ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος του Λύκου: Πώς επηρεάζει τα ζώδια η πρώτη πανσέληνος του 2022;

Pexels

Την Τρίτη 18 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου η πρώτη πανσέληνος για το 2022. Πώς θα επηρεάσει λοιπόν τα ζώδια αυτή η «πανσέληνος του λύκου»; 

Πανσέληνος του Λύκου η πρώτη πανσέληνος του έτους

Πανσέληνος Λύκου: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η πρώτη πανσέληνος του 2022; Pexels

Η πρώτη πανσέληνος του έτους, σύμφωνα με τους αυτόχθονες Αμερικανούς, ονομάζεται «το φεγγάρι του λύκου», από τους λύκους που αλυχτούν. Σε κάποιους πολιτισμούς ονομάζεται Παλαιά Πανσέληνος, Παγωμένη Πανσέληνος, Χιονισμένη Πανσέληνος ή και Moon after Yule.

Yule, είναι ένα παραδοσιακό, τριήμερο, χειμερινό φεστιβάλ με ρίζες στη βόρεια Ευρώπη του 10ου αιώνα, το οποίο διοργανωνόταν κοντά στο χειμερινό ηλιοστάσιο, ενώ αυτό το ολόγιομο φεγγάρι που σημειώνεται φέτος στις 18 Ιανουαρίου είναι μετά τη γιορτή του Yule.

Πώς θα επηρεάσει όμως τα ζώδια αυτή η πρώτη πανσέληνος του 2022; 

Κριός

Το μυαλό σας είναι στραμμένο στην επίτευξη των στόχων σας και στην καλλιέργεια της επιτυχίας που οραματίζεστε. Ωστόσο, η εμμονή με τις φιλοδοξίες σας μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σας, από όσα συμβαίνουν στο σπίτι, καταπιέζοντας τα συναισθήματά σας. Μερικές φορές, το να εστιάζετε τόσο έντονα στην επιτυχία μπορεί να είναι ένας τρόπος να αποφύγετε τη συναισθηματική σας αλήθεια. Αν τα αγνοήσετε για πάρα πολύ καιρό, η καρδιά σας θα αρχίσει να πονάει.

Ταύρος

Προσπαθείτε να κατανοήσετε τον κόσμο, για να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική γωνία. Αλλά με το να προσπαθείτε να δείτε τη μεγάλη εικόνα, μπορεί να χάσετε σημαντικές λεπτομέρειες στο δρόμο. Μερικές φορές, η αλήθεια δεν έχει νόημα, και αυτό θα πρέπει να σας είναι αρκετό.

Δίδυμοι

Τον τελευταίο καιρό, έχετε κατακλυστεί από συναισθηματική ενέργεια. Μεγάλο μέρος αυτής της ενέργειας μπορεί να μην είναι καν δικό σας, αλλά κάποιου άλλου. Όταν ανοίγεις την καρδιά σου ή εμπιστεύεσαι κάποιον, η ενέργειά του μπαίνει στο χώρο σου. Εάν τα όριά σας είναι αδύναμα, μπορεί να μην ξέρετε πού ξεκινάει και που τελειώνει ο άλλος. Ενισχύστε αυτά τα όρια. Αν κάποιος τα ξεπεράσει, ήρθε η ώρα να τα ενισχύσετε.

Καρκίνος

Όταν κάποιος σου λέει συνέχεια ποιος είσαι, είναι φυσικό να τον πιστέψεις. Ίσως είναι πιο εύκολο να αφήνετε άλλους να μιλήσουν για εσάς. Να αφήνετε τις συνεργασίες σας να μεταμορφωθούν σε μια ταυτότητα που υπερισχύει της δικής σας. Θυμηθείτε ποιος είστε στον πυρήνα σας, χωρίς επιρροές. Δεν είστε πηλός για να σας πλάθουν τα χέρια κάποιου άλλου. Είσαι μια πέτρα που αξίζει να θαυμάζει κανείς για τα δικά της μοτίβα.

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η πανσέληνος του λύκου;

Λέων

Μπορεί να νομίζετε ότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει μια λύση. Και για πολλά, όντως υπάρχει. Η σωματική άσκηση, μπορεί να σας βοηθήσει να αισθάνεστε λιγότερο νωθροί. Η τήρηση μιας ρουτίνας μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε αφοσιωμένοι. Αλλά υπάρχει ένα κομμάτι σας που παραμένει άλυτο. Διακόπτει άβολα τη μέρα σας με ένα συναίσθημα, μια ανάμνηση ή μια ονειροπόληση. Και αν συνεχίσετε να προσπαθείτε να «λύσετε» αυτό το κομμάτι σας, μπορεί να γίνει πρόβλημα πριν προλάβει να βρεθεί λύση.

