ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 26/7-1/8/2021

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 26/7 – 1/8. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει τα πάνω κάτω στο πλανητικό σκηνικό, αφού έχουμε τρεις αλλαγές που μας οδηγούν σε ένα τελείως διαφορετικό τοπίο μέσα στο καλοκαίρι. Η κατεύθυνση της κοσμικής πυξίδας αλλάζει με κορυφαία την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Δίας παραμένει ανάδρομος αφήνοντας στις 29/7 το ζώδιο των Ιχθύων και περνά μέχρι το τέλος σχεδόν της χρονιάς στον Υδροχόο.

Η δεύτερη σημαντική αλλαγή της εβδομάδας είναι η είσοδος του Άρη στην Παρθένο στις 29/7 που θα παραμείνει μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου σε αυτό το ζώδιο. Αυτή είναι μια εξαιρετική θέση για έρευνα, στατιστική, συλλογή δεδομένων και φυσικά από τώρα μέχρι τις 14/9 θα κάνει τα τρία καυτά θέματα της Παρθένου -υγεία, εργασία, παιδεία- τα θέματα που θα απασχολήσουν ευρέως την επικαιρότητα. Η τρίτη αλλαγή αφορά την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 28/7, που αφορά κυρίως την καθημερινότητα, τις συναλλαγές, τις μετακινήσεις.

Κριός

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου διαφοροποιεί με ποικίλους τρόπους την καθημερινότητα μας και μάλλον δυσκολεύει τα πράγματα. Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα είναι θετική για να σας διευκολύνει σε επίπεδο επικοινωνίας και δοσοληψιών, να κρατήσει ψηλά το ηθικό και την αισιοδοξία σας παρά τα όσα μπορεί να συμβαίνουν και βέβαια να σας θυμίζει πως έχουμε καλοκαίρι και πρέπει όποιες κι αν είναι οι συνθήκες να κάνουμε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα, είτε αυτό σημαίνει διακοπές είτε να δώσουμε χρόνο σε ό,τι αγαπάμε και μας προσφέρει ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Εξαιρετική θέση αν έχετε κάποια σχέδια και σε επαγγελματικό επίπεδο, μια ιδέα, ένα επιχειρηματικό πρότζεκτ για να το βάλετε μπροστά.

Ταύρος

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου αλλάζει άρδην το σκηνικό στην καθημερινότητα σας, καθώς έχουμε τρεις πλανητικές αλλαγές που θα διαφοροποιήσουν τα πράγματα. Ας ξεκινήσουμε από τα καλά νέα, που δεν είναι άλλα από την απομάκρυνση του Άρη από τον Λέοντα στις 29/7. Η επιρροή του ήταν ιδιαίτερα πιεστική το τελευταίο διάστημα τόσο σε θέματα οικογενειακά όσο και στη δουλειά. Το στρες και το άγχος σε αυξημένα επίπεδα και τα εμπόδια και οι προκλήσεις ουκ ολίγα στον δρόμο σας. Από τη νέα του θέση στην Παρθένο θα βοηθήσει ως ένα βαθμό να χαλαρώσετε κάπως, να γίνετε πιο δημιουργικοί, να ξαναβρείτε την όρεξη σας και να ενθουσιαστείτε με τα νέα σας σχέδια, προσωπικά και επαγγελματικά, να κάνετε κάποιες ημέρες διακοπές, να τονώσετε την ερωτική σας ζωή, αλλά και να κάνετε ωραίες γνωριμίες.

Δίδυμοι

Είναι ίσως η πιο σημαντική εβδομάδα του Ιουλίου, καθώς θα διαφοροποιήσει με πολλούς τρόπους την καθημερινότητα σας από δω και κάτω. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, ρυθμιστής ούτως ή άλλων της επικοινωνίας, των μετακινήσεων και των δοσοληψιών σας, περνά σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, τον Λέοντα, ενισχύοντας το επικοινωνιακό σας ταμπεραμέντο από τη μια, αλλά στις αρχές Αυγούστου δημιουργώντας και κάποιες δυσκολίες ή περιορισμούς που πρέπει να δείτε πώς θα αντιμετωπίσετε. Κάποιοι μέχρι τις 14/9 μπορεί να έχετε μια χωροταξική αλλαγή και για επαγγελματικούς λόγους.

Καρκίνος

Στις 29/7 ο Άρης θα απομακρυνθεί από τον Λέοντα κι αυτό θα βοηθήσει κάπως να μειωθούν τα έξοδα σας. Θα περάσει στην Παρθένο όπου και θα μείνει μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Ακόμη και σε αυτούς του ασταθείς και γεμάτους σύγχυση καιρούς που ζούμε, εσείς θα έχετε περισσότερη διάθεση εξερεύνησης και θα θέλετε να γεμίσετε το πρόγραμμα σας με περισσότερες δραστηριότητες, μετακινήσεις, εκδρομές, ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους ή για λόγους αναψυχής. Ακόμη, θα ερευνήσετε τις προοπτικές των επαγγελματικών ή των θεμάτων σπουδών, προκειμένου να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα τον Σεπτέμβριο ή και νωρίτερα.

Λέων

Ενδιαφέρουσα η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου! Εκτός του ότι γιορτάζετε τα γενέθλια σας, έχει τόσες αλλαγές το πλανητικό σκηνικό που πραγματικά η καθημερινότητα μας αλλάζει άρδην από μέρα σε μέρα. Η πρώτη αλλαγή αφορά την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο σας. Αποκτάτε φωνή και την υψώνετε ενίοτε! Το προηγούμενο διάστημα ό,τι κι αν συνέβαινε ενδεχομένως το κρατούσατε μέσα σας ή αποφεύγατε να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας με τον τρόπο που θα θέλατε. Στις 28/7 όμως έρχεται ο Ερμής στο ζώδιο σας και οι σκέψεις, οι ιδέες, γίνονται λόγια. Θα είστε πιο επικοινωνιακοί, θα μοιράζεστε με τους φίλους, τον σύντροφο σας ή και τους ακολούθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα μηνύματα που θέλετε να περάσετε προς τα έξω ή έστω τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τις διακοπές σας!

Παρθένος

Αυτό που είναι σημαντικό να θυμάστε στις επόμενες 7 εβδομάδες είναι -κόντρα στην φιλοσοφία του ζωδίου σας που προσφέρει μονίμως στους άλλους- ότι αυτή τη φορά η προτεραιότητα σας πρέπει να είστε εσείς οι ίδιοι. Δεν το λέω με την εγωιστική έννοια του όρου. Απλά θα πρέπει την ίδια ενθάρρυνση, φροντίδα, προσοχή και στήριξη που πρόθυμα δίνετε στους γύρω σας, να τα δώσετε στον εαυτό σας. Καταρχάς είναι μια περίοδος για να βοηθήσετε τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Προγραμματίστε ένα τσεκάπ αν δεν έχετε κάνει ήδη, βρείτε τι θα σας ευχαριστούσε για να γυμνάζεστε και πώς θα φροντίσετε και τη διατροφή σας. Από την άλλη είναι μια περίοδος που τα επαγγελματικά θα χρειαστούν επίσης φροντίδα, ενώ μπορεί να υπάρχουν είτε χωροταξικές αλλαγές είτε αλλαγές στη σύνθεση των ομάδων που καλείστε να δουλέψετε μαζί τους.

Ζυγός

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει τόσες πολλές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό που σχεδόν ορίζει την εξέλιξη του μέχρι το φθινόπωρο. Σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και οι μελλοντικοί σας στόχοι θα σας απασχολήσουν δεόντως. Θα είναι μια περίοδος που μπορεί να επιλέγετε ανθρώπους για να σας πλαισιώσουν σε επαγγελματικό επίπεδο ή να έχετε προβλήματα με κάποιους από τους συνεργάτες ή κάποια εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσετε για να υλοποιηθούν οι στόχοι σας. Ο Δίας έκανε μια δοκιμαστική πτήση στους Ιχθύς για δυόμισι μήνες και τώρα επιστρέφει στο ζώδιο που θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Βέβαια θα είναι ακόμη σε ανάδρομη πορεία μέχρι τον Οκτώβριο, οπότε θα φέρει καταστάσεις και θέματα που προέκυψαν την άνοιξη ξανά ώστε να ολοκληρωθούν. Η επιρροή του αφορά σχέσεις κυρίως, θέματα παιδιών και τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Σκορπιός

