ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 26/9-2/10/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 26/9-2/10/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η κυριαρχία του ζωδίου του Ζυγού είναι ιδιαίτερα έντονη αυτή την εβδομάδα, καθώς μια Νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο τα ξημερώματα της Δευτέρας, δίνει έμφαση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ζωδίου. Όμως, καθώς σε αυτή τη Νέα Σελήνη, θα πρέπει να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε την αρμονία στις ζωές μας. Δεν μας χαρίζεται τίποτε. Την Πέμπτη η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό. Σε αυτό το ζώδιο η Αφροδίτη βρίσκει το ιδανικό περιβάλλον για να εκφράσει τις καλύτερες ποιότητες της. Θα ευνοήσει Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους ως επί το πλείστον. Στις 2/10 ολοκληρώνεται η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο. Έτσι από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν πολλά από αυτά που μας δημιουργούσαν σύγχυση.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η κυρίαρχη επιρροή της εβδομάδας για το ζώδιο σας είναι η Νέα Σελήνη στις 26/9, στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών, δίνοντας νέα πνοή σε κάποια σημαντική σχέση για σας προσωπική ή επαγγελματική. Μολονότι είστε τύποι που θέλετε να διαχειρίζεστε τα πράγματα μόνοι σας, η Νέα Σελήνη σας καλεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους. Δείτε προσεκτικά τους ανθρώπους με τους οποίους αποτελείτε ομάδα και έχετε κοινούς στόχους, ώστε να βεβαιωθείτε ότι όλοι δουλεύουν ρολόι. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 29/9, ενεργοποιεί την ερωτική σας ζωή και σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου κατά την οποία οι σχέσεις θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Αν είστε μόνες-οι ίσως βρείτε τώρα ένα άτομο που μπορεί να σχετιστείτε. Ή μπορεί να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Τα καλύτερα νέα της εβδομάδας έρχονται στο τέλος της με την ολοκλήρωση της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

Ταύρος

Οι καθυστερήσεις, οι αναβολές, η αναποφασιστικότητα των άλλων, θα είναι  έκδηλα με τη Νέα Σελήνη και θα σας αγχώνουν ή θα σας εκνευρίζουν κάποιες στιγμές.  Αν υπάρχει κάποια ενόχληση σε θέματα φυσικής κατάστασης καλύτερα να ελέγξετε με τον γιατρό σας τι συμβαίνει, παρά να το αφήσετε στην τύχη του. Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, προχωρά στο ζώδιο του Ζυγού, στον τομέα εργασίας και υγείας. Βέβαια η παρουσία της Αφροδίτης μπορεί να σας κάνει λίγο πιο «τεμπέληδες» σε ό,τι αφορά τη φυσική σας κατάσταση και μπορεί να βάλετε βάρος. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής τερματίζει την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του. Έτσι από την επόμενη εβδομάδα θα καταφέρετε να επικοινωνείτε καλύτερα όσα σκέφτεστε και να βρίσκετε αποδοχή.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Η Νέας Σελήνης στον Ζυγό στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, της προβολής της δουλειάς σας. Αναθεωρήσεις, επανεκτιμήσεις σε σχέση με το τι ζητάτε στην ερωτική σας ζωή μπορεί να πιάσουν τόπο με αυτό το φεγγάρι. Προσέξτε αυτή την περίοδο αν δεν επιθυμείτε μια εγκυμοσύνη. Ξανασκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο διεκδικείτε αυτά που θέλετε. Σίγουρα δεν πρέπει να είστε επιθετικοί και βιαστικοί. Η Αφροδίτη στις 29/9  προχωρά στον φιλικό σας Ζυγό και μπορείτε να περιμένετε ένα τεράστιο κύμα δημιουργικών ιδεών. Μπορεί να προκύψουν εξαιρετικές ευκαιρίες για νέες σχέσεις, αλλά και για μια πιο διασκεδαστική