ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 24-30/10/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 24-30/10/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Την τελευταία ολόκληρη εβδομάδα του Οκτωβρίου θα κυριαρχήσουν, θέματα σχέσεων και οικονομικά. Γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν αυτή την περίοδο πιθανώς να έχουν καρμικό χαρακτήρα και να διαδραματίσουν έναν πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Οτιδήποτε αφορά το χρήμα, μπαίνει στο μικροσκόπιο. Την Παρασκευή θα νιώσουμε τους ρυθμούς να πέφτουν, ενώ δεν θα είμαστε τόσο πρόθυμοι να αναλάβουμε δράση. Η αλήθεια από το ψέμα θα είναι πιο δυσδιάκριτη και οι θεωρίες συνωμοσίας θα κάνουν πάλι πάρτι. Την Κυριακή, ξεκινά η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους, που θα ολοκληρωθεί στις 12/01/23. Έρχεται ως μια ευκαιρία να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας, τις σχέσεις μας, την πορεία που έχουμε χαράξει. Θα χρειαστεί να επιβραδύνουμε τους ρυθμούς μας και να αποτραβηχτούμε από την γραμμή του πυρός. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε το παρασκήνιο, τα κουτσομπολιά κι επιλέξτε με σύνεση τις μάχες σας.

Κριός

Η προσοχή σας στρέφεται κυρίως στον τομέα των οικονομικών. Μπορεί να πάρετε μια πολύ σοβαρή απόφαση σχετικά με μια ερωτική σχέση ή συνεργασία, αν νιώθετε ότι η άλλη πλευρά δεν σέβεται τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Λίγο πριν ο Οκτώβριος εκπνεύσει ο Δίας από τους Ιχθύες, θα σας προετοιμάσει για τα μεγάλα και φιλόδοξα ξεκινήματα και θα λειτουργήσει σαν φύλακας άγγελος. Βεβαιωθείτε για τους στόχους που θέλετε να κυνηγήσετε. Την Κυριακή, ο κυβερνήτης σας Άρης γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους σηματοδοτώντας μια περίοδο κατά την οποία θα αντιμετωπίζετε προκλήσεις στον τομέα της επικοινωνίας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επανεξετάσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε.

Ταύρος

Οι σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες κλέβουν την προσοχή σας την Τρίτη. Ένας νέος έρωτας, η απόφαση να βγείτε από μια κακή σχέση ή συνεργασία, ένας νέος επαγγελματικός ορίζοντας που θα σας καλύπτει περισσότερο, είναι μερικά από τα σενάρια αυτής της εβδομάδας. Την Παρασκευή, ο Δίας, περνά στον τομέα των στόχων, των συνεργατών, των φίλων, των ανθρώπων που σας στηρίζουν. Μέχρι τις 20/12 μια καλή περίοδος για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και τον κύκλο σας. Στις 30/10, ο Άρης γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων στον τομέα της υλικής και συναισθηματικής σας ασφάλειας. Πιθανόν να προκύψουν καθυστερήσεις και αλλαγές σε οικονομικά θέματα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχουμε την έκλειψη Ηλίου που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού. Η συγκεκριμένη έκλειψη μπορεί να είναι βοηθητική, στο να βρείτε μια νέα δουλειά ή ακόμη και να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη διατροφή ή την άσκηση. Οι τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου φέρνουν την επιστροφή του Δία στους Ιχθύς. Με αυτή την επιρροή θα καταφέρετε να αναρριχηθείτε στον επαγγελματικό σας στίβο. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή, είναι η υπερβολή, να μην φερθείτε αλαζονικά και να μην κάνετε εχθρούς στον δρόμο για την κορυφή. Σκοπός είναι να επανεκτιμήσετε τις σχέσεις σας, τους στόχους σας, τις φιλοδοξίες σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να γίνετε πιο ευέλικτοι και λιγότερο επιθετικοί στις προσεγγίσεις σας.

Καρκίνος

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έρχεται μια Ηλιακή έκλειψη που μπορεί να σας βάλει πίσω στο παιχνίδι του έρωτα. Θα σας απασχολήσουν τα επιχειρηματικά σας σχέδια, αλλά και τα θέματα της φήμης. Καθώς ο μήνας φτάνει στο τέλος του, ο Δίας περνά στους Ιχθύς, βοηθώντας ιδιαίτερα μέχρι τις 20/12. όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο των ΜΜΕ, της διδασκαλίας και των μεταφορών. Την Κυριακή 30/10 ο Άρης γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, σε μια θέση που σχετίζεται με υποσυνείδητες συνήθειες και συμπεριφορές που μας κρατούν πίσω. Στόχος σας τώρα είναι να κατανοήσετε καλύτερα τις παρορμήσεις και τα ένστικτα σας, και να ανακαλύψετε την εσωτερική σας δύναμη για να πάρετε αυτό που θέλετε από τη ζωή. 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με την επιρροή μιας πολύ δυνατής έκλειψης Ηλίου στον Σκορπιό που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη στις 25/10, δίνοντας την ευκαιρία να γυρίσετε σελίδα και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Τα προσωπικά σας θέματα, τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, θα σας απασχολήσουν και με την έλευση του Ερμή στον Σκορπιό στις 29/10. Οι τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου, ο Δίας προχωρά για τελευταία φορά στους Ιχθύς στις 28/10 και θα εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο στις σημαντικές σας σχέσεις. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε, είναι να μην μεγαλώσουν και τα αρνητικά συναισθήματα. Στις 30/10 ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, ξεκινώντας μια περίοδο που εκτείνεται μέχρι τις 12/01/23 στην οποία καλείστε να επαναπροσδιορίσετε το μέλλον σας.

Παρθένος

Το πρώτο σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, την Τρίτη 25/10. Η έκλειψη λαμβάνει χώρα μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των συνεργατών σας και μπορεί να υπάρχουν αλλαγές. Εσείς δεν χρειάζεται, να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας. Οι τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου φέρνουν ένα καλό νέο, καθώς ο Δίας επιστρέφει στους Ιχθύς. Ο Δίας επεκτείνει ό,τι αγγίζει και ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία μας. Σε κάθε περίπτωση, θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε δεσμούς και να γίνετε πιο εξωστρεφείς. Σημαντικότατη η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, που ξεκινά στις 30/10. Στους επόμενους δυόμισι μήνες, καλείστε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις στα επαγγελματικά σας, προκείμενου να εξασφαλίσετε μια πετυχημένη πορεία. Αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις αυτό το διάστημα και επαναξιολογήσετε τους στόχους σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με μια Ηλιακή έκλειψη στις 25/10 στο ζώδιο του Σκορπιού. Καθώς επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών, έχετε να σκεφτείτε τι κινήσεις πρέπει να κάνετε, ώστε να βγείτε κερδισμένοι μακροπρόθεσμα. Οι τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου σημαδεύονται κι από την είσοδο του Δία στους Ιχθύς στις 28/10, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 20/12. Ο Δίας επιστρέψει για ένα δίμηνο μέσα στον τομέα υγείας, καθημερινότητας και εργασίας και θα σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικές αλλαγές που θα διευκολύνουν τις καθημερινές σας ρουτίνες. Καλύτερες σχέσεις με συνεργάτες, επέκταση των ευθυνών ή της δουλειάς και πιο παραγωγικές μέρες υπόσχεται η πορεία του Δία στους Ιχθύς. Στις 30/10 ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, κατευνάζοντας την τάση σας για ριψοκίνδυνες κινήσεις, αλλά και τις υπερβολές.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με μια έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας. Αυτή η έκλειψη στα γενέθλια σας μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας μέχρι την άνοιξη του 2023. Ο δρόμος των αλλαγών είναι μεγάλος, αλλά θα τον διαβείτε με περίσσεια δύναμη. Το τέλος του Οκτωβρίου έρχεται με την επιστροφή του Δία στους Ιχθύς στις 28/10, φέρνοντας επέκταση, αισιοδοξία, άνοιγμα των οριζόντων σας και περισσότερη τύχη. Στις 30 Οκτωβρίου, ο ο Άρης, από το ζώδιο των Διδύμων γυρίζει σε ανάδρομη πορεία. Με κάποιο τρόπο ξεκινάτε το ταξίδι αναζήτησης, αντιμετωπίζοντας τραύματα και φόβους που σας μπλοκάρουν.

