ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 6/12-12/12/21

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 6/12-12/12/21. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Η Δευτέρα είναι από κάθε άποψη η πιο παραγωγική μέρα της εβδομάδα. Πολύ διαφορετική η Τρίτη καθώς δυσκολευόμαστε να συγκεντρωθούμε, ενώ επικρατεί μια αίσθηση ότι είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα. Τετάρτη και Πέμπτη έχουν ιδιαιτερότητες, καθώς πράγματα τα οποία δεν έγιναν τότε, μπορεί κάλλιστα να συμβούν αυτές τις μέρες.

Στις 8/12 σχηματίζεται και το τετράγωνο του Άρη με τον Δία που μας κάνει πιο παρορμητικούς και βιαστικούς στη δράση μας. Το τετράγωνο αυτό εύκολα μπορεί να δημιουργήσει χάος. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα πραγματοποιείται το Σάββατο 11/12. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα φορτισμένη σε ερωτικό επίπεδο όψη, αλλά μπορεί να υπάρχει δισταγμός στην εκδήλωση των συναισθημάτων σε νέες γνωριμίες. Την Κυριακή αποφύγετε σπουδαίες αποφάσεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Άση Μπήλιου

 

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Πώς θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα του Δεκεμβρίου για κάθε ζώδιο;

Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας τα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών, της καριέρας σας, αλλά και των οικονομικών, θα είναι σε προτεραιότητα. Την Τρίτη και την Κυριακή δημιουργείται μεγαλύτερη σύγχυση. Συγκρατήστε τον εαυτό σας από το να μιλήσει βιαστικά και χωρίς να έχετε πλήρη εικόνα των δεδομένων σας σε όλες τις συζητήσεις. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιάζεστε στις κινήσεις σας. Χρειάζεται καλή στρατηγική, αποφάσεις βήμα-βήμα κι όχι σπασμωδικές κινήσεις.

Ταύρος

Η εβδομάδα πάντως ξεκινά με πολλή δύναμη, αυτοπεποίθηση και έντονες επιθυμίες και φιλοδοξίες. Μέσα σε αυτό το τρέξιμο όμως είναι πιθανόν να παραμελείτε κάποιους ανθρώπους, αλλά ίσως και την προσωπική σας ζωή. Προσέξτε ιδιαίτερα στις 8 και 9 Δεκεμβρίου, καθώς το τετράγωνο του Άρη προς τον Δία παραπέμπει σε βιασύνη και υπερβολές. Προσπαθήστε να μην επηρεάζεται η κρίση σας από φίλους ή συνεργάτες αυτές τις μέρες και προσέξτε ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα τις κινήσεις σας.

Δίδυμοι

Έρχεται μια εβδομάδα με κάπως πιο πρακτικές ανησυχίες και μεγαλύτερη ευκολία σε κάποια ζητήματα. Η Τρίτη όπως και η Κυριακή είναι οι πιο περίεργες μέρες της εβδομάδας για σας, καθώς δημιουργείται ένα πλαίσιο σύγχυσης στις σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Σαφώς δεν είναι οι κατάλληλες ημέρες για σοβαρές αποφάσεις. Αποφύγετε αποφάσεις βιαστικές στηριγμένες σε δεδομένα που έχετε αυτή τη στιγμή στα χέρια σας. Μπορεί να προκύψει ένα νέο πάθος. Μπορεί ξαφνικά να βιώσετε συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Μπορεί να υπερβάλλετε επίσης στην εκδήλωση των συναισθημάτων σας ή στις οικονομικές σας συναλλαγές και αγορές. Συγκρατηθείτε!

