ΖΩΔΙΑ

Πώς θα πάνε τα επαγγελματικά τον Δεκέμβριο, με βάση το ζώδιό σου

Unsplash

Η Πανσέληνος της 12ης Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στους Διδύμους και αυτό σημαίνει ότι όλοι συνεχίζουμε να επηρεαζόμαστε στο κομμάτι των επαγγελματικών. Τι σημαίνει Πανσέληνος στους Διδύμους; Υπάρχει αρκετή ένταση και είναι πιθανό να προκληθούν μεγάλα δράματα στη δουλειά. Παρόλα αυτά, είναι μία καλή περίοδος για να ολοκληρώσεις τα μικρά projects που έχεις αναλάβει και θα έχεις την ενέργεια για να το πετύχεις.

Είναι οι μέρες που αντιλαμβάνεσαι τι περιμένεις από τη δουλειά σου και προς τα πού θέλεις να στραφείς. Ακόμα και αν δεν πάρεις το bonus που ήθελες, ίσως αυτό πυροδοτήσει αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Τώρα κάνεις μεγάλες αλλαγές. Μάθε πώς θα λειτουργήσει αυτή η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο.

Κριός

Τα έχεις δώσει όλα στη δουλειά και έχεις προσπαθήσει πολύ για να αποδείξεις την αξία σου. Τώρα είναι η στιγμή που περιμένεις την ανταμοιβή και ασχολείσαι λίγο με τον εαυτό σου. Περίμενε και ξεκουράσου.

Ταύρος

Ξέρεις την αξία σου και περιμένεις να το δει και το αφεντικό σου. Βασίσου στις δυνάμεις και πίστεψε ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Οι αποφάσεις σου θα σε οδηγήσουν σε πολύ καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά.

Δίδυμοι

Καλά, εσύ θα νιώσεις τις αλλαγές περισσότερο από όλους. Κάτι αρχίζει να τσουλάει και ας φαίνεται ότι όλα πάνε κατά διαόλου. Διατήρησε την υπομονή και τον ρυθμό σου και όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

Καρκίνος

Νιώθεις like a boss και η δουλειά κυλάει κάπως πιο ήρεμα. Γνωστοποίησε τα σχέδιά σου και δείξε τι έχεις να προσφέρεις χωρίς άγχος και δεύτερες σκέψεις.

Λέων

Είχες πολύ άγχος το τελευταίο διάστημα αλλά αχνοφαίνεται μία ακτίνα αισιοδοξίας. Είναι καλή περίοδος να συνδεθείς περισσότερο με τους συναδέλφους σου και να δημιουργηθεί ένα καλύτερο κλίμα στη δουλειά.

Παρθένος

Όταν μία πόρτα κλείνει, μία άλλη πάντα ανοίγει. Να είσαι ανοιχτή στο σύμπαν γιατί πλησιάζει μία πολύ καλή νέα ευκαιρία (επαγγελματικά μιλώντας). Αν πάρεις άδεια στις γιορτές, κάνε focus μόνο στον εαυτό σου.

Ζυγός

Έχεις δουλέψει τόσες υπερωρίες τελευταία που έχεις ξεχάσει πώς είναι να ασχολείσαι με τον εαυτό σου. Ξεκουράσου λίγο γιατί το αξίζεις, και με το παραπάνω.

Σκορπιός

Είσαι αρκετά επιρρεπής στα εργασιακά δράματα, επομένως κράτα χαμηλούς τόνους. Για να μην πέσεις θύμα κουτσομπολιού, απλώς μη συμμετέχεις.

Τοξότης

Μη σταματάς τώρα γιατί όλα δείχνουν ότι ανθίζεις στη δουλειά. Χρησιμοποίησε την ενέργεια που έχεις για να προχωρήσεις και μη χάνεις τη δύναμη που φυλάς μέσα σου.

Αιγόκερως

Πολύ δράμα και για εσένα στη δουλειά. Ευτυχώς, η λογική σου θα σε κρατήσει μακριά από τις εντάσεις ή θα σε κάνει να λύσεις όποια προβλήματα προκύψουν μέσα στον Δεκέμβριο.

Υδροχόος

Έλα σε επαφή με το εσωτερικό σου αφεντικό και μη φοβάσαι τίποτα. Τώρα μπορείς να οραματιστείς το επαγγελματικό σου μέλλον και μάλιστα να το πετύχεις. Προχώρα!

Ιχθύς

Ξεκίνα να στέλνεις βιογραφικά γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει. Κάνε διορθώσεις, μίλησε με το δίκτυο των γνωριμιών σου και βρες την επόμενη δουλειά που θα σου ταιριάζει περισσότερο.