ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 29/5-4/6/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 29/5-4/6/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου είναι σχετικά πιο ήπιες και δεν συνοδεύονται από σημαντική πλανητική δραστηριότητα. Ο Ιούνιος μπαίνει με ορμή και μια σπάνια σύνοδο του Δία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) στον Ταύρο τα ξημερώματα της Παρασκευής. Βέβαια η όψη επηρεάζει κι από πιο πριν. Στις 03/06 η Αφροδίτη που βρίσκεται ακόμη στον Καρκίνο θα σχηματίσει μια γλυκιά όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα. Ιδανική όψη για όσους ταξιδέψουν αυτές τις μέρες για το γουηκέντ ή και για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Η Πανσέληνος υπερτονίζει θέματα που αναφέρονται στην παιδεία, τη θρησκεία, τα ταξίδια και τις επαφές με ξένους και εξωτερικό. Προσοχή σε θέματα που αφορούν στο διαδίκτυο, στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, στην ηλεκτροδότηση, στις συσκευές τεχνολογίας.

Κριός

Οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου στρέφουν την προσοχή σας σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών αλλά είναι αρκετά ήπιες. Βρείτε λίγο χρόνο στο ξεκίνημα του Ιουνίου για να ασχοληθείτε με ό,τι γεμίζει την καρδιά σας και σας αποσπά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 04/06 το πρωί δεν θα σας δυσκολέψει ιδιαίτερα, αφού ο Τοξότης είναι ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο. Σε κάθε περίπτωση είναι μια Πανσέληνος που μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντες σας.

Ταύρος

Ο Μάιος ολοκληρώνεται με έναν πιο ήπιο κι ευχάριστο τρόπο και με έμφαση στα θέματα της δουλειάς. Την 1η Ιουνίου, ο Ερμής βγαίνει από τη «σκιά» της ανάδρομης πορείας και συνεχίζει μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου ανεμπόδιστα την πορεία του στο ζώδιο σας, διευκολύνοντας σας σε θέματα επικοινωνίας. Η Πανσέληνος στον Τοξότη την Κυριακή φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με οικονομικές υποχρεώσεις και συμφωνίες, αλλά μπορεί να είναι και πολύ αποκαλυπτική για οικονομικά ζητήματα που αναφέρονται στο παρελθόν.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι 

Η εβδομάδα ξεκινά με περισσότερη ηρεμία και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες με τη Σελήνη στον Ζυγό. Η σύνοδος του Δία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στις 02/06 ενισχύει την αισιοδοξία σας και την πίστη ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 04/06 φέρνει στο προσκήνιο τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή σας.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές υποχρεώσεις, αλλά με ευχάριστες γενικά προδιαγραφές. Ο Μάιος μπορεί να σας παίδεψε αρκετά, αλλά θα δώσει τη θέση του σε ένα πιο ικανοποιητικό Ιούνιο. Την Κυριακή σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου μέσα στον τομέα που αφορά τη φυσική σας κατάσταση και υγεία, αλλά και τα θέματα της δουλειάς. Αυτή η Πανσέληνος έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι ο κύριος παράγοντας για να έχουμε υγεία είναι η δική μας θέληση και συμμετοχή σε αυτή τη διαδικασία.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Λέων

Το τέλος Μαΐου είναι αρκετά πιο ήπιο και θα σας διευκολύνει σε θέματα επικοινωνίας, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Ο Ιούνιος έρχεται με ορμή και σίγουρα δεν θα είναι χαλαρός μήνας, αλλά μπορεί να είναι ιδιαίτερα παραγωγικός. Την Κυριακή σχηματίζεται η Πανσέληνος στον Τοξότη. Κάποιοι μπορεί να κάνετε μια γνωριμία που να σας πάρει τα μυαλά, άλλοι να αποφασίσετε για το μέλλον μιας ερωτικής σχέσης, άλλοι να ενδιαφερθείτε περισσότερο για τα θέματα των παιδιών ή των επιχειρηματικών σας σχεδίων. 

