ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 2-8/5/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 2-8/5/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Είναι η μοναδική εβδομάδα του Μαΐου που δεν έχουμε ανάδρομο Ερμή, γι’ αυτό οργανωθείτε καλύτερα για να την αξιοποιήσετε. Από την άλλη εβδομάδα, ο πλανήτης της επικοινωνίας και των μετακινήσεων θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος και θα δυσχεράνει κάπως τα θέματα επικοινωνίας, δοσοληψιών και μετακινήσεων. Η Αφροδίτη είναι ο πρώτος πλανήτης που μπαίνει σε ένα ζώδιο της φωτιάς τη Δευτέρα 2/5, συγκεκριμένα, στο ζώδιο του Κριού. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο ενθουσιάζεται, παθιάζεται και γίνεται πολύ διεκδικητική.

Στον Κριό θα παραμείνει μέχρι τις 28/5 ευνοώντας περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς: Κριούς, Λέοντες και Τοξότες. Ξημερώματα Τετάρτης ο Δίας λίγο πριν εξέλθει από τους Ιχθύς θα σχηματίσει θετική όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα. Η όψη αυτή ευνοεί τις οικονομικές διαπραγματεύσεις, τους οικονομικούς διακανονισμούς και τις ρυθμίσεις. Ακόμη, είναι εξαιρετική αν θέλουμε να ψάξουμε σε βάθος κάτι που μας απασχολεί.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στις 5/5 κάνει τη μέρα αρκετά ασταθή, ενώ μπορεί να υπάρχουν απρόοπτες εξελίξεις, ανατροπές και μια πιο έντονη επικαιρότητα σε σχέση με την οικονομία. Στις 6/5 και στις 7/5 έχουμε θετικές όψεις που ευνοούν τις επαφές, την κοινωνική μας ζωή, τις πρωτοβουλίες και τη δράση.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Εβδομάδα έμπνευσης, νέων ιδεών και δημιουργικών σχεδίων, καθώς ο Ερμής από τους Διδύμους ευνοεί τις επαφές, τις συζητήσεις. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα 2/5 στρώστε το κόκκινο χαλί για να υποδεχτείτε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Από ‘δω και κάτω ξεκινά μια τελείως διαφορετική, πολύ πιο δυναμική και ενθουσιώδης περίοδος. Αν υπάρχουν προβλήματα σε μια σχέση, είναι η στιγμή να τα βάλετε κάτω και να τα επιλύσετε. Ακόμη, είναι η στιγμή να δείτε πόσο ικανοποιημένοι κι ευτυχισμένοι αισθάνεστε, είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή.Τα οικονομικά θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν κι αυτή την εβδομάδα. Καθώς Ήλιος και Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Ταύρο, απαιτούν να έχετε πλήρη εικόνα των εσόδων και των εξόδων σας. Προσπαθήστε να μην είστε παρορμητικοί στη διαχείρισή σας. Από την άλλη, μπορεί να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων.

Ταύρος

Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου είναι και η τελευταία που ο Ερμής θα είναι σε ορθή πορεία, άρα η ενδεδειγμένη εβδομάδα για να επιταχύνετε λίγο θέματα συζητήσεων, δοσοληψιών, συμφωνιών. Με ένα διάλειμμα, που εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του θα επιστρέψει στο ζώδιό σας από τις 23/5 μέχρι τις 13/6, ο Ερμής ορθός και ανάδρομος θα βρίσκεται στους Διδύμους μέχρι τις 5/7. Σε αυτό το διάστημα ίσως πρέπει να βάλετε σε μια τάξη τα θέματα των οικονομικών σας και να ψάξετε εντατικά τρόπους να τα ενισχύσετε. Τη Δευτέρα 2/5 η Αφροδίτη, περνά στον Κριό, σε ένα πιο ήσυχο, ψυχολογικό και παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι πρωταρχικά θα πρέπει να βρείτε χρόνο λίγο να αναπνεύσετε από τους υψηλούς ρυθμούς στην καθημερινότητά σας, αλλά και να σκεφτείτε καλύτερα τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις σας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποιες απρόοπτες εξελίξεις στις 5/5. Από την άλλη είναι πιθανόν να έχετε κάποια μοναδική ιδέα που ίσως ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα στη ζωή σας. Σε γενικές γραμμές είναι μια θετική εβδομάδα για να πάρετε πρωτοβουλίες, να είστε πιο ενεργητικοί και δραστήριοι.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου είναι και η τελευταία του μήνα που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας. Με ένα διάλειμμα από τις 23/5 μέχρι τις 13/6 που εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του θα επιστρέψει στον Ταύρο, ο Ερμής θα παραμείνει στο ζώδιο σας ορθός και ανάδρομος μέχρι τις 5/7, δίνοντας έναν πιο εντατικό ρυθμό στην καθημερινότητα. Επίσης, αυτή είναι μια ιδιαίτερα εξωστρεφής περίοδος για τα συναισθήματά σας. Τη Δευτέρα 2/5 Η Αφροδίτη προχωρά στον Κριό. Αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για σας, καθώς ο Κριός είναι ένα φιλικό σας ζώδιο και θα βοηθήσει αυτή η αλλαγή στην ενέργεια και στη διάθεσή σας, αλλά και στις σχέσεις σας σε όλα τα επίπεδα. Τα άγχη για τα επαγγελματικά δεν τελειώνουν. Καθώς ο Άρης θα είναι ιδιαίτερα ενεργός από τον τομέα της καριέρας, θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις και φόρτο εργασίας, αλλά πιθανώς και κάποια νέα δεδομένα που πρέπει να αποτιμήσετε.

Καρκίνος

Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου είναι η μοναδική του μήνα που δεν έχουμε ανάδρομο Ερμή. Εξακολουθεί φυσικά να υπάρχει ένας αναβρασμός στην καθημερινότητά σας, κάποιες φορές και αρκετό παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να συζητάτε εσείς οι ίδιοι σε ένα πιο μυστικό επίπεδο τις μελλοντικές επαγγελματικές σας ενέργειες, να ψάχνετε ίσως κάτι καινούριο ή αποδοτικό οικονομικά. Πιθανώς όμως να παίζει και το τέλος μιας κατάστασης σε θέματα δουλειάς. Τη Δευτέρα 2/5 παίρνει θέση στον Κριό η Αφροδίτη, στρώνοντας τον δρόμο για να έρθει από την άλλη εβδομάδα κι ο Δίας στο ίδιο ζώδιο στον τομέα της καριέρας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εξερευνήσετε τις δυνατότητές σας, αλλά και τις πιθανότητες μιας νέας δουλειάς. Ακόμη, είναι μια περίοδος με μεγαλύτερο ανταγωνισμό που όμως δεν σας τρομάζει. Οι θετικές όψεις του Άρη αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο και τον Ουρανό στον Ταύρο προσφέρονται για συνέργειες σε επαγγελματικό επίπεδο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Το να ενώσετε τις δυνάμεις ή τη φωνή σας με άλλους και να προσπαθήσετε μαζί τους για το κοινό συμφέρον και καλό, είναι πραγματικά ό,τι θα βοηθήσει περισσότερο για να έχετε αποτελέσματα στους στόχους σας. Ακόμη, είναι μια περίοδος που μπορείτε να αξιοποιήσετε την τεχνολογία προκειμένου να ακουστούν οι ιδέες και η φωνή σας σε ένα μεγαλύτερο ακροατήριο. Αν ψάχνετε κάτι νέο σε επαγγελματικό επίπεδο προωθήστε βιογραφικά και σκεφτείτε παλιότερους συνεργάτες ή και φίλους που μπορεί να σας βοηθήσουν. Τη Δευτέρα η Αφροδίτη αποχωρεί από τους Ιχθύς και περνά στον φιλικό σας Κριό ανοίγοντας τον δρόμο της επέκτασης, της αισιοδοξίας και της περιπέτειας στη ζωή σας. Καιρός να βάλετε πλώρη για τα νέα σας σχέδια, να εστιάσετε στη βελτίωση των σχέσεων σας. Ξεκινά ένα εξαιρετικό διάστημα για σας, με πολλά οφέλη και κέρδη ακόμη και οικονομικά. Οι όψεις του Ήλιου και του Άρη με τον Ουρανό αυτή την εβδομάδα μπορεί να φέρουν ουρανοκατέβατες αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Ή απρόοπτες εξελίξεις στην καριέρα σας αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Παρθένος

Μια εβδομάδα που τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν δεόντως. Είναι μια καλή εβδομάδα αν επιθυμείτε να περιποιηθείτε την επαγγελματική σας «εικόνα». Ή να κάνετε πιο σωστή διαχείριση του ρόλου σας στη δουλειά. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε ακόμη έναν παράγοντα πίεσης αυτή την εβδομάδα: Τον Άρη στο ζώδιο σας. Αυτό σημαίνει πιο εντατικούς ρυθμούς κάθε μέρα, περισσότερες αφορμές για εκνευρισμούς και μια τάση βιασύνης. Τη Δευτέρα έχουμε αλλαγή ζωδίου και για την Αφροδίτη που προχωρά στον Κριό. Χωρίς να είναι εύκολα τα πράγματα, ξεκινά μια περίοδος που θα πρέπει να αφουγκραστείτε περισσότερο τις εσωτερικές σας ανάγκες. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, αλλά και την ερωτική σας ζωή, θα αρχίσουν να σας απασχολούν περισσότερο. Ιδιαίτερα ο οικονομικός παράγοντας θα είναι καθοριστικός για τη συνέχιση κάποιας συνεργασίας ή ακόμη και κάποιας σχέσης.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η είσοδος του Ερμή στους φιλικούς σας Διδύμους, σας κάνει αρκετά πιο αυστηρούς απέναντι στους άλλους, σε σχέση με τις επιδιώξεις και τα σχέδιά σας. Ο νους σας ταξιδεύει στο μέλλον ή σας πιάνουν τάσεις φυγής. Αυτή είναι και η μοναδική εβδομάδα του Μαΐου που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία. Από την άλλη εβδομάδα θα γυρίσει ανάδρομος, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις ημέρες μέχρι τις 8/5. Τη Δευτέρα 2/5 η Αφροδίτη παίρνει θέση στον Κριό και ξεκινά η περίοδος αναγέννησης των σχέσεων σας. Καθώς η επιρροή της θα ενισχυθεί κι από τον Δία, πολλοί Ζυγοί ετοιμάζεστε για επισημοποιήσεις σχέσεων ή για νέες συνεργασίες. Μολονότι η εβδομάδα ξεκινά χαλαρά, οι όψεις του Ήλιου και του Άρη με τον Ουρανό της δίνουν μια απρόβλεπτη τροπή στη συνέχεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμβεί κάτι κακό. Απλά θα είστε λίγο πιο παρορμητικοί και θα υπάρχουν θέματα που μπορεί να σας ζορίσουν με τις απαιτήσεις τους.

Σκορπιός

Ο Ερμής στους Διδύμους θα βρίσκεται πότε ορθός και πότε ανάδρομος στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, που συμβολίζει θέματα ταμπού, θέματα που δεν τα συζητάμε ανοιχτά, αλλά και πιο πεζά όπως είναι τα οικονομικά. Τα θέματα αυτά θα σας απασχολούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κάνοντας σας λίγο πιο απόμακρους. Οικονομικές προτάσεις και συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν, θα πρέπει να ελεγχθούν λεπτομερώς. Τη Δευτέρα 2/5 η Αφροδίτη προχωρά στον Κριό. Την άλλη εβδομάδα θα την ακολουθήσει κι ο Δίας στο ίδιο ζώδιο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε την έρευνα σας σε θέματα δουλειάς, συνεργατών, αντικειμένου εργασίας. Από την Τετάρτη κι έπειτα, είναι πιθανόν να υπάρχουν απρόοπτα και εξελίξεις που δεν είχατε υπολογίσει. Ενδεχομένως να προκύψουν νέα δεδομένα σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική.

Τοξότης

Είναι μια περίοδος με ευκαιρίες να συνάψετε νέες σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο ή να μπείτε σε νέες συνεργασίες εξερευνώντας τις δυνατότητες επιτυχίας που μπορείτε να έχετε. Καλό είναι να μην βιαστείτε να δεσμευτείτε, να υπογράψετε νέες συμφωνίες ή να κάνετε μια εκκίνηση. Η είσοδος της Αφροδίτης από τις 2/5 στον Κριό θα ζωντανέψει τη διάθεση σας. Στις 3-4/5, το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα μπορεί να κρύβει μια θετική οικονομική έκπληξη για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Το υπόλοιπο της εβδομάδας θα κινηθεί σε εντατικούς ρυθμούς, με αρκετές υποχρεώσεις και φόρτο εργασίας, σε επαγγελματικά και σε οικογενειακά θέματα. Ιδανική αυτή η εβδομάδα αν θέλετε να κάνετε κι ένα τσεκάπ για να δείτε τους δείκτες της υγείας σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Από τους Διδύμους ο Ερμής θα βοηθήσει να κάνετε πιο συστηματικές προσπάθειες. Τόσο στην καθημερινότητα της δουλειάς σας για να την ενισχύσετε, όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας.  Αν νιώθετε ότι το πρόγραμμά σας είναι επιβαρυμένο και δεν καταφέρνετε να ανταποκριθείτε σε όλες τις υποχρεώσεις σας, δεν είναι κακό να μοιράσετε κάποιες ευθύνες και στους συνεργάτες σας. Τη Δευτέρα περνά στον Κριό η Αφροδίτη. Για σας τους Αιγόκερους η ενέργεια αυτή θα δώσει έμφαση στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Από την Τετάρτη κι έπειτα η εβδομάδα θα είναι αρκετά ευχάριστη σε επίπεδο επικοινωνίας και μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες ή προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, που θα σας ενδιαφέρουν. Αρκετά θετική η εβδομάδα και για την ερωτική σας ζωή.

Υδροχόος

Ο παράγοντας δημιουργικότητα ενισχύεται αυτή την εβδομάδα. Ο Ερμής πέρασε από τις 30/4 στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων μέσα στον τομέα του έρωτα, των παιδιών, της επιχειρηματικότητας, της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας. Βέβαια ο Ερμής θα είναι σε ορθή πορεία μόνο αυτή την εβδομάδα. Από την επόμενη θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος φέρνοντας καθυστερήσεις στα σχέδια σας. Στα σπουδαία νέα της εβδομάδας όμως είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό τη Δευτέρα. Θα ζωντανέψει την καθημερινότητα και τις επαφές σας. Αν ψάχνετε μια γόνιμη περίοδο για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, έχετε μπροστά σας σχεδόν έναν μήνα που μπορείτε να ανακαλύψετε αυτό που ψάχνετε. Κάποια απρόοπτα ή απρόβλεπτες εξελίξεις μπορεί να παρουσιαστούν από την Τετάρτη κι έπειτα, με τις όψεις Άρη, Ήλιου και Ουρανού, σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, ή στα οικονομικά σας.

Ιχθύες

Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου είναι και η μοναδική μέσα στον μήνα που ο Ερμής, θα βρίσκεται σε ορθή πορεία. Στους Διδύμους, ο Ερμής, αναφέρεται σε ένα πολύ προσωπικό, κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αφορά τα δικά σας προσωπικά θέματα, την οικογένεια και το σπίτι.  Η περίοδος αυτή είναι θετική και για να ενισχύσετε οικογενειακούς δεσμούς. Τη Δευτέρα, η Αφροδίτη περνά μέσα στον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Καιρός να βάλετε τα δυνατά σας να εξασφαλίσετε ένα πιο σταθερό εισόδημα. Ή να αξιοποιήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε τα ταλέντα, τις ικανότητες σας. Δείξτε πειθαρχία και αν κάτι πραγματικά το χρειάζεστε ίσως να το δείτε τον επόμενο μήνα. Από την Τετάρτη κι έπειτα το κλίμα θα είναι λίγο πιο νευρικό. Μπορεί να έχετε πολλή δουλειά, επαφές και συζητήσεις, αλλά να συμβαίνουν και απρόοπτα στην καθημερινότητα σας.

 

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.