ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 20-26/2/23

iStock

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 20-26/2/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 20/02, είναι μια  ελπιδοφόρα νέα Σελήνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας και αρκετά βοηθητική για νέα ξεκινήματα που θα έχουν διάρκεια. Λίγo μετά το σχηματισμό της νέας Σελήνης, η Αφροδίτη ο πλανήτης των σχέσεων, της ομορφιάς αλλά και του χρήματος μπαίνει στο ζώδιο του Κριού, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 16/3. Η δράση, η πρωτοβουλία, οι νέοι στόχοι, η κίνηση, η δυναμικότητα μπαίνουν στην καθημερινότητά μας. Η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας είναι η Τρίτη.  Η Κυριακή της Αποκριάς και η Καθαρά Δευτέρα θα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικές και τίποτε δεν θα θυμίζει τις δυσκολίες και τους περιορισμούς των προηγούμενων ετών.

Κριός

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύς τη Δευτέρα το πρωί σας ενθαρρύνει να μην αυτοπεριορίζεστε. Στρώστε και  κόκκινο χαλί για να υποδεχτείτε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Από δω και κάτω ξεκινά μια τελείως διαφορετική, πολύ πιο δυναμική και ενθουσιώδης περίοδος στη ζωή σας. Εξαιρετική η επιρροή της και για τη βελτίωση της εμφάνισης σας. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποια ενόχληση ή κάποια απρόβλεπτα στη μέρα σας. Προσέξτε οικονομικά θέματα και σχέσεις με συνεργάτες. Πολύ πιο άνετη η συνέχεια της εβδομάδας και το τριήμερο της Αποκριάς θα ευχαριστηθείτε τις επαφές, τις βόλτες και τις εκδρομές.

Ταύρος

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύς, στις 20/02 ενισχύει τους φιλικούς σας δεσμούς, σας κάνει πιο πρόθυμους να συνεργαστείτε με τους άλλους. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, περνά στον Κριό σε ένα πιο ήσυχο, ψυχολογικό και παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας μέχρι τις 16/03  κι αυτό σημαίνει ότι πρωταρχικά θα πρέπει να βρείτε χρόνο λίγο να αναπνεύσετε από τους υψηλούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. 21,22/03 μπορεί να φέρουν κάποιες απρόοπτες εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα. Με το τρίγωνο του Ερμή προς τον Άρη στις 22/02 έχετε μια θετική όψη για να πάρετε πρωτοβουλίες. Εξελίξεις μπορεί να έχετε και στα οικονομικά αρκεί να είστε πιο διεκδικητικοί. Το τριήμερο της Αποκριάς θα σας βρει αρχικά πιο αγχωμένους, αλλά Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα θα περάσετε καλά. Προσοχή στα υπερβολικά έξοδα.

Δίδυμοι 

Με εξαιρετικές προοπτικές στον τομέα της καριέρας έρχεται στις 20/3 μια νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων. Λίγη ώρα μετά το σχηματισμό της νέας Σελήνης έχουμε ακόμη μια πλανητική αλλαγή που θα είναι ευνοϊκή για το ζώδιο σας. Η Αφροδίτη προχωρά στον Κριό. Αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για σας καθώς ο Κριός είναι ένα φιλικό σας ζώδιο και θα βοηθήσει αυτή η αλλαγή στην ενέργεια και στη διάθεση σας αλλά και στις σχέσεις σας σε όλα τα επίπεδα. Τα άγχη για τα επαγγελματικά δεν τελειώνουν και θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις και φόρτο εργασίας, αλλά πιθανώς και κάποια νέα δεδομένα που πρέπει να αποτιμήσετε. Σούπερ κοινωνικοί και με καλή διάθεση θα περάσετε την Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα με τη Σελήνη στο ζώδιο σας να σχηματίζει θετικές όψεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Στις 20/02 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στους Ιχθύς στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την περιπέτεια,  τα ταξίδια, τα μελλοντικά επαγγελματικά σας πλάνα. Την ίδια μέρα παίρνει θέση στον Κριό η Αφροδίτη στον τομέα της καριέρας, εκεί που βρίσκεται ήδη ο Δίας. Ξεκινά για σας η πιο φιλόδοξη περίοδος που κάθε τι που σχεδιάζατε, θέλετε να το δείτε να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Οι όψεις του Ερμή με τον Ουρανό και τον Άρη, προσφέρονται τόσο για συνέργειες αλλά και για να εκμεταλλευτείτε την τεχνολογία και το διαδίκτυο προς όφελός σας. Χαλαρό και με ευκαιρίες να ξεδώσετε έρχεται το τριήμερο της Αποκριάς που θα ενισχύσει τη διάθεση σας αλλά και τις τάσεις φυγής.