καθημερινότητα. Στις 2/10 ολοκληρώνει την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του ο Ερμής και σταματούν τα προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, λαμβάνει χώρα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Αν κάνετε κάποιες εργασίες μέσα στο σπίτι μπορεί να αντιμετωπίσετε αργοπορίες σε αυτή τη φάση. Η Νέα Σελήνη κάνει το κλίμα κοντά στις 26/9 πιο νευρικό με την οικογένειά σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις. Βάλτε όρια στις σχέσεις σας και προφυλάξετε τον  εαυτό σας. Στις 29/9, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού και σας δίνει την ευκαιρία να αναθερμάνετε σχέσεις με συγγενείς, να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού. Γενικά θα είστε πιο ανεκτικοί και πιο συμβιβαστικοί το επόμενο διάστημα. Στο τέλος της εβδομάδας, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, διευκολύνοντας θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, σε θέματα σχέσεων.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Η Νέα Σελήνη θα είναι μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των διαπραγματεύσεων. Μπορεί να παρατηρήσετε ένα ιδιαίτερα νευρικό κλίμα αυτές τις μέρες, το οποίο μπορεί να επηρεάζει και τη δική σας διάθεση. Προσπαθήστε να μην μεγεθύνετε τα καθημερινά μικροπροβλήματα και δείξτε ψυχραιμία. Αν βλέπετε ότι υπάρχουν προβλήματα συζητήστε τα και μη τα κρύβετε μέσα σας. Από την Πέμπτη, η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό δίνοντας μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Θα είστε πιο κοινωνικοί ή θα τρέχετε προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδια σας για το φθινόπωρο. Προσέξτε να είστε καλά οργανωμένοι και να αφιερώνετε χρόνο σε αυτά που σας αρέσουν. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία εξομαλύνοντας τα προβλήματα στην επικοινωνία.

Παρθένος

Η επιρροή της Νέας Σελήνης στον Ζυγό, φέρνει σε πρώτο πλάνο ζητήματα επαγγελματικών και οικονομικών. Θα σας βοηθήσει να δείτε πιο προσεκτικά την οικονομική σας διαχείριση, αλλά και τις προοπτικές σας στο μέλλον. Μπορεί να είστε λίγο ανυπόμονοι με τα θέματα της δουλειάς και με κάποιο εκνευρισμό. Η Αφροδίτη προχωρά στον Ζυγό στον τομέα των πρακτικών επαγγελματικών και οικονομικών σας σχεδίων. Θα σας είναι σχεδόν αδύνατο να μην ξοδεύετε. Σε κάθε περίπτωση, το σημαντικό είναι ότι θα έρχονται χρήματα στα χέρια σας που τα χρειάζεστε. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής γυρίζει ορθός κι έτσι μπορείτε να επικοινωνείτε, χωρίς προβλήματα στην καθημερινότητα σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Ξεκινά μια εβδομάδα ιδιαίτερης σημασίας για σας. Τα γενέθλια μας είναι η προσωπική μας Πρωτοχρονιά κι είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε νοερά ή και κυριολεκτικά τη λίστα με όλα αυτά που θέλετε να επιτύχετε. Προσπαθήστε με αυτή τη Νέα Σελήνη να μην πιέζετε τους άλλους, ούτε και τον εαυτό σας. Προσέξτε την υγεία σας και μην αντιδράτε σπασμωδικά. Η επιστροφή της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδο για σας, με ευκαιρίες για νέες σχέσεις και γενικότερα με πιο αισιόδοξες προοπτικές για την προσωπική αλλά και επαγγελματική σας ζωή. Εξαιρετική η παρουσία της στο ζώδιο σας αν θέλετε να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας. Στις 2/10 ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία, βάζοντας τέλος σε σύγχυση, ασυνεννοησίες και παρασκήνιο.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σας καλεί για αυτογνωσία και ενδοσκόπηση. Ένα πολύ μεγάλο μέρος του άγχους σας έχει να κάνει με το ότι δεν νιώθετε να έχετε τον έλεγχο σε όλα. Είναι σημαντικό να πιστέψετε ότι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές, ακόμη κι αν τώρα, δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα. Προσέξτε την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Στις 28/9, κάντε οικονομία δυνάμεων και ενέργειας και προσέξτε τα έξοδά σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό, δίνει μια πιο χαλαρή διάσταση μετά τις 29/9. Τα θέματα της προσωπικής σας ζωής θα σας απασχολήσουν, αλλά τώρα δεν είναι προτεραιότητα. Στις 2/10, ο Ερμής γυρίζει ορθός στη φιλική σας Παρθένο, διευκολύνοντας την καθημερινότητα σας.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον 11ο Ηλιακό σας οίκο των φίλων, των συνεργατών, των ομάδων στις οποίες ανήκετε ή ηγείστε. Θα πρέπει να είστε πιο ψύχραιμοι στην αντιμετώπιση όσων συμβαίνουν γύρω σας και να μην αντιδράτε σπασμωδικά. Πριν εξαπολύσετε επιθέσεις, κοιτάξτε να έχετε όλα τα δεδομένα. Από την Πέμπτη 29/9, η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό εγκαινιάζει μια πιο κοινωνική περίοδο για σας με ευκαιρίες. Θα βρίσκετε χρόνο και διάθεση να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να ασχοληθείτε με τις κοινές σας διασκεδαστικές δραστηριότητες. Στις 2/10 ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, βάζοντας τέλος σε προβλήματα επικοινωνίας, καθυστερήσεων και αναβολών.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Μια φιλόδοξη Νέα Σελήνη στον Ζυγό που αφορά την καριέρα, την κοινωνική σας θέση, το επαγγελματικό σας προφίλ και πώς σας βλέπουν οι άλλοι ως επαγγελματία. Θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια ώστε να κοιτάξετε προς μια νέα κατεύθυνση ή να κάνετε την έρευνα σας και να ψάξετε εναλλακτικές λύσεις. Είναι σημαντικό αυτές τις μέρες να είστε ψύχραιμοι και υποχωρητικοί στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Η Αφροδίτη προχωρά στον Ζυγό στις 29/9 και σας ζητά να δώσετε την προσοχή και την ενέργεια σας στον τομέα της καριέρας. Στις 2/10 ο Ερμής ολοκληρώνει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του και από την επόμενη εβδομάδα διευκολύνει θέματα επικοινωνίας.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη τη Δευτέρα 26/9 σας φέρνει αντιμέτωπους με τις αλήθειες, την πορεία της ζωής σας, τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας. Με λίγη υπομονή και ψυχραιμία θα διαχειριστείτε τις δυσκολίες και τα εμπόδια και θα σημειώσετε πρόοδο, ακόμη κι αν είναι εμφανής μετά τις 2/10. Την Πέμπτη, η Αφροδίτη περνώντας στον Ζυγό θα ξυπνήσει το μικρόβιο του ταξιδιού μέσα σας. Μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να προκύψει μια καλή συμφωνία, να τονωθεί η σχέση σας ή να προκύψουν νέες γνωριμίες. Στις 2/10, ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία, απαλλάσσοντας σας από προβλήματα στην επικοινωνία.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, ενεργοποιεί ένα τα βαθύτερα συναισθήματα σας, τις πολύ στενές σχέσεις, τη σεξουαλικότητα, τα θέματα ταμπού κι από την άλλη με τα οικονομικά σας ζητήματα. Ίσως πρέπει να δείτε την πορεία μιας σχέσης σε προσωπικό επίπεδο ή μιας συνεργασίας σε βάθος και να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε με αυτή το επόμενο διάστημα. Η είσοδος της Αφροδίτης την Πέμπτη στο ζώδιο του Ζυγού θα αποσυμφορήσει την κατάσταση στις σχέσεις σας. Βέβαια θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί, γιατί πολλές φορές αυτή η διέλευση της Αφροδίτης ξυπνάει ζήλια και ίντριγκες. Στις 2/10, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και εξομαλύνει τα προβλήματα σε επικοινωνία και σχέσεις.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.