Τοξότης

Η τελευταία ολόκληρη εβδομάδα του Οκτωβρίου έρχεται με την επιβάρυνση μιας έκλειψης, που στο ωροσκόπιο σας πέφτει μέσα σε ένα πιο μυστικό, κρυφό, ψυχολογικό και κάποιες φορές παρασκηνιακό τομέα. Με αυτή την έκλειψη μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα και για μια σχέση ή συνεργασία που δεν σας ωφελεί πλέον. Οι τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου φέρνουν τη σημαντικότερη αλλαγή, την είσοδο του κυβερνήτη σας Δία στους Ιχθύς. Σε γενικές γραμμές δεν είναι πολύ εξωστρεφής η επιρροή του, αλλά θα είναι βοηθητική αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στον χώρο του σπιτιού. Το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις διαφωνίες σας με τον σύντροφο σας, τους φίλους, τους συνεργάτες. Προσπαθήστε να εστιαστείτε στο γιατί δεν λειτούργησε στο παρελθόν και μην τρέφετε ψευδαισθήσεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με μια έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού, φέρνοντας αλλαγές στους στόχους και τον προσανατολισμό σας, αλλά και ανθρώπους του κύκλου σας. Στις 29/10 θα διευκολύνονται θέματα επικοινωνίας και υλοποίηση των στόχων σας, μέχρι τις 17/11. Αυτή θα είναι και μια ιδιαίτερα εξωστρεφής περίοδος για σας. Από τα τέλη του Οκτωβρίου, και για τους επόμενους 2 μήνες, η κοινωνική σας ζωή γίνεται προτεραιότητα. Διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, προτάσεις, όλα ευνοούνται περισσότερο μέχρι τις 20/12. Από τις 30/10, μέχρι τις 12/01/23, ξεκινά μια πολύ σημαντική και καθοριστική περίοδος για εσάς. Θα χρειαστεί να προβείτε σε εκκαθαρίσεις σε σχέση με τις υποχρεώσεις και ευθύνες που έχετε αναλάβει. Μην ωθείτε τον εαυτό σας στα άκρα και φροντίστε να μην εξαντλείτε τα αποθέματα της ενέργειας σας.

Υδροχόος

Αν ψάχνετε μια ευκαιρία να αλλάξετε κατεύθυνση, να ξεκινήσετε κάτι καινούριο επαγγελματικά, να πάρετε μια προαγωγή ή να αναλάβετε ένα νέο πόστο, μέχρι την άνοιξη του 2023 φαίνεται ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Οι τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου φέρνουν την επιστροφή του Δία στους Ιχθύς, φέρνει θετικά νέα για το πορτοφόλι σας. Επειδή ο Δίας φημίζεται για τις υπερβολές του, προσέξτε τα μεγάλα έξοδα. Το επόμενο διάστημα είναι πιθανόν να πέσουν τα επίπεδα του ενθουσιασμού σας. Όμως, είναι η κατάλληλη στιγμή να επαναπροσδιορίζετε τις σχέσεις και τα σχέδια σας. Αν είστε σε μια νέα σχέση μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποια θέματα, τα οποία δεν είχατε δει το προηγούμενο διάστημα και να αποφασίσετε τη λήξη της σχέσης.

Ιχθύες

Η εβδομάδα σας βρίσκει πιο ανήσυχους νοητικά και σας ανοίγει την όρεξη για νέες περιπέτειες ή αλλαγές παραστάσεων. Κι όπως φαίνεται μέχρι την άνοιξη του 2023 θα τα έχετε καταφέρει. Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Δίας επιστρέφει για μια τελευταία φορά στο ζώδιό σας, για να σας βοηθήσει να επεκταθείτε, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να κάνετε μια νέα και σημαντική αρχή στη ζωή σας. Από τις 30/10  ο Άρης σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, επηρεάζει τον τομέα της οικογένειας και τα θέματα σπιτιού. Προσοχή χρειάζεται στην τάση σας να ξεσπάτε καταπιεσμένα συναισθήματα θυμού στους οικείους σας κι όχι σε αυτούς που σας τα δημιουργούν.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.