Παρθένος

Όταν συναντάτε κάτι που σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί, αγκαλιάστε το και αφήστε το να σας οδηγήσει. Όταν οι δημιουργικοί σας χυμοί ρέουν και οι επιθυμίες σας ενεργοποιούνται πλήρως, σας υπενθυμίζει πόσο ωραία νιώθετε που είστε ο εαυτός σας. Μπορεί ακόμη και να διστάζετε να μοιραστείτε αυτό το πάθος με άλλους, σαν να είναι ένα μυστικό που χάνει τη δύναμή του όταν μοιράζεται με πάρα πολλούς ανθρώπους. Αλλά η αγάπη δεν είναι μια δεξαμενή που αδειάζει. Η αγάπη είναι άπειρη και το να την μοιράζεσαι, είναι αυτό που την εμβαθύνει.

 

 

 

Ζυγός

Όταν βρίσκεστε στον ασφαλή χώρο σας, είναι φυσικό να θέλετε να παραμείνετε εκεί. Όταν επιστρέφετε στις ρίζες σας, όπου τα πράγματα φαίνονται οικεία, η προβλεψιμότητα είναι παρήγορη. Το να είσαι ψάρι σε μια μικρή γυάλα είναι εύκολο. Αλλά τελικά, οποιοδήποτε ψάρι θα βαρεθεί να κολυμπάει κάνοντας τους ίδιους κύκλους. Ο ωκεανός είναι μεγάλος και τρομακτικός, αλλά με το φόβο, ανακαλύπτεις από τι πραγματικά είσαι φτιαγμένος.

Σκορπιός

Τα πράγματα για τα οποία μιλάτε έχουν τη δύναμη να καθορίσουν την πραγματικότητά σας. Αν μιλάτε για ανούσια πράγματα, τελικά θα δυσκολευτείτε να βρείτε νόημα. Εάν διαδίδετε κουτσομπολιά, θα αρχίσετε τελικά να ψάχνετε την πλάτη σας για πισώπλατες μαχαιριές. Όταν αλλάζετε την ενέργεια αυτών των συνομιλιών, αλλάζει και η ενέργεια του κόσμου σας. Αντί να εστιάσετε στα ασήμαντα γεγονότα, εστιάστε σε μια μεγαλύτερη ιδέα.

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η πανσέληνος του λύκου;

Τοξότης

Το ένστικτο να προστατεύεις τον εαυτό σου, δεν είναι αυτό που πρέπει να καταπιέσεις. Πριν αναλάβετε ένα ρίσκο, θα πρέπει να μετρήσετε τους κινδύνους και τα οφέλη. Πριν αφήσετε κάποιον να έρθει κοντά σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι αξιόπιστος. Η προστασία του εαυτού σας είναι σημαντική, αλλά η υπερβολική προστασία μπορεί να σας κλειδώσει σε ένα δωμάτιο που κανείς δεν μπορεί να μπει. Όταν νιώσετε μοναξιά πίσω από αυτούς τους τοίχους, να θυμάστε ότι κρατάτε πάντα το κλειδί για την απόδρασή σας.

Αιγόκερως

Μια γεύση δύναμης σας κάνει να θέλετε περισσότερα. Όταν νιώθετε δυνατοί, κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει. Ωστόσο, όταν κάποιος κατέχει όλη τη δύναμη σε μια σχέση, γίνεται ανταγωνιστής αντί για σύντροφος. Επειδή η δύναμη είναι προσωρινή, σε αφήνει να αισθάνεσαι αδύναμος μόλις εξασθενίσει. Αλλά αν εσείς και ο σύντροφός σας μοιράζεστε αυτή τη δύναμη, δεν θα σας εγκαταλείψει ποτέ. Όταν ο ένας από του δυο πέσει, ο άλλος είναι εκεί για να τον σηκώσει.

 

 

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η πανσέληνος του λύκου;

Υδροχόος

Το υποσυνείδητό σας είναι πάντα απασχολημένο με τη δημιουργία της πραγματικότητάς σας. Περιέχει τις σκέψεις, τις επιθυμίες και τους φόβους σας και επηρεάζει αυτό που σας λέει η φαντασία σας. Και όταν η φαντασία σας κατακλύζει την πραγματικότητά σας, είναι καιρός να εστιάσετε σε αυτό που βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας. Το σκοτάδι της φαντασίας δεν ταιριάζει με την ικανότητά σας να αναλαμβάνετε δράση. Διπλώνοντας μερικά ρούχα ή γράφοντας στο ημερολόγιό σας, μπορεί να διαλυθούν αυτά τα σύννεφα.

Ιχθύες

Τον τελευταίο καιρό, δείχνετε την αφοσίωση στους γύρω σας, επικεντρώνοντας την προσοχή σας στην υποστήριξη αυτών που θεωρείτε μέλη του κύκλου σας. Ωστόσο είναι καιρός να σταματήσετε να παραμελείτε την πίστη στον εαυτό σας. Επανασυνδεθείτε με τους δικούς σας στόχους επιθυμίες. Δώστε τους τον σεβασμό που τους αξίζει. Θυμηθείτε, το να δίνεις στους άλλους δεν σημαίνει ότι θυσιάζεις τον εαυτό σου.