ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 27/12- 2/1/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 27/12-2/1/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Άση Μπήλιου

Οι τελευταίες ημέρες του 2021 ξεδιπλώνονται με ιδιαίτερες όψεις. Μια σημαντική πλανητική αλλαγή που προοδευτικά μέσα στο νέο έτος θα μας βοηθήσει να είμαστε πιο αισιόδοξοι. Η νέα χρονιά θα μπει ορμητικά με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω που πραγματοποιείται την Κυριακή στις 02/01/2022.

Στις 29 Δεκεμβρίου σχηματίζεται η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης, η οποία κινείται βέβαια ανάδρομα στο ζώδιο του Αιγόκερου. Πρόκειται για μια θετική όψη για την επικοινωνία, τις επαφές μας, την έκφραση των συναισθημάτων μας. Στις 30 Δεκεμβρίου η προτελευταία μέρα του έτους είναι λίγο πιο βαριά στις επιρροές της, κάνοντας μας λίγο πιο ευαίσθητους σε ό,τι συμβαίνει, αλλά και απαισιόδοξους καθώς ξύνει πληγές. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα, βοηθά να διερευνήσουμε σε βάθος τα όποια θέματα μας απασχολούν. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς μας βρίσκει όλους βιαστικούς με προετοιμασίες ίσως της τελευταία στιγμής. Η όψη Ερμή – Άρη μας κάνει κάπως νευρικούς, γι’ αυτό ας είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας.

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, είναι μια υπέροχη μέρα για να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο μακριά από τη συνήθη ρουτίνα μας. Στις 02/01/2022 σχηματίζεται η φιλόδοξη Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου στον συντηρητικό, προσγειωμένο και αυστηρό Αιγόκερω. Ωστόσο, η ταυτόχρονη παρουσία της ανάδρομης Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο και ο κυβερνήτης της Κρόνος στον Υδροχόο δεν βοηθούν να ελευθερωθούμε όπως πρέπει και να κυνηγήσουμε τα σχέδια μας.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Από τους Ιχθύς ο Δίας θα σας προετοιμάσει για τα μεγάλα και φιλόδοξα ξεκινήματα σας. Δεν είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδος, αλλά μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Μέχρι τις 11/5, εκμεταλλευτείτε τον χρόνο για να κάνετε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και προσωπικής προόδου. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά ως εκκρεμότητες θα σας απασχολήσουν κι αυτή την εβδομάδα. Όμως με κάποιο τρόπο η παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπως και η πρώτη μέρα του χρόνου, θα είναι ανώτερες από τις αντίστοιχες των Χριστουγέννων. Στις επόμενες 15 μέρες θα σας απασχολήσουν θέματα της καριέρας, αλλά και της ομάδας που είστε μέλος της και έχετε κοινούς στόχους.

Ταύρος

Σπουδαία τα νέα που φέρνουν οι τελευταίες ημέρες του 2021, καθώς ο Δίας, περνά σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο, τους Ιχθύς. Οι άλλοι άνθρωποι στη ζωή σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο το 2022 κι εσείς θα είστε πιο πρόθυμοι να συνεργαστείτε μαζί τους. Οι όψεις της εβδομάδας είναι σχετικά πιο ζόρικες για το δικό σας ζώδιο. Κάτι φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολεί περισσότερο. Παρόλα αυτά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα περάσετε όμορφα την Πρωτοχρονιά. Η δεύτερη μέρα της νέας χρονιάς φέρνει την πρώτη Νέα Σελήνη του 2022 στο αυστηρό και προσγειωμένο ζώδιο του Αιγόκερω που σας καλεί να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Οι τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου φέρνουν την πιο σημαντική πλανητική αλλαγή, την είσοδο του Δία στους Ιχθύς στον 10ο οίκο της καριέρας, της καταξίωσης, της φήμης. Με αυτή την επιρροή θα καταφέρετε να αναρριχηθείτε στον επαγγελματικό σας στίβο. Θα κάνετε με τη δουλειά σας να σας προσέξουν άτομα από τον χώρο που δραστηριοποιείστε. Μια προαγωγή ή μια καινούρια δουλειά που σας εμπνέει θα έρθουν πιο εύκολα. Οι τελευταίες ημέρες του 2021 έχουν αρκετή πίεση με τη Σελήνη στον Τοξότη και αρκετές υποχρεώσεις να φέρετε εις πέρας. Έχουν έμφαση όμως και στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Η Πρωτοχρονιά σας καλεί να κάνετε κάτι διαφορετικό και να αποφύγετε τα τετριμμένα για να νιώσετε μεγαλύτερη ικανοποίηση. Τη δεύτερη μέρα του 2022 έρχεται η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου στον Αιγόκερω. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε με ποιο τρόπο θα εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο στις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Αν δραστηριοποιείστε επαγγελματικά με επαγγέλματα που βασίζονται στην επικοινωνία, τη διδασκαλία, τις μεταφορές, τις εισαγωγές – εξαγωγές, το διαδίκτυο, τα ΜΜΕ, τα νομικά, τότε μπορεί να σημειώσετε μεγαλύτερη επιτυχία μέσα στη νέα χρονιά. Η επιρροή του Δία μόνο θετική μπορεί να είναι για το ζώδιο σας σε πολλούς τομείς και κατευθύνσεις, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Την Πρωτοχρονιά το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σάς καλεί να κάνετε κάτι διαφορετικό με τους φίλους ή την οικογένεια σας, που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Την Κυριακή, η πρώτη Νέα Σελήνη της νέας χρονιάς στον Αιγόκερω, θέτει ένα εξάμηνο πλαίσιο, που μπορεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. 

Λέων

Οι τελευταίες ημέρες του 2021 φέρνουν μια μεγάλη αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, καθώς ο Δίας προχωρά στους Ιχθύς στις 29/12. Μέσα σε αυτές τις βαθιά μεταμορφωτικές διελεύσεις του θα εμβαθύνετε περισσότερο στις σημαντικές σας σχέσεις και θα βοηθηθείτε αρκετά και σε οικονομικό επίπεδο. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε, είναι να μην μεγαλώσουν και τα αρνητικά συναισθήματα, οι εμμονές, η κτητικότητα, κλπ. Η παραμονή της Πρωτοχρονιά, διακατέχεται από ερωτικό τόνο.  Άσχετα με τα πλάνα σας, ωραία θα περάσετε και σε καλέσματα της τελευταίας στιγμής και σε εξόδους με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2022 λαμβάνει χώρα τη δεύτερη μέρα του νέου έτους, στις 2/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου, φέρνοντας μια τελείως διαφορετική και πιο γειωμένη επιρροή. Την ίδια μέρα περνά στον Υδροχόο ο Ερμής στρέφοντας την προσοχή σας στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Παρθένος

Οι τελευταίες ημέρες του 2021 φέρνουν καλά νέα. Ο Δίας επεκτείνει ό,τι αγγίζει και ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία μας. Αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό για την προσωπική σας ζωή, αν θέλετε να κάνετε μια σημαντική σχέση ή να προχωρήσετε παρακάτω με την ήδη υπάρχουσα. Σημαντική η επιρροή του και στις επαγγελματικές συνεργασίες. Θα έχετε περισσότερες προτάσεις, θα γνωρίσετε επιδραστικά άτομα στον χώρο που δραστηριοποιείστε. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ανήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη, στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, κάνοντας σας πρόθυμους να μοιραστείτε την αλλαγή της χρονιάς με οικεία σας πρόσωπα. Από την άλλη, αν έχετε κέφια για εξόδους ας έχετε φροντίσει από πριν να σιγουρέψετε τα σχέδια σας, διότι η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να φέρει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Η δεύτερη μέρα της χρονιάς φέρνει την πρώτη Νέα Σελήνη του 2022 στον Αιγόκερω μέσα σε έναν διασκεδαστικό, δημιουργικό και ερωτικό τομέα.

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Το τέλος του 2021 έρχεται με την είσοδο του Δία στους Ιχθύς. Ο Δίας θα λάβει θέση μέσα στον τομέα υγείας, καθημερινότητας και εργασίας και θα σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικές αλλαγές που θα διευκολύνουν τις καθημερινές σας ρουτίνες. Αν υπήρχαν μακροχρόνια θέματα υγείας που σας ταλαιπωρούσαν, μπορεί μέσα στη νέα χρονιά να βρείτε λύσεις. Καλύτερες σχέσεις με συνεργάτες, επέκταση των ευθυνών ή της δουλειάς και πιο παραγωγικές μέρες υπόσχεται η πορεία του Δία στους Ιχθύς. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ανήμερα, θέλετε να αλλάξετε παραστάσεις ή έστω να μην κάνετε τα ίδια πράγματα που κάνατε και πέρυσι. Η Κυριακή φέρνει την πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς στον Αιγόκερω μέσα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί να σκεφτείτε να κάνετε κάποια αλλαγή, επισκευή, μετακόμιση ή ακόμη μπορεί το σπίτι σας να λειτουργήσει και σαν επαγγελματική έδρα.

Σκορπιός

Ο Δίας φέρνει επέκταση, αισιοδοξία, άνοιγμα των οριζόντων σας και περισσότερη τύχη. Οι τομείς που θα επωφεληθούν από τη διέλευση του είναι: του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών. Φανείτε τολμηροί, διεκδικητικοί και μόνο να κερδίσετε έχετε. Αν το παρακάνατε με έξοδα τα Χριστούγεννα, προσέξτε να μην ξεφύγετε αυτές τις μέρες. Ρίξτε το έξω, αλλά κάνοντας πολύ συνειδητοποιημένα έξοδα. Δεν είναι ανάγκη να ακολουθήσετε τα πλάνα άλλων. Την Κυριακή, η πρώτη Νέα Σελήνη του 2022 στον Αιγόκερω, αφορά την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις σχέσεις με αδέλφια, στενούς συγγενείς, γείτονες. Μπορεί να φέρει μια νέα συνεργασία, μια συμφωνία ή μια αγοραπωλησία πιθανώς ενός μεταφορικού μέσου. Την ίδια μέρα ο Ερμής προχωρά στον Υδροχόο, κάνοντας τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού πιο σημαντικά.

Τοξότης

Ο Δίας στους Ιχθύς,  θα ευνοήσει οτιδήποτε αφορά τη συναισθηματική σας ζωή. Την οικογένεια και το σπίτι. Πιθανώς να ξεκινήσετε κάποια επαγγελματική δραστηριότητα με ορμητήριο το σπίτι σας. Οι σχέσεις με την οικογένεια θα είναι στο προσκήνιο. Παλιότερα θέματα μπορεί να επιστρέψουν προκειμένου να βρείτε ικανοποιητικές λύσεις και να απαλλαχτείτε από αυτά. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ανήμερα, σας βρίσκουν αγχωμένους. Προσπαθήστε να μην φορτώσετε το πρόγραμμά σας με υποχρεώσεις. Προσέξτε λίγο θέματα υγείας σας, αν είστε γεννημένοι-ες στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου. Τη δεύτερη μέρα της χρονιάς, έρχεται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Σας καλεί να είστε πιο οργανωμένοι σε σχέση με τα έσοδα και τα έξοδα. Να βρείτε πιθανώς και νέες πηγές εσόδων, για να ανταποκριθείτε στις μεγάλες ανάγκες της περιόδου. 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Μέσα στους επόμενους 5 μήνες η κοινωνική σας ζωή γίνεται προτεραιότητα. Είναι η στιγμή να συσφίξετε τις σχέσεις σας με τους φίλους σας. Να αλλάξετε παραστάσεις βρίσκοντας ευκαιρίες για μερικά ταξιδάκια. Να ανακαλύψετε νέα στέκια στην πόλη που μένετε. Διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, προτάσεις, όλα ευνοούνται περισσότερο μέχρι τις 10/5 και αμέσως μετά από τις 29/10 μέχρι τις 20/12. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και την Πρωτοχρονιά, μπορεί να νιώθετε λίγο κυκλοθυμικοί ή να μην ευχαριστιέστε εύκολα με τις επιλογές σας. Πιθανώς να μην έχετε πολλά κέφια ή να θέλετε να περάσετε την παραμονή σε πιο χαμηλούς τόνους. Την Κυριακή σχηματίζεται η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς στο ζώδιο σας, η οποία σας καλεί να θέσετε τους νέους στόχους που θέλετε να επιτύχετε μέσα στο 2022.

Υδροχόος

Αν κάποια σχέδια σας έμειναν απραγματοποίητα, τότε μέσα στη νέα χρονιά θα έχετε πολλαπλές ευκαιρίες να τα δείτε να υλοποιούνται. Η επιρροή του Δία, θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε καλύτερα τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Να αυξήσετε τα έσοδά σας ή να κάνετε καλύτερη διαχείριση της περιουσίας σας. Σε κάθε περίπτωση, προσέξτε μην σας ανοίξει η όρεξη για μεγάλα έξοδα. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε καλύτερο κλίμα από αυτό των Χριστουγέννων. Θα επιδιώξετε να περάσετε με καλή παρέα την αλλαγή του χρόνου, ενώ θα είστε και πιο πρόθυμοι να θέσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Τη δεύτερη μέρα του νέου έτους, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, σας καλεί να δείτε πώς θα βαδίσετε στο νέο έτος και ποιες αποφάσεις θα πάρετε για τα νέα σας σχέδια. Ενδεχομένως να νιώθετε λίγο πιο κουρασμένοι ή άτονοι.

Ιχθύες

O Δίας επιστρέφει στο ζώδιό σας στις 29/12, για να σας βοηθήσει να επεκταθείτε, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να κάνετε μια νέα και σημαντική αρχή στη ζωή σας. Τώρα θα ευνοηθούν όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου σας μέχρι τις 10/5/22. Κατόπιν από τις 29/10/22 μέχρι τις 20/12/22 που θα επανέλθει για την τελική του διέλευση στο ζώδιο σας. Ένα όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα είτε αναφέρεται στην προσωπική σας ζωή, είτε στα επαγγελματικά. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς σας βρίσκει με αρκετές υποχρεώσεις. Την Κυριακή, η Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Αιγόκερω, σας καλεί να ψάξετε τα κατάλληλα άτομα που θα σας πλαισιώσουν επαγγελματικά, να δουλέψετε πάνω σε έναν στόχο σας. Την ίδια μέρα έχουμε αλλαγή θέσης και για τον πλανήτη της επικοινωνίας τον Ερμή που περνά στον Υδροχόο. Από τώρα μέχρι τις 9/3, εξαιτίας και της ανάδρομης πορείας του, θα πρέπει να αναδιατάξετε τις προτεραιότητες της ζωής σας.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.