ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 4-10/4/22

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 4-10/4/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Άση Μπήλιου

Η εβδομάδα ξεκινά με περισσότερη ένταση καθώς ο Άρης, συναντά τον Κρόνο στον Υδροχόο. Με αυτή την όψη αυξάνεται το στρες και η αγωνία για το αύριο. Σε κάθε περίπτωση, μην προδικάζετε κάτι που αφορά στο μέλλον και μην απογοητεύεστε σε αυτή τη φάση. Την Τρίτη παίρνει θέση στους Ιχθύς η Αφροδίτη. Η νέα της θέση στους Ιχθύς θα είναι πιο βοηθητική και στη διάθεση μας. Είναι μια πιο ρομαντική, ονειροπόλα θέση για την Αφροδίτη.Το μόνο αρνητικό της είναι οι εξιδανικεύσεις και τα «ροζ γυαλιά».

Η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με θετικές όψεις του Ερμή με τον Κρόνο και τον Άρη την Πέμπτη. Την Παρασκευή μια πιο απαιτητική όψη με τον Πλούτωνα την Κυριακή πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Κριού.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά πιεστικά για όλους μας και φυσικά και για σας. Είναι πιθανόν τις πρώτες μέρες να νιώθετε και τα επίπεδα της ενέργειας σας κάπως πεσμένα. Θέματα που σχετίζονται με μια ομάδα ατόμων, μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Δευτέρα και Τρίτη προσέξτε την επαφή σας με τα social media. Την Τρίτη η Αφροδίτη επιστρέφει στους Ιχθύς. Τα θέματα του έρωτα και των σχέσεων γίνονται ιδιαίτερα σημαντικά και η τύχη είναι πιο πολύ με το μέρος σας. Το ίδιο και σε οικονομικά ζητήματα. Αν έχετε σχέση μπορείτε να διανθίσετε την καθημερινότητα σας με μερικές πιο ρομαντικές πινελιές.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με μια όψη που επηρεάζει έντονα όλη τη γκάμα των σχέσεων σας και φυσικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Χρειάζεστε ένα στρατηγικό πλάνο και όχι παρορμητικές αντιδράσεις. Αφήστε τους άλλους να βιάζονται. Eστιάστε περισσότερο σε αυτά που απασχολούν εσάς και δώστε μεγαλύτερη σημασία στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Την Τρίτη η Αφροδίτη, θα περάσει στους φιλικούς σας Ιχθύς δημιουργώντας καλύτερες προϋποθέσεις για τις σχέσεις σας ερωτικές και φιλικές. Για σημαντικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις επιλέξετε την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Δίδυμοι

Είναι πιθανόν να έχετε κάποια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο για το άμεσο μέλλον. Aλλά θα χρειαστεί να ζυγίσετε όλα τα υπέρ και τα κατά πριν μπείτε σε καινούρια εδάφη. Σε νέες σχέσεις -προσωπικές κι επαγγελματικές- καλό είναι να κρατήσετε στάση αναμονής. Από την Τρίτη, θέματα καριέρας γίνονται απόλυτη προτεραιότητα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσετε την ενέργεια και την προσοχή σας σε μια «ανανέωση» της επαγγελματικής σας ταυτότητας. Πέμπτη και Παρασκευή, προσφέρονται για σημαντικές επαφές και διαπραγματεύσεις.

Καρκίνος

Την εβδομάδα αυτή θα έχετε την τάση να είστε ιδιαίτερα διεκδικητικοί και παθιασμένοι στις σχέσεις σας. Αποφύγετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας και προωθήστε τις αν είναι δυνατόν είτε την Πέμπτη είτε την Παρασκευή. Την Τρίτη  η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς, ενισχύοντας το πνεύμα της περιπέτειας στη ζωή σας. Η ανάγκη να διαφύγετε, να ταξιδέψετε, θα γίνει ακόμη πιο έντονη αυτή την περίοδο. Αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να πάρετε λίγη απόσταση από το ταίρι σας.

