ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 6-12/11/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 6/-12/11/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα την Τρίτη 07/11 δίνει φτερά στη φαντασία, τη διαίσθηση και τη δημιουργικότητα μας, αλλά μπορεί να είμαστε λίγο αφηρημένοι ή να δυσκολευόμαστε να συγκεντρωθούμε σε πρακτικά ζητήματα. Την Τετάρτη 08/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό, το δεύτερο από τα ζώδια της διακυβέρνησης της (το άλλο είναι ο Ταύρος). Σε αυτό το ζώδιο η Αφροδίτη βρίσκει το ιδανικό περιβάλλον για να εκφράσει τις καλύτερες ποιότητές της. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουμε να βιώσουμε μια δυνατή και γενναιόδωρη Αφροδίτη από τον Απρίλιο του 2023. Θα την ακολουθήσει στις 10/11 ο Ερμής, που μετά την πορεία του στον Σκορπιό απελευθερώνεται στο ζώδιο του Τοξότη που δεν βάζει φίλτρα στην επικοινωνία. Η εβδομάδα, όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο το τελευταίο δίμηνο, θα κλείσει με ένταση καθώς ο Άρης από τον Σκορπιό αντιμετωπίζει τον Ουρανό σε αντίθεση, μια όψη που μας κάνει σίγουρα πιο θερμοκέφαλους και ισχυρογνώμονες.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 08/11, στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων προσωπικών κι επαγγελματικών, ενεργοποιεί την ερωτική σας ζωή. Η είσοδος του Ερμή στις 10/11 στο φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη σάς ξαναφέρνει στο προσκήνιο μετά από ένα πολύ απαιτητικό και σκοτεινό διάστημα μέχρι τώρα. Η πορεία των οικονομικών σας ή και των οικονομικών της εταιρείας που εργάζεστε ή της δικής σας επιχείρησης θα είναι στο μυαλό σας το σαββατοκύριακο, καθώς θα έχουμε την αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό. Κάποιοι είναι πιθανό να θέλετε να φύγετε από μια συνεργασία που δεν σας εμπνέει. Μην το κάνετε όμως βεβιασμένα και χωρίς να έχετε ψάξει πολύ καλά τις συνέπειες.

Ταύρος

Στις 08/11 ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, προχωρά στο ζώδιο του Ζυγού και μέσα στον τομέα εργασίας και υγείας, εγκαινιάζοντας μια περίοδο που εκτείνεται μέσα στον Νοέμβριο που θα ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια, τους συνεργάτες, τους πελάτες, θα θελήσετε να παρουσιάσετε με ένα πιο ελκυστικό τρόπο τη δουλειά σας και να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας. Την Παρασκευή 10/11 ο Ερμής αφήνει τον Σκορπιό για να προχωρήσει στον Τοξότη. Αμέσως αυτή η αλλαγή μετατοπίζει ένα μέρος του ενδιαφέροντος και της προσοχής σας από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σε ένα πιο πρακτικό τομέα αυτό των οικονομικών, αλλά και της ερωτικής σας διάθεσης. 

Δίδυμοι 

Στις 08/11 η Αφροδίτη προχωρά στον φιλικό σας Ζυγό, το ζώδιο που συμβολίζει τις χαρές της ζωής, τον έρωτα, τα φλερτ, τις διασκεδάσεις, τα δημιουργικά σας πλάνα, τα παιδιά. Από τις 08/11 έχετε να περιμένετε ένα τεράστιο κύμα δημιουργικών ιδεών να σας κατακλύζει, ενώ κι η φαντασία σας θα δουλεύει υπερωρίες. Την Παρασκευή ο κυβερνήτης σας, Ερμής, περνά απέναντι σας στον Τοξότη, δίνοντας έμφαση από δω και κάτω στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Ξεκινά μια περίοδος μεγαλύτερης εξωστρέφειας, αλλά και πολλών επαφών με τους άλλους είτε για τους πιο διασκεδαστικούς λόγους, είτε για δουλειές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες. Οι ρυθμοί πάντως στην καθημερινότητά σας εξακολουθούν να είναι έντονοι αυτή την εβδομάδα και φυσικά οι απαιτήσεις των άλλων από εσάς πιο πιεστικές κι αυτό θα το διαπιστώσετε το σαββατοκύριακο, με την αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό.

Καρκίνος

Την Τετάρτη 08/11 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού, που για σας συμβολίζει την οικογένεια, τις σχέσεις με τους στενούς σας συγγενείς, τον χώρο του σπιτιού γενικότερα. Την Παρασκευή 10/11 ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Τοξότη μέσα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, φέρνοντας τα θέματα της υγείας, της φυσικής κατάστασης, αλλά και των επαγγελματικών στην πρώτη θέση των ενδιαφερόντων σας για τις επόμενες εβδομάδες. Και πάμε στις περίεργες και ασαφείς ημέρες αυτής της εβδομάδας που βρίσκονται στο τέλος της με την αντίθεση Άρη-Ουρανού το Σάββατο 11/11. Βέβαια για σας αυτή η όψη δεν λειτουργεί ιδιαίτερα επιθετικά ή ανατρεπτικά. Κάποιες εκπλήξεις παρόλα αυτά δεν αποκλείονται τόσο στο φιλικό σας περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό. Ακόμη κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να είναι στα σενάρια αν είστε γεννημένοι τέλος δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου.

