ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 20-26/11/23

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 20-26/11/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Με σημαντικές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό υποδεχόμαστε την καινούρια εβδομάδα του Νοεμβρίου, που θα διαμορφώσει με διαφορετικό τρόπο τις συνθήκες στο υπόλοιπο της χρονιάς. Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στον Τοξότη, στο ζώδιο που αγαπά τους ανοιχτούς ορίζοντες. Με την έμφαση στο ζώδιο του Τοξότη από δω και κάτω δεν χρειάζεται να περιμένουμε το ξεκίνημα της νέας χρονιάς για να θέσουμε νέους στόχους. Ταξιδιωτικά πλάνα, επιχειρηματικά σχέδια, μπορεί να τύχουν μεγαλύτερης εύνοιας όταν κυριαρχεί το ζώδιο του Δία. Στις 24/11 ο Άρης προχωρά επίσης στον Τοξότη, κάνοντας την επιθυμία για ελευθερία, ταξίδια, αλλαγές παραστάσεων, γνώση ακόμη πιο έντονη. Οι πρώτες όψεις τόσο του Ήλιου όσο και του Άρη στον Τοξότη, θα είναι τα τετράγωνα με τον Κρόνο. Οι όψεις αυτές επηρεάζουν από την Τετάρτη μέχρι και το Σάββατο. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια στην επικοινωνία, τα προβλήματα, τα απρόοπτα στις συνθήκες, θα είναι η τάση αυτών των ημερών.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Με καλά νέα μπαίνει η εβδομάδα αγαπητοί Κριοί, καθώς η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη στις 22/11 θα βοηθήσει να αλλάξει η διάθεση σας και να γίνετε λίγο πιο χαρούμενοι. Καθώς ο Τοξότης είναι το ζώδιο της φιλοσοφίας φαίνεται ότι θα αρχίσετε κι εσείς να φιλοσοφείτε διαφορετικά όλα αυτά που συμβαίνουν και δεν θα σας παίρνει τόσο από κάτω όταν συναντάτε μια δυσκολία. Στον ίδιο τομέα θα περάσει στις 24/11 κι ο κυβερνήτης σας Άρης, ο οποίος προχωρά επίσης στον Τοξότη μέσα στον τομέα της επέκτασης, της γνώσης, των ταξιδιών και των επιχειρηματικών σας σχεδίων για το μέλλον. Οι μέρες από τη Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή. Αυτές οι μέρες πέραν της έντασης που θα επικρατεί μπορεί να έχουν και λίγο παρασκήνιο. Γι’ αυτό μην εμπιστεύεστε μυστικά σας ή άλλων σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και μπορεί να τα προδώσουν.

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή του Νοεμβρίου με κάποιο τρόπο θα σας ανακουφίσει, καθώς τόσο ο Ήλιος στις 22/11 όσο και ο Άρης από τον Σκορπιό στις 24/11, προχωρούν στον Τοξότη μέσα σε έναν οικονομικό τομέα του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Θα χρειαστεί να δείτε πιο σοβαρά έσοδα-έξοδα, να κάνετε πιο σωστή διαχείριση καθώς είναι και μια απαιτητική περίοδος αυτή των εορτών και να κλείσετε χρέη και οφειλές. Από την άλλη πλευρά, εδώ ο Άρης επηρεάζει και την ερωτική σας ζωή. Αντί να ασχολείστε με παρελθοντικές καταστάσεις, καλύτερα να ασχοληθείτε με έναν άνθρωπο που πραγματικά σας θέλει και επιθυμεί να μοιραστεί τη ζωή του μαζί σας. Οι πιέσεις θα είναι έντονες ιδιαίτερα την Πέμπτη και το Σάββατο καθώς Ήλιος και Άρης από τον Τοξότη θα σχηματίζουν απαιτητικές όψεις με τον Κρόνο. Αυτό που μπορεί να σας κάνει έξω φρενών είναι η στάση απέναντί σας όταν κάποιος προσπαθεί να σας επιβάλλει κάτι που δεν θέλετε κι οι παρεξηγήσεις δεν αργούν.

Δίδυμοι 

Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Η προσοχή σας θα στραφεί στις σημαντικές σχέσεις σας είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας. Ο Άρης περνά απέναντι σας στον Τοξότη την Παρασκευή και θα παραμείνει μέχρι τις 04/01/2024 μέσα στον τομέα σχέσεων – συμφωνιών. Αυτή θα είναι μια περίοδος με ιδιαίτερη εξωστρέφεια για σας, με ευκαιρίες και προτάσεις που μπορεί να έχουν επαγγελματικό ή οικονομικό ενδιαφέρον, αλλά και με υψηλούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και εντάσεις. Από Τετάρτη μέχρι Σάββατο και με ιδιαίτερη έμφαση στην Πέμπτη και το Σάββατο, τα σενάρια είναι πολλά για το τι μπορεί να σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Προσπαθήστε να μην πιάνεστε από το παραμικρό και να διαιωνίζετε την ένταση.

Καρκίνος

Στις 22/11 ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη και μέσα στο 6ο Ηλιακό σας σπίτι για να συναντήσει τον Ερμή, δίνοντας έμφαση στις συνθήκες στην καθημερινότητα σας. Θέματα υγείας και εργασίας θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα πρέπει να βρείτε τρόπους να τα συστηματοποιήσετε. Θα έχετε μπροστά σας μια ιδιαίτερα παραγωγική περίοδο επαγγελματικά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ζορίζετε τον εαυτό σας. Στον ίδιο τομέα προχωρά και ο Άρης στις 24/11, για να κάνει πιο εντατικούς τους ρυθμούς στη δουλειά σας, τόσο που να μην φτάνουν οι ώρες της μέρας για να ανταποκριθείτε σε όλα όσα έχετε να διαχειριστείτε. Η Πέμπτη και το Σάββατο έρχονται με προβληματισμούς και δυσκολίες, που θα ζορίσουν κάπως το νευρικό σας σύστημα. Αναρωτηθείτε αν πραγματικά αξίζει να χάνετε την ενέργειά σας σε αδιέξοδες μάχες ή να στενοχωριέστε για μικροπράγματα που θα τα έχετε ξεχάσει σε λίγο καιρό.

Λέων

Στις 22/11 η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη, αναβαθμίζει την ερωτική σας ζωή, σας κάνει λίγο πιο αισιόδοξους και κοινωνικούς. Αν επιθυμείτε και είστε στην κατάλληλη ηλικία για έναν απόγονο η περίοδος θα είναι βοηθητική. Η είσοδος του Άρη επίσης στον Τοξότη την Παρασκευή σας βγάζει από τη «χειμερία νάρκη» των προηγούμενων εβδομάδων και σας βάζει σε μια πιο δημιουργική, εξωστρεφή και όμορφη διάθεση για το υπόλοιπο της χρονιάς. Πέμπτη και Σάββατο έχουμε μια πλειάδα όψεων πίεσης και δυσκολίας που μπορεί να εκφράζονται ως προβλήματα και εμπόδια στην επικοινωνία ή στη δράση μας. Χρειάζεται υπομονή και όχι βιασύνη στη δεδομένη φάση για να βγουν τα πράγματα όπως πρέπει και κάτι ακόμη πιο σημαντικό να προσέχετε αυτά που λέτε και τον τρόπο που τα λέτε αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν ρήξεις.

Παρθένος

Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στην οικογένεια, στο σπίτι και στην ακίνητη περιουσία σας μέχρι τις 21/12. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με το περιβάλλον του σπιτιού, ακόμη κι αν δεν σας συνδέουν δεσμοί αίματος. Την εβδομάδα αυτή θα έχετε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας, με πολλές υποχρεώσεις. Με τον Άρη στον Τοξότη το σπίτι σας γίνεται το επίκεντρο μέχρι τις 04/01/2024 για ποικίλους λόγους. Προσέξτε λίγο περισσότερο σε εντάσεις με συγγενικά πρόσωπα αυτή την περίοδο. Ακόμη αποφύγετε να συζητήσετε με μέλη της οικογένειας σας προσωπικά σας θέματα ή να μεταφέρετε θέματα που έχετε με τον σύντροφό σας στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ζυγός 

Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στον Τοξότη, φωτίζοντας τον τομέα των δοσοληψιών σας και της επικοινωνίας. Πλέον μπορείτε με περισσότερη αισιοδοξία να οργανώσετε την καθημερινότητα σας και να έχετε επαφές με αγαπημένα πρόσωπα. Την Παρασκευή 24/11, ο Άρης παίρνει θέση στον Τοξότη μέσα στον ίδιο τομέα επικοινωνίας και μετακινήσεων στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο κάνοντας το διάστημα από τώρα μέχρι τις 04/01/2024 ιδιαίτερα ζωντανό, με έντονους ρυθμούς και πολλές ευκαιρίες κοινωνικών και επαγγελματικών επαφών. Φυσικά ο Άρης είναι και πολλές φορές πρόξενος έντασης και νευρικότητας κι αυτό θέλει προσοχή τόσο στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους όσο και στις μετακινήσεις σας. Οι πιο απαιτητικές για όλους μας μέρες είναι η Πέμπτη και το Σάββατο. Ακόμη αυτές τις μέρες προσέξτε τη διαχείριση του στρες αλλά και του ύπνου σας. Όλα συμβάλλουν για να έχετε καλύτερη υγεία.

Σκορπιός

Στις 22/11 τα γενέθλια σας τελειώνουν κι ο Ήλιος περνά στον Τοξότη. Το ζώδιο του Τοξότη συμβολίζει για σας τον τομέα των οικονομικών σας και στρέφει το βλέμμα σας σε έσοδα και έξοδα, ενώ σας δίνει κίνητρο να τα τακτοποιήσετε πιο σωστά. Την Παρασκευή 24/11 έχουμε την έξοδο του Άρη από το ζώδιο σας και οι ρυθμοί αρχίζουν να πέφτουν σιγά σιγά. Από την άλλη θα σας απασχολήσουν πλέον πιο πρακτικά ζητήματα, όπως αυτά των επαγγελματικών και των οικονομικών τις επόμενες εβδομάδες αλλά με ουσία και αποτέλεσμα. Από Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο που το κλίμα θα είναι πιο εύφλεκτο. Οι μέρες αυτές έχουν έμφαση και στις ερωτικές σας σχέσεις. Έτσι μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες με το ταίρι σας ή μπορεί να νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε την υποστήριξη που περιμένατε. Αν πρέπει να γίνει μια κουβέντα ξεκαθαρίσματος μιας κατάστασης επιλέξτε τις πρώτες μέρες καλύτερα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας, υπερτονίζοντας τα χαρακτηριστικά της αισιοδοξίας και της εξωστρέφειας που τα έχετε από την κούνια! Το διάστημα μέχρι το τέλος της χρονιάς έχει τη δύναμη να υλοποιήσει τους καινούριους στόχους σας, αρκεί να τους συγκεκριμενοποιήσετε στο μυαλό σας. Από την Παρασκευή, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας, αρχίζετε να πατάτε γκάζι. Ο Άρης θα αυξήσει τις φιλοδοξίες σας, θα σας δώσει περισσότερα κίνητρα δράσης τις επόμενες επτά εβδομάδες, αλλά προσέξτε την παγίδα να αναλάβετε 10 διαφορετικά πράγματα και στο τέλος να πάθετε υπερκόπωση. Οι πιο απαιτητικές ημέρες για όλους μας είναι η Πέμπτη και το Σάββατο, που δημιουργούν εύφλεκτο κλίμα στην καθημερινότητα της δουλειάς, του σπιτιού αλλά και των σχέσεων. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, τα δικά σας προσωπικά θέματα και προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες με τον εαυτό σας κυρίως.

Αιγόκερως

Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και απαιτεί να φροντίσετε τη σωματική και ψυχική σας υγεία, μένοντας μακριά από αγχώδεις καταστάσεις μέχρι τις 21/12 που θα ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια. Μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά και υποχωρήστε όπου βλέπετε ότι υπάρχει αδιαλλαξία. Παρασκηνιακές συζητήσεις, μπορεί να φέρουν κάτι νέο σε επαγγελματικό επίπεδο και να ξεκινήσετε να προετοιμάζετε το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα. Βλέπετε στον ίδιο τομέα προχωρά και ο Άρης. Η παρουσία του Άρη στον Τοξότη υπερτονίζει την παρασκηνιακή δράση κι έτσι πολλά πράγματα μπορεί να γίνονται και σε ένα μυστικό επίπεδο σε αυτή τη φάση. Είναι επίσης μια ιδανική περίοδος αν θέλετε να δείτε καλύτερα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Από Πέμπτη μέχρι Σάββατο είναι πιο απαιτητικές και δύσκολες ημέρες για όλους. Αν βλέπετε ότι κάποιος-οι ψάχνονται για καβγάδες αφήστε τους στο δικό τους κόσμο της προβολής των προβλημάτων τους στους άλλους και ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα.

 

Υδροχόος

Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και στον τομέα που αφορά την κοινωνικότητα σας. Μπορεί να ανέβει η δημοτικότητα σας και να προωθηθούν οι στόχοι σας. Η έξοδος του Άρη από τον Σκορπιό την Παρασκευή 24/11 θα βοηθήσει αρκετά να βρείτε τη κοινωνική σας διάθεση και να συσφίξετε σχέσεις. Μπορεί μέσα σε αυτό το διάστημα να βρείτε ικανούς συνεργάτες, μια ομάδα ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και όραμα, αλλά και να θέσετε τους στόχους της νέας χρονιάς. Πέμπτη και Σάββατο, είναι οι πιο απαιτητικές ημέρες της εβδομάδας για όλους μας. Προσέξετε ιδιαίτερα θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Και αυτό αφορά τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι ανάγκη να γίνετε επιθετικοί ούτε πιεστικοί αυτές τις μέρες.

Ιχθύες

Ο Ήλιος στις 22/11 περνά στον Τοξότη και στρέφει την προσοχή σας στην επαγγελματική σας πορεία και κατεύθυνση.  Αν λοιπόν ψάχνατε μια ευκαιρία να αλλάξετε κατεύθυνση, να ξεκινήσετε κάτι καινούριο επαγγελματικά, να πάρετε μια προαγωγή ή να αναλάβετε ένα νέο πόστο φαίνεται ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Στις 24/11 και ο Άρης παίρνει θέση στον Τοξότη, το ζώδιο που κυβερνά τον τομέα της καριέρας στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Αυτή είναι ίσως η πιο φιλόδοξη επιρροή για το ζώδιο σας που εκτείνεται μέχρι τις 04/01/2024. Σαφώς και δεν θα είναι μια χαλαρή περίοδος επαγγελματικά, αλλά και σε άλλα μέτωπα. Πέμπτη και Σάββατο, είναι σαφώς δυο πιο πιεστικές ημέρες για όλους και ιδιαίτερα για σας. Δεν είναι απίθανο να υπάρχουν περιοριστικές συνθήκες γενικότερα. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε καταρχάς είναι να προσπαθήσετε να βάλετε όρια στους άλλους. Το «όχι» είναι μια καλή απάντηση αν δεν θέλετε να κάνετε κάτι και δεν χρειάζεται να εφευρίσκετε δικαιολογίες.