ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 28/3-3/4/22

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 28/3-3/4/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Άση Μπήλιου

Στο τέλος Μαρτίου και στο ξεκίνημα της εβδομάδας, δεσπόζει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο που γίνεται ακριβείας τη Δευτέρα 28/3. H κυρίαρχη αυτή όψη μόνο ευχάριστη δεν είναι. Το θετικό είναι ότι η Αφροδίτη αντιμετωπίζοντας και τον Κρόνο ξεφεύγει στην πορεία από τον εγκλωβισμό της, Έτσι μόλις περάσει και στους Ιχθύς θα είναι πολύ πιο βοηθητική για όλους μας.

Μην ξεχνάμε τον συμβολισμό της Αφροδίτης που πέραν του έρωτα και των οικονομικών, είναι ο πλανήτης της αρμονίας και της ειρήνης. Μπορεί στο ξεκίνημα του Απριλίου οι διαπραγματεύσεις να πέφτουν στο κενό, στην πορεία του όμως φαίνεται ότι μπορεί να υπάρξει μια θετική τροπή. Προς το παρόν η Αφροδίτη με τον Κρόνο παραπέμπουν σε οικονομική στενότητα, ενώ στο προσκήνιο θα έχουμε πάλι δύσκολες ειδήσεις από τον χώρο της οικονομίας. Σε προσωπικό επίπεδο η όψη αυτή δημιουργεί αναταράξεις στις σχέσεις ερωτικές κι επαγγελματικές, αλλά και στο πορτοφόλι μας. Σχέσεις που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις μπορεί να κινδυνέψουν.

Αν έχετε μια σχέση που δεν είναι ξεκάθαρη, τότε με αυτή την όψη ίσως δείτε πιο ρεαλιστικά την κατάσταση και να πάρετε αποφάσεις. Την Παρασκευή 1 Απριλίου έχουμε τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού. Κάτι που μας ενθαρρύνει να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να εστιάσουμε στον εαυτό μας και σε ό,τι μας ευεργετεί.

 

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με μια όψη που παραπέμπει σε ρεαλιστικές συνειδητοποιήσεις τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και σε θέματα οικονομικών. Ίσως πρέπει να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την πορεία των οικονομικών σας. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, περισσότερο επηρεάζονται οι επαγγελματικές σας σχέσεις με συνεργάτες, αλλά και οι φιλικές. Ο Απρίλιος ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, που φυσικά επηρεάζει όχι μόνο αυτές τις μέρες, αλλά και όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Καιρός για μερικά υπολογισμένα ρίσκα, αλλά και για να δείτε σε ποιους τομείς μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Σκεφτείτε τι θέλετε να αλλάξετε και να κάνετε ένα πρώτο βήμα.

Ταύρος

Είναι πολύ πιθανόν να είστε αγχωμένοι με την εξέλιξη ενός επαγγελματικού θέματος. Ή μπορεί να είστε σε φάση σκληρών διαπραγματεύσεων για το μέλλον ενός επαγγελματικού πονήματος. Προσέξτε όμως μην εξισώνετε μια μικρή υποχώρηση με παράδοση άνευ όρων. Δεν είναι το ίδιο. Ακόμη, βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε τη δημιουργικότητα με τη λειτουργικότητα στα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή και στα οικονομικά αυτές τις μέρες. Κάποιοι από σας μπορεί να μπαίνετε στη διαδικασία να ολοκληρώσετε τώρα μια σχέση ή μια δουλειά, προκειμένου να προχωρήσετε σε κάτι νέο και πιο ικανοποιητικό. Δεν θα λείψει το παρασκήνιο και οι μυστικές συζητήσεις και επαφές.

