ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 20/09- 26/09/21

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 20/09 – 26/09. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Με μια Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων ξεκινά η εβδομάδα και δημιουργεί μια πιο έντονη ατμόσφαιρα. Πολύ διαφορετική η Τετάρτη με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα. Η όψη αυτή, όπως και κάθε όψη στην αστρολογία, έχει δυο νομίσματα. Από τη μια ευνοεί την εμβάθυνση και την έρευνα κι από την άλλη εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε από φοβίες, θεωρίες συνωμοσίας και το μυαλό μας να κατακλύζεται από αρνητικές σκέψεις.

Η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Η εβδομάδα θα κλείσει με το τρίγωνο του Άρη προς τον Κρόνο που κυριαρχεί το Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σταθερή όψη, που τα χαρακτηριστικά της είναι η δύναμη, η φιλοδοξία, η επιμονή και η υπομονή για να πραγματοποιήσουμε και τον πιο δύσκολο στόχο.

Κριός

Είναι μια Πανσέληνος μέσα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, που αγγίζει πιο πολύ τον ψυχισμό σας, οπότε μπορεί να νιώθετε κάποιες τάσεις φυγής, να ωραιοποιείτε καταστάσεις, διότι ίσως δεν θέλετε να έρθετε αντιμέτωποι με την αλήθεια αυτή τη στιγμή. Κάποιες διαφορές με τον σύντροφο σας στην οικονομική διαχείριση αν έχετε κοινό πορτοφόλι μπορεί να δημιουργήσουν ένταση. Προσέξτε τις παρορμητικές αγορές και το ρίσκο.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ θετικές προοπτικές στα επαγγελματικά σας θέματα, καθώς ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και ευνοεί τόσο τις επαφές για επαγγελματικούς λόγους, την προώθηση της δουλειάς σας, τις εμπορικές επαφές με πελάτες, αλλά και το κλείσιμο εκκρεμοτήτων στη δουλειά. Αν θέλατε να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τη διατροφή, την άσκηση ή αν ψάχνετε τρόπους να βελτιώσετε την υγεία σας, το διάστημα αυτό προσφέρεται.

Δίδυμοι

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η επιρροή του τριγώνου του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία δημιουργεί ένα αισιόδοξο πλαίσιο για όλες τις επαφές και τις δοσοληψίες σας. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα θα σας ζορίσει σε μια σχέση ή σε μια οικονομική συνεργασία. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σας αναστατώσει στις 23/9 φέρνοντας απρόοπτα στην καθημερινότητα σας, αλλά και μεγαλύτερη αστάθεια στις σχέσεις σας, πιθανώς κι εντάσεις ή αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σας αν συζείτε ή είστε παντρεμένοι.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος δεν είναι αρνητική προς το ζώδιο σας. Ακόμη, μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια. Στις 22/9 είναι μια πιο απαιτητική μέρα για σας σε θέματα συνεργασιών ή και σχέσεων, καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα δημιουργεί εντάσεις στις σχέσεις σας.  Στις 23/9 η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ανατροπές σε ερωτικές ή φιλικές σχέσεις αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου.

Λέων

Η Πανσέληνος αναμοχλεύει τον συναισθηματικό σας κόσμο και μπορεί για κάποιους να φέρνει αναμνήσεις ή ιστορίες από το παρελθόν που πιθανώς δεν έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 22/9 μπορεί να δημιουργήσει κάποια κωλύματα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας. Μια από τις σημαντικές όψεις της εβδομάδας είναι η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 23/9, που δημιουργεί κλίμα έντασης και αστάθειας στις προσωπικές ή και επαγγελματικές σας σχέσεις.

Παρθένος

Κάποιοι μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της ζωής σας, όπως είναι ένας γάμος, συμβίωση, ένας συνεταιρισμός. Γενικότερα ο τομέας των σχέσεων θα απασχολήσει όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Το βράδυ της Τετάρτης ο Ήλιος προχωρά στον Ζυγό δίνοντας εκκίνηση στο φθινόπωρο. Για τον επόμενο μήνα θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς τα οικονομικά σας και αυτά θα προσπαθήσετε με τις κινήσεις σας να βελτιώσετε με κάθε τρόπο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρετε.

Ζυγός

Η Τετάρτη με το τετράγωνο του Ερμή προς τον Πλούτωνα είναι μια απαιτητική ημέρα σε θέματα σχέσεων, είτε προσωπικών και οικογενειακών, είτε ακόμη και επαγγελματικών. Γίνεστε το επίκεντρο της προσοχής και θα νιώσετε πιο αναζωογονημένοι και πιο αισιόδοξοι. Η Πέμπτη είναι μια πιο απαιτητική μέρα, καθώς η Αφροδίτη -ο κυβερνήτης πλανήτης σας- έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό, φέρνοντας κάποια αστάθεια σε σχέσεις ή στα οικονομικά ή και μια απρόβλεπτη εξέλιξη.

Σκορπιός

Στις 22/9 το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει άγχος και να σας ζορίσει σε θέματα επικοινωνίας, κυρίως στον χώρο εργασίας. Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό το βράδυ της Τετάρτης σηματοδοτεί την περίοδο πριν τα γενέθλια σας που τα επίπεδα της ενέργειας σας θα είναι λίγο πιο χαμηλά, θα υπάρχει πιο παρασκηνιακή και μυστική δράση. Το Σαββατοκύριακο, από το απόγευμα του Σαββάτου κι έπειτα θα υποχωρήσει η ένταση.

Τοξότης

Η Τετάρτη έχει ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, καθώς ο Ερμής συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα. Έτσι, μπορεί να νιώσετε ότι πέφτετε πάνω σε τοίχους ή να παρουσιάζονται εμπόδια. Για τον επόμενο μήνα, με την παρουσία τόσων πλανητών σε αυτό το ζώδιο, οι κοινωνικές κι επαγγελματικές σας επαφές θα είναι το παν. Την Πέμπτη ολοκληρώνεται η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό, δημιουργώντας αστάθεια σε κάποιες σχέσεις κυρίως επαγγελματικής φύσης.

Αιγόκερως

Η Τετάρτη είναι μια από τις πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας με τον Ερμή να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα κι εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο καλό είναι να προσέξετε σε θέματα επικοινωνίας, καθώς μπορεί να υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα στον χώρο εργασίας ή χειριστικές συμπεριφορές. Η Πέμπτη κι η Παρασκευή φέρνουν εκπλήξεις και απρόοπτα στον άξονα ερωτικών και φιλικών σχέσεων.

Υδροχόος

Πιο απαιτητική μέρα στην επικοινωνία είναι η Τετάρτη με το τετράγωνο του Ερμή προς τον Πλούτωνα. Πιθανώς να υπάρχουν κάποια εμπόδια σε συζητήσεις για ένα επαγγελματικό θέμα ή να μην εξελίσσονται όπως θέλετε, διότι κάποιο άτομο από το περιβάλλον εργασίας έχει αρνητική στάση. Οι πιο ζόρικες ημέρες της εβδομάδας είναι η Πέμπτη κι η Παρασκευή, καθώς η Αφροδίτη έρχεται σε κόντρα με τον κυβερνήτη σας Ουρανό. Η όψη αυτή φέρνει αντιθέσεις ή και απομακρύνσεις. Προσέξτε πιο πολύ στα ερωτικά σας.

Ιχθύες

Το βράδυ της Τετάρτης ο Ήλιος προχωρά στον Ζυγό και για τον επόμενο μήνα θα είναι πολύ σημαντικός για σας ο τομέας των οικονομικών σας. Την Πέμπτη ολοκληρώνεται η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον άξονα της επικοινωνίας, που δημιουργεί ένα πλαίσιο απροόπτων και ξαφνικών εξελίξεων, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Η εβδομάδα κλείνει με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου που θα βοηθήσει να σταθεροποιήσετε κάποια συνεργασία ή κάποια οικονομική συμφωνία.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου