ΖΩΔΙΑ

Ποια είναι τα πιο τοξικά χαρακτηριστικά των ζωδίων;

Pexels

Όλοι έχουμε καλά και κακά χαρακτηριστικά μέσα μας και αυτό είναι που μας κάνει ανθρώπους. Δεν είναι δυνατόν κάποιος να έχει μόνο μια καλή ή κακή πτυχή στην προσωπικότητά του. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα τοξικά στοιχεία, που σε κάποιες περιπτώσεις γίνονται κάτι περισσότερο από προφανή.

Τα πιο τοξικά χαρακτηριστικά των ζωδίων

Το να κατέχουμε ένα αρνητικό χαρακτηριστικό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, αρκεί να έχουμε τη θέληση να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και να βελτιωθούμε. Παρακάτω θα βρεις τα πιο τοξικά χαρακτηριστικά των ζωδίων. Το τι θα κάνεις με αυτά, είναι δική σου απόφαση.

Κριός

Ο Κριός είναι αλαζονικός, αυταρχικός, απαιτητικός και παρορμητικός. Και μερικές φορές, μπορεί να γίνει ακόμη και νταής. Αυτό συμβαίνει γιατί οι Κριοί είναι καλοί στο ρόλο του αφεντικού, κάτι που είναι υπέροχο, αλλά είναι εύκολο να ξεπεράσουν κάθε όριο.

Ταύρος

Οι Ταύροι έχουν έντονη επιθυμία να είναι άνετοι και χαλαροί, αλλά αυτό μπορεί συχνά να φέρει προβλήματα με τα οικονομικά ή/και την υγεία. Μπορεί να είναι υλιστές, κτητικοί και ξεροκέφαλοι.

Τα πιο τοξικά χαρακτηριστικά των ζωδίων – Δίδυμοι

Δεδομένου ότι οι σκέψεις τους ταξιδεύουν από το ένα πράγμα στο άλλο σε χρόνο μηδέν, μπορεί να αντιμετωπίζουν συχνά άγχος ή πλήξη. Οι Δίδυμοι αγαπούν επίσης να κουτσομπολεύουν και μπορεί ακόμη και να υποφέρουν από κρίσεις σκεπτικισμού.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το πιο συναισθηματικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Αλλά είναι επίσης γνωστοί για το ότι είναι υπερευαίσθητοι, κυκλοθυμικοί και συχνά μνησίκακοι.

Τα πιο τοξικά χαρακτηριστικά των ζωδίων – Λέων

Οι Λέοντες είναι περήφανοι, αλλά όταν φτάνουν στα άκρα, αυτή η ιδιότητα μπορεί να γίνει περισσότερο αρνητική, παρά θετική. Το εγώ τους είναι ο χειρότερος εχθρός τους και οι επίμονες προσωπικότητες τους μπορούν επίσης να απωθήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι τελειομανείς από τη φύση τους και ως αποτέλεσμα μπορεί να γίνουν αρκετά επικριτικοί και ελεγκτικοί. Μπορεί ακόμα να έχουν την τάση να εργάζονται πολύ σκληρά, να κουράζονται υπερβολικά και να γίνονται απαισιόδοξοι όταν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιό τους

Ζυγός

Οι Ζυγοί, μπορεί να παλεύουν με την αναποφασιστικότητα, την κυκλοθυμία και την ανάγκη να ικανοποιούν πάντα, τους πάντες. Οι Ζυγοί επίσης δεν είναι και πολύ καλοί στην αντιπαράθεση.

Τα πιο τοξικά χαρακτηριστικά των ζωδίων – Σκορπιός

Αν κάποιος τους αδικήσει ή τους προδώσει, οι Σκορπιοί μπορεί να δυσκολευτούν να χειριστούν την κατάσταση με ήρεμο και ορθολογικό τρόπο. Η εκδικητική τους φύση μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη και ακόμη και εθισμούς

Τοξότης

Οι Τοξότες σπάνια φιλτράρουν αυτά που λένε ή κάνουν. Αλλά αυτή η ιδιότητα μπορεί να δυσκολέψει τους άλλους να τους πάρουν στα σοβαρά ή να ξεχάσουν κάποια “χοντράδα” ή λάθος. Μπορεί ακόμη και να τους θεωρούν ανώριμους και ανεύθυνους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ φιλόδοξοι, αλλά αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να είναι αρνητικό μερικές φορές. Η επιθυμία για επαγγελματική ανέλιξη μερικές φορές τους κάνει ψυχρούς και απόμακρους.

Τα πιο τοξικά χαρακτηριστικά των ζωδίων – Υδροχόος

Οι Υδροχόοι μπορεί να είναι λίγο σαρκαστικοί και δύστροποι κατά καιρούς. Δεν ενδιαφέρονται για το τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι και η προσωπικότητά τους μοιάζει πολλές φορές, αλαζονική και εγωκεντρική.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι πολύ δημιουργικοί και ονειροπόλοι, κάτι που μπορεί συχνά να κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι είναι λίγο αποκομμένοι ή συναισθηματικά χειριστικοί. Μπορεί επίσης να συνηθίζουν να λένε ψέματα.