Λέων

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα την Τρίτη 07/11 μπορεί να δημιουργεί νοσταλγική διάθεση για καταστάσεις ή και πρόσωπα από το παρελθόν. Από την Τετάρτη 08/11, η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό δίνοντας μεγαλύτερη εξωστρέφεια ενεργοποιώντας τον 3ο Ηλιακό σας οίκο της επικοινωνίας, της γνώσης, των ταξιδιών. Χωρίς να αίρονται όλες οι απαιτήσεις και δυσκολίες της περιόδου, τα πράγματα από δω και κάτω θα είναι κάπως πιο υποφερτά στην καθημερινότητα σας και μάλιστα από τις 10/11 που θα περάσει κι ο Ερμής στον Τοξότη και λίγο πιο διασκεδαστικά. Οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας είναι στο τέλος της, καθώς το Σάββατο 11/11 σχηματίζεται η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό. Μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση σε οικογενειακό επίπεδο ή ακόμη και σε επαγγελματικό, ή μπορεί να νιώσετε ότι σας τραβούν δυο αντίθετες πλευρές. 

Παρθένος

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο σας την Τετάρτη, για να προχωρήσει στον Ζυγό μέσα στον τομέα των πρακτικών επαγγελματικών και οικονομικών σας σχεδίων. Και μολονότι η θέση της είναι εξαιρετική για να κάνετε διαπραγματεύσεις, να επωφεληθείτε από μια αύξηση, να κερδίσετε κάποια προνόμια στη δουλειά, από την άλλη θα σας είναι σχεδόν αδύνατο να συγκρατηθείτε και να μην ξοδεύετε. Η Αφροδίτη ακολουθείται από τον Ερμή που θα περάσει στις 10/11 στο «ναδίρ» του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, ένα πιο κλειστό, ιδιωτικό οίκο που συνδέεται με την οικογένεια, το σπίτι ως ακίνητο, το παρελθόν, τις ρίζες σας. Το σαββατοκύριακο σχηματίζεται η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό στον άξονα επικοινωνίας και μετακινήσεων για το ζώδιό σας και πρέπει να προσέχετε τι λέτε και πώς το λέτε αν θέλετε να διατηρήσετε τη φήμη του πράου, ανοιχτόμυαλου και δίκαιου ανθρώπου. 

Ζυγός 

Η επιστροφή της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα είναι σαν τη δροσερή πνοή του ανέμου σε μια καυτή, καλοκαιρινή μέρα. Θα εγκαινιάσει μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδο για σας, με ευκαιρίες για νέες σχέσεις αν είστε αδέσμευτες-οι, θετικότερες προοπτικές στη σχέση ή τον γάμο σας αν είστε δεσμευμένοι-ες και γενικότερα πιο αισιόδοξες προοπτικές για την προσωπική, αλλά και επαγγελματική σας ζωή. Στις 10/11 ο Ερμής θα κάνει κι αυτός τη δική του ζωδιακή αλλαγή, περνώντας στο ζώδιο του Τοξότη και θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες εξωστρέφειας, επαφών, διασκέδασης και χαράς μέσα στις εβδομάδες που ακολουθούν. Η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό το Σάββατο φέρνει πάλι τα καυτά θέματα των οικονομικών σε πρώτο πλάνο, δημιουργώντας έναν έντονο βαθμό στρες σχετικά με την πορεία τους. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να πάρετε ρίσκο.

