ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 22-28/5/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 22-28/5/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να είμαστε πιο παρορμητικοί και βιαστικοί στη δράση μας. Η λύση, είναι προσεκτικά και οργανωμένα βήματα, αν δεν θέλετε να περάσετε το υπόλοιπο της εβδομάδας διορθώνοντας λάθη. Τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας οι «λεπτομέρειες» κάνουν τη διαφορά, όπως και η κριτική μας προσέγγιση στα πράγματα. Είναι η στιγμή που πρέπει να αποφασίσουμε τι πρέπει να τελειώσει και τι να συνεχιστεί στη ζωή μας.

Κριός

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας τα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών, αλλά και των οικονομικών θα είναι σε προτεραιότητα. Την Τρίτη μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, ίσως ξεπερνά κάποια όρια και πιθανώς δεν γνωρίζετε και τις προθέσεις του. Η εβδομάδα προς το τέλος της σας ζητά να ελέγξετε τις συνήθειες σας και τον τρόπο που διευθετείτε τα πράγματα στη δουλειά ή στο σπίτι. Την Κυριακή μη βιάζεστε να μπείτε σε μια συνεργασία χωρίς να την έχετε δει διεξοδικά.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με πολλή δύναμη, αυτοπεποίθηση και έντονες επιθυμίες και φιλοδοξίες. Προσοχή την Τρίτη σε βιασύνη, λάθη και υπερβολές. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται ενεργοποιώντας τη δημιουργική σας πλευρά. Το Σαββατοκύριακο εκτός από δημιουργικό, δίνει έμφαση και στην προσωπική σας ζωή και στα θέματα των παιδιών αν είστε γονείς.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι 

Ξεκινά μια εβδομάδα με κάπως πιο πρακτικές ανησυχίες και μεγαλύτερη ευκολία σε κάποια ζητήματα. Η Τρίτη είναι μια ασφαλής μέρα για σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και διακανονισμούς. Το Σάββατο η προσοχή και η ενέργειά σας, στρέφεται σε θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Την Κυριακή, ενδεχομένως να νιώθετε ότι πρέπει να συμβιβαστείτε σε μια κατάσταση που δεν είναι ακριβώς ό,τι θέλετε.

Καρκίνος

Ξεκινά μια εβδομάδα με αρκετές υποχρεώσεις τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Προσοχή την Τρίτη σε υπερβολικές αντιδράσεις. Το Σάββατο, η διάθεση για επικοινωνία και επαφή θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ την Κυριακή μπορεί να συνειδητοποιήσετε δεν νιώθετε πια τόσο δημιουργικοί στη δουλειά ή ότι πλέον σας είναι ανυπόφορο να εργάζεστε με συγκεκριμένους ανθρώπους.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στις υποχρεώσεις σας, αλλά και στη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Η Τρίτη μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις, είτε στις επαγγελματικές, είτε στις προσωπικές σας σχέσεις. Στο τέλος της εβδομάδας, στρέφετε την προσοχή σας περισσότερο στα θέματα των οικονομικών και στο ισοζύγιο εσόδων και εξόδων. Προσοχή την Κυριακή σε παιχνίδια εξουσίας, γύρω από τα επαγγελματικά.

Παρθένος

Η εβδομάδα αυτή έρχεται να σας βοηθήσει να συντονιστείτε καλύτερα στην καθημερινότητα σας και να σημειώσετε πρόοδο στα θέματα που σας απασχολούν. Την Τρίτη μπορεί να σας λείπει η υπομονή και να είστε πιο ανήσυχοι, αλλά και επικριτικοί. Καλύτερα όμως να συγκρατηθείτε. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με σας πρωταγωνιστές. Μην στέκεστε μόνο σε ελλείψεις και ανάγκες σας. Δείτε κι αυτά που έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Μην αφήνετε τις ανασφάλειες των γύρω να ρίχνουν την αυτοπεποίθησή σας

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές υποχρεώσεις και ευθύνες, αλλά και με μια τεράστια φιλοδοξία από τη δική σας πλευρά να επιτύχετε τους στόχους σας επαγγελματικούς και οικονομικούς. Να είστε εγκρατείς απέναντι σε νέες γνωριμίες. Χωρίς καμία ενοχή βάλτε τα όρια σας και προστατεύστε τον εαυτό σας. Η Κυριακή σας προσγειώνει ίσως λίγο απότομα στην πραγματικότητα και εμποδίζει ίσως κάποιο σχέδιο να εξελιχθεί.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με προσήλωση στους στόχους σας και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε επικοινωνιακό επίπεδο. Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες ενισχύονται, αλλά καλά θα κάνετε να αποφύγετε να φανείτε πιεστικοί απέναντι σε συνεργάτες. Προς το τέλος της εβδομάδας, μπορεί να γίνετε πολύ αυστηροί στην κριτική σας απέναντι σε κάποιο πρόσωπο, αλλά και πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι στους άλλους.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα αρκετά μεγάλο όγκο υποχρεώσεων κι ευθυνών με έμφαση στη δουλειά αλλά και στα οικονομικά σας. Προσοχή την Τρίτη σε υπερβολικές αντιδράσεις που προκύπτουν πιθανώς από κακούς υπολογισμούς. Στο τέλος της εβδομάδας τα θέματα της καριέρας μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, μολονότι η γενικότερη αίσθηση που μπορεί να έχετε αυτή τη στιγμή είναι της στασιμότητας. Χρειάζεται να έχετε καθαρή σκέψη προς τα πού πρέπει να πάει η κατεύθυνση της ζωής σας.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα οικονομικών και να μην υπερβείτε τα όρια σε αγορές. Μην χάνετε τον αυτοέλεγχο σας και την ισορροπία σας. Η εβδομάδα τελειώνει με τάσεις φυγής. Αν είναι κάτι το οποίο δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε τώρα, καλά θα κάνετε να βρείτε ένα δημιουργικό τρόπο να κάνετε τα ίδια που κάνετε, αλλά κάπως διαφορετικά.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά αρκετά φιλόδοξα και με συγκέντρωση στους στόχους σας κυρίως σε πρακτικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι αν δεν έχετε καταστρώσει μεθοδικά τα βήματα σας. Το τέλος της εβδομάδας σας καλεί να ψάξετε να βρείτε τρόπους να ενισχύσετε τα εισοδήματα σας.

Ιχθύες

Στο ξεκίνημα της η εβδομάδα μπορεί να δείχνει ένα παρασκήνιο στο περιβάλλον της δουλειάς σας. Αποφύγετε να πείτε τη γνώμη σας για άλλους συναδέλφους ή ακόμη χειρότερα να εμπλακείτε σε δράματά τους. Στο τέλος της εβδομάδας, ενδεχομένως να πρέπει να κάνετε ένα πρώτο βήμα για να λυθούν διαφωνίες  ή να πάρετε απόφαση ότι μια σχέση δεν πάει παρακάτω και να τη διώξετε εντελώς από τη ζωή σας.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.