Λέων

Πιθανόν να νιώθετε πιεσμένοι ή να έχετε ένα αίσθημα απογοήτευσης από κάποια σχέση. Είναι η κατάλληλη στιγμή να μπουν κάποια όρια και να γίνουν ξεκάθαροι οι ρόλοι όλων. Προτιμήστε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, χωρίς να επιδιώξετε να πιέσετε τα πράγματα. Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς, δίνοντας έμφαση στην ερωτική σας ζωή, αλλά και στα οικονομικά σας θέματα. Γίνεται ιδιαίτερα συναισθηματική, αλλά πολλές φορές μπορεί να βγάλει και αρνητικά συναισθήματα στον έρωτα. Σίγουρα δεν είναι η πιο αβανταδόρικη για νέες σχέσεις, αλλά αν προσέξετε δεν θα βλάψει και τις ήδη υπάρχουσες.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με μια όψη που σας κάνει να πιέζετε τον εαυτό σας πέρα από τα όρια σας. Έχετε έντονο το αίσθημα της φιλοδοξίας, αλλά παρόλα αυτά είναι πιθανόν να αισθάνεστε απογοήτευση. Όλα θα γίνουν αρκεί να βρείτε τρόπους να αποβάλλετε το τόσο άγχος. Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, σηματοδοτώντας και μια περίοδο με έμφαση στα ερωτικά. Αν είστε μόνες-οι είναι μια περίοδος που μπορείτε να βρείτε κάποιον-α που να σας κάνει κλικ. Φυσικά δεν πρέπει να είστε βιαστικοί.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει με μια έντονη ανησυχία στον τομέα των σχέσεων. Την ίδια στιγμή αντιλαμβάνεστε πως έχετε την ανάγκη στήριξης από τον σύντροφο σας. Κάτι που θα σας δώσει το κουράγιο και τις αντοχές να συνεχίσετε. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, περνά την Τρίτη στους Ιχθύες, στον τομέα της υγείας, φυσικής κατάστασης και της δουλειάς. Πολύ θετική είναι η θέση της και για να κάνετε πιο ελκυστικά τα προϊόντα της εργασίας σας. Να βρείτε νέους πελάτες, να βελτιώσετε σχέσεις με υφισταμένους και προϊσταμένους.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά φέρνοντας στο προσκήνιο τις ανασφάλειες και τους φόβους σας στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σας. Καλό θα ήταν να απομακρυνθείτε από άτομα που είναι αρνητικά απέναντι σας και τοξικά. Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ και της δημιουργίας, κάνοντας σας ιδιαίτερα εκφραστικούς στα συναισθήματα σας. Είναι μια καλή επιρροή για δραστηριότητες, που θα σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση. Αν είστε μόνες-οι ξεκινά μια ωραία περίοδος, που εκτείνεται μέχρι τις 2/5, με ευκαιρίες για γνωριμίες και για να ερωτευθείτε.

Τοξότης

Η περίοδος αυτή έχει μια καρμική χροιά για εσάς. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψει μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση, αλλά καλό θα ήταν να κάνετε μια βαθύτερη έρευνα και να δείτε τα ψιλά γράμματα.  Αν είστε ελεύθεροι, δεν είναι η περίοδος που θα υποκύψετε με ευκολία σε μια νέα σχέση. Στις 5/4 η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς μέσα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Μπορείτε να ανανεώσετε τον χώρο του σπιτιού με κάποια νέα κομμάτια που θα κάνουν πιο ευχάριστη τη διαμονή σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Έχετε πολλά σχέδια, αλλά την ίδια στιγμή με την αστάθεια των συνθηκών, το μέλλον σας τρομάζει. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο, είστε σε φάση αξιολόγησης των ανθρώπων γύρω σας. Αν θέλετε να κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις, θα διευκολυνθείτε περισσότερο την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τον τομέα της επικοινωνίας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσετε τις απόψεις σας, να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε. Ακόμη, μπορεί να κάνετε και κάποιες διαδρομές ή κάποια εκδρομή ή ταξίδι μέχρι τις 2/5.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με μια όψη αρκετά πιεστική και δύσκολη στη διαχείριση της. Από τη μια θέλετε να πατήσετε γκάζι, ενώ από την άλλη κάτι δεν σας επιτρέπει να αναπτύξετε ταχύτητα. Η ίδια όψη όμως φέρνει και σταθεροποίηση στις σχέσεις και τα επαγγελματικά σας Πολύ καλύτερες μέρες για σας θα είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη, για σοβαρές συζητήσεις. Στις 5/4 η Αφροδίτη προχωρά στους Ιχθύς, στρέφοντας την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών και στην αναζήτηση εσόδων.

Ιχθύες

Η εβδομάδα αυτή είναι πιθανόν να ξεκινήσει με κάπως πεσμένη διάθεση. Μπορεί να σας βγαίνουν καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια ή το μυαλό σας να σας παίζει παιχνίδια σε σχέση με το παρελθόν. Αν πρέπει να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, προτιμήστε την Πέμπτη και την Παρασκευή. Στις 5/4 παίρνει θέση στο ζώδιο σας η Αφροδίτη, διευκολύνοντας πολύ τα πράγματα στις σχέσεις σας, αλλά και στη διάθεση σας. Είναι μια τρυφερή περίοδος για τις ερωτικές σας σχέσεις για να είστε πιο εκδηλωτικοί στο συναίσθημα σας. η Αφροδίτη έχει να κάνει και με τη χαρά της ζωής, την ευχαρίστηση που παίρνουμε όταν βρισκόμαστε με αγαπημένα μας πρόσωπα ή κάνουμε τις δραστηριότητες που επιθυμούμε.

 

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.