ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 20/12-26/12/21

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 20/12-26/12/21. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Άση Μπήλιου

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων ξεκινά με ανάδρομη φαινομενικά Αφροδίτη, που θα παραμείνει σε αυτή την κατάσταση μέχρι σχεδόν το τέλος Ιανουαρίου. Επιστροφές από το παρελθόν, φλερτ και παλιότερες σχέσεις που σας θυμούνται ξαφνικά ή εντελώς τυχαία μπορεί να πέσετε πάνω τους, είναι στα πιθανά σενάρια. Οι πλανητικές επιρροές απέχουν αρκετά από το να θυμίζουν Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Η ανάδρομη Αφροδίτη, μπορεί να χαλάσει τα σχέδια κάποιων για γλέντι και συναθροίσεις ακόμη και την τελευταία στιγμή. Η πιο ωραία όψη της εβδομάδας είναι στις 20/12 το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία λίγες μέρες πριν την αναχώρησή του από τον Υδροχόο. Την 21η έχουμε το χειμερινό ηλιοστάσιο με τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου και την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Πώς θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για κάθε ζώδιο;

Κριός

H Αφροδίτη γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω και σας βάζει σε μια διαδικασία αναθεώρησης πολλών πραγμάτων και προσώπων στη ζωή σας. Τους στόχους σας στην καριέρα φωτίζει και ο Ήλιος που προχωρά στον Αιγόκερω τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου στις 21/12. Όμως δεν πρέπει να βιάζεστε για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα άμεσα. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα θέλατε να περάσετε στατικά τα Χριστούγεννα. Αν έχετε ήδη κανονίσει κάτι σαν εκδρομή ή ταξίδι μπορεί πιο εύκολα να είστε ευχαριστημένοι. Πιθανώς δεν είναι τα πλέον διασκεδαστικά Χριστούγεννα της ζωής σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν στιγμές χαράς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με τη φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω, που ως γνήσια τέκνα της σαφώς θα σας επηρεάσει. Τις επόμενες 4 εβδομάδες ο βαθμός εσωτερικής ανησυχίας θα μεγαλώνει ψάχνοντας το καλύτερο στην καθημερινότητα σας και στους στόχους σας. Η επιρροή του Αιγόκερου σας ανοίγει την όρεξη για ταξίδια, αλλά με τις τωρινές συνθήκες ή τις υποχρεώσεις που έχετε πιθανώς να μην είναι τόσο εύκολο. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ανήμερα τα Χριστούγεννα μπορεί να σας μπλέξει σε αδιέξοδες και ενοχλητικές συζητήσεις και κόντρες. Εστιάστε στους ανθρώπους που σας γεμίζουν, σας δίνουν χαρά και μετριάστε τις μεγάλες προσδοκίες.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον Αιγόκερω, ένα ζώδιο που συνδέεται για το δικό σας ωροσκόπιο με τις βαθιές συναισθηματικές σας ανάγκες, αλλά και τα οικονομικά. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι θα κλειστείτε σπίτι και δεν θα διασκεδάσετε. Αναφέρεται σε όλες τις εσωτερικές σας διεργασίες σε ψυχολογικό επίπεδο. Τις αναθεωρήσεις σε σχέσεις, τις ψυχολογικές μεταπτώσεις και την κυκλοθυμία. Προσπαθήστε να αποφύγετε τύπους που σας κάνουν να νιώθετε αμήχανα ή σας προκαλούν ενοχλητικά συναισθήματα, ακόμη κι αν ανήκουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Το πλαίσιο των φετινών Χριστουγέννων μπορεί να μην είναι ιδανικό, αλλά μπορείτε πάντα εσείς να το φέρετε στα μέτρα σας.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με την ανάδρομη φαινομενικά πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω που θα σας βάλει στη διαδικασία αναθεωρήσεων σε σχέσεις και συνεργασίες. Στις 21/12 έχουμε το χειμερινό Ηλιοστάσιο, τη στιγμή του χρόνου που ο Ήλιος προχωρά στον Αιγόκερω και δίνει έμφαση σε όλες τις σχέσεις σας. Την παραμονή των Χριστουγέννων πρέπει να έχετε ευέλικτα πλάνα, καθώς τελευταία στιγμή μπορεί κάτι να αλλάξει. Ανήμερα τα Χριστούγεννα μπορεί να νιώσετε συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις τύπου «που πάει η σχέση μας» και απολαύστε τις μικρές στιγμές που μπορεί να σας δώσουν ικανοποίηση μέσα στη σχέση ή στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Λέων

