ΖΩΔΙΑ

Παρθένε, θες να ζήσεις στιγμές έντονου πάθους

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, σήμερα έχετε τη διάθεση, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία, να είστε περισσότερο γενναιόδωροι με τους γύρω σας καθώς και εγκάρδιοι αλλά και φιλικοί. Στα επαγγελματικά σας, σήμερα έχετε κάποιο δίλημμα σχετικό με μια απόφαση που θέλετε να πάρετε και θέλετε να είστε απόλυτα σίγουροι για τις επιλογές σας. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι δεσμευμένοι θα νιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα στη σχέση σας και αυτό το αίσθημα θα σας ανεβάσει ιδιαίτερα την αυτοπεποίθηση. Οι αδέσμευτοι μπορείτε σήμερα να φλερτάρετε και να κοινωνικοποιηθείτε με τους φίλους σας και να χαρείτε το φλερτ με άτομα που θέλουν να μπουν στη ζωή σας.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε ιδιαίτερα ανανεωμένοι και θα έχετε πολύ αυξημένες συναναστροφές για θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας. Βρίσκεστε στο σημείο εκείνο όπου θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές και να δείτε τις εξελίξεις που εσείς επιθυμείτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Στα αισθηματικά σας, νιώθετε την ανάγκη, εσείς οι δεσμευμένοι, να συζητήσετε με το ταίρι σας διάφορα θέματα που σας απασχολούν και μέσα από το διάλογο να βρείτε λύσεις και διεξόδους για αυτά τα θέματα. Οι αδέσμευτοι ενώ έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποια νέα γνωριμία, δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε σε αυτή τη φάση τη δέσμευση.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, μπορείτε τώρα να νιώσετε πως μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα στην επαγγελματική σας ζωή. Με αυξημένη αυτοπεποίθηση, με έντονη ενέργεια και τον επαγγελματισμό που σας διακρίνει, μπορείτε να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας τα όνειρα και τους στόχους σας στα επαγγελματικά. Είστε σε μια πολύ καλή φάση σήμερα και νιώθετε την ανάγκη να είστε βοηθητικοί απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους που σας χρειάζονται. Στα αισθηματικά σας, νιώθετε συναισθηματική πληρότητα και μπορείτε σήμερα να νιώσετε πως το ταίρι σας σας καταλαβαίνει και είναι δίπλα σας σε ό, τι χρειαστείτε κι αυτό το γεγονός σας δίνει μεγάλη χαρά.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για εσάς σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς ως φαίνεται έχουν μαζευτεί αρκετές εκκρεμότητες, τις οποίες καλείστε να κλείσετε και να φέρετε εις πέρας. Νιώθετε, κατά κάποιο τρόπο, πιεσμένοι και πιστεύετε πως αν οργανωθείτε σωστά και ιεραρχήσετε τις εκκρεμότητές σας, θα τα καταφέρετε. Σήμερα έχετε ανάγκη από διασκέδαση και χαλάρωση, καθώς νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε με κάποιο τρόπο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε σήμερα να εκφραστείτε απέναντι στο ταίρι σας με αγάπη και έντονο συναίσθημα και να νιώσετε πως είστε εξομολογητικοί.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η μέρα σας σήμερα θα κυλήσει με απόλυτη ηρεμία και σε χαλαρούς ρυθμούς. Θέλετε λίγο να ξεκουραστείτε, να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να κάνετε πράγματα μαζί που θα σας ανανεώσουν και θα σας ευχαριστήσουν. Πιστεύετε πολύ σήμερα στον εαυτό σας και μέσα από τις κοινωνικές σας συναναστροφές αποκτάτε περισσότερη αυτοπεποίθηση και λαμβάνετε την αγάπη και την αποδοχή από τους γύρω σας. Εσείς οι αδέσμευτοι στην αισθηματική σας ζωή σήμερα μπορείτε να έχετε εκείνες τις ευκαιρίες που θέλετε, προκειμένου να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου  σας. Οι δεσμευμένοι πιστεύετε πως μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η μέρα σας σήμερα θα είναι αρκετά κουραστική, καθώς οι γύρω σας σε διάφορους τομείς της ζωής σας θα είναι απαιτητικοί απέναντί σας. Θα είστε τυπικοί απέναντι στις υποχρεώσεις σας σε ό, τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας και θα έρθετε πιο κοντά στους στόχους που έχετε θέσει. Θα υπάρξει μία επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο σήμερα, που θα σας ενθουσιάσει και θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Στα αισθηματικά σας, πιστεύετε εσείς οι αδέσμευτοι πως πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στον τρόπο που βλέπετε τις σχέσεις και τη συντροφικότητα γενικότερα. Οι δεσμευμένοι θέλετε σήμερα να ανανεώσετε τη σχέση σας και να ζήσετε με το ταίρι σας στιγμές έντονου πάθους.