ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 27/09- 3/10/21

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 27/09- 3/10. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 28/9 δίνει έμφαση στη δικαιοσύνη, τα δικαστήρια, τους θεσμούς, τα συνταγματικά δικαιώματα και φαίνεται πως μέχρι σχεδόν τον Νοέμβριο θα είναι συχνά στην επικαιρότητα σχετικά θέματα.

Η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Σε προσωπικό επίπεδο ο Ερμής στο ζώδιο των σχέσεων και των συνεργασιών μπορεί να φέρει διάφορα παρατράγουδα στις επαφές μας με τους άλλους, γι’ αυτό πριν πάρετε προσωπικά και παρεξηγηθείτε με οποιονδήποτε, εξακριβώστε ότι όντως έχετε ακούσει το σωστό πράγμα.

Κριός

Μπορεί να μην αποφύγετε τη νοσταλγία αυτή την εβδομάδα, αλλά σίγουρα μπορείτε να αποφύγετε να χάσετε την κοινή σας λογική. Το διάστημα μέχρι τις 17/10 δεν προσφέρεται για πειραματισμούς, πόσο μάλλον δε για να πάρετε μια σημαντική απόφαση δέσμευσης -προσωπικά ή επαγγελματικά. Για τις σχέσεις που είστε όμως βέβαιοι, αξίζει με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 29/9 να δείξετε το συναίσθημα σας, την αγάπη και την τρυφερότητα σας.

Ταύρος

Μέχρι τις 17/10 αφουγκραστείτε τις ανάγκες του σώματός σας προσεκτικά. Στο υπόλοιπο της εβδομάδας, η Αφροδίτη είναι ο κυρίαρχος πλανήτης που δημιουργεί τρεις όψεις: με τον Ποσειδώνα στις 29/9, τον Πλούτωνα στις 2/10 και τον Δία στις 3/10. Αυτό σημαίνει ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαιτέρως όλες οι σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές και θα χρειαστεί να τις φροντίσετε με κάθε τρόπο.

Δίδυμοι

Ενώ το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πιο έντονο, καθώς θα είναι και η Σελήνη στο ζώδιο σας, από τα μέσα της και έπειτα τα πράγματα θα είναι αρκετά πιο άνετα. Φυσικά τα θέματα της δουλειάς θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, αλλά χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στο πώς διαχειρίζεστε τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Πρέπει να βάζετε τη λογική μπροστά κι όχι το συναίσθημα σας. Πολλές φορές οι εξιδανικεύσεις στη δουλειά -προσώπων και καταστάσεων- απογοητεύει.

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό δημιουργεί διάφορα μπερδέματα ή και εντάσεις και ασυνεννοησία, κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ως οίκημα ή και με την οικογένεια σας. Στο υπόλοιπο της εβδομάδας, θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα ερωτικών σχέσεων, θέματα δημιουργικότητας, παιδιών, αλλά και οικονομικών. Η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα στις 29/9, προσδίδοντας μια πιο ρομαντική και γλυκιά επιρροή στην ερωτική σας ζωή, αλλά προσέξτε τις εξιδανικεύσεις σε νέες σχέσεις και γνωριμίες που δεν γνωρίζετε καλά τον άλλο-η.

Λέων

Προχωρώντας προς τον Οκτώβριο, η Αφροδίτη είναι ο πιο δυναμικός πλανήτης δημιουργώντας τρεις καίριες όψεις: ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 29/9, εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 2/10 και τετράγωνο με τον Δία στις 3/10. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι εξιδανικεύσεις σε αυτό το διάστημα, τόσο σε προσωπικό επίπεδο -εραστές, φίλους- όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο με συνεργάτες, ανωτέρους, υφισταμένους, κλπ.

Παρθένος

Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε μεγάλες αγορές ή αγορές ειδών πολυτελείας. Στην όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να είστε πιο επιρρεπείς σε εξιδανικεύσεις και να βλέπετε τα πράγματα φορώντας ροζ γυαλιά. Αν ακούτε υπερβολικές υποσχέσεις από το περιβάλλον σας, καλύτερα να είστε πιο συγκρατημένοι κι ίσως κάπως καχύποπτοι. Στις 3/10 προσοχή στην επικοινωνία, ιδιαίτερα με άτομο από το περιβάλλον της δουλειάς.

Ζυγός

Ετοιμαστείτε για καθυστερήσεις, αναβολές, προβλήματα στην καθημερινότητα με τα μέσα επικοινωνίας και μετακίνησης. Στο υπόλοιπο της εβδομάδας ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο, καθώς σχηματίζει τρεις σημαντικές όψεις που επηρεάζουν τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά. Αυτό που σίγουρα χρειάζεται να προσέξετε είναι τα έξοδα και οι υπερβολές στη διαχείριση των οικονομικών σας.

Σκορπιός

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να δημιουργεί και παρασκηνιακές συνθήκες στον χώρο εργασίας ή μπορεί εσείς να έχετε μυστικές επαφές και συμφωνίες. Οι όψεις της Αφροδίτης στο υπόλοιπο της εβδομάδας, ενισχύουν τον μαγνητισμό σας και σας κάνουν αποδέκτες θετικών συναισθημάτων. Όμως, προσέξτε τις υποσχέσεις που δίνετε σε άτομα που δείχνουν ότι τους αρέσετε κι ακόμη μην βιάζεστε να συνδεθείτε με άτομα που τώρα γνωρίζετε, χωρίς να έχετε κάνει πρώτα ένα έλεγχο για το αν πρέπει να τα εμπιστευθείτε.

Τοξότης

Είναι μια καλή περίοδος αν θέλετε να ξαναδείτε παλιότερους στόχους ή να κλείσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Στις 29/9 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σάς δίνει έμπνευση και σας κάνει πιο δημιουργικούς. Αξιοποιήστε την επιρροή της τόσο σε θέματα δουλειάς, αλλά και για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας ή ακόμη και τη φυσική σας κατάσταση. Στις αρχές του Οκτωβρίου μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα.

Αιγόκερως

Στη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή μπορεί να εμφανιστούν άτομα από το επαγγελματικό σας παρελθόν και να σας προτείνουν κάτι. Ακούστε το, αλλά μην βιαστείτε να δεσμευτείτε. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι να μην κάνετε τα προβλήματα των άλλων δικά σας, εξαιτίας της επιθυμίας σας να βοηθήσετε, και να προσπαθήσετε να έχετε πιο διακριτά όρια. Το Σάββατο είναι μια έντονη μέρα για την ερωτική σας ζωή. Προσέξτε όμως τα όρια σας και αποφύγετε υπερβολές στα έξοδα, αλλά και στις υποσχέσεις.

Υδροχόος

Στις 29/9 μπορεί να νιώθετε λίγο μπερδεμένοι σε σχέση με την κατεύθυνση της καριέρας σας, αλλά από την άλλη μπορεί να έχετε και περισσότερο έμπνευση και να είστε πιο δημιουργικοί. Ακόμη κι αν δεν νιώθετε σίγουροι για το επόμενο βήμα σας, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να σας δίνει αυτοπεποίθηση, προσέξτε όμως τις υπερβολές στο πώς παρουσιάζετε την εικόνα σας και την εικόνα της δουλειάς σας.

Ιχθύες

Μέχρι τις 17/10 μπορεί να παρουσιάζονται αυξημένοι λογαριασμοί, απρόβλεπτα έξοδα ή ίσως πρέπει να δείτε διακανονισμούς, να επανεξετάσετε οικονομικές συμφωνίες και συμβόλαια. Για σας η πιο σημαντική όψη αυτή την εβδομάδα, είναι το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που σας προσφέρει έμπνευση, ανοίγει νέους δρόμους στη σκέψη και τη δημιουργικότητα σας και ζωντανεύει τα ρομαντικά σας συναισθήματα. Την Κυριακή προσέξτε τις αυταπάτες.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου