ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 9-15/1/23

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 9-15/1/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η εβδομάδα ξεκινά με όψεις που δημιουργούν τάση για πειραματισμούς και διάθεση για αλλαγές, τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στα επαγγελματικά. Αν νιώθατε στασιμότητα το προηγούμενο διάστημα, μετά τις 18/01 τα πράγματα θα αρχίσουν να κυλούν λίγο πιο γοργά. Ο Άρης στις 12/01/23 βγαίνει από τη χειμερία νάρκη στην οποία βυθίστηκε μετά τις 30/10/22 και δειλά δειλά θα αρχίσει να τονώνει την ενέργεια μας. Θα παραμείνει στους Διδύμους μέχρι τις 25/03/23. Το Σαββατοκύριακο δημιουργεί τάση για εντάσεις στις σχέσεις μας. Ίσως νιώθουμε πλήξη ή ασφυξία σε μια σχέση και θέλουμε να απαγκιστρωθούμε. Από την άλλη μπορεί κάποιος να μας προκαλέσει λεκτικά και να αντιδράσουμε βιαστικά.

Κριός

Η εβδομάδα αυτή προσφέρεται για να επεκτείνετε τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο, αλλά και για να οργανώσετε κάποιες εξόδους. Μια άλλη σημαντική επιρροή της εβδομάδας είναι ότι ο Άρης γυρνά σε ορθή πορεία και σταδιακά θα ξυπνήσει ξανά μέσα σας τις φιλοδοξίες σας. Και πάλι όμως θα πρέπει να είστε λίγο υπομονετικοί για να ολοκληρωθεί κι η ανάδρομη πορεία του Ερμή από την άλλη εβδομάδα για να τρέξουν όλα σε ταχύτερους ρυθμούς. Το Σαββατοκύριακο θα θέλετε να βγείτε, να διασκεδάσετε, να κάνετε ίσως και αγορές. Προσέξτε έξοδα και σχέσεις με φίλους.

Ταύρος

Η εβδομάδα να ξεκινά με αρκετή πίεση. Στις 12/01 ο Άρης γυρνά σε ορθή πορεία και σταδιακά θα δώσει παλμό στον τομέα των οικονομικών και θα σας κάνει πιο φιλόδοξους. Φυσικά μαζί με τα έσοδα έρχονται και τα έξοδα και δεν είναι απίθανο να χρειαστεί να βάλετε το χέρι στην τσέπη. Σε γενικές γραμμές όμως τα πράγματα θα εξελιχτούν καλά και στα οικονομικά, ιδιαίτερα μετά τις 27/01. Την επόμενη εβδομάδα θα γυρίσει σε ορθή πορεία κι ο Ερμής, στις 18/01. Τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους. Το Σαββατοκύριακο δεν φαίνεται να σας δίνει μεγάλες πολυτέλειες χαλάρωσης και ηρεμίας, καθώς δημιουργούνται εντάσεις σε κάποιες σχέσεις, ιδιαίτερα επαγγελματικές.

Δίδυμοι 

Η εβδομάδα ξεκινά  αρκετά θετικά για την προσωπική σας ζωή. Σε καμία περίπτωση όμως δεν σας δίνει το «πράσινο φως» για αλλαγές και πειράματα. Στις 12/01, που ο Άρης θα γυρίσει σε ορθή πορεία, θα νιώσετε σαν να ξυπνάτε από λήθαργο. Σιγά-σιγά θα ξαναφορτίσει τις μπαταρίες σας, θα πυροδοτήσει τις επιθυμίες σας και θα νιώθετε πιο δυνατοί, για τον εαυτό σας και για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να έχετε λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας. Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να πάρετε λίγη απόσταση ή να κάνετε διαφορετικά πράγματα. Προσέξτε τα μυστικά σας αυτές τις μέρες.

Καρκίνος

Η συντροφικότητα και η συνεργασία, είναι αυτά που θα σας δώσουν δύναμη στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Θα πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι και να σκέφτεστε πώς θα κερδίσετε αυτό που θέλετε κι όχι πώς θα κερδίσει ο εγωισμός σας. Καθώς ο Άρης γυρνά στις 12/01 ορθόδρομος, σιγά-σιγά θα πέσετε με τα μούτρα σε όλα όσα θέλετε να υλοποιήσετε στη ζωή σας.  Ακόμη βοηθά να προετοιμάσετε το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα. Το Σαββατοκύριακο δημιουργεί ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στις σχέσεις ιδιαίτερα με φίλους ή συνεργάτες.  Η διπλωματία και η υπομονή θα βοηθήσουν περισσότερο από σπασμωδικές αντιδράσεις.

Λέων

Μπορεί οι γιορτές να τελείωσαν όμως η εξωστρέφεια δεν τελειώνει. Προσέξτε όμως τις επιλογές αν είστε μόνες-οι. Στη δουλειά, θα είστε πιο επινοητικοί και θα έχετε καλές ιδέες για να τονώσετε σχέσεις με συνεργάτες, αλλά και την ίδια τη δουλειά. Από τις 12/01, ο Άρης γυρνά ορθόδρομος στους Διδύμους. Η ελπίδα και η αισιοδοξία επιστρέφουν όμως στη ζωή σας και η συλλογική δουλειά θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να παραμερίσετε ένα εμπόδιο σε θέματα επαγγελματικά ή να ελευθερωθείτε από μια καταπιεστική κατάσταση, μπορεί όμως να δημιουργήσει ρωγμές σε μια προσωπική σχέση. Αποφύγετε να αντιδράσετε παρορμητικά και μην πείτε ή κάνετε κάτι, χωρίς να έχετε σκεφτεί τις συνέπειες.