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, σήμερα νιώθετε την ανάγκη να ακούσετε τις δικές σας ανάγκες και να αφιερώσετε το χρόνο σας σε αυτά που εσείς επιθυμείτε. Θέλετε, επίσης, να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μοιραστείτε μαζί τους τα θέματα που σας απασχολούν. Η καθημερινότητά σας θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα σήμερα, γιατί θα έχετε κάποιες χαρούμενες συναναστροφές που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση. Στα αισθηματικά σας, πιστεύετε πως το ταίρι σας έχει κάποια παράπονα από εσάς και αυτό το βλέπετε κυρίως στη συμπεριφορά του και θέλετε να κάνετε μία σχετική κουβέντα, προκειμένου να διαπιστώσετε, μέσα από τη συζήτηση, αν αυτή σας η εντύπωση ισχύει ή όχι.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, σήμερα έχετε πολύ καλή διάθεση και φροντίζετε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των ανθρώπων που είναι κοντά σας, γιατί νιώθετε πως είστε γεμάτοι ενέργεια και την διοχετεύετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορείτε να πάτε με τους αγαπημένους σας φίλους μία βόλτα, να παρακολουθήσετε ένα έργο στο σινεμά, να κάνετε μία βόλτα στην αγορά και να φάτε σε ένα εστιατόριο της αρεσκείας σας. Η μέρα σας θα είναι γεμάτη με ευχάριστες δραστηριότητες με αγαπημένα σας πρόσωπα. Στα αισθηματικά σας, θα είστε χαρούμενη με πολύ καλή διάθεση και το ταίρι σας θα χαίρεται τις στιγμές που ζει πλάι σας.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ενδεχομένως σήμερα να σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και να ψάχνετε τρόπους, προκειμένου να τα ισορροπήσετε και να ανταπεξέλθετε με επιτυχία σε κάποια έκτακτα έξοδα που σας προέκυψαν και δεν τα είχατε υπολογίσει. Επίσης, σήμερα πιστεύετε πως μέσα από τον επαγγελματισμό της και την επίμονη εργασία σας, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε θέσει για την επαγγελματική σας ζωή. Στην αισθηματική σας ζωή, μπορεί εσείς οι αδέσμευτοι άλλα να θέλετε κι άλλα να δείχνετε και να κρατάτε μια πιο αμυντική στάση απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να μη στέλνετε προς την πλευρά αυτού του ατόμου τα σωστά μηνύματα.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, σήμερα είναι η μέρα σας στην επαγγελματική σας ζωή. Θα έχετε πολύ εποικοδομητικές επαφές με τους συνεργάτες σας και θα νιώσετε ότι είναι δίπλα σας και στέκονται πολύ βοηθητικά απέναντι στους στόχους και στα οράματά σας. Αυτό το γεγονός θα σας δώσει ώθηση και θα σας κάνει να αισθανθείτε πως έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή συνεργατών και ότι το ομαδικό πνεύμα είναι αυτό που επικρατεί στην εργασία σας κι είναι αυτό που θα φέρει και την επιτυχία που τόσο πολύ επιθυμείτε. Στα αισθηματικά σας όμως, εσείς οι δεσμευμένοι δεν είστε τόσο ξεκάθαροι απέναντι στο ταίρι σας και νιώθετε πως ίσως να είστε λάθος και να κρατάτε περισσότερα πράγματα για εσάς, τα οποία δεν εξωτερικεύετε στο ταίρι σας.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι,  σήμερα δεν θα είστε και στα πολύ ανεβασμένα σας όπως συνήθως κι αυτό γιατί θα έχετε την αίσθηση του ανικανοποίητου σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Κυρίως στα επαγγελματικά σας, νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε λίγο τα σχέδιά σας για να δείτε περισσότερη αποτελεσματικότητα στους στόχους σας. Δείχνετε ενδιαφέρον για την εξέλιξή σας στα επαγγελματικά σας και αποζητάτε την αναγνώριση από τους ανωτέρους σας. Στα αισθηματικά σας, εσείς που βρίσκεστε σε σχέση φροντίζετε να περάσετε σήμερα με το ταίρι σας πρωτότυπες στιγμές έξω από ό, τι συνηθίζετε και να κάνετε με το ταίρι σας μια προσπάθεια ανανέωσης της σχέσης σας.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, η μέρα σήμερα σας καλεί να ασχοληθείτε με ό, τι σας ευχαριστεί, με ό, τι σας κάνει να νιώθετε καλά και με ό, τι σας ανεβάζει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση. Ενδεχομένως στα σημερινά σας σχέδια να εντάσσεται και η έρευνα για να ξεκινήσετε μία νέα δραστηριότητα, ένα νέο χόμπι που θα σας ανανεώσει και θα βελτιώσει και τη φυσική σας κατάσταση. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι έχετε ανάγκη σήμερα από αποδοχή και από φλερτ. Θέλετε να έχετε κατακτήσεις και να σας δείχνουν το θαυμασμό τους οι γύρω σας. Οι δεσμευμένοι επιλέγετε να κάτσετε με το ταίρι σας σπίτι και να ζήσετε όμορφες αλλά χαλαρές στιγμές που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Εβδομαδιαίο μελωδικό αφιέρωμα: Η ομορφιά ή η προσωπικότητα μετράει περισσότερο για κάθε ζώδιο;

Ερμής Απριλίου 2015 στον Ταύρο: Με υπομονή και επιμονή φτάσε στην γραμμή του τερματισμού

Η ερωτική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας από 13 έως 19 Απριλίου 2015 από την Νάνσυ Πατμανόγλου