ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 5-11/6/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 5-11/6/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Μια εβδομάδα πλούσια σε αστρολογικά δεδομένα ξεδιπλώνεται μπροστά μας με κυρίαρχη την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα τη Δευτέρα 05/06, όπου και θα παραμείνει για τους επόμενους 4 μήνες μέχρι τις 08/10. Θα επηρεάσει θετικά Κριούς, Λέοντες και Τοξότες. Η δεύτερη όψη που θα σχηματίσει η Αφροδίτη είναι το τετράγωνο με τον Δία το Σαββατοκύριακο που μπορεί να αυξήσει το αίσθημα του ανικανοποίητου. Ο Πλούτωνας επιστρέφει στις 11/06 στον Αιγόκερω ανάδρομος πριν εγκαταλείψει για τα καλά αυτό το ζώδιο τον Νοέμβριο του 2024. Την ίδια μέρα ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους δίνοντας ταχύτητα στη σκέψη και πιο ανάλαφρη επιρροή στην καθημερινότητα μας. Θα ευνοηθούν τα ζώδια του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η Αφροδίτη περνώντας στο ζώδιο του Λέοντα τη Δευτέρα 05/06 θα αλλάξει τη διάθεση σας προς το καλύτερο και θα δημιουργήσει θετικότερο κλίμα στις σχέσεις και κυρίως στην ερωτική σας ζωή. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 11/06 μετατοπίζει την έμφαση από τον τομέα της δουλειάς και των οικονομικών στον τομέα της επικοινωνίας. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω. Είναι η στιγμή που πρέπει να είστε πιο ψύχραιμοι και πιο οργανωμένοι στους επαγγελματικούς σας στόχους.

Ταύρος

Από δω και κάτω φαίνεται ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις φροντίδες απέναντι στην οικογένεια ή το σπίτι σας. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε συμβίωση ή και μια μετακόμιση έστω και για λίγο καιρό σε μια εξοχική κατοικία καθώς έρχονται και οι καλοκαιρινές διακοπές. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, θα δώσει τη σωστή επιρροή που χρειάζεται για να ενισχυθεί το πορτοφόλι σας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα κι από διαφορετικές πλευρές. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί να διαφοροποιήσετε τον τρόπο που σκέφτεστε.

Δίδυμοι 

Από τώρα μέχρι τις 08/10 με την Αφροδίτη στον Λέοντα, θα είστε σε μια ιδιαίτερα κοινωνική, δημιουργική αλλά και εξωστρεφή διάθεση. Φυσικά θα σας ανοίξει και την όρεξη για ταξίδια, εκδρομές με φίλους και διακοπές. Στις 11/06 ο Ερμής, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, περνά στο ζώδιο σας κάνοντας πιο δυναμικούς τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και φυσικά πιο απαιτητικούς. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας, οπισθοχωρεί για μερικούς μήνες στον Αιγόκερω. Από τη θέση αυτή θα επηρεάσει τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, φέρνοντας εμπειρίες που αλλάζουν τη ζωή.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη μπαίνει στο Λέοντα όπου και θα παραμείνει 4 ολόκληρους μήνες μέχρι τις 08/10, δημιουργώντας πιο ήσυχες συνθήκες στις σχέσεις, μεγαλύτερη σιγουριά για τα αισθήματα σας και βελτιώσεις στα οικονομικά. Ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους στις 11/06 μέσα στο κρυμμένο και παρασκηνιακό 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Πιθανώς να κάνετε κάποια προετοιμασία για τα σχέδια σας μυστικά. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω μέχρι τις αρχές της επόμενης χρονιάς. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου φαίνεται ότι έχετε να πάρετε κάποια μαθήματα ακόμη μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Λέων

Η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο σας τη Δευτέρα 05/06 και υπόσχεται μέχρι τις 08/10 καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητα σας, περισσότερες ευκαιρίες διασκέδασης, χαράς αλλά και μεγαλύτερες δόσεις ρομάντζου και διακοπών. Στις 11/06 περνά στους Διδύμους ο Ερμής και στο υπόλοιπο του μήνα θα είναι σαφώς πιο βοηθητικός για τα σχέδια και τα πλάνα σας σε επαγγελματικό επίπεδο, σε θέματα σπουδών αλλά ακόμη και σχέσεων.  Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω, θέτοντας κάποια ερωτηματικά που πρέπει να απαντήσετε μέχρι το τέλος της χρονιάς αναφορικά με τα επαγγελματικά σας.

Παρθένος

Η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα μέσα σε ένα πιο παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Εξαιρετική θέση για να ασχοληθείτε με την ομορφιά, τη φυσική σας κατάσταση, αλλά προσέξτε τους αδιέξοδους ή επικίνδυνους έρωτες. Μπορεί να μην καταφέρνετε να «διαβάσετε» σωστά τις προθέσεις των άλλων. Την Κυριακή 11/06 ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά στους Διδύμους μέσα στον τομέα της καριέρας, δημιουργώντας εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο και μέσα στο υπόλοιπο του Ιουνίου. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας, επιστρέφει στον Αιγόκερω. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου μπορεί να έχετε εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή ή να κάνετε καταλυτικές και μοιραίες γνωριμίες.

Ζυγός

Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, περνά στον Λέοντα τη Δευτέρα 05/06 και θα σας φτιάξει περισσότερο τα κέφια, θα βοηθήσει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και οι προσκλήσεις από φίλους δεν θα λείψουν για να λάβετε μέρος σε κοινωνικές και ευχάριστες εκδηλώσεις. Την Κυριακή, ο Ερμής περνά στους Διδύμους και ευνοεί πολύ περισσότερο τις διαπραγματευτικές σας δεξιότητες. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας προχωρά ανάδρομος στον Αιγόκερω, φέρνοντας ριζικές αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά ή οικογενειακά.

Σκορπιός

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα τη Δευτέρα 05/06 δημιουργεί τις προϋποθέσεις να γίνετε πιο ορατοί, αλλά και πιο αρεστοί στον χώρο της καριέρας σας μέχρι τις 08/10. Από την Κυριακή 11/06 ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους μέσα στον τομέα των οικονομικών. Πιθανό να προκύψουν δυο διαφορετικές πηγές εσόδων και οικονομικές συμφωνίες. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω. Με κάποιο τρόπο ολοκληρώνει έναν κύκλο που άνοιξε από το 2008 ακόμη και φέρνει στη ζωή σας νέες καταστάσεις και ανθρώπους για να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί τους.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 08/10, προσφέροντας ευκαιρίες να απολαύσετε αρκετούς μήνες ικανοποίησης, χαράς και ελευθερίας στις σχέσεις σας. Την Κυριακή ο Ερμής παίρνει θέση σε ένα κομβικό σημείο στο ωροσκόπιο σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Από δω και κάτω οι συζητήσεις, αλλά και κάποια διλήμματα ή σύγχυση θα είναι καθημερινότητα. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας θα επιστρέψει στον Αιγόκερω για το υπόλοιπο της χρονιάς κάνοντας τα οικονομικά προτεραιότητα.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα, μέσα στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας και υπόσχεται τουλάχιστον από αυτή την εβδομάδα να σας φερθεί καλύτερα στα θέματα που αφορούν τις συναλλαγές, τις διαπραγματεύσεις και τα έσοδα που θα έχετε. Την Κυριακή ο Ερμής περνά στους Διδύμους μέσα στον τομέα των επαγγελματικών σας αλλά και της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Σηματοδοτεί επίσης την έναρξη συζητήσεων σε θέματα που αφορούν τη δουλειά. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιο σας, φέρνοντας περισσότερη αναστάτωση, αλλά και ριζικές αλλαγές.

Υδροχόος

Τη Δευτέρα 05/06 η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση κυρίως στις σχέσεις σας προσωπικές, κοινωνικές, επαγγελματικές. Από την Κυριακή ο φιλικός σας Ερμής, προχωρά στους Διδύμους. Η επιρροή του είναι βοηθητική πέρα από τα θέματα της επικοινωνίας και στις μετακινήσεις, τα ταξίδια αλλά και τις σπουδές. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας απομακρύνεται από το ζώδιο σας και οπισθοχωρεί ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αυτό θα σας δώσει τον χρόνο που απαιτείται για να προετοιμαστείτε καλύτερα ψυχολογικά για τα επόμενα χρόνια που θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα μέσα στον τομέα εργασίας και υγείας. Με αυτή την επιρροή είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον εαυτό σας, να κάνετε διακοπές, αλλά και να τονώσετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες. Την Κυριακή ο Ερμής περνά στους Διδύμους όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27/06. Από αυτή τη θέση θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι, μολονότι μπορεί να υποδηλώνει και ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Σε αυτό το διάστημα θα κάνετε τις αποτιμήσεις σε φίλους και συνεργάτες.