ΖΩΔΙΑ

Παρθένε, η αισθηματική σου ζωή αποκτά ένα έντονο ενδιαφέρον

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, σήμερα θα επιλέξετε να περάσετε καλά και να χαλαρώσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι η μέρα που θα επιλέξετε να ασχοληθείτε με ό, τι σας ευχαριστεί και σας φτιάχνει τη διάθεση. Έχετε έντονη ενεργητικότητα και θα φροντίσετε να την διοχετεύσετε σε δημιουργικές δραστηριότητες, προκειμένου να περάσετε καλά. Στα αισθηματικά σας σήμερα, θα περάσετε εσείς οι δεσμευμένοι όμορφα με το ταίρι σας και θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά. Δημιουργείται ένα ιδανικό περιβάλλον στη σχέση σας και σας ξυπνούν συναισθήματα πολύ ερωτικά. Οι αδέσμευτοι φροντίζετε να περάσετε υπέροχες στιγμές με τους φίλους σας και έχετε στην έξοδό σας κατά νου το φλερτ και την καλοπέρασή σας.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, σήμερα έχετε θέσει κάποιες προτεραιότητες σχετικά με το πώς θα περάσετε την ημέρα σας. Θέλετε να έχετε ευχάριστες επαφές με φίλους και με τα πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και γενικά να βρεθείτε σε στιγμές πολύ διασκεδαστικές και ευχάριστες. Σήμερα αρχίζετε να παίρνετε ανάσες σε κάποιο οικονομικό θέμα, το οποίο φαίνεται το προηγούμενο διάστημα να σας απασχόλησε έντονα. Στην αισθηματική σας ζωή, δρομολογείτε έτσι τις καταστάσεις σήμερα, προκειμένου να έχετε με το ταίρι σας, εσείς οι δεσμευμένοι, ευχάριστες και χαλαρές στιγμές. Για τους αδέσμευτους, η μέρα τροφοδοτεί κάποιες ευχάριστες εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή και σας δίνει το περιθώριο να κάνετε νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, σήμερα μπορείτε να διαπραγματευτείτε με τρόπο εποικοδομητικό και να βγείτε κερδισμένοι στις επαφές που θα  κάνετε. Είναι μια μέρα που απασχολούν τη σκέψη σας οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και θέλετε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις για την επίτευξη των προσωπικών σας στόχων. Σε αισθηματικό επίπεδο, με το επικοινωνιακό σας χάρισμα και με την εξωτερίκευση των συναισθημάτων σας, εσείς οι δεσμευμένοι, κάνετε χαρούμενο το ταίρι σας και βλέπετε πως ανταποκρίνεται με πολύ θετικό τρόπο στη συμπεριφορά σας αυτή. Οι αδέσμευτοι σήμερα επιλέγετε απλά να περάσετε καλά με τα φιλικά σας άτομα αλλά δεν είστε σε φάση να φλερτάρετε ή να κάνετε νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μέσα από τις συναναστροφές σας σήμερα σε κοινωνικό επίπεδο, θα νιώσετε ιδιαίτερα τυχεροί που έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπούν, σας το δείχνουν και έχετε το προνόμιο να περνάτε μαζί τους χαρούμενες στιγμές. Ξέρετε πως αυτοί οι άνθρωποι θα είναι εκεί όταν τους χρειαστείτε κι αυτό σας δημιουργεί αισθήματα ασφάλειας και χαράς. Στην αισθηματική σας ζωή, σήμερα αυτό που επιλέγετε είναι εσείς οι αδέσμευτοι να καταφέρετε να ξεπεράσετε καταστάσεις που έχετε ζήσει στο παρελθόν σας και να υποδεχτείτε έναν νέο έρωτα, πλέον πιο κατασταλαγμένοι και πιο σίγουροι για τις επιλογές σας. Όσο για τους δεσμευμένους επιλέγετε εσείς να βρεθείτε με το ταίρι σας, προκειμένου να αξιοποιήσετε τη μέρα σας για να περάσετε καλά.