Παρθένος

Η εβδομάδα μπαίνει με μεγαλύτερη ίσως ανησυχία σε θέματα δουλειάς, ίσως και με μεγαλύτερη ανάγκη να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Η δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου έχει ακόμη αρκετή σύγχυση, καθώς συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή. Όμως, στις 12/01 επανέρχεται στην ορθή του πορεία ο Άρης στους Διδύμους και θα σας ξεμπλοκάρει σταδιακά. Από τώρα μέχρι τις 25/03, παίρνετε ένα πράσινο φως και θα σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο σε όσα σας απασχολούν. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να νιώθετε το ανικανοποίητο ή πλήξη με δραστηριότητες που μέχρι τώρα σας ευχαριστούσαν. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να ψάξετε τι καινούριο μπορείτε να κάνετε που θα σας δώσει χαρά.

Ζυγός

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργείται θετικό κλίμα, τόσο για την προσωπική σας ζωή όσο και για τις σχέσεις σας γενικότερα. Στις 12/01 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία ο Άρης στους Διδύμους. Έτσι θα αρχίσετε να κερδίζετε πάλι πόντους επικοινωνιακά και να επανέρχεται η αυτοπεποίθηση σας. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με κάποια επιβάρυνση. Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα ερωτικών σχέσεων, σε θέματα παιδιών, αλλά και σε οικονομικά ζητήματα. Η αποφυγή ρίσκου και παρορμητικών αποφάσεων είναι μονόδρομος.

Σκορπιός

Η αλήθεια είναι ότι αγαπάτε την ένταση, αλλά στο ξεκίνημα της εβδομάδας προσπαθήστε να την αποφύγετε. Η Αφροδίτη μέχρι τις 26/01 σας υπενθυμίζει τα οικονομικά ή τα προσωπικά σας προβλήματα. Ιδιαίτερα κάποιες μέρες που οι όψεις που δημιουργεί με τον Άρη (στις 09/01), με τον Ουρανό (στις 15/01), και τον Κρόνο στις (23/01), μπορεί να σας ζορίσουν. Ευτυχώς, τα πράγματα θα αρχίσουν να διορθώνονται όταν ο Άρης γυρίσει ορθόδρομος στους Διδύμους στις 12/01. Σας κάνει πιο διεκδικητικούς και πιο απαιτητικούς, κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται και πάλι με τα οικονομικά. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις στις σχέσεις, αλλά προσπαθήστε να μην αντιδράσετε παρορμητικά.

Τοξότης

Τα καλά νέα της εβδομάδας έρχονται με την επανεκκίνηση της ορθής πορείας του Άρη μετά τις 12/01 στους Διδύμους. Σιγά-σιγά, όλα θα αρχίσουν να κινούνται και πάλι λίγο πιο γοργά και μέχρι το τέλος του Μαρτίου πολλά θα αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση τους. Μολονότι η θολούρα δεν φεύγει αμέσως αλλά θα χρειαστούν αρκετές μέρες και να γυρίσει φυσικά κι ο Ερμής σε ορθή πορεία στις 18/01, κάπως καλύτερα θα αρχίσετε να συνεννοείστε με τους άλλους. Το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά κοινωνικό, αλλά ίσως βρεθείτε σε δίλημμα, καθώς για να ακολουθήσετε το πρόγραμμα των φίλων σας να πρέπει να κάνετε κάποια παραχώρηση. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις και μην υψώνετε τους τόνους.

Αιγόκερως

Μολονότι υπάρχουν ακόμη καθυστερήσεις, μπορεί να προκύψει μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία ή πρόταση που να σας ενθουσιάσει. Οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένοι κι αυτή την εβδομάδα. Το μυαλό σας πάντως θα κόβει σαν ξυράφι και δεν θα αποφεύγετε ακόμη και τις «επικίνδυνες» συζητήσεις. Στις 12/01, ο Άρης γυρίζει ορθόδρομος στους Διδύμους, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 25/03/23. Ξεκινά ένα διάστημα που πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και να γίνετε πιο ενεργητικοί. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Είναι πιθανόν να θέλετε να κάνετε πιο διασκεδαστικά πράγματα ή και να αφιερώσετε χρόνο στα ερωτικά ή και στα χόμπι σας.

 

Υδροχόος

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η Αφροδίτη σχηματίζει θετική όψη με τον Άρη και μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σας. Ένας άλλος πολύ βασικός και θετικός παράγοντας της εβδομάδας είναι η ορθόδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους μετά τις 12/01. Ο πλανήτης της δράσης επανέρχεται στα φυσιολογικά του και σας κάνει πιο διεκδικητικούς και φιλόδοξους. Θα τον ακολουθήσει ο Ερμής στις 18/01. Σε αυτό το διάστημα μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι μια σχέση την οποία πιστεύατε πολύ τελικά ίσως δεν άξιζε και τόσο τον κόπο. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να προκύψουν κάποιες εντάσεις είτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον, είτε με κάποιο φίλο, συγγενή ή και συνεργάτη. Προσπαθήστε να είστε διπλωμάτες, να φανείτε προσαρμοστικοί κι ευέλικτοι.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές υποχρεώσεις και πιθανώς ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας. Τα καλά νέα της εβδομάδας έρχονται από το μέτωπο του Άρη που ξυπνά στις 12/01. Από εδώ κι έπειτα, οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν και πάλι και σίγουρα θα σημειώσετε μεγαλύτερο πρόοδο. Παρόλα αυτά, αν θέλατε να κάνετε μια κίνηση, να προχωρήσετε σε ένα νέο ξεκίνημα, περιμένετε να τελειώσει και η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω στις 18/01. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με πιο ατίθασες κι απρόβλεπτες όψεις. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και μην απαντάτε στις προκλήσεις αυτών των ημερών με επιθετικό ή παρορμητικό τρόπο.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.