Καρκίνος

Μια εβδομάδα με αρκετές υποχρεώσεις από την πρώτη της μέρα σε επίπεδο επαγγελματικών σχέσεων, αλλά και με έμφαση πέραν της δουλειάς και στην προσωπική σας ζωή. Την Τρίτη και την Κυριακή, μπορεί να σας πιάνει απογοήτευση σε σχέση με τη δουλειά και την επιλογή της επαγγελματικής σας κατεύθυνσης. Ή μπορεί να νιώθετε ότι το στοιχείο του πάθους και της δημιουργίας σε αυτό που κάνετε έχει από καιρό εξαφανιστεί. Αν κάνετε τώρα μια γνωριμία που σας ενθουσιάζει απολαύστε το, αλλά μην μπερδεύετε τον ενθουσιασμό με την αγάπη.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στις υποχρεώσεις σας, αλλά και στη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Σαφώς και θα πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες και τα συναισθήματα σας. Αλλά από την άλλη θα πρέπει να δείξετε και ενσυναίσθηση στις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, αλλά και των συνεργατών. Θα σας απασχολήσουν  ιδιαίτερα οι επαγγελματικές σας σχέσεις, αλλά θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι είμαστε άνθρωποι και έχουμε όλοι μας ελαττώματα. Κάποιοι από τώρα μέχρι τον Μάρτιο μπορεί να βιώσετε επαγγελματικές φουρτούνες και χειριστικά παιχνίδια στη δουλειά.

 

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα έρχεται να σας βοηθήσει να συντονιστείτε καλύτερα στην καθημερινότητα σας και να σημειώσετε πρόοδο στα θέματα που σας απασχολούν. Τρίτη και Κυριακή είναι οι πλέον ακατάλληλες ημέρες για δράση και για λήψη σοβαρών αποφάσεων. Την Τετάρτη 8/12, μπορεί να σας λείπει η υπομονή και να είστε πιο ανήσυχοι, αλλά και επικριτικοί. Καλύτερα όμως να αυτοκυριαρχηθείτε σε αυτή τη φάση. Η σύνοδος της Αφροδίτης το Σάββατο επηρεάζει τον τομέα του έρωτα και των φλερτ και μπορεί να σας ελκύει κάποιο άτομο που είναι μυστηριώδες. Προσέξτε γιατί ο Πλούτωνας έρχεται χέρι-χέρι και με σκοτεινές πλευρές

 

 

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές υποχρεώσεις και ευθύνες, αλλά και με μια τεράστια φιλοδοξία από τη δική σας πλευρά να επιτύχετε τους στόχους σας επαγγελματικούς και οικονομικούς. Δυο μέρες που δεν προσφέρονται καθόλου για σοβαρές αποφάσεις και που σας δημιουργούν μεγαλύτερη σύγχυση είναι η Τρίτη και η Κυριακή. Προσέξτε τις αγορές σας αυτές τις μέρες, όσο κι αν μπαίνετε σε πειρασμό να κάνετε ψώνια είτε για τον εαυτό σας είτε για δώρα. Θα έρθετε κοντά στην οικογένεια σας και θα επιδιώξετε πιο στενές σχέσεις μαζί τους. Προσέξτε ιδιαίτερα στα θέματα επίσης της διατροφής σας. Μην κάνετε ακραίες δοκιμές και πειράματα.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με προσήλωση στους στόχους σας και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε επικοινωνιακό επίπεδο. Οι πιο ασταθείς μέρες για συζητήσεις είναι σίγουρα η Τρίτη και η Κυριακή, ειδικά αν θέλετε να μιλήσετε για οικονομικά θέματα. Μπορεί να υπάρχει και μια ομιχλώδης κατάσταση σε μια ερωτική σχέση για κάποιους, αλλά δεν είναι μια εβδομάδα για να βγάλετε σταθερά συμπεράσματα. Προσπαθήστε να αποφύγετε μια ανοιχτή αντιπαράθεση. Δείξτε τη δυσαρέσκεια σας, αλλά καλύτερα να επανέλθετε την άλλη εβδομάδα που θα είστε πιο ήρεμοι, καθώς θα έχει απομακρυνθεί ο Άρης από το ζώδιο σας.

