ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 24-30/6/24

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 24-30/6/24. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Μια αρκετά πιο σταθερή εβδομάδα ξεκινά και μάλιστα φιλοξενεί κάποιες όψεις που θα βοηθήσουν να κατασταλάξουμε σε κάποια πράγματα ή να προχωρήσουμε σε συμφωνίες. Στις 26/06 ο Ερμής από τον Καρκίνο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς βοηθώντας μας να οργανώσουμε καλύτερα την καθημερινότητα μας. Καλή μέρα για μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις. Στις 29/06 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σχηματίσει θετική όψη εξαγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο. Εξαιρετική όψη για την ερωτική μας ζωή.

Την ίδια μέρα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων. Για τους επόμενους μήνες θα χρειαστεί να εξετάσουμε τις σημαντικές δομές στη ζωή μας και να δούμε αν ό,τι έχουμε χτίσει έχει γερές βάσεις. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό την τελευταία ημέρα του Ιουνίου προσφέρεται για να βρούμε νέες ιδέες και λύσεις, μολονότι μπορεί να μας κάνει πιο ανήσυχους νοητικά.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου δίνει έμφαση στα προσωπικά σας θέματα, στα θέματα του σπιτιού, σε ό,τι σας δίνει ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στις 26/06, σάς καλεί να νοιαστείτε ουσιαστικά τόσο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και για τους ανθρώπους που συνεργάζεστε μαζί τους. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Άρη στις 29/06 θα σας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενώ μπορεί να φέρει κάποιες εξελίξεις σε θέματα οικονομικά. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος στους Ιχθύς δίνοντας σας ένα διάστημα 5 μηνών που προτεραιότητα πρέπει να είστε εσείς οι ίδιοι. Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει μια εξέλιξη, σε οικογενειακά θέματα ή σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

Ταύρος

Αρκετά πιο σταθερή η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και με θετικές προδιαγραφές για να σημειώσετε πρόοδο. Θέματα της καριέρας θα σας απασχολήσουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά με το τρίγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο προς τον Κρόνο στις 26/06 μπορείτε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες. Θετική μέρα για υπογραφές και δεσμεύσεις. Το τρίτο τέταρτο της Σελήνης στον Κριό στις 28/06 σας κάνει λίγο πιο βιαστικούς στη δράση σας, ειδικά αν ανυπομονείτε να ολοκληρώσετε ένα πρότζεκτ. Στις 29/06 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκό για νέες γνωριμίες και φλερτ. Ο Κρόνος γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία την ίδια μέρα και σας ωθεί να επανεξετάσετε τις φιλικές σχέσεις στη ζωή σας αλλά και τους στόχους σας. Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις ή να έχετε μια πρωτότυπη ιδέα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι 

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου σας καλεί να αποφύγετε το ρίσκο, μολονότι ο Δίας στο ζώδιο σας σας ανοίγει την όρεξη να πατήσετε το γκάζι κι όπου βγει. Όμως αυτή την εβδομάδα κυριαρχεί ο Κρόνος που απαιτεί σωστή οργάνωση. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε και το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο στις 26/06. Το τρίτο τέταρτο της Σελήνης στις 28/06 στον Κριό σας καλεί να δείτε ποιοι είναι οι άνθρωποι που απαρτίζουν το επαγγελματικό ή φιλικό σας περίγυρο. Στις 29/06 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη είναι βοηθητικό σε θέματα σχέσεων, αλλά και για οικονομικά ζητήματα. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου την ίδια μέρα σας ωθεί μέσα στο επόμενο πεντάμηνο να δείτε πιο προσεκτικά τα επαγγελματικά σας θέματα και να θέσετε ακόμη πιο γερές βάσεις στην επαγγελματική σας ζωή. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ουρανό την Κυριακή, μπορεί να φέρει μια ξαφνική ιδέα είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικονομικό επίπεδο.

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Κρόνο στις 26/06 βοηθά να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, να επικοινωνείτε με εύστοχο και ουσιαστικό τρόπο τις ανάγκες αλλά και τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Εξαιρετική όψη για δεσμεύσεις, υπογραφές, συμφωνίες. Το τρίτο τέταρτο της Σελήνης στον Κριό την Παρασκευή ενεργοποιεί τον τομέα των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών, αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε ρίσκο. Σούπερ ερωτική η όψη της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Άρη στον Ταύρο στις 29/06, αφού είναι ιδιαίτερα βοηθητική στην προσωπική σας ζωή. Η εβδομάδα κλείνει με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων. Για τους επόμενους 5 μήνες θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδια και τους στόχους σας στις σπουδές, τα επαγγελματικά, τα προσωπικά. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου, μπορεί να μειώσει ανεπαίσθητα τους ρυθμούς προόδου, αλλά θα είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική αν την αξιοποιήσετε για περισσότερη αυτογνωσία.

Λέων

Με διάθεση να οργανώσετε όσο μπορείτε περισσότερο την καθημερινότητα σας ξεκινά η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο βοηθά να σταθεροποιήσετε κάποια επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Το τρίτο τέταρτο της Σελήνης στις 28/06 στον φιλικό σας Κριό σας βάζει σε μια διαδικασία να αυξήσετε τους ρυθμούς με τους οποίους κυνηγάτε τους στόχους σας ή ακόμη να πάρετε κι ένα μικρό ρίσκο επαγγελματικά. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη ενισχύει την κοινωνικότητα σας, ενώ μπορεί να είστε αποδέκτες κάποιας πρόσκλησης σε κοινωνικό επίπεδο για το γουηκέντ. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου που ξεκινά το Σάββατο για τους επόμενους 5 μήνες απαιτεί να κάνετε αναθεωρήσεις, συμμαζέματα, καλύτερη διαχείριση και να είστε προνοητικοί κυρίως σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να σας δώσει λύση σε ένα επαγγελματικό ζήτημα την τελευταία ημέρα του μήνα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Παρθένος

Μια αρκετά πιο σταθερή εβδομάδα είναι η τελευταία του Ιουνίου και σίγουρα θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σε κάποιες αποφάσεις. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο στις 26/06 θα σας βοηθήσει σε τυχόν συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες. Το τρίτο τέταρτο της Σελήνης στις 28/06 στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα. Μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα. Στις 29/06 το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη στον Ταύρο είναι ιδιαίτερα κοινωνικ,ό αλλά και βοηθητικό για την ερωτική σας ζωή. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς και σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε με τις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 30/06 είναι βοηθητικό για να ενισχύσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στις 26/06, μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε αυτά που θέλετε και να αξιοποιήσετε ίσως λίγο καλύτερα τους χώρους που διαθέτετε είτε στο σπίτι είτε και στη δουλειά. Το τρίτο τέταρτο της Σελήνης στον Κριό την Παρασκευή, σάς καλεί να βρείτε ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που δίνετε και σε αυτά που παίρνετε στις στενές σας σχέσεις, αλλά και συνεργασίες. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις 29/06 φέρνει προσκλήσεις από το κοινωνικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον τις οποίες αν αποδεχτείτε θα περάσετε όμορφα. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία επηρεάζοντας για το επόμενο πεντάμηνο θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα της δουλειάς σας και τα θέματα της υγείας και φυσικής κατάστασης. Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει κάποια ξαφνική λύση σε ένα οικονομικό ή οικογενειακό θέμα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Σκορπιός

