ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 19/7-25/7/2021

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 19/7 – 25/7. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες από πλευράς αστρολογικών στοιχείων εβδομάδες, φέρνοντας διαφοροποιήσεις σε πολλά επίπεδα στην καθημερινότητα μας. Θα έχουμε δυο αλλαγές ζωδιακών θέσεων αυτές του Ήλιου και της Αφροδίτης, μια σημαντική όψη την αντίθεση Αφροδίτης-Δία και την Πανσέληνο του Ιουλίου που ολοκληρώνεται στις 24/7 τα ξημερώματα του Σαββάτου και φυσικά επηρεάζει από τις προηγούμενες ημέρες.

Σταδιακά τα θέματα της υγείας θα αρχίσουν πάλι να μας απασχολούν κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Λίγο πριν την έξοδο του από τους Ιχθύς ο Δίας, που μας έκανε μια τονωτική ένεση αισιοδοξίας ή μας παραμύθιασε λίγο ότι μπορεί να έχουμε τελειώσει με τους περιορισμούς της πανδημίας, θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στην Παρθένο σε μια όψη αντίθεσης στις 22/7. Θέματα που αφορούν τη συλλογικότητα, τον ακτιβισμό, την εναντίωση, την αντίδραση, θα μας απασχολήσουν περισσότερο και θα είναι στο προσκήνιο είτε με ενωτικές είτε με διχαστικές εκδηλώσεις. Η αντιμετώπιση της πανδημίας, της κλιματικής αλλαγής, θα είναι από τα θέματα που θα μας απασχολήσουν όλο και πιο έντονα από αυτή την εβδομάδα, αλλά και μέσα στον Αύγουστο.

Κριός

Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο αυτή την εβδομάδα μπορεί να είναι εξαιρετικά βοηθητική αν θέλετε να ασχοληθείτε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Μολονότι είναι μια εποχή που οι διακοπές είναι σε πρώτο πλάνο, με αυτή την Αφροδίτη μπορείτε πιο εύκολα να οργανωθείτε και σε επίπεδο δουλειάς, να μαζέψετε εκκρεμότητες, να δείτε τι θα κάνετε πρακτικά για να ενισχύσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, αλλά και τις σχέσεις με τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί σας ή για σας. Ό,τι προκύψει αυτή την εβδομάδα θα το ξαναβρείτε μπροστά σας τον Αύγουστο με τη δεύτερη Πανσέληνο στο ίδιο ζώδιο.

Ταύρος

Αν το τελευταίο διάστημα νιώθατε εξαντλημένοι από τις απαιτήσεις των άλλων, είτε στην οικογένεια είτε στη δουλειά, έρχεται η μαγική στιγμή να βάλετε τα όρια σας και να δώσετε περισσότερη σημασία στον εαυτό σας, στην ξεκούραση, την ανεμελιά, τη χαλάρωση, τη διασκέδαση, αλλά και τον έρωτα. Σκεφτείτε τα επόμενα πλάνα σας, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας αν θέλετε να βρείτε μια νέα δουλειά, περιποιηθείτε το βιογραφικό σας και ασχοληθείτε μέσα στο επόμενο διάστημα με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

Δίδυμοι

Μετά από ένα καθημερινό ντελίριο σε επίπεδο καθημερινότητας με αυξημένες ανάγκες επαφών και επικοινωνίας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο δείχνει τον δρόμο της «επικοινωνιακής αποτοξίνωσης». Η Αφροδίτη παίρνει θέση μέσα στον τομέα που αφορά την οικογένεια και το σπίτι. Κάποιοι μπορεί να κάνετε πλάνα συμβίωσης ή αν μένετε ήδη μαζί με το ταίρι σας να ασχολείστε με τον χώρο σας για να τον ομορφύνετε και να τον περιποιηθείτε. Η πρώτη Πανσέληνος στον Υδροχόο αναφέρεται στα μακροπρόθεσμα σχέδια σας σπουδών ή δουλειάς. Έτοιμοι για μια νέα περιπέτεια;

Καρκίνος

θα αλλάξει Αν το προηγούμενο διάστημα είχατε μια ιδέα, ένα καινούριο πλάνο ή ένα σχέδιο, συζητούσατε για μια επαγγελματική πρόταση, τώρα είναι η στιγμή που όλα αυτά θα πρέπει να τα ψάξετε στη λεπτομέρεια τους και να δείτε πρακτικά πώς θα υλοποιήσετε την ιδέα σας. Γενικότερα επενδύσεις, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές θα σας απασχολήσουν πιο έντονα. Στις 22/7 η Αφροδίτη ζώδιο, καθώς προχωρά στην επικοινωνιακή Παρθένο δίνοντας σας ένα αέρα εξωστρέφειας το επόμενο διάστημα, αλλά και ευκαιρίες για ταξιδάκια και διακοπές.

Λέων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκτιμήσετε ό,τι έχετε δίπλα σας. Μειώστε ταχύτητα και απολαύστε τις μικρές, αλλά πολύ σημαντικές στιγμές της καθημερινότητας σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδα σας, υλοποιήστε σιγά σιγά μια καλή ιδέα που μπορείτε να έχετε, χαλαρώστε από το ανελέητο τρέξιμο των προηγούμενων μηνών, κάντε μέσα στη μέρα αυτό που σας δίνει χαρά και κέφι. Αυτή η Πανσέληνος που θα επηρεάσει ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά σας αναφέρεται στις σχέσεις. Είτε στις προσωπικές σας σχέσεις είτε στις επαγγελματικές.

Παρθένος

Είστε οι τυχεροί της εβδομάδας, καθώς η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας στις 22/7 πασπαλίζοντας με λίγη χρυσόσκονη την καθημερινότητα σας. Η Αφροδίτη θα σας δώσει έναν αέρα εξωστρέφειας, θα βοηθήσει να ελκύσετε κάποια ερωτικά βλέμματα, θα λειτουργήσει σαν μαξιλαράκι ασφαλείας σε ό,τι δύσκολο μπορεί να έχει το καλοκαίρι παρακάτω για σας. Βάλτε σε προτεραιότητα τις ανάγκες σας και θέστε αυστηρά όρια σε όσους από τον χώρο της δουλειάς προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν.

Ζυγός

Με αλλαγές σε πολλά επίπεδα έρχεται η εβδομάδα και η πιο σημαντική για το ζώδιο σας ή τον ωροσκόπο σας είναι φυσικά η αλλαγή ζωδίου του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης. Αν το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν θέματα στις προσωπικές σας σχέσεις που προτιμήσατε να τα θάψετε κάτω από το χαλάκι παρά να τα διευθετήσετε, ίσως τώρα να σας φαίνεται αδιανόητο να μην τα επιλύσετε. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, φέρνει τα θέματα των ερωτικών σχέσεων, της δημιουργίας, των παιδιών και των επιχειρηματικών σας σχεδίων σε πρώτο πλάνο.

Σκορπιός

Μέχρι τώρα φαίνεται πως αυτό που είχε περισσότερο ρουφήξει την ενέργεια σας ήταν η καριέρα σας και η πορεία των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Καιρός λοιπόν να νοιαστείτε και για κάτι άλλο πέραν αυτών. Μην νομίζετε ότι τα επαγγελματικά φυσικά θα σταματήσουν να είναι προτεραιότητα, μην ξεχνάτε ότι ακόμη βρίσκεται ο Άρης σε αυτό τον τομέα μέχρι τις 29/7. Σε κάθε περίπτωση όμως οι εξελίξεις θα είναι λιγότερο πιεστικές. Μέσα σε όλα από τώρα μέχρι τις 22/8 θα χρειάζεται να προετοιμάσετε ίσως ένα νέο ξεκίνημα, να βρείτε ένα νέο επαγγελματικό στόχο ή να προσαρμοστείτε σε ένα νέο χωροταξικό περιβάλλον.