Σκορπιός

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό, ακριβώς ένα ζώδιο πριν το δικό σας μέσα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, δίνει μια πιο χαλαρή διάσταση μετά τις 08/11 στη ζωή σας. Θα θέλετε να είστε πιο κοντά στη φύση, να περνάτε λίγο μοναχικά ίσως ή μόνο με τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα τις μέρες σας και γενικότερα δίνει ένα τόνο πιο πνευματικό στην καθημερινότητα σας. Στις 10/11 ο Ερμής προχωρά στον Τοξότη και η προσοχή σας στρέφεται στα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών και σταματούν με κάποιο τρόπο οι μεγάλες αγωνίες του «ποιος είμαι», «πού πάω», «τι θα μου φέρει η ζωή στη συνέχεια». Οι αοριστίες και οι γενικότητες δεν έχουν θέση στη ζωή σας πλέον. Το σαββατοκύριακο ο Άρης από το ζώδιό σας έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο δυναμιτίζοντας σχέσεις και συνεργασίες ειδικά αν έχετε γενέθλια στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Από την Τετάρτη 08/11, η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό εγκαινιάζοντας μια πιο κοινωνική περίοδο για σας, με ευκαιρίες να τονώσετε τις φιλικές σας σχέσεις, να κάνετε νέους φίλους, να φλερτάρετε, να ερωτευθείτε, αλλά και να δεχτείτε στήριξη και φροντίδα από συνεργάτες και τον δικό σας κοινωνικό περίγυρο. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 10/11 θα είστε ασταμάτητοι στα θέματα της επικοινωνίας. Θα μιλάτε περισσότερο, θα συζητάτε όσα σκέφτεστε ή όσα σας προβληματίζουν πιο ανοιχτά, θα θέλετε να επικοινωνήσετε με πολλούς και διάφορους τρόπους όσα κάνετε, θα θέλετε να προωθήσετε τη δουλειά, τις ικανότητες και τα ταλέντα σας κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι και για το πορτοφόλι σας. Το σαββατοκύριακο η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό κυριαρχεί και πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους ειδικά στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. 

Αιγόκερως

Ο έρωτας και οι περιπέτειες δεν θα είναι ιδιαίτερη προτεραιότητα από την Τετάρτη 08/11 κι έπειτα, καθώς η Αφροδίτη παίρνει θέση στον Ζυγό στον τομέα της καριέρας. Έτσι σιγά σιγά αποχαιρετάτε τον ελεύθερο χρόνο, αφού ο Ζυγός για σας συμβολίζει τον τομέα της καριέρας, των επιτευγμάτων σας, της κοινωνικής σας ζωής. Στις 10/11 ο Ερμής προχωρά μέσα σε έναν τομέα πιο κλειστό, πιο ψυχολογικό και συναισθηματικό για το δικό σας ζώδιο. Ο Ερμής φωτίζει τις πιο σκιερές και βαθιές πλευρές της ψυχής σας κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για την εξέλιξη σας αν το εκμεταλλευτείτε και εστιαστείτε μόνο σε αυτά που σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε. Το σαββατοκύριακο κυριαρχεί η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό και  για το δικό σας ζώδιο μπορεί να προκύψει ένα ενδιαφέρον σενάριο για τα ερωτικά σας με μια ξαφνική γνωριμία. Παρόλα αυτά, η όψη αυτή αυξάνει το στρες, αλλά και τις αντιπαραθέσεις ιδιαίτερα με άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς ή τον φιλικό σας κύκλο.

Υδροχόος

Την Τετάρτη η Αφροδίτη περνώντας στον Ζυγό θα ξυπνήσει το μικρόβιο του ταξιδιού μέσα σας και θα σας οδηγήσει σε κάποια ταξιδάκια έστω κι αν είναι ολιγοήμερα. Αλλά και στην προσωπική σας ζωή μπορεί η παρουσία της Αφροδίτης να τονώσει τη σχέση σας ή να φέρει νέες γνωριμίες. Ακόμη πιο ενδιαφέρων γίνεται ο μήνας και με την άφιξη του Ερμή στις 10/11 στο φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη μέχρι το τέλος του μήνα. Το Σάββατο σχηματίζεται η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό στον άξονα καριέρας – οικογένειας. Ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε μεγαλύτερη πίεση ή στρες σε μια οικογενειακή ή επαγγελματική κατάσταση, ή μπορεί να υπάρχουν εντάσεις, αντιπαραθέσεις και αν δεν προσέξετε πώς θα τις διαχειριστείτε ρήξεις σε σχέσεις. Ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά.

Ιχθύες

Η είσοδος της Αφροδίτης την Τετάρτη 08/11 στο ζώδιο του Ζυγού θα αποσυμφορήσει λίγο την κατάσταση στον τομέα των σχέσεων και θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στη «μία» σχέση που σας κάνει κλικ αν είστε δεσμευμένοι, σε αυτή με τον σύντροφό σας. Ο Ερμής παίρνει θέση στις 10/11 στο ζώδιο του Τοξότη και γίνεστε πιο ορατοί στον πολύ κόσμο και κυρίως στους ανθρώπους που έχουν λόγο για τη δουλειά σας, στους ανταγωνιστές, στους προϊσταμένους ή και το ευρύ κοινό, ανάλογα πάντα με τη δουλειά που κάνετε και τον τομέα που δραστηριοποιείστε. Θα χρειαστεί να δουλέψετε σε πιο εντατικούς ρυθμούς. Το σαββατοκύριακο με την αντίθεση του Άρη από τον Σκορπιό προς τον Ουρανό στον Ταύρο στον άξονα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερη νευρικότητα, περισσότερο άγχος ή να σας κάνει επικριτικούς, βιαστικούς στα συμπεράσματα σας και πιο αγχώδεις.