ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 22/11-28/11/21

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 22/11-28/11. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου ξεδιπλώνεται μπροστά μας χωρίς ιδιαίτερες επιβαρύνσεις, χωρίς να λείπουν οι εντάσεις και οι εκπλήξεις. Ο Ερμής στον Τοξότη αν μη τι άλλο δεν μπορεί να καταπιεστεί και κυρίως δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια.

Οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας θα είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή.

Η αλήθεια πρέπει να λέγεται, αλλά με τον σωστό τρόπο και τη σωστή στιγμή, ώστε να μην δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που ενδεχομένως λύνει.

Ο νέος κύκλος εκλείψεων μας καλεί να ακούσουμε τις βασικές μας ανάγκες, να δώσουμε προτεραιότητα στην υγεία, ενώ θα έχουμε εξελίξεις στην οικονομία, το περιβάλλον, τα εργασιακά δικαιώματα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Άση Μπήλιου

 

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Πώς θα κυλήσει όμως αυτή η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου για κάθε ζώδιο;

Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Μια εβδομάδα με λιγότερες επιβαρύνσεις. Καιρός να βγείτε από το καβούκι σας μιλώντας περισσότερο γι’ αυτά που σας απασχολούν. Απλά κάντε το με τη δέουσα προσοχή και τακτ.

Φροντίστε να οργανώσετε και τα επαγγελματικά σας θέματα όσο καλύτερα μπορείτε, καθώς μέχρι τις 13/12 θα έχετε περισσότερη εύνοια και η κρίση σας θα λειτουργεί καλύτερα.

Η Σελήνη το Σαββατοκύριακο στην Παρθένο,  απαιτεί να βρείτε ισορροπίες τόσο σε θέματα υγείας όσο και στα επαγγελματικά με βάση την καλή οργάνωση στην καθημερινότητα σας.

Ταύρος

Οι τόνοι κάπως πέφτουν αυτή την εβδομάδα. Το ενδιαφέρον και η προσοχή σας μετατοπίζονται από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σε ένα πιο πρακτικό τομέα, αυτό των οικονομικών, αλλά και της ερωτικής σας διάθεσης.

Τα οικονομικά που διαχειρίζεστε από κοινού με την οικογένεια ή τους συνεργάτες επίσης θα σας απασχολήσουν. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου αυτό το Σαββατοκύριακο βοηθά να προωθήσετε από τη μια τη δουλειά, τα ταλέντα και τις ικανότητες σας.

Από την άλλη αποτελεί κι ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο για τις υποθέσεις της καρδιάς.

Δίδυμοι

Ξεκινά μια περίοδος μεγαλύτερης εξωστρέφειας, είτε για τους πιο διασκεδαστικούς λόγους είτε για δουλειές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες.

Οι σημαντικοί άλλοι στη ζωή σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα παίξουν πιο σπουδαίο ρόλο στις εξελίξεις. Όχι μόνο τώρα στις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου, αλλά και στη συνέχεια τον Δεκέμβριο.

Οι ρυθμοί θα είναι πιο έντονοι αυτή την εβδομάδα και φυσικά οι απαιτήσεις των άλλων από εσάς πιο πιεστικές.

Το Σαββατοκύριακο σκεφτείτε περισσότερο τι είναι αυτό που σας γοητεύει σε μια σχέση, τι είναι αυτό που μπορεί να σας φοβίζει και ποια είναι τα καυτά θέματα που πρέπει να συζητήσετε.

Καρκίνος

Μια σχετικώς πιο προφυλαγμένη εβδομάδα. Ανταμείψτε τον εαυτό σας με κούρες ομορφιάς, φροντίστε την εμφάνισή σας. Δείξτε σε σας τους ίδιους φροντίδα και αγάπη.

Σε αυτό το διάστημα θα αυξηθούν οι απαιτήσεις από τους άλλους στη δουλειά, ενώ δεν είναι απίθανο κάποιοι να έχετε και αλλαγές σε θέματα δουλειάς.

Το Σαββατοκύριακο που θα είναι και ιδιαίτερα εξωστρεφές για σας σκεφτείτε τους νέους στόχους σας και οργανώστε τις διεκδικήσεις σας.

 

 

Λέων

Χωρίς να αίρονται όλες οι απαιτήσεις της περιόδου, τα πράγματα από δω και κάτω θα είναι κάπως πιο υποφερτά στην καθημερινότητα σας.

Τα θέματα της οικογένειας, οι πιέσεις από τη δουλειά και τα απρόοπτα, σίγουρα σας ζόρισαν περισσότερο και σκίασαν την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας.

Όμως οι νέες αφίξεις πλανητών στο ζώδιο του Τοξότη υπόσχονται να βοηθήσουν να ξαναβρείτε το ζωηρό σας ταπεραμέντο. Αν είστε μόνες-οι πιο εύκολα θα φλερτάρετε και θα έχετε ανταπόκριση από τους άλλους.

Το Σαββατοκύριακο,  δείτε πιο προσεκτικά τα οικονομικά σας και προσπαθήστε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού, με έξοδα που μπορεί να αποφευχθούν.