Τοξότης

Ο Ιούλιος δεν είναι χαλαρός μήνας και το έχετε διαπιστώσει φαντάζομαι από την αρχή του. Αυτή την εβδομάδα έχουμε δυο σημαντικές αλλαγές σε πλανητικό επίπεδο που θα διαμορφώσουν πολύ διαφορετικά το πλαίσιο στην καθημερινότητα σας. Στις 22/7 η Αφροδίτη φεύγει από τον φιλικό σας Λέοντα και προχωρά στην Παρθένο, απαιτώντας να έχετε καλύτερο έλεγχο σε όλους τους τομείς στη ζωή σας, ακόμη και στις προσωπικές σας σχέσεις. Μολονότι μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού τα επαγγελματικά δεν φαίνεται να χαλαρώνουν. Από την άλλη είναι η ευκαιρία σας να δείξετε στον «κόσμο» τι μπορείτε να κάνετε και πόσο ικανοί είστε. Γίνεστε πιο ορατοί με αυτή την επιρροή στον χώρο που δραστηριοποιείστε κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι.

Αιγόκερως

Πολλά αλλάζουν από αυτή την εβδομάδα αγαπητοί μου Αιγόκεροι και σίγουρα αλλάζουν προς το καλύτερο για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Στις 22/7 η Αφροδίτη παίρνει θέση σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο, την Παρθένο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 16/8. Αυτό είναι ένα υπέροχο διάστημα που σίγουρα κρύβει περισσότερη ανεμελιά, χαρά, ευκαιρίες διακοπών, διασκέδασης, ταξιδιών και για τους αδέσμευτους Αιγόκερους και ευκαιρίες γνωριμιών. Την ίδια μέρα της άφιξης της Αφροδίτης στην Παρθένο, ο Ήλιος προχωρά στον Λέοντα ενισχύοντας την ερωτική σας επιθυμία και το σεξαπίλ σας. Σε αυτό το διάστημα καλείστε να δείτε πολύ σοβαρά τι κερδίζετε, πού και πώς το ξοδεύετε και να κάνετε ένα βασικό πλάνο οικονομιών.

Υδροχόος

Είστε οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας, καθώς η Πανσέληνος του Ιουλίου πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 24/7 και σας φέρνει στο επίκεντρο. Η Αφροδίτη στην Παρθένο αφορά τόσο τα βαθύτερα συναισθήματα σας όσο και τα θέματα των οικονομικών. Έτσι μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να έχετε αρκετά σκαμπανεβάσματα σε ψυχολογικό επίπεδο. Τη μια μέρα μπορεί να νιώθετε ο πιο ερωτευμένος άνθρωπος στη γη και την επόμενη μπορεί να συννεφιάζετε στα καλά καθούμενα. Ίσως χρειάζεστε λίγη ξεκούραση, κάποιες μέρες ή ώρες σε μια απόσταση για να πάρετε αποφάσεις για την πορεία της προσωπικής σας ζωής.

Ιχθύς

Μέχρι τώρα ο Ιούλιος φαίνεται ότι δεν ήταν ο χαλαρός μήνας που πιθανώς είχατε στο νου σας όταν σκεφτόσασταν το καλοκαίρι. Και η αλήθεια είναι ότι και μέχρι το τέλος του τα επαγγελματικά δεν θα σταματήσουν να είναι προτεραιότητα. Όμως η άφιξη της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 22/7 σαφώς θα αλλάξει πολλά από τα δεδομένα σας. Αν είστε μόνες-οι είναι το διάστημα που θα σας δώσει τις περισσότερες ευκαιρίες γνωριμιών, αλλά και για να ανοίξετε γενικότερα τον κύκλο σας. Αυτό είναι ένα διάστημα που μολονότι δεν θα απαλλαχτείτε πλήρως από τα άγχη της δουλειάς, σαφώς θα είναι λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα κι έτσι θα μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να κάνετε και λίγη οικονομία δυνάμεων, αλλά να φροντίσετε περισσότερο και τα θέματα της υγείας σας.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου