ΖΩΔΙΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το άθλημα που θα σου έδινε μετάλλιο, με βάση το ζώδιό σου

Unsplash

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο διεξάγονται με έναν χρόνο καθυστέρηση, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Ζούμε μεγάλες στιγμές, με πολύ σημαντικές γυναικείες πρωτιές.

Εσύ, από την άλλη, παρακολουθείς τους αγώνες από τον καναπέ σου, με ένα μπολ παγωτό. Και πολύ καλά κάνεις με τον καύσωνα (the sequel). Δεν μπορεί να μην έχεις αναρωτηθεί όμως για το ποιο θα ήταν το ιδανικό άθλημα για εσένα, σε περίπτωση που είχες γεννηθεί αθλήτρια, έτοιμη για νίκες. Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλήξει ακόμα, θα σου αποκαλύψω ποιο σπορ θα ήταν το νικητήριο για εσένα, πάντα με βάση το ταπεραμέντο του ζωδίου σου. Οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες σε περιμένουν.

Κριός και Ολυμπιακοί Αγώνες

Τρέξιμο με εμπόδια. Η αυτοβιογραφία του Κριού. Υπάρχει τίποτα καλύτερο για εσένα που έχεις μόνιμη ανάγκη από αδρεναλίνη; Το απλό τρέξιμο δεν σου αρκεί. Θέλεις και εμπόδια για να σου δυσκολεύουν τη ζωή και να μεγαλώνουν τον ανταγωνισμό με τους υπόλοιπους.

Ταύρος

Ο Ταύρος θα έσκιζε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αν συμμετείχε σε άθλημα με ελεγχόμενες κινήσεις και συγκέντρωση. Το τένις δεν είναι για παρορμητικές προσωπικότητες και ο Ταύρος δεν είναι σίγουρα μία από αυτές.

Δίδυμοι και Ολυμπιακοί Αγώνες

Τι μπορεί να έχει ενέργεια, δημιουργικότητα και απασχόληση με τα χέρια; Μα το βόλεϊ φυσικά. Δεν χρειάζεται να σκέφτεται και να είναι μεθοδικός αλλά να επικεντρώνεται στο εδώ και τώρα. Το motto της ζωής του δηλαδή.

Καρκίνος

Αν και όλοι σκεφτήκαμε τη μαγειρική, μέχρι να γίνει ολυμπιακό άθλημα, ο Καρκίνος ταιριάζει σε άθλημα του νερού. Το surfing είναι ιδανικό γιατί ταιριάζει με τις εναλλαγές της διάθεσή του και βρίσκεται στο στοιχείο του.

Λέων

Η ενόργανη, όταν γίνεται σωστά, προκαλεί ενθουσιασμό, κραυγές και επιφωνήματα από το κοινό. Ό,τι χρειάζεται δηλαδή κάθε Λέων για να είναι ευτυχισμένος. Με το χρυσό μετάλλιο φυσικά.

Παρθένος

Ο τελειομανής του ζωδιακού έχει ανάγκη από κανόνες, οδηγίες και έδαφος για να γειώνεται. Αν έπαιζε ποδόσφαιρο, θα κέρδιζε σίγουρα. Αν χάσει, δεν θα ξαναμιλήσει στους συμπαίκτες του.

Ζυγός και Ολυμπιακοί Αγώνες

Ο Ζυγός πηγαίνει με τη ροή των πραγμάτων και συνήθως είναι χαλαρός. Το skateboarding του δίνει χαρά και δεν τον τρομάζει καθόλου, αφού εμπιστεύεται το flow.

Σκορπιός

Κρύβει τόσα πολλά πράγματα μέσα του, που δεν ξέρεις πότε θα γίνει η έκρηξη. Καλό είναι να διοχετεύει κάπου τα νεύρα του και το boxing θα του δώσει σίγουρα μία καλή θέση στο βάθρο.

Τοξότης

Αφού δεν μπορεί να πάρει μετάλλιο για το ρεκόρ των ταξιδιών που κάνει, ας βραβευτεί για την ορειβασία. Το ελεύθερο πνεύμα και η αποφασιστικότητά του θα του δείξουν τον δρόμο για τη νίκη.

Αιγόκερως

Ο ηγέτης του ζωδιακού έχει ερωτική σχέση με την πειθαρχία, τους κανόνες και την απόλυτη λογική. Το καράτε είναι φιλοσοφία ζωής που ταιριάζει τόσο πολύ στον Αιγόκερω.

Υδροχόος και Ολυμπιακοί Αγώνες

Ο Υδροχόος θέλει χρόνο για τον εαυτό του αλλά δεν θα πει όχι σε μία συνεργασία αν είναι για καλό σκοπό (όπως η νίκη ας πούμε). Η κωπηλασία του επιτρέπει να κινείται και να απομακρύνεται από τον πολύ κόσμο.

Ιχθύς

Άλλο ένα ζώδιο του Νερού που καλό είναι να βρίσκεται στο στοιχείο του. Η κολύμβηση του επιτρέπει να μην σκέφτεται και πολύ, να είναι μόνος του, μαζί με τα πολλά συναισθήματά του.