ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 3/1- 9/1/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 3/1-9/1/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Άση Μπήλιου

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Ιανουαρίου είναι σχετικά πιο ήρεμη. Θέματα σχέσεων και οικονομικά, έρχονται στο προσκήνιο. Η επιρροή του Ερμή από τον Υδροχόο θα είναι έντονη σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και ιδιαίτερα βολική για τα ζώδια του αέρα.

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερο και ολοκληρώνεται με τη Σελήνη στον Κριό. Την Κυριακή η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη μπορεί να μας κάνει πιο έντονα συναισθηματικούς. Να έχουμε παιχνιδιάρικη διάθεση στις σχέσεις ή και να έχουμε κάποια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα. Περισσότερο ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Ιχθύες, με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου δεκαήμερου.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, που σας βάζει σε μια διαδικασία να σκεφτείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Χρειάζεται προσοχή, ειδικά αν είστε γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο. Πολύ πιο άνετες ημέρες θα είναι για σας η Τρίτη και η Τετάρτη με τη Σελήνη στον Υδροχόο. Πέμπτη και Παρασκευή σας βρίσκουν με μια διάθεση φυγής από την πραγματικότητα και από τη ρουτίνα. Θα έχετε πιο χαλαρή διάθεση και δεν θα θέλετε να φορτώσετε το πρόγραμμά σας με πολλές υποχρεώσεις. Προσέξτε όμως λίγο περισσότερο και τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στις 9/1 μπορεί να αναμοχλεύσει ζητήματα από το παρελθόν σε μια επαγγελματική σχέση. Ενδεχομένως να κάνετε κι εσείς την αυτοκριτική σας και να επαναπροσδιορίσετε ίσως τους επαγγελματικούς σας στόχους για το μέλλον. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε και να παίρνετε αποφάσεις με παρόρμηση.

Ταύρος

Η πρώτη εβδομάδα του νέου έτους είναι σχετικά πιο χαλαρή, αλλά με έναν επιβαρυντικό παράγοντα που λέγεται Ερμής στον Υδροχόο. Η Δευτέρα είναι μια σχετικά πιο χαλαρή μέρα, μολονότι θέλει προσοχή στον τρόπο αντιμετώπισης διαφορετικών απόψεων από τις δικές σας. Τρίτη και Τετάρτη με τη Σελήνη στον Υδροχόο είναι οι πιο πιεστικές μέρες της εβδομάδας για σας. Προσπαθήστε να δείξετε ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Η Σελήνη στους Ιχθύς, ενισχύει την επιθυμία σας για περισσότερη κοινωνικότητα, επαφές με φίλους και στενούς συγγενείς. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με περισσότερες έγνοιες σε θέματα επαγγελματικών, αλλά και σε σχέση με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ενδεχομένως να νιώθετε κάπως κουρασμένοι και να θέλετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση.

Δίδυμοι

Αρκετά πιο χαλαρή από πιέσεις είναι η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς. Μόνο αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι ή προβληματισμένοι στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά εξακολουθούν κι αυτή την εβδομάδα να σας προβληματίζουν. Πέμπτη και Παρασκευή είναι δυο απαιτητικές μέρες για σας σε επίπεδο επαγγελματικό, διότι μπορεί να τις φορτώσετε με εκκρεμότητες και ευθύνες που πρέπει να διαχειριστείτε. Το Σαββατοκύριακο, θα σας αποζημιώσει και θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν και τους όποιους στόχους σας. Εξαιρετική ευκαιρία για να δείτε φίλους.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Η Δευτέρα είναι μια κάπως πιο πιεστική μέρα σε σχέση με το υπόλοιπο της εβδομάδας, κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Τρίτη και Τετάρτη σας προσγειώνουν στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και κυρίως στα θέματα της δουλειάς και των οικονομικών. Πέμπτη και Παρασκευή, είναι δυο πολύ πιο όμορφες και με θετικές προδιαγραφές ημέρες που μπορείτε όχι μόνο να περάσετε όμορφα. Οτιδήποτε κάνει το μυαλό σας να ξεκολλά από τα τετριμμένα είναι πάντα μια καλή πρόταση. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο, σας βάζει στη διαδικασία να δείτε με πιο καθαρό ίσως βλέμμα τα πράγματα σε μια στενή σχέση ή συνεργασία. Από την άλλη, μπορεί να προκύπτει και μια επιστροφή ενός μετανιωμένου πρώην και να πάρετε απόφαση να δώσετε μια ευκαιρία ή να κλείσετε οριστικά την πόρτα.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά στον απόηχο της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω που ωθεί την προσοχή και την ενέργεια σας στα θέματα της δουλειάς, αλλά και της υγείας σας. Η Δευτέρα είναι μια κουραστική μέρα και στις επαγγελματικές σχέσεις, κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Προσέξτε παιχνίδια εξουσίας με ανωτέρους και προϊσταμένους. Τρίτη και Τετάρτη δίνουν έμφαση στις σημαντικές σας σχέσεις και πιθανώς να υπάρχουν ανατροπές ή και απρόοπτα στα πλάνα σας. Στην πορεία της εβδομάδας θα χαλαρώσετε λίγο περισσότερο και το Σαββατοκύριακο, θα νιώσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα. Είναι ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο για να έρθετε σε επαφή με τη φύση, να κάνετε βόλτες ή να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας χόμπι. Μια ένεση γοητείας και στο σεξαπίλ σας!

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά στον απόηχο της Νέας Σελήνης, με τη Σελήνη ακόμη στον Αιγόκερω να εστιάζει την προσοχή σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τρίτη και Τετάρτη απαιτούν την προσοχή σας σε θέματα δουλειάς ή μπορεί να έχετε μεγαλύτερη αγωνία και για θέματα υγείας. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, με τον Άρη στον Τοξότη μπορεί να σας προβληματίζουν και κάποιες οικογενειακές καταστάσεις αυτή την περίοδο. Πέμπτη και Παρασκευή είναι πιο εξωστρεφείς ημέρες, με ευκαιρίες να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ρομαντικές στιγμές ή κάποιο φλερτ, είναι πιθανά μέσα στην εβδομάδα. Δεν είναι απίθανο ακόμη να δείτε τυχαία ή να λάβετε ένα μήνυμα από έναν/μια πρώην. Πριν όμως βιαστείτε να δώσετε την ευκαιρία, ίσως πρέπει να αναλογιστείτε αν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με το παρελθόν για να μην καταλήξετε στα ίδια.

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με περισσότερο άγχος για τα πρακτικά θέματα της δουλειάς ή των οικογενειακών σας υποχρεώσεων. Το στοίχημα σας αυτές τις πρώτες μέρες της θα είναι να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Από την άλλη, ο Ερμής στον Υδροχόο από την Κυριακή κάνει πιο ζωηρή την επιθυμία σας να περάσετε καλά, να φλερτάρετε, να έχετε επαφές με φίλους και να κάνετε διασκεδαστικά πράγματα.  Η Πέμπτη θα είναι μια ευχάριστη μέρα ακόμη κι αν εργάζεστε. Την Παρασκευή μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε ένα επαγγελματικό θέμα. Το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά απαιτητικό και δημιουργεί μεγαλύτερο άγχος σε κάποιες σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Η τάση σας θα είναι να πάρετε πρωτοβουλίες για να επιλύσετε μια κατάσταση, αλλά πιθανώς αυτό θα πρέπει να είναι το τελευταίο σας χαρτί.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με πίεση και γκάζι σε επικοινωνιακό επίπεδο. Μέχρι την Τετάρτη τα πράγματα θα είναι πιο απαιτητικά σε πολλά επίπεδα και στη δουλειά, αλλά και στον χώρο του σπιτιού. Προσπαθήστε να είστε πιο προσαρμοστικοί και μην παίρνετε προσωπικά και βαθιά μέσα σας αν συμβαίνουν κάποιες αναποδιές στην καθημερινότητα σας. Πολύ πιο άνετες μέρες για σας θα είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή με τη Σελήνη στους Ιχθύς που φτιάχνει τη διάθεση σας, σας κάνει πιο αισιόδοξους, αλλά και πιο ευαίσθητους και ρομαντικούς. Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη το Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει μια ευχάριστη κατάσταση στα προσωπικά σας. Να δείτε έναν φίλο από το παρελθόν που είχατε καιρό να πείτε τα νέα σας. Να κάνετε μια γνωριμία ή ακόμη να έχετε μια απρόοπτη συνάντηση με κάποιο άτομο που έπαιξε ρόλο στο ερωτικό σας παρελθόν.

Τοξότης

Η εβδομάδα σας βάζει στα βαθιά των πρακτικών σας υποχρεώσεων, επαγγελματικών και οικονομικών. Μπορεί να νιώσετε λίγο πιο πιεσμένοι τη Δευτέρα από τον όγκο της δουλειάς ή των ποσών που πρέπει να ξοδέψετε για να αποπληρώσετε λογαριασμούς. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 5/1 σας κάνει να ονειρεύεστε λίγο με τα μάτια ανοιχτά. Μπαίνετε σε μια διαδικασία να δείτε λίγο πιο σοβαρά μια κατάσταση σε ερωτικό επίπεδο. Μπορεί σε αυτό το διάστημα να υπάρχει μια περίεργη στασιμότητα στη προσωπική σας ζωή, γιατί τα πράγματα θα αλλάξουν στους επόμενους μήνες. Ο Ιανουάριος δεν είναι μήνας που να εξελίσσονται οι καταστάσεις με γοργό βήμα. Είναι περισσότερο μήνας συνειδητοποιήσεων παρά δράσης. Το Σαββατοκύριακο πάντως θα είναι πιο ευχάριστο σε σχέση με το υπόλοιπο της εβδομάδας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Η Δευτέρα είναι κάπως πιο απαιτητική για εσάς, καθώς τα παιχνίδια της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να σας δημιουργούν περισσότερο ζόρι σε ψυχολογικό επίπεδο. Τρίτη και Τετάρτη σας προσγειώνουν στις πρακτικές απαιτήσεις της δουλειάς και των οικονομικών. Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 2/1 σας βάζει σε μια διαδικασία να δείτε πιο εξονυχιστικά τα οικονομικά σας. Μέχρι τις 15/1 η επιρροή του είναι πιο βοηθητική, καθώς μετά γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία και μπορεί να δημιουργήσει σωρεία αναβολών, καθυστερήσεων και μικροπροβλημάτων. Πέμπτη και Παρασκευή είναι από τις όμορφες, εξωστρεφείς και με ρομαντικό ενδιαφέρον μέρες της εβδομάδας. Η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας μπορεί να βοηθήσει να γεφυρώσετε διαφορές ή και να κάνετε μια καταλυτική νέα γνωριμία.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με πίεση είτε για επαγγελματικούς είτε για άλλους προσωπικούς λόγους. Τρίτη και Τετάρτη η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας δημιουργώντας ένα περίεργο πλαίσιο. Μπορεί να υπάρχουν απρόοπτες εξελίξεις στο πρόγραμμα σας που πρέπει να προσαρμοστείτε και να φανείτε επινοητικοί. Σε γενικές γραμμές θα είναι μια εβδομάδα με υψηλούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, εκτός της Πέμπτης και της Παρασκευής. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να ξυπνήσει κάποιες σκιές από το παρελθόν και να φουντώσει τα συναισθήματα σας σε μια σχέση που πιθανώς έχει διαγράψει την πορεία της. Κάποιοι ίσως μπείτε στον πειρασμό να κάνετε κάτι για να τσεκάρετε αν το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει ακόμη συναισθήματα για σας. Το Σαββατοκύριακο έχει όμως και μια εξωστρέφεια στην επικοινωνία και πιθανώς να κάνετε και μια εκδρομή!.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά στον απόηχο της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω, που είναι αρκετά πιεστική σε επίπεδο σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε παιχνίδια άλλων και αποφύγετε τις χειριστικές συμπεριφορές. Τρίτη και Τετάρτη σας βρίσκουν αρκετά αγχωμένους με την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 5/1 παραπέμπει σε ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σας, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή είναι όμορφες μέρες για να αναθερμάνετε οικογενειακούς δεσμούς. Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στις 9/1 κάνει το Σαββατοκύριακο ενδιαφέρον για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.