Από τις 28/7 μέχρι τις 11/8 θα έχετε αρκετές συζητήσεις για το μέλλον της καριέρας σας, ίσως γνωρίσετε και άτομα που θα μπορούσαν να παίξουν ένα πιο καθοριστικό ρόλο ή μπορεί να οργανώνετε τη δράση σας για αργότερα. Θα υπάρχει ένα μεγαλύτερο άγχος, πιθανή απόρροια μιας αλλαγής στο επαγγελματικό σας πλαίσιο ή στο πλαίσιο των συνεργατών σας. Η τελευταία αλλαγή της εβδομάδας είναι η είσοδος του Δία στον Υδροχόο. Με κάποιο τρόπο επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα που κυριάρχησαν στο πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς και κυρίως αυτά που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι.

Τοξότης

Μία σημαντική επιρροή της εβδομάδας έρχεται από τον Άρη που φεύγει από τον Λέοντα και προχωρά στην Παρθένο, δίνοντας ώθηση κυρίως σε θέματα που αφορούν την καριέρα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Σε αυτό το ζώδιο θα βρίσκονται μαζί με την Αφροδίτη μέχρι τις 16/8, κάνοντας το διάστημα αυτό από τη μια σούπερ παραγωγικό κι από την άλλη αρκετά ασφυκτικό κάποιες στιγμές εξαιτίας των υποχρεώσεων σας. Προσπαθήστε να είστε όμως αρκετά ρεαλιστές στους στόχους που θέτετε, για να καταφέρετε να τους ολοκληρώσετε χωρίς να καταπιέσετε τον εαυτό σας, αλλά και τους γύρω σας. Κάντε σωστή ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σας, διαμοιράστε τις ευθύνες και μην ξεχνάτε μέσα στις επτά επόμενες εβδομάδες να προσέχετε και τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.

Αιγόκερως

Στις 29/7 ο Άρης περνά στην Παρθένο σε μια ιδιαίτερη φιλική θέση προς το δικό σας ζώδιο που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας, θα δώσει ώθηση στα σχέδια σας και θα σας κάνει πιο πρόθυμους να ανακαλύψετε νέα ενδιαφέροντα, ανθρώπους, γνωστικά πεδία. Είναι η πιο θετική επιρροή για ταξίδια, για διακοπές, για να συναντήσετε το πνεύμα της περιπέτειας που έχει χαθεί από τον ορίζοντα σας καιρό τώρα. Εξαιρετική επιρροή ακόμη για να κάνετε τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε σχέση με τους προσωπικούς σας στόχους.

Υδροχόος

Το σπουδαίο νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας. Σας είχε εγκαταλείψει τους τελευταίους δυόμισι μήνες, αλλά τώρα επανέρχεται δριμύτερος για να βοηθήσει να κάνετε έναν στόχο σας πραγματικότητα είτε αναφέρεται σε σπουδές, στην προσωπική σας ζωή ή στην κατεύθυνση της καριέρας σας. Είναι η στιγμή επίσης να κάνετε έναν απολογισμό και να δείτε αν ό,τι έχετε ξεκινήσει μπορεί να σας πάει παρακάτω ή αν θα πρέπει να σκεφτείτε κάτι άλλο να κάνετε.

Ιχθύς

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου είναι πλούσια σε πλανητικές αλλαγές και αστρολογικό ενδιαφέρον. Στις 28/7 ο ρυθμιστής της καθημερινότητας μας Ερμής προχωρά στον Λέοντα μέσα στον τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης, αλλά και της εργασίας. Μολονότι από αυτή τη θέση μπορεί να πιεστείτε σε επίπεδο καθημερινών υποχρεώσεων, είναι στο χέρι σας να βάλετε προτεραιότητες και πιθανώς να κάνετε έναν σωστό διαμοιρασμό των ευθυνών για να μη σηκώνετε μόνοι σας όλο το φορτίο της δουλειάς και των οικογενειακών ευθυνών. Ακόμη, θα δώσει έμφαση σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και καλό είναι να βάλετε μέσα στις καθημερινές σας ρουτίνες κάποιες στιγμές που θα τις αφιερώνετε μόνο στη φροντίδα του εαυτού σας.

Διάβασε εδώ τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου