ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 21-27/3/22

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 21-27/3/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Άση Μπήλιου

Η εβδομάδα ξεκινά με μια θετική όψη, τη σύνοδο του Ερμή με τον Δία. Είναι μια καλή όψη για κοινωνικές συναναστροφές, για να είμαστε πιο διπλωμάτες και για να λύσουμε διαφορές ή παρεξηγήσεις με φίλους, συνεργάτες ή την οικογένεια. Πολύ διαφορετικό το κλίμα την Τρίτη, καθώς ο Άρης από τον Υδροχόο έρχεται σε σύγκρουση με τον Ουρανό. Είναι μια όψη που το «εγώ» μας πάει μπροστά κι εύκολα μπορεί να έρθουμε σε ρήξη με τους άλλους. Στην επικαιρότητα είναι μια όψη που μόνο ειρηνική δεν μπορείς να την αποκαλέσεις και καθώς φαίνεται θα έχουμε κορύφωση των εξελίξεων στο μέτωπο του πολέμου.

Στην καθημερινότητα μας είναι μια μέρα που εύκολα μπορεί να θυμώνουμε, παρόλα αυτά, μπορεί να ανακαλύψουμε ενδιαφέρουσες πτυχές που δεν βλέπαμε πριν. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 23/3 ενισχύει τη διαίσθηση, την ευαισθησία, αλλά μπορεί να δημιουργεί σύγχυση, φοβίες ή παραλογισμούς, ψευδείς ειδήσεις και παρασκηνιακές ενέργειες. Την Κυριακή 27/3 ο Ερμής προχωρά στον Κριό κάνοντας μας πιο ανυπόμονους στις συζητήσεις, αλλά και πιο πρόθυμους να παθιαστούμε με τις ιδέες μας. Νέες φιλίες και φλερτ μπορεί να αρχίσουν να ανθίζουν από δω και κάτω και μέχρι τις 10/4.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας τα οικονομικά είναι αυτά που μπορεί να σας απασχολούν περισσότερο. Με το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να προκύψει ένα έκτακτο έξοδο, ένας λογαριασμός που είχατε ξεχάσει. Σε κάθε περίπτωση, δεν φαίνεται να είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.  Αρκετά προσεκτικοί πρέπει να είστε και στις σχέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες και φίλους. Το τελευταία τέταρτο της Σελήνης στον Αιγόκερω σας κάνει πιο φιλόδοξους προς το τέλος της εβδομάδας. Οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα ανέβουν αισθητά και θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο. Θα είστε λίγο πιο παρορμητικοί στις σκέψεις σας και σε αυτά που λέτε και θα παίρνετε πιο σύντομα αποφάσεις. Μην είστε πολύ ισχυρογνώμονες θέλοντας να περάσετε το δικό σας, αλλά διαλλακτικοί και συζητήσιμοι.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά πιεστικά. Από τη μια ίσως νιώθετε έτοιμοι να αναλάβετε έναν πιο «ηγετικό» ρόλο κι από την άλλη υπάρχει αυτή η πλευρά της ανασφάλειας. Πιθανώς αυτό που σας ζορίζει είναι η αίσθηση ασάφειας και σύγχυσης. Την Τρίτη προσέξτε λίγο περισσότερο και την υγεία σας. Πολύ πιο άνετα θα είστε από την Παρασκευή κι έπειτα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, που σας ανοίγει την όρεξη για ένα ταξιδάκι ή μια εκδρομή. Την Κυριακή ο Ερμής παίρνει θέση στον Κριό μέχρι τα ξημερώματα της 11ης Απριλίο. Από δω και κάτω φαίνεται ότι μπαίνετε σε μια περίοδο προετοιμασίας για τις νέες εκκινήσεις που θέλετε να κάνετε αυτή την άνοιξη.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με μια αίσθηση ότι είστε λίγο χαμένοι στο διάστημα. Προσέξτε ιδιαίτερα τι υπόσχεστε στους άλλους και μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες σας όταν κάνετε σχέδια για το μέλλον. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας μέχρι και την Πέμπτη σχεδόν κανένας δεν θα είναι υποχωρητικός και ο εγωισμός θα πηγαίνει πρώτος. Πιθανώς να νιώσετε ένα έντονο ανταγωνισμό, αλλά θα πρέπει να συγκρατηθείτε και να μην απαντήσετε με επιθέσεις. Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα λάβει θέση στον φιλικό σας Κριό από τις 27/3 μέχρι τις 11/4 τα ξημερώματα. Θα είστε πιο κοινωνικοί με τη νέα του θέση. Θα είστε ακόμη πιο πρόθυμοι να εργαστείτε συλλογικά και θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να χαρείτε συναντήσεις με φίλους.

Καρκίνος

Η κυρίαρχη όψη των ημερών δεν είναι άλλη από το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό, μια ιδιαίτερα παρορμητική όψη που μπορεί να σας κάνει να θέλετε να πάρετε ρίσκο τόσο σε σχέσεις όσο ακόμη και στα οικονομικά. Η όψη αυτή μπορεί να εκφράζεται μέσω μιας ιδιαίτερης ανάγκης να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας και να ανοίξετε τα φτερά σας σε νέες δραστηριότητες. Όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε τόσο ακραίες αλλαγές. Ο Απρίλιος θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες, οπότε μην απογοητεύεστε. Προσεκτικοί πρέπει να είστε και σε αυτά που λέτε αυτές τις μέρες. Την Κυριακή ο Ερμής θα περάσει στον Κριό. Είναι η στιγμή να ψαχτείτε στα επαγγελματικά σας περισσότερο, να κάνετε τις κατάλληλες επαφές και να δείξετε αυτοπεποίθηση και γενναιότητα.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με πιεστικούς ρυθμούς από τη Δευτέρα, που στη συνέχεια γίνονται φρενήρεις. Το πλαίσιο θα είναι εξαιρετικά νευρικό στις σχέσεις. Πέραν των σχέσεων, αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και στα οικονομικά δημιουργώντας σας περισσότερο άγχος. Το Σαββατοκύριακο θα είναι απείρως καλύτερο βοηθώντας σας να έχετε μια πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα των σχεδίων σας για το μέλλον. Με τον Ερμή στον Κριό θα σας πιάσουν βέβαια και οι τάσεις φυγής. Αν τα οικονομικά και ο χρόνος σας το επιτρέπει, δείτε μήπως μπορείτε να κανονίσετε ένα ταξιδάκι που θα βοηθήσει τη διάθεση σας. Από την άλλη, ψαχτείτε περισσότερο με που ανοίγουν τους γνωστικούς ορίζοντες, αλλά και με τα επαγγελματικά σας πλάνα για το μέλλον.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Το βασικό της μήνυμα είναι ότι πρέπει να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και καθημερινές σας υποχρεώσεις και την προσωπική σας ζωή και υγεία. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό, σας ωθεί να δείτε τι θυσιάζετε στο όνομα της δουλειάς ή της παροχής φροντίδας και υπηρεσιών στους άλλους. Είναι μια νευρική όψη που δημιουργεί στρες κι ένα κλίμα διαφωνιών κι εντάσεων με άτομα από το περιβάλλον εργασίας. Επειδή όλοι θα είναι πιο αγχωμένοι, προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε κι ακολουθήστε τους ρυθμούς που σας βγαίνουν πιο φυσικά. Το τριήμερο θα σας βρει σίγουρα σε καλύτερη διάθεση. Την Κυριακή ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά στον Κριό και μέχρι τις 19/4 κάνει προτεραιότητα την τακτοποίηση των οικονομικών σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο του Ερμή με τον Δία που δημιουργεί μια τάση για αισιοδοξία σε επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε μέχρι την Παρασκευή σημαντικές αποφάσεις για την πορεία ενός επαγγελματικού σας στόχου. Την Τρίτη έχουμε τη διασπαστική όψη του Άρη με τον Ουρανό. Από τη μια αυτή η όψη θα μπορούσε να δείξει έναν κεραυνοβόλο έρωτα αν είστε μόνοι-ες, από την άλλη όμως τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι ξεκάθαρα. Μπορεί τα οικονομικά να είναι αιτία διαφωνιών ή και ρήξεων. Την Κυριακή ο Ερμής προχωρά στον Κριό, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Θα είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδος από τώρα μέχρι τις 11/4, με ευκαιρίες για επαφές, νέες γνωριμίες, συζητήσεις, προτάσεις, συμφωνίες.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή ένταση και πιεσμένα προγράμματα. Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό την Τρίτη. Το σημαντικό είναι να προλάβετε πριν γίνουν εκρήξεις ή έρθετε σε ρήξη με κάποια άτομα από το περιβάλλον σας. Αναρωτηθείτε αν θα κερδίσετε ουσιαστικά κάτι από μια τέτοια συμπεριφορά. Μπορεί οι σκέψεις να σας εξαντλούν και τα σενάρια που κάνετε, αντί να βοηθούν να ηρεμήσετε, να δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερο άγχος. Ευτυχώς από την Παρασκευή κι έπειτα τα πράγματα θα είναι πιο ήπια. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό, σας προτρέπει να ανασχεδιάσετε την καθημερινότητα σας, να δείτε προσεκτικά θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Να εστιάσετε στα επαγγελματικά και πιθανώς να κάνετε κάποιες συζητήσεις για αλλαγές στο μέτωπο της εργασίας.

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με ιδιαίτερη πίεση, στον τομέα της δουλειάς, των καθημερινών σας ρουτινών και της υγείας. Γενικότερα υπάρχει ένα νευρικό κλίμα με πολλά απρόοπτα. Αν διακρίνετε λοιπόν ένα τέτοιο κλίμα, αφήστε να περάσει η ένταση και επανέρχεστε μετά την Παρασκευή. Η αίσθηση της ασάφειας και της σύγχυσης θα είναι πιο έντονη στις 23/3 με τη σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα. Ενδεχομένως να σας απασχολεί κάτι που αφορά στην οικογένεια σας. Πολύ πιο άνετο το τριήμερο, ακόμη κι αν έχετε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό από τις 27/3 μέχρι τις 11/4 βοηθά τη διάθεση σας και στην ερωτική σας ζωή. Το να γνωρίσετε νέα άτομα, να φλερτάρετε, να βγείτε, να διασκεδάσετε, γίνεται προτεραιότητα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με λίγη ένταση στις επαφές σας και στις συζητήσεις. Η κυρίαρχη όψη της εβδομάδας είναι το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό. Μπορεί λοιπόν να σας πιάνει μια επιθυμία να ξοδέψετε, χωρίς τη συνηθισμένη προσοχή σας. Προσπαθήστε να είστε κάπως συγκρατημένοι και μην παρασύρεστε. Τα οικονομικά θα μπορούσε να είναι αιτία διαφωνιών και με τον σύντροφό σας αυτή την εβδομάδα. Τα πράγματα γίνονται πιο ήπια προς το γουηκέντ με τη Σελήνη στο ζώδιο σας. Θα έχετε μια αίσθηση μεγαλύτερης ισορροπίας και αρμονίας. Την Κυριακή ο Ερμής παίρνει θέση στον Κριό και μέχρι τις 11/4 σας προτρέπει να ασχοληθείτε με τα του οίκου σας. Βρείτε χρόνο για να κάνετε τον χώρο που μένετε αυτό που χρειάζεστε.

Υδροχόος

Όταν φιλοξενούμε τον Άρη στο ζώδιο μας, όπως εσείς αυτή την περίοδο, γινόμαστε πιο ευαίσθητοι σε αυτά που μας λένε οι άλλοι. Έτσι πολλές φορές είναι δύσκολο να διακρίνουμε αν όντως αυτό που λένε γίνεται επίτηδες για να μας εκνευρίσουν ή απλώς εμείς είμαστε στην «τσίτα». Προσπαθήστε να αποστασιοποιείστε και να είστε πιο ψύχραιμοι στις επαφές σας. Ακόμη, προσέξτε ιδιαίτερα την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Τα θέματα των οικονομικών μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποια σύγχυση ή άγχος. Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την πορεία των οικονομικών σας. Το γουηκέντ θα είναι πιο ήρεμο και θα σας πιάσουν τάσεις φυγής. Την Κυριακή εγκαινιάζεται μια πιο κοινωνική περίοδος για σας που εκτείνεται μέχρι τις 11/4.

Ιχθύες

Θα σας είναι πιο εύκολο να προσεγγίσετε τα κατάλληλα άτομα από το περιβάλλον σας και να έχετε καλύτερη τύχη σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό, ίσως δημιουργήσει ένα κάπως νευρικό κλίμα στην καθημερινότητα σας με συνεργάτες, φίλους ή και συγγενείς. Προσέξτε με ποιους επιλέγετε να περάσετε τη μέρα σας και πού φτάνετε σε αντιπαραθέσεις.  Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 23/3 μπορεί παροδικά να θολώσει την κρίση σας, γι’ αυτό μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις επηρεασμένοι ίσως από το συναίσθημα σας. Πολύ πιο ήπιο θα είναι το γουηκέντ. Ο Ερμής την Κυριακή περνά στον Κριό, προτρέποντας σας να επιμεληθείτε των οικονομικών σας. Είναι η στιγμή να δείτε πώς θα μειώσετε ίσως κάποια περιττά έξοδα στην καθημερινότητα σας, να ψάξετε διακανονισμούς, ρυθμίσεις, αλλά πιθανώς και νέες πηγές εσόδων. Ίσως έχετε μια καλή ιδέα που μπορεί υλοποιώντας την να βγάλετε περισσότερα χρήματα.

 

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.