ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 23- 30/1/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 23- 30/1/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Άση Μπήλιου

Για πρώτη φορά τα τελευταία δυο χρόνια ο Άρης προχωρά στον Αιγόκερω, το ζώδιο της έξαρσής του. Δηλαδή στο ζώδιο που μπορεί να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του. Καθώς ταυτόχρονα βρίσκονται εκεί Αφροδίτη και Πλούτωνας και συνεχίζουν την κοινή πορεία τους μέχρι τις 6/3, είναι η στιγμή να ασχοληθούμε όλοι πιο πρακτικά με τους επαγγελματικούς μας στόχους και τις φιλοδοξίες.

Όμως χρειάζεται λίγη σκέψη τώρα, καθώς υπάρχει στην παρούσα φάση ένας ανασταλτικός παράγοντας που λέγεται ανάδρομος Ερμής. Άρα στο διάστημα μέχρι τις 3/2 χρειάζεται προσεκτικά βήματα κι όχι βιασύνη και παρόρμηση. Είναι η στιγμή της έρευνας, της συγκέντρωσης στοιχείων και της επεξεργασίας.

Η εβδομάδα τελειώνει με το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Ουρανό στις 30/1, κάνοντας το τέλος Ιανουαρίου και την αρχή του Φεβρουαρίου μια περίοδο με ένταση, απρόοπτες εξελίξεις και αιφνίδιες καταστάσεις.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Ο  κυβερνήτης σας Άρης προχωρά στον Αιγόκερω και στο πιο φιλόδοξο κομμάτι του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Σε αυτό το διάστημα καλύτερα θα είναι να εστιάσετε σε αυτά που επιθυμείτε να κάνετε και όχι στα αρνητικά της δουλειάς σας. Την Τετάρτη ο Ερμής θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στον Αιγόκερω, άρα στον ίδιο τομέα της επαγγελματικής καταξίωσης. Μέχρι τις 3/2 που θα είναι ανάδρομος πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες και φυσικά να αποφύγετε εκκινήσεις ή υπογραφές συμφωνιών. Στις 29/1 η Αφροδίτη επιστρέφει στην ορθή της πορεία στον Αιγόκερω. Έτσι αν το προηγούμενο διάστημα δεν νιώθατε να παίρνετε χαρά από τη μέχρι τώρα επαγγελματική σας κατεύθυνση και είχατε δεύτερες σκέψεις για τη δουλειά σας, σιγά-σιγά θα αρχίσετε να σιγουρεύεστε για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε.

Ταύρος

Ο Άρης προχωρά στον φιλικό σας Αιγόκερω κι από δω και κάτω το στοίχημα σας είναι πώς θα ανοίξετε τους ορίζοντες σας επαγγελματικούς, γεωγραφικούς, οικονομικούς, πνευματικούς. Η επιρροή του Άρη από τον Αιγόκερω μέχρι τις 6/3 μπορεί να είναι εξαιρετικά βοηθητική για να βάλετε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας και να ξεκολλήσετε από ό,τι σας κρατά καθηλωμένους. Στις 26/1 ο Ερμής θα οπισθοχωρήσει στον Αιγόκερω ανάδρομος μέχρι την τελική του έξοδο από αυτή τη φάση στις 3/2. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 3/2 μπορεί στα σχέδια σας να υπάρχουν εμπόδια ή να χρειάζεται να δείτε λεπτομέρειες. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία από τις 29/1 θα δώσει ώθηση στην ερωτική σας ζωή και θα απαντήσει σε πολλά ερωτήματα που γεννήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για τις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Ο Άρης παίρνει θέση στον Αιγόκερω. Στον πιο σκοτεινό, αλλά και σούπερ ερωτικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Από τώρα μέχρι τις αρχές Μαρτίου θα ελκύετε ερωτικά τους άλλους, όπως ελκύει τις πεταλούδες το φως. Το σεξ θα παίξει πιο καθοριστικό ρόλο σε αυτό το διάστημα και αν είστε ήδη σε μια σχέση μπορεί να είναι καθοριστικός παράγοντας. Δεν είναι απίθανο να χρειαστεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις πιο βαθιές και ουσιαστικές με τον σύντροφό σας για την πορεία της σχέσης σας. Από την άλλη, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και πολύ δυνατά αρνητικά συναισθήματα, όπως είναι ζήλια, θυμός, αλλά και εμμονές. Από τις 26/1 μέχρι τις 3/2, προσέξτε ιδιαίτερα στις συναλλαγές σας και κοιτάξτε να βάλετε σε μια τάξη οφειλές, χρέη του παρελθόντος. Με λίγη περισσότερη τύχη ειδικά από τις 3/2 κι έπειτα τα πράγματα θα ηρεμήσουν και θα ενισχυθούν τόσο ερωτικά όσο και οικονομικά.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Ο Άρης παίρνει θέση στον Αιγόκερω στον τομέα των σχέσεων-γάμου-συνεργασιών. Από τώρα μέχρι τις 6/3 ο τομέας των σχέσεων με τους άλλους, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα είναι το κύριο πεδίο της ενασχόλησής σας. Στις 29/1 η Αφροδίτη τελειώνει το πολυήμερο ταξίδι της σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω και επιστρέφει ορθή για να διευκολύνει την κατάσταση. Να διώξει τη σύγχυση σε σχέσεις. Θα ξέρετε τι θέλετε, αλλά και τι θέλουν οι άλλοι από σας. Μέχρι τότε υπομονή κι όχι άτσαλες κινήσεις.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Άρη να παίρνει θέση στον Αιγόκερω και να συμμετέχει στο μικρό πάρτι που γίνεται σε αυτό το ζώδιο από αυτή την εβδομάδα μέχρι τις 6/3. Είναι η στιγμή να ασχοληθείτε εντατικά με τη διατροφή, την άσκηση, τη χαλάρωση, τον ύπνο, ώστε να έχετε καλύτερη υγεία. Σίγουρα θα υπάρχει αρκετό στρες μέχρι τις αρχές Μαρτίου στον χώρο της δουλειάς, πιθανώς περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις, δυσκολίες με συνεργάτες υφισταμένους και προϊσταμένους ειδικά μέχρι τις 3/2. Μέχρι τις 3/2 δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, αλλά οι διορθώσεις σε ό,τι έχει ήδη ξεκινήσει. Στις 29/1 θα γυρίσει σε ορθή πορεία η Αφροδίτη και θα βοηθήσει λίγο περισσότερο να αποκατασταθεί το κλίμα. Το πιο απαιτητικό διάστημα για σας εκτείνεται από τις 30/1 με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού μέχρι τις 3/2.

Παρθένος

Ο Άρης επανέρχεται στον Αιγόκερω και μαζί επανέρχεται και ο ενθουσιασμός, το πάθος και το ερωτικό ενδιαφέρον! Ο τομέας του φλερτ, των ερωτικών δεσμών, της δημιουργίας, της καλλιτεχνικής έκφρασης, των παιδιών, αλλά και της φήμης, θα φιλοξενήσει μέχρι τις 6/3 τις σπουδαιότερες επιρροές δημιουργώντας το κατάλληλο πλαίσιο να εξελιχθείτε. Από τις 26/1 όμως μέχρι τις 3/2 θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην γίνετε «γνωστοί» για τους λάθος λόγους. Από τις 29/1 η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Σταδιακά θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην προσωπική σας ζωή, κάτι που θα διαπιστώσετε περισσότερο μέσα στον Φεβρουάριο. Αν το προηγούμενο διάστημα είχατε δεύτερες σκέψεις ή φοβόσασταν να εμπιστευθείτε ή να ανοιχτείτε, καιρός να πάτε μπροστά και να αποβάλλετε τις φοβίες.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Τα θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και της ασφάλειας παίρνουν προτεραιότητα έναντι όλων των άλλων μέχρι τις 6/3. Είναι μια περίοδος που μπορεί να μπείτε σε διαδικασία αγοράς ακινήτου ή πώλησης ή μπορεί να εκμεταλλευτείτε την ακίνητη περιουσία σας. Άλλοι μπορεί να ασχοληθείτε με ένα νέο επαγγελματικό χώρο. Ή θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέα περιβάλλοντα. Μέχρι τις 6/3 θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με υγεία, σχέσεις, δουλειά, διότι θα είναι μια επιβαρυμένη περίοδος. Από τις 29/1 τουλάχιστον η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία και κάπως θα γίνει πιο ευνοϊκή για τις σχέσεις σας ερωτικές, φιλικές.

Σκορπιός

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης προχωρά στον φιλικό σας Αιγόκερω μέσα σε έναν τομέα επικοινωνίας. Έτσι το διάστημα από τώρα μέχρι τις 6/3 θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις, τις σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και στενούς συγγενείς. Από τις 26/1 μέχρι τις 3/2 είναι το πιο «επικίνδυνο» διάστημα για σας, που μπορεί να υπάρχουν εύκολα παρεξηγήσεις. Στο ίδιο διάστημα προσοχή και στις μετακινήσεις. Ευτυχώς στις 29/1 η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή πορεία και θα αποσοβηθούν κάποιοι κίνδυνοι.

Τοξότης

Ο Άρης προχωρά στον Αιγόκερω, μέσα στον τομέα των οικονομικών. Φέρνει ένα κύμα εξελίξεων στα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών. Μέσα στο διάστημα αυτό πρέπει να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των εσόδων και των εξόδων σας. Το μόνο διάστημα που θέλει προσοχή σε σχέση με τα οικονομικά είναι από τις 26/1 μέχρι τις 3/2. Σημαντικό είναι ότι στις 29/1 η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία μέσα στον τομέα των οικονομικών, για να συμβάλλει κι αυτή τόσο στη βελτίωση των οικονομικών, αλλά και της αυτοπεποίθησης και των σχέσεων σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Ο Άρης επιστρέφει στο ζώδιο σας μετά από 2 ολόκληρα χρόνια. Σας θέλει στις επάλξεις για τις επόμενες 6 εβδομάδες μέχρι τις 6/3. Μέσα σε αυτό το διάστημα προτεραιότητα έχετε εσείς οι ίδιοι και οι στόχοι σας. Καιρός λοιπόν να τους ξεκαθαρίσετε και να προχωρήσετε στην υλοποίηση τους. Από τις 26/1 μέχρι τις 3/2 είναι ένα διάστημα που δεν πρέπει να βιαστείτε και να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσετε. Από τις 26/1 μέχρι τις 3/2 αποφύγετε αποφάσεις και να είστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σας. Επίσης, μην ανακοινώνετε τα σχέδια σας. Η Αφροδίτη ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο σας στις 29/1 και γίνεται σύμμαχος στην ερωτική σας ζωή.

Υδροχόος

Καταρχάς δεν πρέπει να βιαστείτε σε καμία περίπτωση να κάνετε οτιδήποτε. Σε κάθε περίπτωση το διάστημα των επόμενων έξι εβδομάδων θα απαιτήσει να ρίξετε τους τόνους. Καθαρίστε από γύρω σας ό,τι είναι περιττό και δεν χρειάζεται. Μελετήστε περισσότερο για να έχετε επιτυχία στις σπουδές σας. Και κυρίως ασχοληθείτε με την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Από τις 30/1 μέχρι τις 4/2 είναι ένα απαιτητικό διάστημα για σας και πρέπει να προσέξετε επικοινωνία, σχέσεις και υγεία.

Ιχθύες

Θα είστε πιο παραγωγικοί και η δουλειά σας φαίνεται ότι θα πιάνει τόπο. Απλά θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί πώς διανέμετε τον χρόνο σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε στο διάστημα μέχρι τις 6/3 είναι ότι ο Άρης μπορεί να σας φέρει πολύ ένταση και στρες. Προσοχή και στις διαδρομές και το μεταφορικό σας μέσο. Στις 29/1 η Αφροδίτη επιστρέφει στην ορθή της πορεία. Η ορθή της πορεία θα επιδράσει θετικά και στην ερωτική σας ζωή και θα μπορέσετε να την αναθερμάνετε αν το τελευταίο διάστημα είχαν κάπως τα πράγματα παγώσει.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.