ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 6-12/2/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 6-12/2/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Οι εξελίξεις από δω και κάτω θα είναι καταιγιστικές και η δράση μας απρόσκοπτη αν θέλουμε να κάνουμε νέα ξεκινήματα. Ευνοούνται περισσότερο η επικοινωνία και οι συνέργειες. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 08/02, είναι μια όψη θετική και ιδιαίτερα δημιουργική, τόσο στις σχέσεις όσο και στα επαγγελματικά και τα οικονομικά.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 10/02, φέρνει κρυμμένες και πικρές αλήθειες στην επιφάνεια. Όμως η εκλογίκευση των φόβων μας θα βοηθήσει να τους αντιμετωπίσουμε καλύτερα. Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο στις 11/02 ευνοεί τη συλλογική δουλειά, τις καινοτόμες κι έξυπνες ιδέες!

Κριός

Μια ιδιαίτερα παραγωγική εβδομάδα ξεκινά σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Από το βράδυ της Δευτέρας και μέχρι τις 09/02, ενισχύεται το πνεύμα της πρακτικότητας. Συζητήσεις  με νέα άτομα ή και φίλους, μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο και στην πορεία της δουλειάς. Προσοχή σε έξοδα και οι αγορές. Η Παρασκευή βρίσκει τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στρέφει πάλι την προσοχή σας στα θέματα της καριέρας. Στις 11/02 περνά κι ο Ερμής στον Υδροχόο που σας καλεί να δείτε μέχρι το τέλος του μήνα, πώς μπορείτε να δουλέψετε με ένα πιο τεχνολογικά προηγμένο τρόπο.

Ταύρος

Μια πολύ διαφορετική εβδομάδα ξεκινά, που θα βοηθήσει τόσο στην ψυχολογία σας όσο και σε πρακτικά θέματα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας στις 08/02 σας ωθεί να γίνετε λίγο πιο αυθόρμητοι. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς σας στηρίζει να κάνετε τις αλλαγές που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή θα σας απασχολήσουν περισσότερο οικονομικά κι επαγγελματικά θέματα. Στις 10/02 θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του πώς να κινηθείτε στη δουλειά σας, ώστε τα πράγματα να βελτιωθούν. Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο στις 11/02 θα στρέψει την προσοχή σας στον τομέα της καριέρας ακόμη περισσότερο.

Δίδυμοι 

Η νέα εβδομάδα του Φεβρουαρίου βοηθά να σημειώσετε περισσότερη πρόοδο. Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας καλεί να απομονώσετε τις επιρροές από τους άλλους γύρω σας και να ακούσετε περισσότερο το ένστικτο σας. Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Πλούτωνα στις 10/0,2 κάνει ιδιαίτερα έντονα τα συναισθήματα σας. Σύμμαχος στο ταξίδι της εξερεύνησης των προοπτικών σας θα είναι από τις 11/02 ο Ερμής που περνά στον Υδροχόο. Εξαιρετική θέση για να ξεκινήσετε σπουδές ή ένα σεμινάριο που θα ενισχύσει το βιογραφικό σας.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά απαιτητικά. Από το βράδυ της Δευτέρας και μέχρι την Πέμπτη, είναι μέρες με ιδιαίτερη κινητικότητα για σας και θα νιώθετε ότι επιτέλους ξεκολλάτε από καταστάσεις που μπορεί να σας εγκλώβισαν το προηγούμενο διάστημα.  Όλων των τύπων οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι το πεδίο στο οποίο επιδρά η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 10/02. Στις 11/02 ο Ερμής περνά στον Υδροχόο, θέση που θα κρατήσει σε όλο το υπόλοιπο του μήνα και κάνει προτεραιότητα τα οικονομικά σας.

Λέων

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά, δίνοντας έμφαση στα επαγγελματικά και τις σχέσεις σας. Στις 08/02 η όψη εξαγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό, δημιουργεί ένα πλαίσιο εξελίξεων που μπορεί να βοηθήσει να ξεκολλήσουν λίγο τα πράγματα. Εξαιρετική είναι αυτή η όψη για να σκεφτείτε τρόπους να ενισχύσετε το εισόδημα σας. Την Παρασκευή 10/02 σχηματίζεται η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ενδεχομένως να οδηγηθείτε σε μια απόφαση για δράση μέσα στο επόμενο διάστημα. Ο Ερμής από τον Υδροχόο μετά τις 11/02, βοηθά να επιλύετε τις διαφορές σας με άλλους.

Παρθένος

Από δω και κάτω όλα θα κινούνται σε πιο γρήγορους ρυθμούς και οι εξελίξεις θα έρχονται πιο άμεσα. Στις 08/02 σχηματίζεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, ενώ η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας. Έτσι μπορείτε πιο εύκολα να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας, αλλά και να κανονίσετε και τα σχέδια σας για το μέλλον. Την Παρασκευή ολοκληρώνεται η όψη συνόδου του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Πλούτωνα. Πιθανώς να καταλήξετε σε κάποια απόφαση ακόμη κι αν είναι δύσκολη. Ο κυβερνήτης σας Ερμής στις 11/02 προχωρά στον Υδροχόο. Καλύτερα μπορεί να εξελιχθούν σχέσεις με συνεργάτες και οι εξελίξεις στα επαγγελματικά θα τρέξουν πιο έντονα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με λίγο περισσότερο άγχος και μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή και δυσκολίες με συνεργάτες ή και άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Κυρίαρχη είναι η όψη εξαγώνου του κυβερνήτη του ζωδίου σας της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Ουρανό στον Ταύρο, που πραγματοποιείται στις 08/02 και σας οδηγεί σε μια φρενίτιδα υποχρεώσεων. Πολύ πιο άνετες ημέρες είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη. Την Παρασκευή ολοκληρώνεται η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Θέματα που μπορεί να αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική σας ζωή, μπορεί με κάποιο τρόπο να φτάνουν σε ένα κρεσέντο. Στις 11/02 ο Ερμής περνά στον φιλικό σας Υδροχόο διευκολύνοντας την επικοινωνία.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στα επαγγελματικά. Στις 08/02 σχηματίζεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, όψη που μπορεί να μεταφράζεται σαν μια επιτακτική ανάγκη να σπάσετε τα δεσμά μιας σχέσης που σας καταπιέζει. Μην βιάζεστε να κάνετε κινήσεις που μπορεί να μετανιώσετε στην πορεία. Την Παρασκευή η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα σας βάζει σε σκέψεις. Στις 11/02 ο Ερμής προχωρά στον Υδροχόο, προτρέποντας σας να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.

Τοξότης

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας απασχολούν τα ζητήματα της καθημερινότητας, της δουλειάς και των υποχρεώσεων σας. Στις 08/02 η Αφροδίτη από τους Ιχθύς συναντά σε όψη εξαγώνου τον Ουρανό και ενεργοποιεί τις πρακτικές σας ασχολίες. Δεν είναι απίθανο να προκύψει κάποιο κέρδος. Από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη εκτείνονται οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας. Την Παρασκευή ο Ερμής συναντά σε όψη συνόδου τον Πλούτωνα μέσα στον τομέα της ασφάλειας και των οικονομικών σας απολαβών και των υλικών σας αποκτημάτων. Προσοχή σε έξοδα. Βοηθητικός ο Ερμής μετά τις 11/02 από τον Υδροχόο στην επικοινωνία, στις επαφές με φίλους αλλά και στις συνέργειες σας.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με δυσκολίες ή απαιτήσεις σε πρακτικά ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά. Στις 08/02, η Αφροδίτης από τους Ιχθύς συναντά σε όψη εξαγώνου τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόβλεπτες εξελίξεις στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά σας. Από την Πέμπτη κι έπειτα θα ασχοληθείτε περισσότερο με την καθημερινότητα της δουλειάς. Την Παρασκευή 11/2 έρχεται η όψη συνόδου του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, φέρνοντας λύσεις σε θέματα που σας απασχολούσαν. Στις 11/02 ο Ερμής θα προχωρήσει στον Υδροχόο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε τα κουμάντα σας σε σχέση με τα έσοδα και τα έξοδα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με πιο περίεργη διάθεση. Στις 08/02 Αφροδίτη και Ουρανός σχηματίζουν όψη εξαγώνου ενεργοποιώντας τον τομέα των οικονομικών, αλλά και του σπιτιού και της οικογένειας. Δώστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια να μην πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Την Παρασκευή έρχεται η όψη συνόδου του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου. Η όψη μπορεί να κάνει πιο έντονη τη διαίσθηση σας και πιο δυνατά τα συναισθήματα σας σε σχέση με μια κατάσταση. Στις 11/02 προχωρά στο ζώδιο σας ο Ερμής, όπου και θα παραμείνει μέχρι αρχές Μαρτίου. Οι ρυθμοί στην καθημερινότητα ανεβαίνουν, το μυαλό σας θα δουλεύει υπερεντατικά και θα θελήσετε να εκφραστείτε με πολλούς τρόπους.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με δυσκολίες. Στις 08/02 η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Δεν είναι απίθανο να προκύψουν με αυτή την όψη κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην καθημερινότητα σας, αλλά και κάποιες απρόβλεπτες συμπεριφορές. Από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη έρχονται οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας, με αρκετές υποχρεώσεις. Την Παρασκευή 10/02 ολοκληρώνεται η όψη Ερμή-Πλούτωνα και ξεκαθαρίζει στο μυαλό σας όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Στις 11/02 ο Ερμής παίρνει θέση στον Υδροχόο και μπορεί να σκέπτεστε ζητήματα που αφορούν στο παρελθόν ή μπορεί να αποφασίσετε να καλύψετε κάποιες εκκρεμότητες της δουλειάς.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.