ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 21-27/11/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 21-27/11/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η εβδομάδα ξεκινά με μια εξαιρετική όψη τη Δευτέρα 21/11, το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων. Θα φέρει περισσότερη τύχη στα ζώδια του νερού Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες. Στις 22/11 ο ζωοδότης Ήλιος περνά στον Τοξότη. Στο ζώδιο που αγαπά τους ανοιχτούς ορίζοντες, γιορτάζει τη διαφορετικότητα και αγαπά όλους τους προορισμούς μακριά από το «σπίτι».

Η μοναδική Νέα Σελήνη τα ξημερώματα 24/11 κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη να δούμε τη μεγάλη εικόνα στη ζωή μας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτούμε τα μελλοντικά μας πλάνα και να αναλάβουμε δράση ώστε να τα υλοποιήσουμε. Την ίδια μέρα ο Δίας, γυρίζει σε ορθή πορεία στους Ιχθύς. Αν παλεύατε τους προηγούμενους μήνες με δυσκολίες ο Δίας σε ορθή πορεία φέρνει ελπίδα. Θα ευνοήσει ιδιαίτερα την καλλιτεχνική δραστηριότητα και τη δημιουργικότητα μας.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με μια εξαιρετική όψη αισιοδοξίας, επέκτασης, αλλά και έντονου συναισθηματισμού για το δικό σας ζώδιο. Μπορεί να βιώνετε το τέλος μιας κατάστασης και να νιώσετε ανακουφισμένοι στην πορεία για ό,τι συνέβη ακόμη κι αν ζοριστήκατε. Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη στις 22/11 θα βοηθήσει να αλλάξει η διάθεση σας και να γίνετε λίγο πιο χαρούμενοι. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 σας κάνει πιο ανήσυχους νοητικά και σας ανοίγει την όρεξη για νέες περιπέτειες ή αλλαγές παραστάσεων. Την ίδια μέρα ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία για να διανύσει τις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων. Θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά και με μεγαλύτερο ζήλο με τον ίδιο σας τον εαυτό και την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία στους Ιχθύς. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα αισιόδοξη όψη που ευνοεί τις σχέσεις σας τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στον Τοξότη, μέσα στο 8ο Ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με τα οικονομικά σας, τα οποία γίνονται προτεραιότητα το επόμενο διάστημα. Η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, στρέφει την προσοχή σας στην ίδια κατεύθυνση κυρίως μέσα στον τομέα των οικονομικών. Καθώς ο Δίας «ξυπνά» από την ανάδρομη πορεία του αυτή την εβδομάδα,επιστρέφει το ομαδικό πνεύμα και η διάθεση να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με μια ιδιαίτερα θετική όψη, ανάμεσα στον Ήλιο στον Σκορπιό και τον Δία στους Ιχθύς. Αν μη τι άλλο αυτή η όψη, θα μπορούσε να σημαίνει μια εξαιρετική προοπτική αναβάθμισης επαγγελματικά ή και μια αύξηση των εισοδημάτων σας. Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας.  Το βράδυ της Τετάρτης, ξημερώματα Πέμπτης λαμβάνει χώρα η Νέα Σελήνη επίσης στο ζώδιο του Τοξότη. Αυτή η Νέα Σελήνη στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας είτε προσωπικές, ερωτικές, φιλικές, είτε επαγγελματικές. Την ίδια μέρα ο Δίας, επιστρέφει στην ορθή του πορεία και τα πράγματα στα επαγγελματικά σας και τα θέματα της καριέρας θα αρχίσουν να ξεκολλάνε.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με τα καλύτερα νέα, με το ακριβείας τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία. Αυτή η όψη, μπορεί να φέρει περισσότερη τύχη τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά σας, σε θέματα ταξιδιών, σχέσεων με ξένους και εξωτερικό. Στις 22/11 ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη. Θέματα υγείας και εργασίας θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα πρέπει να βρείτε τρόπους να τα συστηματοποιήσετε. Το βράδυ της 23ης ξημερώματα 24ης Νοεμβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορεί να είναι βοηθητική, στο να βρείτε μια νέα δουλειά ή ακόμη και να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη διατροφή ή την άσκηση. Την ίδια μέρα ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθύς, ανοίγοντας σας την όρεξη να ταξιδέψετε, να καταστρώσετε σχέδια για το μέλλον. Απλώς καλά θα κάνετε να είστε ρεαλιστές στα νέα σας σχέδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με μια εξαιρετικά τυχερή όψη ανάμεσα στον κυβερνήτη σας Ήλιο και τον Δία τη Δευτέρα 21/11. Είναι μια σπάνια όψη που μπορεί να σας βοηθήσει κυρίως σε ερωτικές και οικογενειακές σχέσεις, ή και στα οικονομικά μέσω μιας συνεργασίας. Στις 22/11, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη αναβαθμίζει την ερωτική σας ζωή, σας κάνει λίγο πιο αισιόδοξους και κοινωνικούς και δημιουργεί πιο ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας. Η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, μπορεί να σας βάλει πίσω στο παιχνίδι του έρωτα, να φέρει νέες συναντήσεις, σχέσεις Την ίδια μέρα, στις 24/11 ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία, δίνοντας σιγά-σιγά τέλος σε μια περίοδο με καθυστερήσεις, αναβολές, δυσκολίες, αλλά και αρκετή κυκλοθυμία σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Παρθένος

Η τύχη αγαπά τους τολμηρούς κι αυτό πρέπει να κάνετε κι εσείς. Αν περιμένατε μια καλή στιγμή για να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιον, να πλησιάσετε έναν πιθανό συνεργάτη, ένα φλερτ, ένα άτομο που θα θέλατε ως φίλο, η όψη αυτή θα σας ευνοήσει να έχετε ανταπόκριση. Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στην οικογένεια, στο σπίτι και στην ακίνητη περιουσία σας μέχρι τις 21/12. Αυτή η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, σας δίνει την ευκαιρία να γυρίσετε σελίδα και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Την ίδια μέρα, επιστρέφει σε ορθή πορεία ο Δίας κι έτσι οι επόμενες εβδομάδες θα φέρουν περισσότερες εξελίξεις από όσες το προηγούμενο διάστημα. Από τώρα μέχρι τις 20/12, πολλοί Παρθένοι ίσως μπείτε και στη διαδικασία να σκεφτείτε συμβίωση ή και έναν γάμο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Κάποιοι από εσάς, μπορεί να δεχτείτε μια εξαιρετική πρόταση συνεργασίας ή να φτάσετε ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο στόχο. Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και μέσα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, φωτίζοντας τον τομέα των δοσοληψιών σας και της επικοινωνίας. Από τη Δευτέρα το βράδυ μέχρι το βράδυ της Τετάρτης θα έχετε πολλά πρακτικά επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα που πρέπει να τρέξετε. Η Νέα Σελήνη, θα σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με προτάσεις, συμφωνίες, νέα βήματα που θέλετε να κάνετε στο μέλλον είτε σε επίπεδο σπουδών είτε και στα επαγγελματικά σας. Την ίδια μέρα επιστρέφει σε ορθή πορεία ο Δίας και μέχρι τις 20/12, θα είναι πολύ πιο βοηθητικός απέναντι σας, τόσο σε θέματα οικονομικά όσο και σε ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα της δουλειάς σας.

