ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 30/1-5/2/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 30/1-5/2/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η εβδομάδα αυτή, που περιλαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου και τις πρώτες του Φεβρουαρίου, είναι πολυσύνθετη. Γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις πρώτες ημέρες με όψεις που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση μας, αλλά ευνοούν και την ερωτική μας ζωή, όπως και τα οικονομικά. Καλές μέρες και για νέα ξεκινήματα. Από την Παρασκευή κι έπειτα εκτείνονται οι πιο απαιτητικές και απρόβλεπτες ημέρες της εβδομάδας. Εγωιστικές αντιδράσεις, αντιπαραθέσεις, παιχνίδια δύναμης και εξουσίας στις σχέσεις, απρόσμενες συμπεριφορές. Σάββατο και Κυριακή μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη έξαρση βίας, εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο και έξαρση μετεωρολογικών και γεωφυσικών φαινομένων. Ας είμαστε όλοι πιο ευέλικτοι και πιο υπομονετικοί.

Κριός

Αν υπήρχαν προβλήματα σε συνεργασίες ή αν είχατε παρεκτραπεί των στόχων σας, από δω και κάτω θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να βελτιώσετε σχέσεις με συνεργάτες ή να βρείτε τη δική σας «dream team» που θα βοηθήσει να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Οι απαιτητικές μέρες της εβδομάδας, εκτείνονται από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από άτομα που ξέρετε ότι έχουν τον τρόπο να σας πατούν τα λάθος κουμπιά. Η Πανσέληνος την Κυριακή σας βρίσκει σε μια διάθεση εξωστρέφειας είτε έχετε σχέση είτε την ψάχνετε.

Ταύρος

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας οι μέρες είναι αρκετά βοηθητικές για τα επαγγελματικά και τα θέματα καριέρας. Οι απαιτητικές μέρες της εβδομάδας βρίσκονται μαζεμένες στο τέλος της. Από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή μπορεί να δοκιμαστεί το νευρικό σας σύστημα. Το πιο βασικό είναι ότι αλλάζετε εσείς οι ίδιοι, ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα πράγματα, ο τρόπος που δουλεύετε ή σχετίζεστε με τους άλλους. Η Πανσέληνος της Κυριακής φέρνει τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σε πρώτο πλάνο. Μια αλλαγή πλάνων στη δουλειά ή μια απόφαση για αλλαγή στέγης, μπορεί να μπαίνει στο κάδρο για να την επεξεργαστείτε.

Δίδυμοι 

Η εβδομάδα ξεκινά με υπέροχες όψεις που ενδυναμώνουν την αυτοπεποίθηση σας, σας ανοίγουν την όρεξη να ταξιδέψετε, να καταστρώσετε σχέδια για το μέλλον. Τα οικονομικά και τα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών θα σας απασχολήσουν στη συνέχεια της εβδομάδας, χωρίς ιδιαίτερη πίεση όμως. Το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιο απαιτητικό. Για σας είναι μέρες πιο νευρικές, αλλά και πολυάσχολες. Δεν είναι απίθανο πάντως να προκύψει και μια ουρανοκατέβατη πρόταση για σας. Ο Ουρανός που εμπλέκεται με την Πανσέληνο της Κυριακής, είναι ο πλανήτης των αλλαγών και των απροόπτων. Αυτό δε σημαίνει πως ό,τι προκύπτει θα είναι αρνητικό.

Καρκίνος

Τα πολύ προσωπικά σας θέματα, αλλά και τα θέματα των σχέσεων, θα είναι προτεραιότητα όλη την εβδομάδα. Ενδεχομένως να φορτιστείτε από προβλήματα άλλων, όμως μην πάτε να κάνετε τον ψυχολόγο. Αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας και μην μπαίνετε σε στείρες εγωιστικές αντιπαραθέσεις. Η Πανσέληνος την Κυριακή 05/02 πραγματοποιείται μέσα στον τομέα των οικονομικών ανοίγοντας ένα παράθυρο στην τύχη για τις επόμενες δυο εβδομάδες. Προσέξτε λίγο περισσότερο τις ζήλιες, τα νεύρα και τις απαιτήσεις που εγείρετε με την Πανσέληνο.

Λέων

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργείται πιο ευχάριστο κλίμα στην καθημερινότητα σας, καλύτερη διάθεση και ευκολία τόσο στις διαπροσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες μέχρι και την Τετάρτη. Πέμπτη και Παρασκευή είναι πιο ουδέτερες μέρες για σας, αλλά σταδιακά από την Παρασκευή και μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πιο απαιτητικές μέρες. Όλοι θα είναι «κάπως». Κι επειδή όταν υπάρχει νευρικό κλίμα είναι δύσκολο να συνεννοηθείς ψύχραιμα, καλύτερα αποστασιοποιηθείτε από μια φορτισμένη συζήτηση. Απρόοπτα, αλλαγές ουρανοκατέβατες είναι μέσα στα σενάρια της Πανσελήνου της Κυριακής.

Παρθένος

Το ξεκίνημα της εβδομάδας και μέχρι και την Τετάρτη θα είναι πολύ βοηθητικό, τόσο σε θέματα προσωπικά όσο και σε ζητήματα που αφορούν στην καριέρα. Οι νέοι σας στόχοι προσωπικοί και επαγγελματικοί θα ευνοηθούν ιδιαίτερα. Από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή θα είναι πιο έκρυθμες μέρες. Και πάλι τα επαγγελματικά ή κάποια σχέση με κάποιο τρόπο θα είναι στη μέση αντιπαραθέσεων. Η Πανσέληνος στις 05/02 δείχνει μια κινητικότητα στα επαγγελματικά, αλλά σε παρασκηνιακό επίπεδο, πιθανώς με κάποιες μυστικές συζητήσεις και συναντήσεις. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες που επηρεάζουν αρνητικά την υγεία σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα διαπιστώσετε ότι πιο εύκολα μπορείτε να χτίσετε γέφυρες στις σχέσεις σας, αλλά να έχετε και εύνοια στα μακροπρόθεσμα πλάνα σας. Ενώ η εβδομάδα ξεκινά με κλίμα αισιοδοξίας στην πορεία τα πράγματα διαφοροποιούνται αρκετά και από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή έχουμε πιο απαιτητικές μέρες. Δεν είναι απίθανο να σας προκαλέσει κάποιος ή να προσπαθήσει να σας επιβληθεί με άσχημο τρόπο. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε εντελώς μια κατάσταση, καλύτερα να προσπαθήσετε όσο γίνεται να μην απαντήσετε με παρόρμηση. Η Πανσέληνος στις 05/02 ρίχνει το φως της σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τις σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και γενικότερα τις ομάδες στις οποίες συμμετέχετε και έχετε κοινούς στόχους και δραστηριότητες.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα θετικό πλαίσιο τόσο για την προσωπική σας ζωή, όσο ακόμη και για θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας προσφέρονται να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Τετάρτη και Πέμπτη είναι πιο ήπιες μέρες. Το κλίμα σταδιακά από την Παρασκευή το απόγευμα θα είναι τεταμένο. Την Κυριακή 05/02 ολοκληρώνεται και η Πανσέληνος. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες αλλαγές, απρόοπτα ή μπορεί να προκύψει και μια πρόταση που θα σας φανεί ενδιαφέρουσα. Καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί με τις εντάσεις αυτές τις μέρες και να προσέχετε ιδιαίτερα όχι μόνο τι λέτε, αλλά και πώς το λέτε.

Τοξότης

Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας προσφέρει ευκαιρίες σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Από την Παρασκευή το απόγευμα και μέχρι την Κυριακή είναι οι πιο απαιτητικές μέρες αυτής της εβδομάδας. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, καθώς όλοι θα είναι πιο νευρικοί και κανείς δεν θα κάνει βήμα πίσω. Η Πανσέληνος στις 05/02, αφορά κυρίως τα μελλοντικά σας πλάνα είτε σε θέματα δουλειάς, επαφές με ξένους και ταξίδια.  Αποφύγετε να υψώσετε τόνους και γενικά μπείτε στη διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με τη δουλειά σε πρακτικό επίπεδο, αλλά και την υγεία σας.

Αιγόκερως

Από αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε ότι είστε πιο ορατοί στον χώρο που δραστηριοποιείστε και ενδεχομένως να προκύψουν και κάποιες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες προκειμένου να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας επαγγελματικά και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Από την Παρασκευή το κλίμα αλλάζει, καθώς έχουμε απαιτητικές όψεις. Μέχρι την Κυριακή εκτείνονται οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας. Με ψυχραιμία υπερασπιστείτε τον εαυτό σας κι αν βλέπετε ότι πάει να χαθεί η μπάλα, απομακρυνθείτε από την πηγή της όποιας έντασης. Η Πανσέληνος της Κυριακής σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε σε ποιον τομέα στη ζωή σας θα θέλατε να κάνετε αλλαγές. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή αυτής της Πανσελήνου για να κάνετε το δικό σας ταξίδι αυτογνωσίας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με θετικά νέα. Μπορεί να έχετε επιτυχία σε θέματα επικοινωνίας και νομικών θεμάτων. Η δουλειά και οι υποχρεώσεις σας, θα σας απασχολήσουν στη συνέχεια της εβδομάδας. Από την Παρασκευή κι έπειτα, ξεκινά ένα πιο απαιτητικό τριήμερο και ενδεχομένως να προκύψουν απρόοπτα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια ή μπορεί να υπάρχουν εντάσεις στις σχέσεις σας. Η ένταση συνεχίζεται και την Κυριακή με την Πανσέληνο. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποια υποχώρηση ή έναν μικρό συμβιβασμό για να έχετε όμως ένα πιο ουσιαστικό κέρδος σε μια επαγγελματική υπόθεση. Ας είστε προσεκτικοί αυτές τις ημέρες και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με θετικές προδιαγραφές για να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τον ίδιο σας τον εαυτό, την υγεία, την οικογένεια και το σπίτι, αλλά και τα θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών. Από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή έχουμε τις πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας. Και όπως εσείς είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις ενέργειες του περιβάλλοντος, μπορεί να νιώθετε εξουθενωμένοι. Επιπλέον την Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου, που αφορά κυρίως θέματα της δουλειάς, τις σχέσεις σας με συνεργάτες, αλλά και τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Τολμήστε να υιοθετήσετε μια πιο δυναμική προσέγγιση σε αυτά που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.