Δίδυμοι

Η αλήθεια είναι ότι δεν φημίζεστε για την υπομονή σας. Ωστόσο ο Κρόνος σας ζητά να δείτε όσο πιο ρεαλιστικά μπορείτε τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας και να μην εκβιάσετε καταστάσεις. Αν κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, π.χ. ερωτικά, δεν είναι έτοιμο να ανοίξει τα χαρτιά του, μην απογοητεύστε και μη γίνεστε πιεστικοί απέναντι του. Το ίδιο ισχύει και για τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Την Παρασκευή υποδεχόμαστε τον Απρίλιο με μια Νέα Σελήνη στον Κριό. Είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική Νέα Σελήνη. Προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις, κανονίστε εξόδους, μια εκδρομή ή ένα ταξιδάκι με φίλους. Και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να αλλάξετε παραστάσεις, κάτι που θα βοηθήσει και τη διάθεση σας.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, μια όψη που σας ωθεί να δείτε ρεαλιστικά το μέλλον των σημαντικών σας σχέσεων και συνεργασιών, αλλά και τα οικονομικά σας.  Εννοείται δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ρίσκο και φυσικά δεν πρέπει να ξανοίγεστε πέραν των δυνατοτήτων σας. Ο Απρίλιος μπαίνει ορμητικά με μια Νέα Σελήνη που επηρεάζει τον τομέα της καριέρας. Δημιουργεί το κατάλληλο πλαίσιο για να ψαχτείτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Μπορεί να προκύψει μια νέα πρόταση, μια προαγωγή ή να βρείτε επιτέλους τη δουλειά που ανταποκρίνεται στις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Λέων

Η εβδομάδα στο ξεκίνημα της στρέφει κάπως «έντονα» την προσοχή σας σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Επιπόλαιες σχέσεις ή σχέσεις χωρίς γερό υπόβαθρο κάτω από την πιεστική αυτή όψη δεν αποκλείεται να τελειώσουν. Αφήστε τον χρόνο να δείξει αν αξίζει τον κόπο. Η Νέα Σελήνη την 1η Απριλίου βάζει την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας πάνω απ’ όλα! Από την άλλη, είναι μια Νέα Σελήνη ιδιαίτερα βοηθητική για να ανοίξετε τα φτερά σας σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, διαδικτύου. Οι γεννημένοι αρχές Αυγούστου θα έχετε εξαιρετικές προοπτικές.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, μια όψη που για το ζώδιο σας αφορά στην καθημερινότητα και τα θέματα της υγείας. Αν έχετε κάποια εκκρεμότητα που σας προκαλεί στρες, καλύτερα να ξεκινήσετε με αυτή και να τη θέσετε ως προτεραιότητα στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Επειδή εύκολα μπορεί να ανέβουν οι τόνοι, ξανασκεφτείτε πριν εξαπολύσετε δριμεία κριτική απέναντι σε κάποιον ακόμη κι αν έχετε δίκιο. Την Παρασκευή 1η Απριλίου η Νέα Σελήνη στον Κριό λαμβάνει χώρα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά στα οικονομικά, αλλά και στα βαθύτερα συναισθηματικά σας θέματα. Είναι μια θετική Νέα Σελήνη για να εξερευνήσετε οτιδήποτε αφορά επενδύσεις, φορολογικά, δάνεια, πιστώσεις,  διατροφές και κληρονομικά ζητήματα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με τη συνάντηση της Αφροδίτης με τον Κρόνο τη Δευτέρα, που δημιουργεί περισσότερη πίεση σε κάποιες σχέσεις κυρίως με πρόσωπα από το στενό σας περιβάλλον. Με τον Κρόνο δεν είναι όλα τα σενάρια απλά κι εύκολα. Κάποιοι μπορεί να φτάσετε στα εκ διαμέτρου αντίθετα συμπεράσματα για κάποια σχέση και να αποφασίσετε να τη λήξετε. Τα επαγγελματικά θα είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει και στην πορεία της άνοιξης. Την Παρασκευή 1η Απριλίου έρχεται η Νέα Σελήνη, που επηρεάζει τους γεννημένους στο ξεκίνημα του Οκτωβρίου. Αν είστε μόνοι-ες αυτό το φεγγάρι μπορεί να σας δώσει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Σε επαγγελματικό επίπεδο αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει ευκαιρίες για μια νέα συνεργασία ή μια επαγγελματική πρόταση.

Σκορπιός

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο τη Δευτέρα 28/3 δημιουργεί μια αίσθηση ανικανοποίητου τόσο στις σχέσεις, στα θέματα της δουλειάς, αλλά και της οικογένειας. Προσπαθήστε αν νιώθετε μεγαλύτερη πίεση να μιλήσετε, να το βγάλετε από μέσα σας, χωρίς όμως να γίνεστε πικρόχολοι ή δηκτικοί με τους άλλους. Την Παρασκευή 1η Απριλίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Κριό μέσα στον τομέα της δουλειάς και της υγείας. Αυτό το νέο φεγγάρι σας καλεί να αναδιοργανώσετε την καθημερινότητα σας. Από την άλλη, σας ανοίγει νέους επαγγελματικούς δρόμους ή σας βάζει σε μια διαδικασία να ψαχτείτε περισσότερο με μια νέα δουλειά. Πιθανώς να παίζει και το ενδεχόμενο να έχετε μια νέα επαγγελματική πρόταση.

Τοξότης

Αν μη τι άλλο το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα πολυάσχολο και θα χρειαστεί να είστε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι σε αυτά που κάνετε, προκειμένου να διανείμετε σωστά τον χρόνο σας για να τα προλάβετε όλα. Η σύνοδος Αφροδίτης με τον Κρόνο, δεν είναι η κατάλληλη όψη για να πιέσετε τώρα για ένα αποτέλεσμα. Σημαντικό ακόμη είναι να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε συναδέλφους, συνεργάτες και στις σχέσεις με φίλους ή στενούς συγγενείς. Την Παρασκευή 1η Απριλίου έρχεται το πρώτο ανοιξιάτικο νέο φεγγάρι στον Κριό. Μπορεί να προκύψει ένα νέο φλερτ που να σας ενθουσιάσει. Αν είστε ήδη σε μια σχέση μπορεί να αναθερμάνετε το ενδιαφέρον σας για τον σύντροφό σας. Σε κάθε περίπτωση η Νέα Σελήνη θα σας γεμίσει αισιοδοξία.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να δώσει ένα λίγο πιο σοβαρό τόνο στις επαφές σας. Προσέξτε ιδιαίτερα να είστε αρκετά πειθαρχημένοι στα έξοδα σας. Η όψη αυτή τεστάρει όμως και τις σημαντικές σας σχέσεις -προσωπικές κι επαγγελματικές. Στον ερωτικό τομέα αν κυνηγάτε ένα πρόσωπο το οποίο σας έχει δείξει με κάθε τρόπο ότι δεν σας ταιριάζει, μην χάνετε άλλο χρόνο από τη ζωή σας. Την Παρασκευή 1η Απριλίου έρχεται η Νέα Σελήνη του μήνα. Το πρώτο ανοιξιάτικο φεγγάρι πραγματοποιείται μέσα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του Ιανουαρίου θα επηρεαστείτε περισσότερο. Πιθανώς να μπείτε στη διαδικασία μιας μετακόμισης ή αλλαγών στο σπίτι.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά και σας θέλει πρωταγωνιστές της. Εσείς θα έχετε περισσότερο άγχος ή αγωνία ίσως για τις εξελίξεις σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Η όψη αυτή χρειάζεται έναν μεγάλο βαθμό ωριμότητας για να μην κάνετε παρορμητικά λάθη. Αν είστε σε μια σχέση που περνά κάποιες δυσκολίες, μπορεί να πάρετε απόφαση να τη διαλύσετε. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τις επαγγελματικές σχέσεις. Την Παρασκευή 1η Απριλίου έρχεται το πρώτο ανοιξιάτικο νέο φεγγάρι στον Κριό. Θα σας βοηθήσει να κινητοποιηθείτε περισσότερο στην καθημερινότητα σας. Να κάνετε χρήσιμες επαφές, διαπραγματεύσεις, ενώ θα σας ανοίξει την όρεξη και για ταξίδια.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές υποχρεώσεις και ευθύνες, μολονότι η διάθεση σας δεν θα είναι η ανάλογη. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο, επιβαρύνει αρκετά το πρόγραμμα σας. Προσέξτε τις επαφές σας με τους άλλους, καθώς όλοι θα έχουν πιο βαριά διάθεση. Πολύ σημαντικό είναι να θέτετε τα όρια σας αυτές τις μέρες. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαήμερου μπορεί να έχετε κάποιες συναισθηματικές αναταράξεις, πιθανώς και με πρόσωπα από το ερωτικό σας παρελθόν. Την Παρασκευή 1η Απριλίου, το πρώτο ανοιξιάτικο φεγγάρι στον Κριό, αφορά στον τομέα των οικονομικών σας, δίνοντας σας ευκαιρίες να βελτιώσετε τις οικονομικές σας συνθήκες. Από την άλλη, σας ενθαρρύνει να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας.

 

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.