ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 23-29/1/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 23-29/1/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η εβδομάδα ξεκινά με περισσότερη πίεση ή και προβληματισμό καθώς η Αφροδίτη, συναντά τον Κρόνο, τον πλανήτη των περιορισμών στον Υδροχόο. Σε κάθε περίπτωση, μην προδικάζετε κάτι που αφορά στο μέλλον και μην απογοητεύεστε σε αυτή τη φάση. Στις 25/01, έρχονται ευκαιρίες επέκτασης, θετικές προοπτικές σε ζητήματα σπουδών και δουλειάς, βοήθεια και στήριξη από άτομα του περιβάλλοντος μας και οικονομικά κέρδη. Την Παρασκευή η Αφροδίτη παίρνει θέση στους Ιχθύς και θα είναι πιο βοηθητική και στη διάθεση μας. Το μόνο αρνητικό της είναι οι εξιδανικεύσεις και τα «ροζ γυαλιά». Το Σαββατοκύριακο μάς καλεί να απλοποιήσουμε την καθημερινότητα μας και να νοιαστούμε περισσότερο για όσα μας δίνουν χαρά και ικανοποίηση στη ζωή μας.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά κάπως πιεστικά. Είναι πιθανόν τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, να νιώθετε τα επίπεδα της ενέργειας σας κάπως πεσμένα. Ακόμη, είναι πιθανόν να υπάρχει στασιμότητα, στην υλοποίηση κάποιου στόχου σας. Δευτέρα και Τρίτη προσέξτε ιδιαίτερα και την επαφή σας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την Παρασκευή η Αφροδίτη επιστρέφει στους Ιχθύς και τα θέματα του έρωτα και των σχέσεων, γίνονται ιδιαίτερα σημαντικά. Το Σαββατοκύριακο ασχοληθείτε εκτενέστερα με τα οικονομικά σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση και για να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά επηρεάζοντας όλη τη γκάμα των σχέσεων σας και φυσικά τα επαγγελματικά σας σχέδια και στόχους. Χρειάζεστε ένα στρατηγικό πλάνο και όχι παρορμητικές αντιδράσεις. Στις 25/01 μπορείτε να πιο άνετα  κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή να προχωρήσετε σε κάποια συμφωνία. Την Παρασκευή 27/01, η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθύς, δημιουργώντας καλύτερες προϋποθέσεις για τις σχέσεις σας ερωτικές και φιλικές. Το Σαββατοκύριακο, σας καλεί να κάνετε έναν απολογισμό του μήνα που φτάνει στο τέλος του και να προσπαθήσετε να κλείσετε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε.

Δίδυμοι 

Η «σκληρή» όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της εβδομάδας περιορίζει τις υπερβολικές εκδηλώσεις και σας βάζει στη διαδικασία να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία και λογική. Είναι πιθανόν να έχετε κάποια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο για το άμεσο μέλλον ή κάποια σχέδια για θέματα εκπαίδευσης, σπουδών, ταξιδιών, αλλά θα χρειαστεί να ζυγίσετε όλα τα υπέρ και τα κατά πριν μπείτε σε καινούρια εδάφη. Παρασυρόμενοι από τον ενθουσιασμό σας, αλλά και τη θέληση να επεκταθείτε, μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις αντοχές σας και να επιβαρύνετε το πρόγραμμα σας. Στον αντίποδα και για τους λιγότερο τολμηρούς, μια νέα πρόταση μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος και ανασφάλεια, και ένα αίσθημα ευθύνης που σας τρομάζει να αναλάβετε. Σε νέες σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές καλό είναι να κρατήσετε στάση αναμονής μέχρι να εξακριβώσετε ότι μπορείτε να εμπιστευθείτε το άτομο αυτό που γνωρίσατε. Ακόμη, καλό είναι όταν εκφράζετε την άποψη σας ή όταν κάνετε κριτική σε ένα συνεργάτη σας ή φίλο να μην είστε απότομοι και να συνοδεύετε πάντα την κριτική σας με ένα θετικό σχόλιο. Πολύ πιο άνετη η Τετάρτη με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία κι αυτή είναι η μέρα που πρέπει να επιλέξετε αν θέλετε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας ζητήματα, να κάνετε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ή να κανονίσετε τις λεπτομέρειες ενός ταξιδιού που θα πραγματοποιήσετε αργότερα.

Την Παρασκευή η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς και τα επαγγελματικά φαίνεται ότι γίνονται η απόλυτη προτεραιότητα, κάτι που θα το διαπιστώσετε περισσότερο στην εξέλιξη του μήνα, αλλά και τον Φεβρουάριο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσετε την ενέργεια και την προσοχή σας σε μια «ανανέωση» της επαγγελματικής σας ταυτότητας, σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Επίσης, αν ψάχνετε εργασία πρέπει να κάνετε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αυτό το διάστημα γιατί μπορεί να έχετε θετικό αποτέλεσμα. Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης το Σαββατοκύριακο στο ζώδιο του Ταύρου σας καλεί να φροντίσετε τον εαυτό σας, να έρθετε σε επαφή με τη φύση, να χαλαρώσετε από τους εντατικούς ρυθμούς της καθημερινότητας και να προετοιμάσετε καλά τα πλάνα σας για την επόμενη εβδομάδα.

Καρκίνος

Την εβδομάδα αυτή θα έχετε την τάση να είστε ιδιαίτερα διεκδικητικοί και παθιασμένοι στις σχέσεις σας. Αντί να τρομάξετε ή να αντιδράσετε με παρορμητικό τρόπο, καλύτερα να το δείτε ως μια ευκαιρία να γιατρέψετε παλιές πληγές. Αποφύγετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας και προωθήστε τις αν είναι δυνατόν είτε την Τετάρτη, είτε το Σαββατοκύριακο. Την Παρασκευή, η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς, ενισχύοντας το πνεύμα της περιπέτειας στη ζωή σας. Η ανάγκη να ταξιδέψετε, θα γίνει ακόμη πιο έντονη αυτή την περίοδο. Το Σαββατοκύριακο είναι σούπερ κοινωνικό και θα σας δώσει ευκαιρίες να δείτε φίλους και να χαλαρώσετε.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά πιεστικά και είναι πιθανόν να έχετε ένα αίσθημα απογοήτευσης από κάποια σχέση. Από την άλλη, πιθανόν να έχετε επιτρέψει να σας φορτώνουν τα προβλήματα τους οι γύρω σας και να παραμελείτε τα δικά σας. Προτιμήστε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας να κρατήσετε έναν ρόλο παρατηρητή, χωρίς να επιδιώξετε να πιέσετε τα πράγματα. Πολύ διαφορετική η εικόνα της Τετάρτης, καθώς μπορεί να έχετε ευκαιρίες νέων γνωριμιών και επαγγελματικών προτάσεων. Την Παρασκευή, η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς, δίνοντας έμφαση στην ερωτική σας ζωή, αλλά και στα οικονομικά σας. Σίγουρα δεν είναι αβανταδόρικη για νέες σχέσεις, αλλά αν προσέξετε δεν θα βλάψει και τις ήδη υπάρχουσες.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με περισσότερο στρες και ανησυχία. Ηρεμήστε και όλα θα γίνουν, αρκεί να μείνετε συγκεντρωμένοι, χωρίς να είστε άκαμπτοι στις απόψεις σας. Την Παρασκευή η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών. Ακόμη, μπορεί να σηματοδοτήσει μια περίοδο με έμφαση στις ερωτικές σας σχέσεις. Αν είστε ήδη σε μια σχέση είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε ίσως μια ειλικρινή συζήτηση που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να το ρίξετε λίγο έξω, να έχετε επαφές με αγαπημένα πρόσωπα, πιθανώς και για να κάνετε μια εκδρομή για να αλλάξετε παραστάσεις.

Ζυγός

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει με μια έντονη ανησυχία γύρω από τον τομέα των σχέσεων, του έρωτα, της δημιουργίας, της επιχειρηματικότητας, των παιδιών. Δεν είναι ανάγκη όμως να πηγαίνετε στα άκρα. Μπορείτε να βρείτε μια συμβιβαστική λύση. Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Την Τετάρτη, μπορεί να προκύψει μια θετική εξέλιξη σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών ή και σε θέματα παιδιών. Η Αφροδίτη, περνά την Παρασκευή στους Ιχθύες, μέσα στον τομέα της υγείας, φυσικής κατάστασης και της δουλειάς. Η επιρροή της, που θα είναι εμφανής μέχρι τις 19/02, μπορεί να σας βοηθήσει πρωτίστως να καλυτερέψετε τις διατροφικές σας συνήθειες, ή ακόμη να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας. Βελτίωση θα έχετε και στα οικονομικά.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά φέρνοντας στο προσκήνιο τις ανασφάλειες και τους φόβους σας,. Από την άλλη, οι φιλοδοξίες μεγαλώνουν σας και καταβάλλετε μεγαλύτερες προσπάθειες ώστε να καταξιωθείτε.  Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση σε πιο χαμηλούς τόνους και με περισσότερες πιθανότητες να εισακουστούν τα λεγόμενα σας, προτιμήστε την Τετάρτη. Η Αφροδίτη στις 27/01 περνά στους Ιχθύς μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ και της δημιουργίας, κάνοντας σας ιδιαίτερα εκφραστικούς στα συναισθήματα σας. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με απαιτήσεις στον τομέα των σχέσεων, αλλά θα είναι και ιδιαίτερα κοινωνικό με ευκαιρίες να δείτε αγαπημένα πρόσωπα.

Τοξότης

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας επηρεάζει σε επικοινωνιακό επίπεδο, με μια τάση να αισθάνεστε κούραση, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις βγαίνουν φοβίες στην επιφάνεια. Αυτή την εβδομάδα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε κάποιους κύκλους που έχουν ολοκληρωθεί και πλέον σας βαραίνουν. Ακόμη, αν πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση, διαπραγμάτευση, συμφωνία, επιλέξτε την Τετάρτη. Στις 27/01 η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς μέσα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Το Σαββατοκύριακο σας καλεί να ασχοληθείτε τόσο με τα θέματα της υγείας σας, όσο και με τα θέματα της δουλειάς, ενώ μπορεί να σας απασχολήσουν κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις.

Αιγόκερως

Στο ξεκίνημα της η εβδομάδα, επηρεάζει έντονα τον τομέα των οικονομικών σας και το αίσθημα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια έξοδα. Αν θέλετε να κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά, είτε της δουλειάς, θα διευκολυνθείτε περισσότερο την Τετάρτη. Την Παρασκευή, η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσετε τις απόψεις σας, να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε. Το Σαββατοκύριακο είναι πιο ξένοιαστο και σας παρέχει ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να χαλαρώσετε.

 

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα αίσθημα απογοήτευσης και εκνευρισμό. Ωστόσο, όσα εμπόδια εμφανίζονται αυτή τη στιγμή σάς δίνουν την ευκαιρία να δείτε τις καταστάσεις που βιώνετε πιο αντικειμενικά. Πολύ καλύτερες μέρες για σας θα είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη, αν έχετε σοβαρές συζητήσεις. Την Τετάρτη σας δίνεται η ευκαιρία να προωθήσετε σχέδια σπουδών ή  δουλειάς. Στις 27/01 η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο σας για να προχωρήσει στους Ιχθύς, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19/02, στρέφοντας την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσέξτε τι ξοδεύετε. Το Σαββατοκύριακο στρέφει την προσοχή σας στις προσωπικές σας υποθέσεις, το σπίτι και την οικογένεια.

Ιχθύες

Η εβδομάδα αυτή είναι πιθανόν να ξεκινήσει με κάπως πεσμένη διάθεση ή να σας βασανίζουν απαισιόδοξες σκέψεις. Από την άλλη όμως, σας δίνεται η ευκαιρία να ελέγξετε τις παρορμητικές σας αντιδράσεις και να σχεδιάσετε τα μελλοντικά σας βήματα. Αν πρέπει να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις προτιμήστε την Τετάρτη. Καλή μέρα και για τα οικονομικά σας η συγκεκριμένη. Στις 27/01 παίρνει θέση στο ζώδιο σας και η Αφροδίτη, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19/02 διευκολύνοντας πολύ τα πράγματα στις σχέσεις σας, αλλά και στη διάθεση σας. Το Σαββατοκύριακο θα ψάχνετε διεξόδους και πράγματα να κάνετε που θα σας ενθουσιάσουν. Ευνοούνται τόσο οι επαφές, όσο και η επικοινωνία.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.