Τη Δευτέρα η Αφροδίτη γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, βάζοντας σας σε σκέψεις σχετικά με την πορεία της δουλειάς, των θεμάτων της υγείας και της καθημερινότητας σας. Το πρόγραμμά σας θα είναι γεμάτο υποχρεώσεις και ευθύνες, αλλά μην ξεχνάτε μέσα σε όλα να φροντίζετε και τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Η παραμονή των Χριστουγέννων, κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, φέρνει αλλαγές και ανατροπές. Ίσως τα συγκεκριμένα Χριστούγεννα να μην ευνοούν ιδιαίτερα την dolce vita άλλων εποχών, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να περάσετε καλά. Μην χάνετε όμως το χαμόγελό σας. Βρείτε τρόπο να κάνετε πράγματα που αγαπάτε κι ας μην είναι τα πιο glamorous Χριστούγεννα της ζωής σας.

Παρθένος

Μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί να έχετε επαφές με άτομα που είχαν παίξει ρόλο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να κάνετε αναθεωρήσεις σε σχέσεις και σχέδια για το μέλλον. Στις 21/12 ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω στον τομέα της πάθους, της χαράς, της διασκέδασης, του έρωτα, της δημιουργίας και της φήμης. Η σκηνή είναι δική σας και σας περιμένει να λάμψετε με τα ταλέντα σας. Παρόλα αυτά, τα φετινά Χριστούγεννα έρχονται με έναν παράγοντα ανικανοποίητου στις σχέσεις και σε αυτά που κάνουμε. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ανήμερα τα Χριστούγεννα μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποιες διαπιστώσεις σχετικά με την ερωτική σας ζωή. Αλλά δεν είναι ανάγκη να μπείτε σε δράση αμέσως. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας.

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Τη Δευτέρα ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω δημιουργώντας ένα πλαίσιο ανικανοποίητου στην καθημερινότητα σας. Στις 21/12, ο Ήλιος προχωρά στον Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο κάνοντας τις επόμενες 4 εβδομάδες πιο συναισθηματικές, με έμφαση στους οικογενειακούς δεσμούς και στη σπιτική ατμόσφαιρα. Σε γενικές γραμμές αυτό που πρέπει να αποφύγετε είναι οι βιαστικές και σπασμωδικές κινήσεις, καθώς δεν ευνοούνται ιδιαίτερα. Στις 24/12 δημιουργώνται συνθήκες αστάθειας, ίσως και μεγαλύτερου στρες. Αυτό μπορεί να σας εκνευρίσει και να χαλάσει τη διάθεση σας. Γι’ αυτό προσπαθήστε να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες και μείνετε στην ουσία του πράγματος. Επιλέξτε σοφά με ποιους αποφασίζετε να μοιραστείτε αυτές τις μέρες.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, δημιουργώντας μια αίσθηση ανικανοποίητου στις σχέσεις και στις επαφές με τους άλλους. Θα βιώνετε αρκετά σκαμπανεβάσματα στη διάθεση σας. Η παραμονή των Χριστουγέννων έρχεται με ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό για τρίτη και τελευταία φορά μέσα στο 2021. Η όψη αυτή, συμβολίζει αλλαγές και ανατροπές, γι’ αυτό κυρίως οι γεννημένοι-ες στο δεύτερο δεκαήμερο ας είστε προετοιμασμένοι αυτές τις μέρες για κάποιες αλλαγές στα πλάνα σας. Εστιάστε την προσοχή σας σε ανθρώπους που πραγματικά νιώθετε την ανάγκη να περάσετε μαζί τους χρόνο. Αφιερώστε αυτές τις ημέρες στους ανθρώπους που πραγματικά νοιάζεστε, είτε είναι φίλοι είτε συγγενείς.

Τοξότης

Ενώ όλοι έχουν στο μυαλό τους τις γιορτές, εσείς μάλλον είστε πολύ προσγειωμένοι σε όσα σας απασχολούν στην καθημερινότητα σας και φαίνεται πως θα είστε έτσι και στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Η παραμονή των Χριστουγέννων φέρνει το τελευταίο ακριβείας τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Η όψη αυτή των ανατροπών και των αλλαγών ήταν η κυρίαρχη όψη του 2021. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι φορτώσετε τις μέρες αυτές με μεγάλες προσδοκίες. Προσπαθήστε να είστε κάπως πειθαρχημένοι, τόσο με τις λιχουδιές των γιορτών όσο και με τα έξοδα. Το βασικό είναι να χαρείτε την παρέα όσων αγαπάτε.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα έχετε την τιμητική σας! Η Αφροδίτη να γυρίζει φαινομενικά ανάδρομη στο δικό σας ζώδιο και να σας δίνει κάπως έναν πρωταγωνιστικό χαρακτήρα στο επόμενο διάστημα. Πολλά τα σενάρια και σε επίπεδο σχέσεων και σε επίπεδο επιστροφής ατόμων από το παρελθόν. Σκεφτείτε αυτό το διάστημα πόσα πολλά έχετε καταφέρει στον χρόνο που πέρασε και τι ακόμη θέλετε να καταφέρετε μέσα στη νέα χρονιά. Με τον Κρόνο στον τομέα των οικονομικών και τον Ουρανό στον τομέα του έρωτα, των επιχειρηματικών σας σχεδίων, πολλά πράγματα μπορεί μην πήγαν καλά ή μπορεί να δεχτήκατε πλήγματα στην αυτοπεποίθησή σας. Αντί όμως να ανησυχείτε, προσπαθήστε να εστιάσετε στο εδώ και τώρα. Τα πράγματα θα αλλάξουν άρδην στη νέα χρονιά. Προσέξτε την επαφή σας με τοξικά άτομα, αποφύγετε να στείλετε μήνυμα στον τοξικό-ή πρώην σας. Μην πιέζετε τις καταστάσεις στις σχέσεις και δείξτε την αγάπη σας εκεί που πραγματικά πιάνει τόπο!

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με την έναρξη της φαινομενικά ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στον Αιγόκερω τη Δευτέρα 20/12, σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας ιδιαίτερα εσωστρεφές, μυστικό και ψυχολογικό. Ίσως πρέπει να βρείτε τρόπο να αποφύγετε ό,τι δεν είναι απαραίτητο να κάνετε. Τα πολλά-πολλά με γνωστούς, συγγενείς και φίλους που δεν σας προσφέρουν ιδιαίτερη ικανοποίηση, αλλά γίνονται για τυπικούς λόγους, θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Η περίοδος αυτή προσφέρεται για αναθεωρήσεις, αποτοξίνωση όχι μόνο από βλαβερές τροφές, αλλά και σχέσεις και συμπεριφορές. Σίγουρα δεν είναι τα πιο ξέφρενα κι ευχάριστα Χριστούγεννα της ζωής μας, παρόλα αυτά μπορούν να γίνουν πιο διασκεδαστικά αρκεί να αποφύγουμε τις μεγάλες προσδοκίες.

 

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω που σας βάζει σε μια διαδικασία αναθεώρησης στόχων, αλλά και σχέσεων σε επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο το επόμενο διάστημα. Τα φετινά Χριστούγεννα δεν είναι ακριβώς όπως τα ονειρευόμαστε όλοι. Υπάρχει μια αίσθηση ανικανοποίητου, αλλά και πιθανές αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα σας. Αν είστε δεσμευμένοι προσπαθήστε να μην παραμελήσετε τον σύντροφό σας, και να του δείξετε την αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας. Επειδή μπορεί πολλοί να θέλουν ένα κομμάτι από την προσοχή σας αυτές τις μέρες, βάλτε σωστά τις προτεραιότητες σας.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.