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά σε πιο ήπιους ρυθμούς και με έμφαση σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, χωρίς όμως να συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι να μην κάνετε τα προβλήματα των άλλων δικά σας εξαιτίας της επιθυμίας σας να βοηθήσετε και να προσπαθήσετε να έχετε πιο διακριτά όρια. Την Κυριακή 04/06 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου στον άξονα καριέρας-οικογένειας φέρνοντας αλλαγές. 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας που σαφώς δημιουργεί περισσότερο στρες στην καθημερινότητα σας, αλλά από την άλλη σας αναδεικνύει και πρωταγωνιστές στις εξελίξεις. Ο Ιούνιος υπόσχεται να είναι ένας πιο ικανοποιητικός μήνας. Η Πανσέληνος του Ιουνίου την Κυριακή 04/06 επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας, των σπουδών, των μετακινήσεων. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες προτάσεις για συνέργειες, προτάσεις συνεργασίας που πρέπει να τις σκεφτείτε ρεαλιστικά.

Σκορπιός

Οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου είναι σχετικά πιο χαλαρές χωρίς μεγάλη πίεση, μολονότι στον χώρο της εργασίας σας μπορεί να οσμίζεστε διάφορες παρασκηνιακές συζητήσεις. Προσέξτε τις εξιδανικεύσεις, τις αυταπάτες και προστατέψτε την ενέργεια σας από άτομα που λειτουργούν σαν βαμπίρ και σας εξαντλούν. Την Κυριακή 04/06 σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη και μέσα στον τομέα των οικονομικών και του αξιών σας γενικότερα στη ζωή. Από δω και κάτω αυτά που πρέπει να σκεφτείτε είναι τα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Ο Μάιος στο τέλος του είναι αρκετά πιο ήπιος και σας απαλλάσσει κι από το μεγάλο στρες για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα σας. Μπορεί να έχετε εξελίξεις σε ζητήματα που αφορούν στο πορτοφόλι σας. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι οι υπερβολές και το ρίσκο. Την Κυριακή 04/06 έρχεται η Πανσέληνος του Ιουνίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας. Μια Πανσέληνος που μπορεί να σας βάλει σε διαδικασία να αξιολογήσετε εκ νέου συμφωνίες, σχέσεις, ενώ δεν είναι απίθανο να αποφασίσετε και τη λήξη κάποιων καταστάσεων που δεν είναι επωφελείς στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Με έμφαση στα θέματα της δουλειάς ξεκινά η εβδομάδα και μπορεί να νιώσετε κάποια μικρή πίεση και άγχος εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων σας. Ο Ιούνιος μπαίνει δυναμικά και με θετικές όψεις για το ζώδιο σας. Προσέξτε όμως τις εξιδανικεύσεις σε νέες γνωριμίες και μην μεταφέρετε το στρες που θα είναι έντονο αυτή την περίοδο στον σύντροφό σας, στην οικογένεια ή στους φίλους σας. Προσοχή ακόμη σε σπατάλες. Την Κυριακή, η Πανσέληνος στον Τοξότη είναι βοηθητική και για να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και ό,τι άλλο επιβαρυντικό εσείς οι ίδιοι προκαλείτε στην υγεία σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Ο Μάιος τελειώνει σχετικά πιο ήρεμα και με λιγότερα προβλήματα. Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας γεμάτος σασπένς για το ζώδιο σας με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα των σχέσεων προσωπικών κι επαγγελματικών. Η Πανσέληνος του Ιουνίου στον Τοξότη μέσα στον τομέα των φίλων, συνεργατών και των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Η Πανσέληνος αυτή σας σπρώχνει να αξιοποιήσετε τους ανθρώπους που είναι στο πλευρό σας προκειμένου να υλοποιήσετε ένα δύσκολο πρότζεκτ.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά πιο ήπια με τη Σελήνη στον Ζυγό να στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών σας. Ο Ιούνιος, παρόλα αυτά, δεν θα είναι ένας ιδιαίτερα ξεκούραστος μήνας με τόση ενεργοποίηση στον τομέα της δουλειάς. Η Πανσέληνος στον Τοξότη την Κυριακή 04/06 επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας στο ωροσκόπιο σας, πυροδοτώντας αλλαγές χωροταξικές είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.