ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 9-15/5/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 9-15/5/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Από δω και κάτω θα πρέπει να είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία, στην ασφάλεια των δεδομένων μας, στο μέσο μεταφοράς μας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν είναι κάτι το οποίο χρειάζεται να φοβόμαστε. Το πιο σπουδαίο κι αισιόδοξο νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Δία στον Κριό στις 11/5, ένα ζώδιο που είχε να επισκεφτεί 12 χρόνια.  Οι πρωτοβουλίες επιβραβεύονται με αυτή τη θέση που θα κρατήσει αρχικά μέχρι τις 28/10. Στην πορεία θα οπισθοχωρήσει για ένα δίμηνο στους Ιχθύς για να επανέλθει στον Κριό από τις 20/12 μέχρι τις 16/5/23.

Μολονότι η τελευταία έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου θα λάβει χώρα το πρωί της Δευτέρας 16/5 η επιρροή «χτίζεται» μέσα στο Σαββατοκύριακο, μόλις η Σελήνη προχωρήσει στον Σκορπιό. Αυτό δίνει έναν τόνο πιο βαρύ ιδιαίτερα την Κυριακή 15/5, που ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και η Αφροδίτη σύνοδο με τον Χείρωνα. Πέραν της πιο «συννεφιασμένης» διάθεσης, μπορεί να έχουμε απρόβλεπτες εξελίξεις σε σχέσεις, δουλειά, ενώ πρέπει να προσέχουμε και την υγεία μας.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Από την αρχή της εβδομάδας θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στα θέματα της επικοινωνίας, καθώς σε αυτό τον τομέα θα λάβει χώρα η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους μέχρι τις 23/5. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις, απρόοπτα, ενώ πιθανώς να βασιλεύει και περισσότερη ασυνεννοησία στις καθημερινές σας δοσοληψίες. Η απόλυτη «είδηση» της εβδομάδας, είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας στις 11/5. Αυτή, θα φέρει μια νέα αρχή, ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών. Είναι η στιγμή να ανοίξετε τους πνευματικούς, γεωγραφικούς και επαγγελματικούς σας ορίζοντες. Το Σαββατοκύριακο ξεκινά η επιρροή της έκλειψης που αναμοχλεύει τον συναισθηματικό σας κόσμο, αλλά και τα οικονομικά σας άγχη. Θα ζοριστείτε περισσότερο ψυχολογικά.

Ταύρος

Η νέα εβδομάδα του Μαΐου φέρνει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα διαρκέσει μέχρι τις 4/6. Προσέξτε ιδιαίτερα για φουσκωμένους λογαριασμούς και τις συναλλαγές σας. Ο ανάδρομος Ερμής σε αυτό τον τομέα μπορεί να βοηθήσει να σας έρθουν χρήματα που σας οφείλονταν. Στις 11/5 ο Δίας θα περάσει στον Κριό, στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την παρασκηνιακή δράση, αλλά και τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Η εβδομάδα θα κλείσει με ένα πιεστικό Σαββατοκύριακο, καθώς το πρωί της επόμενης Δευτέρας σχηματίζεται η Πανσέληνος-έκλειψη απέναντι σας. Ιδιαίτερα η Κυριακή με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου είναι μια αρκετά απαιτητική μέρα με πίεση σε θέματα δουλειάς ή οικογένειας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Μέχρι τις 23/5 με κάποιο τρόπο είναι σαν να έρχεστε σε επαφή με το παρελθόν σας, είτε σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων είτε και επαγγελματικών. Το θέμα είναι να φροντίσετε αυτή τη φορά να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά ή έστω να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Οι παρεξηγήσεις και η ασυνεννοησία είναι από τις συνήθεις παρενέργειες του ανάδρομου Ερμή. Τους προηγούμενους πέντε μήνες που ο Δίας βρισκόταν στους Ιχθύς, η προσοχή σας ήταν εστιασμένη στον τομέα της καριέρας, της επαγγελματικής καταξίωσης. Όμως στις 11/5 ο Δίας προχωρά στον Κριό κι όλα αλλάζουν! Μέχρι τις 28/10 επανέρχεστε στην κοινωνική σας διάθεση. Κι ενώ η δουλειά και οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες δεν σταματούν, δεν θα πιέζεστε τόσο πολύ Ακόμη και σε ερωτικό επίπεδο θα βελτιωθεί η κατάσταση. Η εβδομάδα τελειώνει κάπως βαριά. Οι απαιτητικές όψεις του Σαββατοκύριακου μπορεί να φέρουν αναστάτωση σε θέματα εργασίας, σχέσεων, αλλά και υγείας.