Λέων

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 20/02, σας ανοίγει ένα ολοκαίνουριο δρόμο στο «μαζί». Την ίδια μέρα , η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Κριό ανοίγοντας το δρόμο της επέκτασης, της αισιοδοξίας, και της περιπέτειας στη ζωή σας. Ξεκινά ένα εξαιρετικό για σας διάστημα με πολλά οφέλη και κέρδη ακόμη και οικονομικά. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 21,22/03 μπορεί να φέρει ουρανοκατέβατες αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο ή απρόοπτες εξελίξεις. Η Κυριακή της Αποκριάς και η Καθαρά Δευτέρα συγκεντρώνουν τις πιο θετικές όψεις για τις επαφές, τις σχέσεις σας και σας φτιάχνουν τα κέφια.

Παρθένος

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύς τη Δευτέρα 20/03 παραπέμπει στο «μαζί». Το σύμπαν είναι όμως στο πλευρό σας. Η νέα Σελήνη βοηθά να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις, να δρομολογήσετε εξελίξεις στα επαγγελματικά σας πλάνα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη προχωρά στον Κριό, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 16/3. Ξεκινά μια περίοδος που θα πρέπει να αφουγκραστείτε περισσότερο τις εσωτερικές σας ανάγκες. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά αλλά και την ερωτική  σας ζωή θα αρχίσουν να σας απασχολούν περισσότερο. Στις 21,22/02, πολλές αλήθειες βγαίνουν στην επιφάνεια ακόμη κι αυτές που μπορεί να αποφεύγατε να δείτε σε μια επαγγελματική σχέση. Συνειδητοποιήσεις στις σχέσεις σας αλλά και νέους ανθρώπους να σας πλαισιώσουν και να σας βοηθήσουν. Ιδιαίτερα  κοινωνικό το τριήμερο και με ευκαιρίες να περάσετε όμορφα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με την  επιρροή της νέας Σελήνης στους Ιχθύς που πραγματοποιείται στις 20/02 στον τομέα της καθημερινότητας της εργασίας σας αλλά και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Η νέα Σελήνη είναι μια υπενθύμιση ότι η υγεία σας είναι προτεραιότητα και τίποτε δεν μπορεί να είναι πάνω από αυτή. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη παίρνει θέση στον Κριό και ξεκινά η περίοδος αναγέννησης των σχέσεων σας, τόσο σε ερωτικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μολονότι η εβδομάδα ξεκινά χαλαρά, η όψη του Ερμή με τον Ουρανό της δίνουν μια απρόβλεπτη τροπή στη συνέχεια. Θα είστε λίγο πιο παρορμητικοί και θα υπάρχουν θέματα δουλειάς ή οικονομικών, που μπορεί να σας ζορίσουν με τις απαιτήσεις τους. Το τριήμερο της Αποκριάς και κυρίως η Κυριακή και η Καθαρά Δευτέρα θα είναι ιδιαίτερα θετικές μέρες για να το ρίξετε έξω.

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη στις 20/02, είναι σούπερ βοηθητική για τον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας αλλά και της φήμης και της δουλειάς σας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη προχωρά στον Κριό. Καιρός λοιπόν να φύγει από το ψυγείο και τα ντουλάπια σας ό,τι άχρηστο από θρεπτικά συστατικά τρόφιμο έχετε, να θυμηθείτε που βρίσκεται η φόρμα και τα αθλητικά σας και να ξαναμπείτε σε πρόγραμμα. Από την άλλη είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε την έρευνα σας σε θέματα δουλειάς. Μια μέρα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι η Τρίτη, καθώς το  μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα και δυσκολίες σε θέματα επικοινωνίας που μπορεί να σας αναστατώσουν. Το τρίγωνο Ερμή – Άρη μπορεί να βοηθήσει σε οικονομικές διαπραγματεύσεις στις 22/02. Το τριήμερο της Αποκριάς θα βοηθήσει να έχετε περισσότερη όρεξη για εξόδους κυρίως όμως την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα.

Τοξότης

Μια νέα Σελήνη στις 20/02,  μπορεί να σας βρει σε μια φάση αναζήτησης του ιδανικού σπιτιού ή της ιδανικής πόλης για να μείνετε. Η είσοδος της Αφροδίτης την ίδια μέρα στον Κριό θα ζωντανέψει τη διάθεση σας, θα θέλετε να ερωτευθείτε και θα φλερτάρετε σε κάθε ευκαιρία. Μέχρι τις 16/03 μπορεί να υπάρξει και μια θετική οικονομική έκπληξη. Το υπόλοιπο της εβδομάδας θα κινηθεί σε εντατικούς ρυθμούς με αρκετές υποχρεώσεις και φόρτο εργασίας. Το τρίγωνο Ερμή – Άρη στις 22/02 θα βοηθήσει ελαφραίνοντας κάπως τη διάθεση σας και δίνοντας λίγη εξωστρέφεια. Στο πνεύμα της χαράς και τη εξωστρέφειας έρχεται και το τριήμερο της Αποκριάς μολονότι δεν θα είναι απαλλαγμένο εντελώς από υποχρεώσεις.

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 20/02 στον τομέα της επικοινωνίας, οξύνει την περιέργεια σας και σας κάνει πιο πρόθυμους να ψάξετε νέα ενδιαφέροντα και συνεργασίες που θα βελτιώσουν τη ζωή σας. Την ίδια μέρα, περνά στον Κριό η Αφροδίτη. Για σας τους Αιγόκερους η ενέργεια αυτή θα δώσει έμφαση στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας περισσότερο. Στις 21,22/2 μπορεί να έχετε απρόοπτα ή και εξελίξεις που δεν περιμένετε. Ενδεχομένως να παρουσιαστεί κάποιο ξαφνικό έξοδο. Το τριήμερο της Αποκριάς θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα θέλετε να κάνετε βόλτες με αγαπημένα πρόσωπα και να αλλάξετε παραστάσεις.

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 20/02 σας ζητά να γίνετε πιο πρακτικοί στα οικονομικά και τα επαγγελματικών σας. Καιρός να επενδύσετε στον εαυτό σας και να μάθετε νέα πράγματα που θα μπορούσαν να αυξήσουν τα εισοδήματα σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό την ίδια μέρα, θα ζωντανέψει την καθημερινότητα και τις επαφές σας. Κάποια απρόοπτα μπορεί να παρουσιαστούν την Τρίτη είτε σε θέματα σπιτιού, είτε στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Το τριήμερο της Αποκριάς και ιδιαίτερα η Κυριακή και η Καθαρά Δευτέρα είναι φανταστικές μέρες για να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να χαρείτε με εξόδου. Πιο απαιτητικό το Σάββατο.

Ιχθύες

Στις 20/02 η μοναδική νέα Σελήνη της χρονιάς στο ζώδιο σας, σας δίνει κάθε βοήθεια για να θέσετε τους νέους σας στόχους. Μην διστάσετε να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας προκειμένου να διαμορφώσετε με διαφορετικό τρόπο το μέλλον σας. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη περνά μέσα στον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Καιρός να βάλετε τα δυνατά σας να εξασφαλίσετε ένα πιο σταθερό εισόδημα. Προσοχή στα παρορμητικά έξοδα. Το κλίμα θα είναι λίγο πιο νευρικό την Τρίτη. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη στις 22/02 σας καλεί να δώσετε περισσότερη προσοχή και σημασία στον εαυτό σας. Το τριήμερο της Αποκριάς έχει οικογενειακή γεύση και ενδεχομένως κάποιες υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά θα περάσετε όμορφα ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.