Το τρίγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς στις 26/06 στρέφει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σε δραστηριότητες που μοιράζεστε από κοινού με τους άλλους στο περιβάλλον σας φίλους, συνεργάτες, αλλά και ανθρώπους που σας εμπνέουν, σας ανεβάζουν και σας συμβουλεύουν. Το τρίτο τέταρτο της Σελήνης στις 28/06 στο ζώδιο του Κριού, σάς καλεί να βάλετε νέους στόχους τόσο σε επαγγελματικά θέματα, όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Στις 29/06 το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη ενισχύει την ερωτική σας διάθεση, ενώ είναι πιθανό να κάνετε και κάποιες γνωριμίες που μπορεί να σας ενθουσιάσουν αυτές τις μέρες. Ο Κρόνος γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία το Σάββατο και για το επόμενο πεντάμηνο ίσως πρέπει να εστιαστείτε στα ταλέντα σας, στις επιθυμίες σας και στα κίνητρα που έχετε για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Πιθανώς χρειάζεται ένα φρένο σε κάποια πράγματα για να τα εξετάσετε καλύτερα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Το τρίγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς σάς βάζει στη διαδικασία να καταστρώσετε στη λεπτομέρεια τους τα νέα πλάνα σας και τα μελλοντικά σας σχέδια για τη δουλειά και για τις συνεργασίες σας. Το τρίτο τέταρτο της Σελήνης στον φιλικό σας Κριό στις 28/06 είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να ανανεωθείτε. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις 29/06 μπορεί να φέρει εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο κατά βάση ιδιαίτερα θετικές. Ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία από το Σάββατο και για το επόμενο πεντάμηνο θα χρειαστεί να ξαναδείτε θέματα που αφορούν στην οικογένεια ή το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας.

Αιγόκερως

Με το τρίγωνο του Ερμή προς τον Κρόνο αυτή την Τετάρτη 26/06, μπορεί να προχωρήσετε σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Το τρίτο τέταρτο της Σελήνης την Παρασκευή στο ζώδιο του Κριού στρέφει την προσοχή σας στα θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και της ακίνητης περιουσίας σας. Στις 29/06 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη είναι μια ιδιαίτερα ερωτική όψη. Σημαντική και η συνεισφορά του εξαγώνου Ερμή-Ουρανού. Το Σάββατο ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία και έτσι έχετε να μάθετε ακόμη περισσότερα πάνω στα θέματα της επικοινωνίας, μάρκετινγκ, διαφήμισης, εκπαίδευσης, διαδικτύου. Ακόμη είναι μια περίοδος για να κάνετε αναθεωρήσεις πάνω σε αποφάσεις που λάβατε τον χειμώνα. Από την άλλη μπορεί σε αυτή τη φάση να επιστρέψουν από το παρελθόν φίλοι ή παλιοί συνεργάτες.

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να σας βοηθήσει την Τετάρτη να οργανώσετε ένα πλάνο σε θέματα δουλειάς και υποχρεώσεων, αλλά και φροντίδας της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Το τρίτο τέταρτο της Σελήνης την Παρασκευή στον Κριό, σάς καλεί να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις 29/06 είναι βοηθητικό σε θέματα επαγγελματικών σχέσεων με συναδέλφους και δεν είναι απίθανο να δεχτείτε μια πρόσκληση από κάποιο συνεργάτη σας για μια κοινωνική εκδήλωση. Την ίδια μέρα ξεκινά η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Κρόνου στους Ιχθύς σας ενθαρρύνει να αναλάβετε δράση σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να τα ξεκαθαρίσετε και πιθανώς να ψάξετε σε άλλες επαγγελματικές διεξόδους αν δεν είστε ικανοποιημένοι.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ιχθύες

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στις 26/06 θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό σε θέματα επαγγελματικά, σε κλείσιμο συμφωνιών, αλλά και σε θέματα συζητήσεων, διαπραγματεύσεων και οργάνωσης. Τα θέματα της οικονομικής διαχείρισής σας έρχονται στο προσκήνιο με το τρίτο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού την Παρασκευή. Ο Κρόνος γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σας το Σάββατο και για το επόμενο πεντάμηνο εστιάζει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στον ίδιο σας τον εαυτό, στους στόχους σας προσωπικούς και επαγγελματικούς και σε όλα αυτά που έχετε σχεδιάσει να κάνετε. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό την τελευταία ημέρα του μήνα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο τόσο σε θέματα έκφρασης, ερωτικών σχέσεων, αλλά και στα θέματα των παιδιών.