ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 2-8/1/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 2-8/1/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ο Ιανουάριος ξεκινά με μια αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, καθώς η Αφροδίτη τα ξημερώματα της Τρίτης 03/0, προχωρά στον Υδροχόο. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο αγαπά τους πειραματισμούς και προάγει τις επαφές με «απόσταση». Στις 04/01 θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία, μια υπέροχη όψη για τις σχέσεις μας. Η πρώτη εβδομάδα του 2023 έρχεται και με μια συναισθηματική Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 7 Ιανουαρίου. Την ίδια μέρα έχουμε τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που αγνοούσαμε και να υπάρχουν αποκαλύψεις. Ιδιαίτερη προσοχή στις 07/01 στις παρεξηγήσεις σε όλη τη διάρκεια της μέρας.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές και με μεγαλύτερη αγωνία για κάποιο οικονομικό θέμα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο. Η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο την Τρίτη 03/01. Ίσως αποφασίσετε να γίνετε πιο βοηθητικοί στο κοινωνικό σύνολο ή μπορεί να ψαχτείτε περισσότερο για να προσφέρετε τη βοήθεια σας σε ένα κοινό σκοπό. Ένας έρωτας, ιδιαίτερα κοντά στις 04/0, μπορεί να προκύψει μέσω εφαρμογών γνωριμιών ή μέσω των κοινωνικών σας δικτύων. Πιο προσεκτικοί όμως πρέπει να είστε με την Πανσέληνο στον Καρκίνο και την αντίθεση της προς τον ανάδρομο Ερμή το Σαββατοκύριακο. Προσπαθήστε με θετικό τρόπο και με πολλές δόσεις αγάπης να τα ξεπεράσετε.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με γκάζια και έμφαση στις επαγγελματικές σας ασχολίες ή στα θέματα που δραστηριοποιείστε περισσότερο. Την Τρίτη περνά στον Υδροχόο ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη. Η θέση της στο ζώδιο αυτό αναφέρεται στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής και επαγγελματικής καταξίωσης. Εντάσεις και παρεξηγήσεις με συνεργάτες δεν θα λείψουν. Στις 04/01 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να φέρει μια τυχερή εξέλιξη στη δουλειά. Η εβδομάδα κλείνει με μια συναισθηματική Πανσέληνο στον Καρκίνο και δίνει μια πολυάσχολη διάσταση με φορτωμένα προγράμματα, αγορές και μετακινήσεις στο Σαββατοκύριακο.

Δίδυμοι 

Τα καλά νέα της πρώτης εβδομάδας του 2023 είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο τα ξημερώματα της Τρίτης, που θα είναι πολύ πιο βοηθητική τόσο σε επίπεδο σχέσεων και επαφών όσο και στα οικονομικά σας ζητήματα. Στις 04/01 ευνοούνται νέες γνωριμίες, φιλικές σχέσεις και τα οικονομικά σας. Η εβδομάδα κλείνει θεαματικά με μια Πανσέληνο, που σας βάζει σε σκέψεις ή σε δράση σε σχέση με τα οικονομικά σας θέματα. Προσέξτε ιδιαίτερα αυτό το Σαββατοκύριακο τις συναλλαγές σας, ειδικά όσες κάνετε με ηλεκτρονικό τρόπο.

Καρκίνος

Η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς είναι πολύ ενδιαφέρουσα από πλευράς πλανητικών επιρροών, καθώς έχουμε τη ζωδιακή αλλαγή της Αφροδίτης που περνά στον Υδροχόο, αλλά και μια Πανσέληνο στο ζώδιο σας. Με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι μπορεί να είστε τυχεροί με αυτή τη θέση της Αφροδίτης σε θέματα οικονομικών, γι’ αυτό καλείστε να τα ψάξετε ενδελεχώς.  Η Αφροδίτη στις 04/01 θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει μια ιδιαίτερα θετική είδηση σε επαγγελματικό είτε σε οικονομικό επίπεδο. Η εβδομάδα τελειώνει με μια Πανσέληνο στο ζώδιο σας και είστε σίγουρα οι πρωταγωνιστές αυτού του συναισθηματικού φεγγαριού. Σε γενικές γραμμές θα είναι πιο φορτισμένες συναισθηματικά αυτές οι μέρες. Προσοχή στις μετακινήσεις, στην επικοινωνία και στις δοσοληψίες σας το Σαββατοκύριακο.

Λέων

Την Τρίτη 03/01 η Αφροδίτη παίρνει θέση στον Υδροχόο, κάνοντας ακόμη πιο έντονη την ανάγκη να μοιραστείτε με άλλους στη ζωή σας τις σκέψεις και τις δράσεις σας. Βγείτε και φανείτε δεκτικοί σε γνωριμίες. Από την άλλη, μην ξεχνάτε ότι έχουμε ανάδρομους τον Ερμή και τον Άρη αυτή την περίοδο, που σας ωθούν να σκεφτείτε καλύτερα τα πράγματα κερδίζοντας σε αυτή τη φάση χρόνο. Οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας φέρνουν μια Πανσέληνο, που σας προσκαλεί να ρίξετε λίγο τους τόνους. Δεν είναι όμως η στιγμή για να βάλετε σε δράση τα μεγαλόπνοα σχέδια σας. Είναι η στιγμή να σκεφτείτε μόνοι με τον εαυτό σας χωρίς περιττές επαφές και συζητήσεις.

Παρθένος

Με κάποιο τρόπο η Αφροδίτη η οποία στις 3/1 εισέρχεται στον Υδροχόο, θα βοηθήσει από τώρα μέχρι τις 26/01 σε θέματα εργασίας, οργάνωσης, αυτοφροντίδας και φυσικής κατάστασης θέματα. Με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη σε επιρροή σε όλη τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις ή διάφορα ευτράπελα. Μια Πανσέληνος στον ευαίσθητο Καρκίνο ρίχνει αυλαία στην πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς που για εσάς συμβολίζει τους φίλους αλλά και τους προσωπικούς σας στόχους. Καθώς η Πανσέληνος αυτή θα σχηματίσει αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να έχετε επιστροφές από το παρελθόν, είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο ή και τυχαίες συναντήσεις.

Ζυγός

Η πρώτη εβδομάδα του 2023 ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 03/01, προσφέροντας ποικίλες εμπειρίες, τόσο σε θέματα προσωπικής ζωής και σχέσεων όσο και σε οικονομικά. Σαφώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή, μπορεί κάποιες στιγμές να δυσχεραίνει την καθημερινότητα σας, αλλά και πάλι τίποτε δεν θα σταματήσει την προοδευτικά αυξανόμενη αισιοδοξία σας. Οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας κοσμούνται από μια Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, φέρνοντας τον τομέα της καριέρας, αλλά και των οικογενειακών υποχρεώσεων στο προσκήνιο. Σε κάθε περίπτωση, η νέα χρονιά που ξεκίνησε θα σας βρει με περισσότερες φιλοδοξίες, αλλά και ευόδωση των στόχων σας.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με περισσότερα γκάζια και ένταση, από τη μία και με τη μετακίνηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την άλλη στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας και των πολύ προσωπικών σας δεδομένων. Η διάθεση σας θα είναι λίγο πιο κλειστή και μπορεί να θέλετε ίσως λίγο περισσότερο χρόνο μόνοι σας. Στις 04/01 η Αφροδίτη σχηματίζει μια γλυκιά όψη εξαγώνου με τον Δία στον Κριό, φέρνοντας ένα ενθαρρυντικό νέο για τα επαγγελματικά σας σας. Οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας το Σαββατοκύριακο κοσμούνται από μια Πανσέληνο με μια ενέργεια σχεδόν «ηλεκτρική», που μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία να αλλάξετε και τα πλάνα σας. Μην παίρνετε καίριες αποφάσεις κάτω από την επιρροή ανάδρομων πλανητών και κυρίως του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Άρη. Σκεφτείτε κι αποφασίστε μετά τις 18/01.

Τοξότης

Την πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο στις 03/01, δίνοντας ένα πιο ζωντανό και διασκεδαστικό τόνο στις επαφές σας είτε είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές. Ακόμη και σε ερωτικό επίπεδο η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα αποδειχτεί πιο θετική επιρροή, μολονότι ευνοεί περισσότερο τις φιλικές ή πλατωνικές σχέσεις. Η φόρτιση σε πνευματικό επίπεδο θα είναι έντονη σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και οι πολλές ώρες δουλειάς θα εξαντλούν τα αποθέματα της ενέργειας σας. Τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας, μια Πανσέληνος στον Καρκίνο δημιουργεί έναν συναισθηματικό αναβρασμό. Επειδή αυτή η Πανσέληνος είναι ιδιαίτερα συναισθηματική, μπορεί να αναπολείτε το παρελθόν κι αυτό κάπως να σας ρίχνει τη διάθεση. Προσπαθήστε να αφιερώσετε στον εαυτό σας μερικές ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης. Προσοχή στα έξοδα που κάνετε, τις δοσοληψίες, αλλά και τις σχέσεις με συνεργάτες.

Αιγόκερως

Τα ξημερώματα της Τρίτης 03/01, η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο σας και θα περάσει στον Υδροχόο.  Από δω και κάτω πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στην οικονομική σας διαχείριση. Να δείτε πώς μπορείτε να βγάλετε περισσότερα χρήματα, πώς θα μπορέσετε να καλύψετε τις σημαντικές σας ανάγκες και πώς θα μειώσετε τα πάγια έξοδα σας. Σε προσωπικό επίπεδο η περίοδος αυτή, είναι πιο εσωστρεφής για σας και δεν αλλάζει πολλά. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, φωτίζει τον τομέα των σχέσεων κι εσείς θα νιώσετε γεμάτοι από τη χαρά που δίνουν οι καλές σχέσεις και οι καλές συνεργασίες. Προσέξτε τις παρεξηγήσεις στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και την οδήγηση.

 

Υδροχόος

Στις 03/01 η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 26/01, ενισχύοντας τον μαγνητισμό σας. Βέβαια, λόγω και του ανάδρομου Ερμή και του Άρη, μπορεί να προκύψουν επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν. Μέχρι τις 18/01 θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς φιλοξενεί και την πρώτη Πανσέληνο του 2023, η οποία θα λάβει χώρα μέσα στον τομέα της υγείας και της καθημερινότητας της δουλειάς σας. Προσέξτε τις παρανοήσεις και τις παρεξηγήσεις και φανείτε προσεκτικοί και σε ό,τι αφορά τα μέσα επικοινωνίας ή και το μεταφορικό σας μέσο.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα πιο πιεσμένο πρόγραμμα, είτε στη δουλειά, είτε στις σπουδές. Τα ξημερώματα της Τρίτης, η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο δίνοντας φτερά στη δημιουργικότητα και στη φαντασία σας. Από την άλλη, είναι μια περίοδος μεγαλύτερης διερεύνησης σχέσεων και αξιών σε ένα πολύ πιο εσωτερικό επίπεδο. Στις 04/01 η Αφροδίτη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία ευνοώντας τα οικονομικά σας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στο τέλος της εβδομάδας, μπορεί να έχει κάτι να σας πει και σε θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Προσέξτε λόγια, συζητήσεις, κουτσομπολιά, αλλά και τις μετακινήσεις σας το τριήμερο των Φώτων.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.