Καρκίνος

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους σε έναν τομέα που σχετίζεται με το παρελθόν και την ψυχολογική σας κατάσταση, μπορεί να μην είναι μια ευχάριστη διαδικασία. Είναι όμως πραγματικά αποτελεσματική αν θέλετε να πετάξετε από πάνω σας συμπεριφορές και αντιδράσεις που σας βλάπτουν. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Στις 11/5 για πρώτη φορά εδώ και 12 χρόνια επισκέπτεται τον τομέα της καριέρας ο Δίας, καθώς παίρνει θέση στον Κριό. Από τώρα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, σας καλεί να βάλετε σε εφαρμογή τις μεγάλες σας φιλοδοξίες. Η καριέρα, γίνεται προτεραιότητα και τα ευρήματα θα σας ανταμείψουν για τις προσπάθειες σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά πιο βαρύ σε επίπεδο διάθεσης. Είναι πιθανόν να ζοριστείτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Κάτι περιορίζει την καλή σας διάθεση, ενώ και τα οικονομικά θα σας αγχώσουν κάπως περισσότερο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Η νέα εβδομάδα του Μαΐου ξεκινά φέρνοντας τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, που θα διαρκέσει μέχρι τις 4/6.  Είναι μια περίοδος που θα μπορούσαν να υπάρχουν ασυμφωνίες, ασυνεννοησίες, παρεξηγήσεις. Σας δίνεται ακόμη η ευκαιρία να αναβιώσετε έναν παλιότερο στόχο σας με κάποιο τρόπο. Μετά τις 23/5 και μέχρι τις 4/6 επηρεάζει τον τομέα της καριέρας φέρνοντας αρρυθμίες ή και μπερδέματα στα επαγγελματικά. Από την Τετάρτη 11/5 ξεκινούν πιο εξωστρεφείς μέρες και θα έχετε διάθεση να πειραματιστείτε με το καινούριο. Η εβδομάδα κλείνει με πίεση, καθώς αρχίζει η επιρροή της έκλειψης της 16ης Μαΐου. Θέματα που αφορούν στο σπίτι, στην οικογένεια ή κάποια στενή σχέση προσωπική ή επαγγελματική θα σας ζορίσουν προσωρινά.

Παρθένος

Η νέα εβδομάδα του Μαΐου φέρνει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή στον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής σας εικόνας. Στις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να σκεφτείτε αν όλα όσα αφορούν τα επαγγελματικά, πάνε όπως τα θέλετε. Αν νιώθετε απογοητευμένοι ή προβληματισμένοι με κάποιους συνεργάτες, κοιτάξτε με διπλωματικό τρόπο να βρείτε λύσεις και μην παίρνετε αποφάσεις πάνω στον θυμό σας. Στις 11/5 ο Δίας προχωρά σε έναν σημαντικό τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά, αλλά και τις βαθύτερες σχέσεις σας. Ο Δίας σας ζητά είναι να είστε ανοιχτόμυαλοι, δεκτικοί σε νέες εμπειρίες και να έχετε τη θέληση να αναζωογονήσετε την ερωτική σας ζωή. Σημαντικά μπορεί να είναι και τα οφέλη για το πορτοφόλι σας το διάστημα αυτό. Το Σαββατοκύριακο φέρει την επιρροή της έκλειψης που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 16/5 το πρωί στον Σκορπιό. Ας είστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους και σε θέματα δουλειάς και υγείας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Για το δικό σας ζώδιο η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους, αφορά στον άξονα επικοινωνίας, γνώσης, ταξιδιών, επέκτασης. Για τις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί τόσο στα μέσα επικοινωνίας που χρησιμοποιείτε και στα μέσα μεταφοράς. Η είσοδος του Δία στον Κριό αφορά έναν νευραλγικό τομέα του ωροσκοπίου σας, τον 7ο οίκο. Δηλαδή όλες τις σημαντικές σας σχέσεις, συνεργασίες και συμφωνίες. Από 11/5 μέχρι 28/10, θα μπορούσε να σημαίνει ένα νέο κεφάλαιο για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να φέρει μια νέα συνεργασία. Μείνετε ανοιχτοί ακόμη και σε σχέσεις ή συνεργασίες που δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται στα κριτήρια σας. Η εβδομάδα θα τελειώσει με ένα κάπως πιο βαρύ Σαββατοκύριακο που επηρεάζει η έκλειψη της 16ης Μαΐου. Πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών μπορεί να σας ζορίσουν προσωρινά.

Σκορπιός

Η νέα εβδομάδα του Μαΐου φέρνει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, που θα επηρεάσει τα οικονομικά πρωτίστως μέχρι τις 23/5. Ένα άλλο σενάριο είναι να σας γίνει μια επαγγελματική πρόταση από κάποιον παλιό συνεργάτη. Μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσετε λίγο αργότερα. Η δεύτερη πιο σημαντική επιρροή που ξεκινά στις 11/5, είναι η πορεία του Δία που ξεκινά στον Κριό. Για σας αυτή η επιρροή αφορά την υγεία και τη δουλειά. Είναι το κατάλληλο διάστημα να ασχοληθείτε επισταμένως με τη διατροφή, την άσκηση. Επίσης, είναι μια θετική επιρροή για να κυνηγήσετε τη δουλειά, να βελτιώσετε σχέσεις με συνεργάτες ή να κάνετε μια δική σας επιχειρηματική κίνηση.  Η εβδομάδα θα κλείσει με την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στο ζώδιο σας. Αυτή η έκλειψη σας φέρνει ενώπιον της πραγματικότητας και της αλήθειας σε μια σχέση ή συνεργασία όσο κι αν σας αναστατώνει κάτι τέτοιο. Κάτι τελειώνει για να δώσει τη θέση του σε κάτι καινούριο που θα σας ενθουσιάσει.