Λέων

Το ενδιαφέρον σας σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, εστιάζεται στην κοινωνικότητά σας αλλά και στη διασκέδασή σας. Έχετε πολύ όμορφες ιδέες για να το πετύχετε αυτό και ξεκινάτε έναν κύκλο επικοινωνιών με τα φιλικά σας πρόσωπα, προκειμένου να τους προτείνετε τον τρόπο που επιθυμείτε να αξιοποιήσετε τη μέρα σας. Με χαλαρή διάθεση, άφθονο χιούμορ και πρωτότυπες δραστηριότητες, δεν καταλαβαίνετε πόσο γρήγορα περνάει η μέρα κι αυτό γιατί περνάτε καλά και φροντίζετε να διασκεδάζετε. Για τους αδέσμευτους, μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο, ενδεχομένως να υπάρξει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον, που θα σας ανεβάσει τη διάθεση αλλά και την αυτοπεποίθηση. Θεωρείτε πως είναι η περίοδος κατάλληλη κι εσείς είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε κάτι νέο στην ερωτική σας ζωή.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι, επιλέγετε να μιλήσετε στα δικά σας άτομα με τη γλώσσα της αλήθειας και να τους πείτε όλα εκείνα που σας απασχολούν σε διάφορους τομείς της ζωής σας, προκειμένου να σας προτείνουν λύσεις και να σας πουν τη γνώμη τους. Θα έχετε αυξημένες επαφές και θαυμάσιες επικοινωνίες με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε από το φιλικό σας περιβάλλον κι όλη αυτή η διαδικασία θα σας φτιάξει κατά πολύ τη διάθεση. Η αισθηματική σας ζωή αποκτά ένα έντονο ενδιαφέρον για εσάς τους δεσμευμένους, καθώς θα παρατηρήσετε κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά του συντρόφου σας, που εδώ και καιρό τις κρίνατε αναγκαίες και τώρα που συμβαίνουν σας χαροποιούν.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, σήμερα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να δραπετεύσετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα βρείτε τον τρόπο να απασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες. Θα συναντήσετε τους φίλους σας, θα τους πείτε τα νέα σας και θα σας πουν κι εκείνοι τα δικά τους και γενικά θα περάσετε μαζί τους όμορφες στιγμές. Στην αισθηματική σας ζωή, αναζητάτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να καλυτερεύσετε την επικοινωνία σας με το ταίρι σας και καταφέρνετε να βρείτε την αρμονία στη σχέση σας εσείς οι δεσμευμένοι. Οι αδέσμευτοι, μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, θα κάνετε μία νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει και θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας.

Σκορπιός

Θα πάρετε χαρά σήμερα σε διάφορους τομείς της ζωής σας, αγαπητοί Σκορπιοί, από εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε σε διάφορες εκφάνσεις της ζωής σας. Η μέρα σας θα είναι χαρούμενη και ευχάριστη κι εσείς θα θελήσετε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Βέβαια, δεν θα λείψει κι η διασκέδαση από τη σημερινή μέρα, καθώς θα έχετε κάποιες προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν και γενικότερα θα περάσετε ευχάριστα. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι θα είστε σήμερα κάπως προβληματισμένοι, γιατί θα σας έρθουν στο μυαλό θύμησες από καταστάσεις του παρελθόντος. Θέλετε να ξεπεράσετε το παρελθόν σας και να βρείτε τρόπο να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα ερωτικά σας.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, σήμερα μπορείτε να νιώσετε πιο ελεύθεροι, καθώς δεν θα έχετε τόσες υποχρεώσεις και θα βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και φιλικά σας πρόσωπα που έχετε καιρό να δείτε, λόγω του ότι δεν προλαβαίνατε το προηγούμενο διάστημα. Μπορείτε, επίσης, σήμερα να αναπτύξετε τις ιδέες σας που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας σε άτομα που εμπιστεύεστε και εκτιμάτε τη γνώμη τους και να σας βοηθήσουν στο να σας πουν τι πιστεύουν και να σας δώσουν τη συμβουλή τους. Σε συναισθηματικό επίπεδο, έχετε κάποιες ιδέες για το πώς να αξιοποιήσετε τη μέρα σας με το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι και τις μοιράζεστε με το ταίρι σας, προκειμένου να σας πει αν συμφωνεί και γενικά να σας εκφράσει τις ανάγκες του. Οι αδέσμευτοι θα είστε έντονα κοινωνικοί σήμερα και θα καταφέρετε να γοητεύσετε με την παρουσία σας στους χώρους που θα κινηθείτε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, σήμερα σας περιμένει μία πολύ χαλαρή μέρα με ευχάριστες επαφές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και πλέον μπορείτε να χαρείτε την ανεμελιά σας, χωρίς να υπάρχουν υποχρεώσεις από τα επαγγελματικά σας. Επίσης σήμερα θα υπάρξουν αρκετές προτάσεις από τα φιλικά σας πρόσωπα για να διασκεδάσετε και να βγείτε έξω. Στην αισθηματική σας ζωή, καταφέρνετε με το ταίρι σας να έρθετε πιο κοντά μέσα από τις δραστηριότητες που θα κάνετε σήμερα μαζί. Οι αδέσμευτοι θα καταφέρετε σήμερα να έχετε κάποια γεγονότα στην αισθηματική σας ζωή που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα σας βάλουν σε μία λογική δέσμευσης αλλά και συντροφικότητας που θα σας ενθουσιάσει.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, σήμερα έχετε την ανάγκη να το ρίξετε λίγο έξω και να διασκεδάσετε με τα φιλικά σας πρόσωπα και με το ταίρι σας, σε περίπτωση που είστε δεσμευμένοι. Προγραμματίζετε το χρόνο σας με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να προλάβετε να κάνετε πολλά πράγματα σήμερα και να καταφέρετε να δείτε όλους όσους επιθυμείτε. Θα είστε δημοφιλείς στις παρέες σας και στις συναναστροφές σας γενικότερα και θα κλέψετε τις εντυπώσεις με τον ευχάριστο χαρακτήρα σας. Αυτό για εσάς τους αδέσμευτους μπορεί να σημαίνει και νέες γνωριμίες και νέες κατακτήσεις, καθώς θα γοητεύσετε συνολικά με την παρουσία σας. Οι δεσμευμένοι φροντίζετε να βιώσετε με το ταίρι σας αρμονικές στιγμές, ενώ θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, σήμερα μπορεί να είναι μία χαλαρή μέρα για εσάς αλλά στην άκρη του μυαλού σας θα έχετε τα επαγγελματικά σας αλλά και τι φιλοδοξίες έχετε γενικότερα για τη ζωή σας. Θα σας απασχολήσουν κάποιες αλλαγές που σκοπεύετε να κάνετε και γι’ αυτό θα καθίσετε να σκεφτείτε τι είναι το καλύτερο για εσάς σε διάφορους τομείς της ζωής σας, προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Οι φίλοι σας και πρόσωπα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον θα θελήσουν να μοιραστούν χαρούμενες  στιγμές μαζί σας κι εσείς θα ανταποκριθείτε θετικά στις προσκλήσεις τους. Στα αισθηματικά σας, νιώθετε την ανάγκη να εκδηλώσετε στο ταίρι σας όλες εκείνες τις σκέψεις που κάνετε για τη ζωή σας και να ανοιχτείτε συναισθηματικά, προκειμένου να σας πει και το ταίρι σας τη γνώμη του, σχετικά με διάφορα θέματα που σας απασχολούν στη ζωή σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Η ερωτική συμπεριφορά των 12 ζωδίων

Νόμος της έλξης και ζώδια. Πόσο εύκολα μπορώ να έλξω αυτό που επιθυμώ;