ΖΩΔΙΑ

Πώς θα αντιδρούσες αν έχανες το Όσκαρ, ανάλογα με το ζώδιό σου

Τα Όσκαρ έχουν πολλά παρελκόμενα: τα outfits, τα μαλλιά, τα νύχια, το make up, την πόζα στο κόκκινο χαλί, τη δωροσακούλα, την αναλογία λευκών - μαύρων ηθοποιών στις υποψηφιότητες, την παρουσίαση, το σωστό χιούμορ, την κατάλληλη μουσική, τους ευχαριστήριους λόγους, αλλά ΚΥΡΙΩΣ πρέπει κανείς πριν βρεθεί στην τελετή των Όσκαρ, να έχει προβάρει το "Loser Face" του.

Θυμόμαστε όλοι τη στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων κάθε κατηγορίας, η οθόνη χωρίζεται σε πέντε μέρη και βλέπουμε όλους τους υποψήφιους και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η κάμερα μένει ακόμα λίγο σε γκρο πλαν στα πρόσωπα των ηττημένων, αφού ο νικητής φιλάει συναδέλφους, συνυφάδες, γυναικόπαιδα και ξαδέρφια που βρίσκονται δίπλα του.

Κάπως έτσι λοιπόν, ειδικά όταν θεωρείσαι φαβορί και τα στοιχήματα πέφτουν βροχή για την πιθανότητα να κερδίσεις εσύ το Όσκαρ, πρέπει να είναι πολύ δύσκολο εκείνη τη στιγμή να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου και να μη δείξεις την απογοήτευση σου που δε θα πάρεις εσύ το πολυπόθητο αγαλματάκι σπίτι. Αυτά σκεφτήκαμε στο γραφείο και μετά από πολύωρο brainstorming και βροχή ιδεών, είπαμε να δημιουργήσουμε μερικά gifάκια που τόσο αγαπάμε όλοι με αφορμή την ημέρα των Όσκαρ, τα ζώδια και την ήττα. Όλα αυτά μαζί, τι μας κάνουν; Τον τίτλο του κειμένου.

Απολαύστε.

Κριός

Σκέφτεται: “Τι εννοείς δεν κέρδισα; Μισό λεπτό, κάτσε να το συζητήσουμε! Έχω επιχειρήματα γιατί δεν είναι αυτή καλύτερη από εμένα!”

Ταύρος

Σκέφτεται: “Γαμώτο! Θα δουν τι θα πάθουν”

Δίδυμος

Σκέφτεται: “Τώρα καταλαβαίνω πώς ένιωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου στα καλλιστεία”

Καρκίνος

Δε σκέφτεται, κλαίει.

Λέων

Σκέφτεται: “Σιγά το βραβείο, είμαι για καλύτερα εγώ, δε βαριέσαι”

Παρθένος

 

Σκέφτεται: “Αχ, δεν πειράζει εντάξει, ήταν όντως πολύ καλή κι εκείνη, της άξιζε”

Ζυγός

 

Σκέφτεται: “Μη δείξεις ότι σε πείραξε, μη δείξεις ότι σε πείραξε, μη δείξεις ότι σε πείραξε”

Σκορπιός

 

Σκέφτεται: “Θα σε καταστρέψω”

Τοξότης

 

Σκέφτεται: “Δεν πειράζει μωρέ, και του χρόνου βλέπουμε”

Αιγόκερως

 

Σκέφτεται: “Θα σταθώ στο ύψος μου”

Υδροχόος

 

Φωνάζει: “ΣΤΗΜΕΝΟ”

Ιχθύς

 

Σκέφτεται: “Ναι Τρίτη πρωί καλά είναι, ρίζα θα κάνω, θέλω έτσι όπως θα γίνουν της Λάουρας της Νάργες σε κανα μήνα στον Άγιο Δομίνικο”.