχετίζονται αυτά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Στην αισθηματική σας ζωή, θα έχετε την τάση να αμφισβητείτε το ταίρι σας και να προσπαθείτε να βγάζετε λάθος τις συμπεριφορές του απέναντί σας. Οι αδέσμευτοι δεν θέλετε σήμερα να νιώσετε μοναξιά, γι’ αυτό θα επιλέξετε την παρέα φίλων σας, προκειμένου να περάσετε όμορφες στιγμές.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η έκλειψη σήμερα θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας κατάσταση. Επανεξετάζετε τα έξοδά σας και κινείστε με τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε να τα μειώσετε και να καταφέρετε να κάνετε έναν σωστότερο προϋπολογισμό. Σήμερα θα έχετε επίσης την τάση να βρείτε λύσεις και για άλλα θέματα που σας αφορούν κι έχουν να κάνουν και με άλλους βασικούς τομείς της ζωής σας. Στην αισθηματική σας ζωή, θέλετε να νιώσετε σταθερότητα στη σχέση σας και να κάνετε με το ταίρι σας δραστηριότητες που θα σας ευχαριστούν και τους δύο. Οι αδέσμευτοι σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε και να χαρείτε τον έρωτα χωρίς δεσμεύσεις.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί στο να ασχοληθείτε κυρίως και πρωτίστως με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Με όλα εκείνα που αφήνατε πίσω και αφορούσαν εσάς, προκειμένου να ασχοληθείτε με θέματα των δικών σας ανθρώπων. Τώρα βάζετε στόχο τον εαυτό σας και φροντίζετε να τον κάνετε καλύτερο σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας. Στην αισθηματική σας ζωή, προβάλλετε τις δικές σας ανάγκες στη σχέση σας και ζητάτε από το ταίρι σας να τις σεβαστεί αλλά και να τις καλύψει, αν πραγματικά ενδιαφέρεται για αυτές και φυσικά και θα το κάνει και με τις πράξεις του θα δείξει το πόσο πολύ ενδιαφέρεται και για τις δικές σας ανάγκες.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, σήμερα με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό θα πάρετε ικανοποίηση εσείς μέσα από τη βοήθεια που θα προσφέρετε στα δικά σας αγαπημένα άτομα. Μπορεί μέσα σας να υπάρχει μία πικρία για πρόσωπα και καταστάσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας, ωστόσο δεν θέλετε να το δείξετε και δεν αφήνετε να φανεί κάτι τέτοιο στις συναναστροφές σας. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι δεσμευμένοι ενδεχομένως να εκφράσετε κάποια παράπονα στο ταίρι σας για τον τρόπο που επικοινωνείτε ή για κάποια θέματα που από κοινού σας απασχολούν αλλά μέσα από το διάλογο θα καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες και δεν θα αφήσετε τη σχέση σας και το ταίρι σας εκτεθειμένα σε μία κατάσταση που δε σας ευχαριστεί.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό σήμερα επηρεάζει το φιλικό και γενικότερα τον κοινωνικό σας κύκλο. Ενδεχομένως να προκύψει κι ένα άτυπο ξεκαθάρισμα μέσα σας με ποιους θέλετε να προχωρήσετε και με ποιους όχι. Θέλετε να είστε σίγουροι για τις επιλογές που θα κάνετε και θέλετε  να πάρετε τις αποφάσεις εκείνες που θα σας οδηγήσουν στο σωστό αποτέλεσμα. Στην αισθηματική σας ζωή και στη σχέση σας, γίνεστε αναλυτικοί και προσπαθείτε να δείξετε, με κάθε τρόπο, το ενδιαφέρον σας στο ταίρι σας, προκειμένου να νιώσει συναισθηματική ασφάλεια και να είστε μαζί ενωμένοι αλλά και αγαπημένοι με ισορροπία στη σχέση σας.

Αιγόκερως

Κάποια θέματα στην επαγγελματική σας ζωή, ενδεχομένως σήμερα με την έκλειψη Σελήνης να σας απασχολήσουν και να κληθείτε να βρείτε λύσεις προκειμένου να τα ξεπεράσετε. Επίσης, σήμερα θα έχετε την τάση να κυριαρχήσετε στα δικά σας άτομα και να επικρατήσει η δική σας γνώμη σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στην αισθηματική σας ζωή, αναζητάτε τις στιγμές εκείνες με το ταίρι σας που θα φέρουν την αρμονία στη σχέση σας και θα δείτε τη σχέση σας με μία πιο δημιουργική οπτική. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες, προκειμένου  να ανοιχτείτε συναισθηματικά σε μία νέα γνωριμία, χωρίς όμως να είστε τελείως σίγουροι για την επιλογή σας.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, σήμερα το ζητούμενό σας είναι να επεκτείνετε γενικότερα τις γνώσεις σας αλλά και να προγραμματίσετε για το επόμενο διάστημα ένα ταξίδι το οποίο επιθυμείτε να κάνετε πάρα πολύ. Θα είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σήμερα και όπου κι αν πάτε με την αυξημένη σας κοινωνικότητα και με τη φιλική σας διάθεση, θα λάμψετε και θα τραβήξετε βλέμματα θαυμασμού πάνω σας. Στην αισθηματική σας ζωή, δείχνετε το ρομαντισμό σας στη σχέση σας και αναζητάτε τρόπους ξεχωριστούς, προκειμένου να περάσετε με τη σχέση σας μία όμορφη μέρα. Οι αδέσμευτοι θέλετε σήμερα να χαρείτε την ελευθερία σας και να κάνετε δραστηριότητες που θα ευχαριστούν εσάς.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό σήμερα και θα υπάρχει στην καθημερινότητά σας μία ασάφεια και γενικά καταστάσεις και πρόσωπα που δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρα απέναντί σας. Θα θελήσετε επίσης σήμερα να ασχοληθείτε και με κάποια οργανωτικά θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σας, θα θελήσετε να την κάνετε πιο πρακτική και ενδιαφέρουσα. Στην αισθηματική σας ζωή, και κυρίως εσείς οι δεσμευμένοι, δεν θέλετε σήμερα για κανέναν λόγο να νιώσετε πίεση, αποζητάτε την ηρεμία σας και θέλετε με το ταίρι σας να έχετε συνεννόηση και καλή επικοινωνία. Οι αδέσμευτοι μπορείτε σήμερα να είστε πιο εξωστρεφείς στην ερωτική σας ζωή και να έχετε νέες κατακτήσεις.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έκλειψη Σελήνης Απριλίου 2015 στο Ζυγό: Η ειρήνη δεν μπορεί να διατηρηθεί με τη βία, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την κατανόηση

Μυστικά για τον κατακτήσεις από το πρώτο ραντεβού!

Ερωτικές αριθμολογικές προβλέψεις Απριλίου 2015.