Παρθένος

Μετά τους φρενήρεις καθημερινούς ρυθμούς της περιόδου με τον Ήλιο στον Σκορπιό, το σύμπαν σας καλεί να βάλετε μια άνω τελεία στο τρέξιμο και να κερδίσετε χρόνο για τον εαυτό σας και τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Το βασικό είναι να μην καταπιέζεστε και να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας να κάνετε αυτά που σας βοηθούν να είστε ευχαριστημένοι.

Μια καλή περίοδος για να οργανώσετε καλύτερα τον χώρο του σπιτιού, να το προετοιμάσετε για την περίοδο των εορτών και το πιο σπουδαίο απ’ όλα να διαθέσετε χρόνο για τους δικούς σας ανθρώπους.

 

Ζυγός

Αυτή εδώ η εβδομάδα θα σας φανεί διαφορετική και πιο ανάλαφρη. Θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες εξωστρέφειας, επαφών, διασκέδασης και χαράς μέσα στις εβδομάδες που ακολουθούν.

Κάποιοι μπορεί να κάνετε και κάποιο ταξίδι στα πλαίσια της δουλειάς ή έστω και κάπου κοντά για αναψυχή.

Το Σαββατοκύριακο, νοιαστείτε περισσότερο για τον εαυτό σας.

Φροντίστε να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε καλύτερα, διότι έρχεται η επόμενη εβδομάδα με την έκλειψη Ηλίου και θα έχετε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα και αρκετή νοητική πίεση είτε στη δουλειά, τις σπουδές, κλπ.

 

Σκορπιός

Η προσοχή σας στρέφεται στα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών και σταματούν με κάποιο τρόπο οι μεγάλες αγωνίες.

Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε κάποιες αλλαγές σε θέματα δουλειάς και οικονομικών, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σε θέματα υγείας.

Το Σαββατοκύριακο είναι από τα πιο εξωστρεφή και χαλαρά και πρέπει να το αξιοποιήσετε για να χαρείτε περισσότερο με τα αγαπημένα σας άτομα.

Τοξότης

Τα γενέθλια σας ξεκινούν τη Δευτέρα 22/11, με τον Ήλιο να χαρίζει στο ζώδιο σας ενέργεια, περισσότερη ζωντάνια, αισιοδοξία και χαρά για τη ζωή. Με τον Ερμή στο ζώδιο σας θα είστε ασταμάτητοι στα θέματα της επικοινωνίας.

Η αλήθεια είναι στη φύση σας, αλλά χρειάζεται τρόπο για να σερβίρετε την άποψή σας, καθώς δεν είναι όλοι έτοιμοι να την ακούσουν και να την ασπαστούν.

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η στιγμή για να ορίσετε ένα ή δυο στόχους που θέλετε να επιτύχετε μέσα στον μήνα των γενεθλίων σας και να τους αφοσιωθείτε. Αφήστε όλα τα υπόλοιπα για το 2022.

Αιγόκερως

Είναι η εποχή του χρόνου που στρέφεστε στον εαυτό σας, κάνετε τις αποτιμήσεις σας για τη γενέθλια χρονιά που τελειώνει και τα σχέδια σας γι’ αυτή που έρχεται.

Είναι η κατάλληλη στιγμή να βελτιώσετε τη σχέση με τον ίδιο σας τον εαυτό, να φροντίσετε παραπάνω την υγεία και την φυσική σας κατάσταση.

Να ψάξετε τρόπους και ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από βάρη ψυχικά, σωματικά, πνευματικά.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι βάλτε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας, διότι δεν θα το κάνει κανείς άλλος για σας.

Υδροχόος

Από αυτή για για τις επόμενες εβδομάδες θα συνεργαστείτε καλύτερα με τους άλλους. Θα δώσετε έμφαση στη συλλογική δουλειά, θα επεκτείνετε τον φιλικό και κοινωνικά σας κύκλο.

Τα τελευταία δυόμισι χρόνια, είναι πολύ πιθανόν να έγιναν αλλαγές στο φιλικό και κοινωνικό σας πλαίσιο. Ο κύκλος των αλλαγών αυτών θα κλείσει με την έκλειψη στις 4/12, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο.

Το Σαββατοκύριακο, θα στραφείτε στα θέματα των οικονομικών σας, κοιτάζοντας μακροπρόθεσμα όμως τις δυνατότητες αύξησης των κερδών σας και μείωσης των περιττών εξόδων.

 

Ιχθύες

Η εβδομάδα μετακινεί το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στον τομέα της καριέρας, των επαγγελματικών και των κοινωνικών σας υποχρεώσεων.

Θα χρειαστεί να δουλέψετε σε πιο εντατικούς ρυθμούς, να ασχοληθείτε περισσότερο με τη δουλειά σας και πώς μπορείτε να γίνετε πιο παραγωγικοί ή να την παρουσιάζετε με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Το Σαββατοκύριακο, είναι ένας προάγγελος πολλών εξελίξεων που θα προκύψουν μέσα στον Δεκέμβριο.

Αυτό αφορά και την προσωπική σας ζωή εκτός της επαγγελματικής. Είναι μια στιγμή αλήθειας που πρέπει να αντιμετωπίσετε, προκειμένου να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά σε νέες βάσεις.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου