ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Απριλίου: Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο

Unsplash

Δεν μας έφταναν τα προβλήματά μας, έχουμε και τη μεγάλη Πανσέληνο που γίνεται την Τρίτη, 7 Απριλίου στον Ζυγό και έχει ως επίκεντρο τις σχέσεις αλλά και τις προσδοκίες μας στη ζωή. Εδώ έχουμε μία πολύ ισχυρή συνάντηση πλανητών που μπορεί να φέρει και το χάος για ορισμένους.

Το δύσκολο τετράγωνο με τον Άρη και τον απρόβλεπτο Ουρανό μεταφράζεται σε χάος και συγκρούσεις. Αλλά η ενέργεια του Ζυγού μας βοηθά να αποκτήσουμε ισορροπία και αγάπη. Κάθε Πανσέληνος έρχεται για να φωτίσει τις σκοτεινές πλευρές και να φέρει άγνωστες πτυχές του εαυτού μας στην επιφάνεια. Ας δούμε λοιπόν πώς επηρεάζεται κάθε ζώδιο με τη νέα Πανσέληνο.

Κριός

Οι ερωτικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν και οι ανάγκες του άλλου. Επαγγελματικά, ήρθε η ώρα να μιλήσεις ανοιχτά για τα θέματα που υπάρχουν και να ακούσεις. Μην ξεχνάς να παίρνεις τηλέφωνο τους φίλους σου.

Ταύρος

Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες μεταξύ έρωτα και δουλειάς. Μην παθαίνεις εμμονή με το ένα. Ο συνδυασμός θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις καλύτερα την τρέχουσα κατάσταση.

Δίδυμοι

Έχεις μεγάλη ανάγκη το πάθος και το φλερτ, και πολύ καλά κάνεις. Διοχέτευσε την ενέργειά σου στο να κάνεις πιο ευχάριστη τη δουλειά και παίξε online παιχνίδια με τους φίλους σου.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος σου επιτρέπει να γίνεις πιο ευάλωτη στα ερωτικά σου. Άνοιξε την καρδιά σου και κράτα κοντά τους φίλους σου. Αποκτάς τη διάθεση να φτιάξεις έναν καλύτερο χώρο εργασίας.

Λέων

Χρειάζεσαι την αγάπη και εκφράζεσαι, είτε προφορικά είτε γραπτά. Έφτασε η ώρα που εκφράζεσαι πιο καθαρά αλλά και διπλωματικά στη δουλειά, αλλά μείνε μακριά από το κουτσομπολιό.

Παρθένος

Κάνε έναν μικρό δώρο στον σύντροφό σου για να του δείξεις την αγάπη σου. Η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται και δείχνεις τι αξίζεις στη δουλειά σου.

Ζυγός

Τώρα χρειάζεται να μπουν οι δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα. Να λες την αλήθεια στο ταίρι σου. Στη δουλειά, οι λαμπρές ιδέες δίνουν και παίρνουν και δεν είναι η στιγμή να σε πιάσουν οι ντροπές.

Σκορπιός

Αυτή η Πανσέληνος δημιουργεί πολύ ισχυρούς δεσμούς στα ερωτικά σου και σε βοηθά να ανοιχτείς όσο δεν παίρνει. Βάλε όρια στη δουλειά και μην σπαταλάς εκεί όλη σου την ενέργεια.

Τοξότης

Σου λείπει το να κάνεις κοινωνικά πράγματα, οπότε δημιούργησε στιγμές με τους αγαπημένους σου, έστω κι από απόσταση. Θα σου κάνει καλό να ασχοληθείς με τη δουλειά και να δείξεις πόσο συνεργάσιμη είσαι.

Αιγόκερως

Βάλε τον έρωτα ψηλά στη λίστα σου και δημιούργησε ποιοτικό χρόνο. Μπορείς να κάνεις ένα διάλειμμα από τη σκληρή δουλειά και να ασχοληθείς με τους φίλους σου.

Υδροχόος

Ευκαιρία να αποκτήσεις νέες επαγγελματικές δεξιότητες και να αφοσιωθείς στο ερωτικό πάθος. Απόφυγε συγκρούσεις με φίλους.

Ιχθύς

Η διαίσθησή σου θα οξυνθεί κι άλλο με την Πανσέληνο. Θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου στη δουλειά και θα βάλεις όρια. Ανακαλύπτεις πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι στη ζωή σου.