Σκορπιός

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας την 21η Νοεμβρίου έχουμε το τρίγωνο του Ήλιου λίγο πριν βγει από το ζώδιο σας με τον Δία. Σε σας ευνοεί τον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημοφιλίας, των παιδιών, της επιχειρηματικότητας, της διασκέδασης, αλλά και των σπουδών και των ταξιδιών. Στις 22/11, ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και στρέφει το βλέμμα σας σε έσοδα και έξοδα, ενώ σας δίνει κίνητρο να τα τακτοποιήσετε πιο σωστά. Τα ξημερώματα της Πέμπτης σχηματίζεται μια ιδιαίτερα ευνοϊκή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη.  Είναι η στιγμή να εκμεταλλευτείτε τις επόμενες εβδομάδες για να το ρίχνετε λίγο έξω. Την ίδια μέρα σε ορθή πορεία γυρίζει και ο Δίας. Αν υπήρχε κάτι που αφορά είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε ακόμη σε επαγγελματικό επίπεδο που καθυστερούσε ή δεν απέδιδε τα προσδοκώμενα, τώρα θα δείτε ουσιαστικές εξελίξεις.

Τοξότης

Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση με ανοιχτά χαρτιά με τον σύντροφό σας ή την οικογένεια η μέρα προσφέρεται. Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας, υπερτονίζοντας τα χαρακτηριστικά της αισιοδοξίας και της εξωστρέφειας που τα έχετε από την κούνια. Στις 23/11 το βράδυ ξημερώνοντας Πέμπτη 24/11, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου στο ζώδιο σας. Αυτή η Νέα Σελήνη, μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Την ίδια μέρα, ο κυβερνήτης σας Δίας θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Από τώρα μέχρι τις 20/12 θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε θέματα που μπορεί να είχαν προκύψει σε οικογενειακό επίπεδο, με συγγενείς, συγκατοίκους.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με μια από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς. Η όψη αυτή μπορεί να λειτουργήσει θαυμάσια σε προσωπικό επίπεδο με προοπτικές γνωριμίας για τους αδέσμευτους, πιο ουσιαστική επαφή και σχέδια για το μέλλον για τους δεσμευμένους. Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και μέσα από το 12ο Ηλιακό σας σπίτι απαιτεί να φροντίσετε τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Στις 24/11 τα ξημερώματα λαμβάνει χώρα η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου και μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα και για μια σχέση ή συνεργασία. Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία την Πέμπτη στους Ιχθύς, δίνοντας σταδιακά άλλους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και μεγαλύτερες ευκολίες στην επικοινωνία με τους άλλους, στα προσωπικά σας σχέδια και στόχους, στις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

Υδροχόος

Η νέα εβδομάδα του Νοεμβρίου φιλοξενεί μια από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία που πραγματοποιείται τη Δευτέρα. Για σας θα μπορούσε αυτή η όψη να φέρει κάποια θετική εξέλιξη είτε σε επαγγελματικά, είτε σε οικονομικά ζητήματα. Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και στον τομέα που αφορά την κοινωνικότητα, τις φιλικές επαφές, τις σχέσεις με τους συνεργάτες. Στις 24/11 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη. Νέοι φίλοι μπορεί να μπουν στη ζωή σας ή να ορίσετε νέους στόχους. Την ίδια μέρα ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία. Από αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε ότι είστε πιο ορατοί στον χώρο που δραστηριοποιείστε και ενδεχομένως να προκύψουν και κάποιες προτάσεις. Εκμεταλλευτείτε το!

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με μια «ευλογία» για σας. Προχωρήστε με αισιοδοξία και τόλμη με αυτή την όψη σε αυτά που επιθυμείτε να παρουσιάσετε προς τα έξω. Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε από αυτό. Ο Ήλιος στις 22/11 περνά στον Τοξότη και στρέφει την προσοχή σας στην επαγγελματική σας πορεία και κατεύθυνση. Στις 24/11 τα ξημερώματα πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη η Νέα Σελήνη. Αν ψάχνατε μια ευκαιρία να αλλάξετε κατεύθυνση, μέχρι τον Ιούνιο του 2023 φαίνεται ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Τα θετικά νέα συνεχίζονται, καθώς ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας την ίδια μέρα της Νέας Σελήνης. Αν μέσα στη χρονιά αυτή είχατε ξεκινήσει κάτι το οποίο κόλλησε για πολλούς και διάφορους λόγους, ετοιμαστείτε για μια επανεκκίνηση

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.