ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 8-14/5/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 8-14/5/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου είναι η τελευταία που θα έχουμε ανάδρομη φαινομενικά πορεία για τον Ερμή και ξεμπλοκάρει σταδιακά μέχρι το τέλος του μήνα ό,τι καθυστερούσε, αναβαλλόταν ή ήταν σε μια ρευστή και ασταθή κατάσταση. Η εβδομάδα αυτή κυριαρχείται από τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 09/05 που κάνει τις μέρες που την περιβάλλουν αρκετά ρευστές, ενώ μπορεί να υπάρχουν απρόοπτες εξελίξεις, ανατροπές και μια πιο έντονη επικαιρότητα σε σχέση με την οικονομία. Στις 12 και 13/05 έχουμε ευκαιρίες όψη για να δεσμευτούμε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, να επισημοποιήσουμε μια κατάσταση, να κάνουμε πλάνα για το επόμενο βήμα μιας σχέσης, να διαπραγματευτούμε, να κάνουμε σημαντικές γνωριμίες με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, να συμφωνήσουμε σε οικονομικά ζητήματα.

Κριός

Τα οικονομικά θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν κι αυτή την εβδομάδα. Προσπαθήστε να μην είστε παρορμητικοί στη διαχείριση σας. Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται βέβαια στον Καρκίνο και μπορεί να έχετε περισσότερες υποχρεώσεις στο σπίτι και στην οικογένεια. Θα πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας όπως και τις σχέσεις σας γιατί εύκολα θα εκνευρίζεστε. Θα υπάρχει γενικότερα μεγαλύτερη πίεση και κάποια ένταση.

Ταύρος

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο σας είναι η κυρίαρχη επιρροή στο ξεκίνημα της εβδομάδας που μπορεί να φέρει κάποιες απρόοπτες εξελίξεις στις 09/05 κι από την άλλη είναι πιθανόν να έχετε κάποια μοναδική ιδέα που ίσως ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα στη ζωή σας. Με τόση έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας είναι πολύ σημαντικό να βρείτε τρόπους να προωθήσετε τα ταλέντα, τις ικανότητες και τη δουλειά σας.

Δίδυμοι 

Τα άγχη για τα επαγγελματικά δεν τελειώνουν ποτέ, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος χωρίς να βοηθά να έχετε τις εξελίξεις που επιθυμείτε. Εξακολουθεί να υπάρχει ένας αναβρασμός στην καθημερινότητα σας, κάποιες φορές και αρκετό παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο. Κι αυτή την εβδομάδα ο Άρης θα εξακολουθήσει την πορεία του στον Καρκίνο, δημιουργώντας μεγαλύτερη τάση για έξοδα και αγορές. Από την άλλη βέβαια αυξάνει και τις προοπτικές να προκύψει μια νέα πηγή εσόδων.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Το μυστικό της επιτυχίας αυτή την εβδομάδα είναι οι «συνέργειες». Νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας, ενώ μπορεί να έχει μεταβληθεί κι ο φιλικός σας κύκλος. Στην πορεία της εβδομάδας Ερμής και Αφροδίτη θα σχηματίσουν θετικές όψεις με τον Κρόνο, με θετική επιρροή στη ζωή σας προσωπικά, αλλά και σε θέματα επαγγελματικά. Είναι θετικές μέρες για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συνεντεύξεις, για θέματα δουλειάς ή και σπουδών. Εξαιρετικές όψεις και για να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας.

Λέων

Ουρανοκατέβατες αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο ή απρόοπτες εξελίξεις στην καριέρα σας, είναι μερικά πιθανά σενάρια για αυτή την εβδομάδα. Στην πορεία της εβδομάδας, ευνοούνται μυστικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, αλλά θέλει προσοχή να μην διαρρεύσετε μυστικά. Χρειάζεται επίσης υπομονή αν οι απαντήσεις που περιμένετε δεν έρχονται τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε ή αν βλέπετε ότι οι άλλοι δεν μοιράζονται τον δικό σας ενθουσιασμό σε αυτή τη φάση. Από την Κυριακή τα εμπόδια σιγά-σιγά θα αρχίσουν να εξαφανίζονται.

Παρθένος

Το μυαλό σας αδημονεί για μια νέα περιπέτεια, ένα καινούριο ορίζοντα, που δεν μπορεί να ανέχεται υποδείξεις άλλων. Αυτή η εβδομάδα βέβαια δεν βοηθά τόσο πολύ στην υλοποίηση των ονείρων και των νέων σας στόχων. Στην πορεία της εβδομάδας οι όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 12 και 13/05, στρέφουν την προσοχή σας στις σχέσεις σας προσωπικές, ερωτικές και φιλικές, αλλά και σε διαπραγματεύσεις. Είναι ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι με μακροπρόθεσμο ορίζοντα ή να τελειώσετε κάτι που δεν έχει μέλλον.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Πιθανώς να έχετε και ανάγκη να είστε λίγο πιο μοναχικοί αυτή την περίοδο για να σκεφτείτε σε βάθος και να αξιολογήσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Οικονομικές προτάσεις και συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν θα πρέπει να ελεγχθούν λεπτομερώς πριν αποφασίσετε μια δέσμευση. Οι πολύ θετικές όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Κρόνο στη συνέχεια στις 12 και 13/05, βοηθούν να επιτύχετε μια επαγγελματική διαπραγμάτευση, θετική μακροπρόθεσμα για την πορεία της καριέρας σας. Δεν χρειάζεται όμως να βιάζεστε.

Σκορπιός

Είναι μια περίοδος με ευκαιρίες να συνάψετε νέες σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο ή να μπείτε σε νέες συνεργασίες εξερευνώντας τις δυνατότητες επιτυχίας που μπορείτε να έχετε. Στις 09/05 μπορεί να έρθουν ουρανοκατέβατες αλλαγές και εκπλήξεις. Πιθανώς μια νέα πρόταση ή μια γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο. Αν πιστεύετε ή νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά σε μια σχέση ή συνεργασία, τότε ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε πολλά πράγματα και να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να αποστασιοποιηθεί.

Τοξότης

Αν νιώθετε ότι το πρόγραμμα σας είναι επιβαρυμένο και δεν καταφέρνετε να ανταποκριθείτε σε όλες τις υποχρεώσεις σας, δεν είναι κακό να μοιράσετε κάποιες ευθύνες. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα ραντεβού για τσεκάπ ή ακόμη και κάποια ραντεβού για να βάλετε σε τάξη θέματα που σας δημιουργούν πονοκέφαλο. Στην πορεία της εβδομάδας έχουμε θετικές όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που προσφέρουν δυνατότητες δέσμευσης με μια μακρόχρονη προοπτική είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά.

Αιγόκερως

Είναι καλές μέρες να συζητήσετε τις ιδέες σας στη δουλειά, στο σπίτι ή και με τον σύντροφο σας. Είναι ακόμη μια καλή στιγμή αν έχετε κάποιο ταλέντο και θέλετε να το δείξετε στον κόσμο να βρείτε τρόπο να το κάνετε. Οι όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης στη συνέχεια της εβδομάδας με τον Κρόνο στους Ιχθύς, σας παρέχουν το κατάλληλο υπόβαθρο για να βελτιώσετε επαγγελματικές σχέσεις. Πολύ βοηθητική εβδομάδα και για θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Αν σκέφτεστε μια ανακαίνιση, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε την έρευνα σας. Από την άλλη μπορεί βγαίνει μέσα σας μια επαναστατική διάθεση απέναντι σε κάποιες οικογενειακές σχέσεις, ειδικά αν νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Στην πορεία της εβδομάδας Ερμής και Αφροδίτη, σχηματίζουν θετικές όψεις με τον Κρόνο στις 12 και 13/05. Εκμεταλλευτείτε τη θετική επιρροή για να ενεργοποιηθείτε σε θέματα άσκησης, βελτίωσης της διατροφής σας και ξεκούρασης. 

Ιχθύες

Τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν δεόντως και ίσως εντατικοποιηθούν και οι κινήσεις και οι δράσεις σας προκειμένου να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Συζητήσεις, συσκέψεις και καλή σχεδίαση των επαγγελματικών σας θεμάτων θα βοηθήσουν να προχωρήσετε. Οι επόμενες ημέρες της εβδομάδας, είναι θετικές στο να προχωρήσετε σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης σε μια σημαντική σχέση, ώστε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα στο μυαλό σας είτε είναι θετικό είτε αρνητικό το αποτέλεσμα.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.