Τοξότης

Ο Μάιος φέρνει την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, μέχρι τις 23/5 και μέχρι τις 4/6 στον τομέα δουλειάς, υγείας. Αν κάτι σας εκνευρίζει ή σας απογοητεύει, απευθυνθείτε στο άτομο που σας προκαλεί αυτά τα συναισθήματα και συζητήστε το. Μη σας κάνει εντύπωση αν εμφανιστεί μπροστά σας ένας πρώην εραστής, φίλος ή συνεργάτης με σκοπό να σας διεκδικήσει ξανά. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Δία στον Κριό, αφορά τις ερωτικές σχέσεις, τα φλερτ, τη δημιουργία. Όλα τα παραπάνω μπορεί να ευνοηθούν από τις 11/5 και μέχρι τις 28/10. Είναι μια περίοδος πιο ξένοιαστη και σε θέματα καθημερινότητας και θα βρείτε τρόπους να διασκεδάζετε περισσότερο. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πιο πιεστικό σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα έχετε πολλή δουλειά ή μπορεί να κλείνει ένας κύκλος για σας σε μια εργασία. Προσοχή στην υγεία. Μπορεί να νιώσετε ψυχική εξάντληση.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Τις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Έτσι πριν στείλετε ένα μήνυμα, ένα μέιλ ειδικά σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά, τσεκάρετε για την ορθότητα του και μια και δυο φορές. Προσέξτε επίσης θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Μετά τις 23/5 μπορεί να προκύψουν μπερδέματα στις ερωτικές σας σχέσεις ή σε θέματα παιδιών. Για το επόμενο διάστημα μέχρι τις 28/10, η προσοχή σας θα στραφεί στο πώς θα βελτιώσετε τον χώρο του σπιτιού, πώς πιθανώς θα μετακομίσετε σε ένα πιο άνετο και ευρύχωρο χώρο. Από την άλλη, είναι μια περίοδος σύσφιξης σχέσεων με την οικογένεια, ή συμβίωσης αν σε μια σχέση θέλετε να προχωρήσετε πιο ουσιαστικά. Η εβδομάδα κλείνει με την επιρροή της έκλειψης της Σελήνης. Ενδεχομένως να έχετε αλλαγές σε συνεργάτες, κάποιο πρόβλημα με ένα φίλο-η.

Υδροχόος

Η φαινομενική ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα διαρκέσει μέχρι τις 4/6, αφορά στον τομέα του έρωτα και της δημιουργίας. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να έχετε κάποια μπερδέματα στα ερωτικά. Όμως ίσως όλο αυτό απλά να σας δείχνει ότι πρέπει να δείτε πιο σοβαρά τα ζητήματα αυτά και σε βάθος και πιθανώς να αλλάξετε στάση. Θέματα που σας απασχόλησαν τον Απρίλιο μπορεί να επανακάμψουν για να τα επιλύσετε μετά τις 23/4 μέχρι τις 4/6. Το άλλο σπουδαίο νέο της εβδομάδας, είναι η είσοδος του Δία στον Κριό στις 11/5, που θα διαρκέσει αρχικά μέχρι τις 28/10. Σε αυτό το διάστημα ο Δίας θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικός στον τομέα της επικοινωνίας, ενώ θα ενισχύσει την παρουσία σας στον χώρο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας. Η εβδομάδα θα κλείσει πιο βαριά. Πιο πιεστική η Κυριακή με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου ιδιαίτερα στα θέματα της κατεύθυνσης της ζωής σας και στα επαγγελματικά.

Ιχθύες

Ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία και μπορεί να δημιουργήσει παρατράγουδα σε συναισθηματικό ή οικογενειακό επίπεδο ή ακόμη και σε θέματα ακινήτων. Μπορεί να μπαίνετε σε διαδικασία ανανέωσης ενός χώρου και να υπάρχουν καθυστερήσεις στις δουλειές που πρέπει να γίνουν. Σε κάθε περίπτωση, οι μέρες αυτές θέλουν ψυχραιμία. Το δεύτερο πολύ σημαντικό, που θα συμβεί μέσα στην εβδομάδα είναι η είσοδος του Δία στον Κριό. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ψαχτείτε σε επαγγελματικό επίπεδο αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή ή να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Ακόμη είναι μια περίοδος για να δείτε και το δικό σας τρόπο διαχείρισης εσόδων – εξόδων. Η εβδομάδα θα κλείσει με έντονη την επιρροή της έκλειψης στον Σκορπιό που θα λάβει χώρα το πρωί της Δευτέρας 16/5. Η Κυριακή θα είναι αρκετά πιο πιεστική σε ψυχολογικό επίπεδο ημέρα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας.

 

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.