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα αρκετά μεγάλο όγκο υποχρεώσεων κι ευθυνών με έμφαση στη δουλειά, αλλά και στα οικονομικά σας. Δυο μέρες με μεγαλύτερη αστάθεια και σύγχυση, είναι η Τρίτη και η Κυριακή, σκιάζοντας την κρίση σας και δημιουργώντας ομιχλώδεις συνθήκες στην επικοινωνία. Είναι πιθανόν να μην μπορείτε πραγματικά να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα αυτές τις μέρες, ενώ κι η κρίση σας δεν θα είναι ίσως στα καλύτερα σας. Το θέμα είναι να μπορέσετε εσείς να ελέγξετε τον εαυτό σας και να αποφύγετε κινήσεις σε οικονομικό επίπεδο που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας, αλλά και στην ερωτική σας ζωή να είστε ειλικρινείς με τις προθέσεις σας.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση, καθώς η Σελήνη ταξιδεύει στο ζώδιο σας κι ο Άρης συναντά σε όψη εξαγώνου τον Πλούτωνα που βρίσκεται επίσης στο ζώδιο σας. Η Τρίτη και η Κυριακή είναι οι πιο ρευστές μέρες, στον τομέα της επικοινωνίας. Τις μέρες αυτές ενδεχομένως η κρίση σας να μην είναι στα καλύτερα. Να είστε πιο αφηρημένοι ή να επηρεάζεστε πιο εύκολα από αυτά που θα διαβάσετε ή θα ακούσετε από τους άλλους. Γενικότερα, προσέξτε στην επικοινωνία αυτές τις δύο μέρες. Αποφύγετε σημαντικές δεσμεύσεις ή επενδύσεις.  Αν είστε σε μια σχέση μπορεί να περάσει από διάφορες δοκιμασίες το επόμενο διάστημα. Τελεσίδικες αποφάσεις καλό είναι να τις αποφύγετε προς το παρόν.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά αρκετά φιλόδοξα και με συγκέντρωση στους στόχους σας κυρίως σε πρακτικό και επαγγελματικό επίπεδο. Τρίτη και Κυριακή Δημιουργούν κάποιο είδος σχίσματος ανάμεσα σε σας και μια ομάδα ανθρώπων που μπορεί μέχρι τώρα να μοιραζόσασταν κοινές πεποιθήσεις. Επειδή όμως ο Ποσειδώνας πολλές φορές μπορεί να θολώνει την κρίση μας, καλό είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να περάσετε σε δράση. Περιμένετε να σιγουρευτείτε πρώτα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα το Σάββατο, φέρνει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα, που έχετε κρύψει κάτω από το χαλί στις σχέσεις. Από την άλλη, μπορεί να αναφέρεται σε σχέσεις απαγορευμένες, μυστικές ή και «παράνομες», ενώ με κάποιο τρόπο το παρελθόν μπορεί να σας έλκει πιο δυνατά.

 

Ιχθύες

Την Τρίτη και την Κυριακή, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και να αποφύγετε τις σημαντικές δεσμεύσεις. Πιθανώς να βλέπετε με έναν δικό σας τελείως τρόπο τις εξελίξεις στα επαγγελματικά ή μπορεί πιο εύκολα να παρασύρεστε από τους άλλους. Στις 8/12 δείχνει ένα παρασκήνιο ή μπορεί να οσμίζεστε ότι κάποιος στο περιβάλλον της δουλειάς σας δεν είναι τόσο ξεκάθαρος στη δράση του απέναντι σας. Το Σάββατο η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σας βάζει σε μια διαδικασία να ξεκαθαρίσετε το τοπίο ανάμεσα σε φίλους και συνεργάτες. Να δείτε στο τέλος ποιος πραγματικά είναι στο πλευρό σας και έχει για σας τις πιο καλές προθέσεις. Από την άλλη, μπορεί να παθιαστείτε με έναν νέο στόχο αυτό το διάστημα.

 

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.