ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια σας. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 19 Δεκεμβρίου;

Κριός

Βελτιώνεται το κλίμα στη δουλειά και μειώονται οι αγγαρείες που έχεις φορτωθεί. Η κοινωνικότητά σου είναι σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, επομένως ώρα να φλερτάρεις.

Ταύρος

Αυξημένοι οι ρυθμοί στη δουλειά, αλλά θα τα ξεχάσεις όλα με εξόδους με τους φίλους ή το ταίρι σου. Μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να χαλάσει ένα υπέροχο βράδυ.

Δίδυμοι

Δε σε σταματάει τίποτα. Θα κάνεις σημαντικές συμφωνίες με οικονομικό κέρδος και θα περάσεις έκτακτες στιγμές με παρέα και τον σύντροφό σου. Βάλε και καμία καλλιτεχνική δραστηριότητα στο πρόγραμμά σου.

Καρκίνος

Έχεις ανάγκη από επικοινωνία και αυτό θα σε φέρει κοντά στην οικογένειά σου. Φτιάξε ρομαντική ατμόσφαιρα για τον σύντροφό σου και προετοιμάσου για τα Χριστούγεννα.

Λέων

Αν είναι να κάνεις σπατάλες, περίμενε τουλάχιστον να πάρεις μπόνους (ή το δώρο των Χριστουγέννων). Είσαι σε καλή διάθεση και έχεις όρεξη για εξόδους με καλή παρέα.

Παρθένος

Έχεις ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αυτές τις μέρες. Φρόντισε να περάσεις ποιοτικό χρόνο με λίγους και καλούς φίλους.

Ζυγός

Σου λείπει η συγκέντρωση και είσαι έτοιμη να διαπληκτιστείς με τους πάντες. Μέτρα μέχρι το 10 πριν απαντήσεις και άφησε το ταίρι σου να πει αυτά που θέλει.

Σκορπιός

Κι εσένα σε βλέπω μέσα στο κέφι Σκορπιέ. Αν νιώσει την ανάγκη για απομόνωση, διοχέτυσέ την στις τέχνες. Προμηνύεται επιστροφή από το παρελθόν που θα σε συνταράξει ερωτικά.

Τοξότης

Μεγάλη πιθανότητα για αύξηση στη δουλειά και όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ή τους ανθρώπους που σε αγαπούν.

Αιγόκερως

Είσαι σε φάση που γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου. Τακτοποιείς τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ίσως υπάρξει μία καταλυτική γνωριμία μέσα από τη δουλειά.

Υδροχόος

Έρχονται χρεωστούμενα λεφτά και αυτό βελτιώνει τη διάθεσή σου. Αν είσαι μόνη στη ζωή, μία νέα γνωριμία φέρνει τα πάνω κάτω.

Ιχθύς

Η λέξη κλειδί για σήμερα είναι η ισορροπία, η οποία επανέρχεται τόσο στη δουλειά όσο και στα προσωπικά σου. Έντονος ο αισθησιασμός και το πάθος Ιχθύ.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις