ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 19-25/12/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 19-25/12/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Το πιο σπουδαίο κι αισιόδοξο νέο της εβδομάδας των Χριστουγέννων, είναι η είσοδος του Δία στον Κριό στις 20/12, για δεύτερη φορά μέσα στο 2022. Αυτή τη φορά θα μείνει σε ορθή πορεία μέχρι τις 16/05/23. Από αυτή τη θέση βοηθά να είμαστε πιο αισιόδοξοι, ενεργητικοί, δραστήριοι και να επιδιώκουμε το καινούριο.

Στις 21/12 ο Ήλιος προχωρά στον Αιγόκερω την ημέρα του χειμερινού Ηλιοστασίου, που σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου. Είναι η ώρα να θέσουμε τους μακροπρόθεσμους στόχους μας για τη νέα χρονιά και να κάνουμε και τις αποτιμήσεις μας για τη χρονιά που φεύγει. Στην ίδια κατεύθυνση βοηθά και η Νέα Σελήνη στις 23/12, η τελευταία Νέα Σελήνη του 2022. Τα Χριστούγεννα έρχονται με έμφαση στις επαφές και την επικοινωνία. 

Κριός

Η επάνοδος του Δία στο ζώδιο σας από τις 20/12 μέχρι τις 16/05/23 σε ορθή πορεία θα φέρει μια νέα αρχή, ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών που θα βοηθήσει να ταραχτούν τα λιμνάζοντα ύδατα και να κατακτήσετε νέους ορίζοντες. Τους επόμενους 6 μήνες καλείστε να ξεπεράσετε τις αμφιβολίες, τους περιορισμούς, την εσωστρέφεια και να βγείτε δυνατά προς τα έξω. Ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω στις 21/12 στον τομέα της καριέρας και των φιλοδοξιών σας. Στον ίδιο τομέα σχηματίζεται και η Νέα Σελήνη στις 23/12 φέρνοντας ευκαιρίες. Tα Χριστούγεννα θα είναι πιο ήσυχα, αλλά με το μαγικό άγγιγμα του Δία στο ζώδιο σας θα περάσετε όμορφα ό,τι κι αν κάνετε.

Ταύρος

Στις 20/5 ο Δίας θα περάσει στον Κριό, μέσα στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που σχετίζεται περισσότερο με το τέλος των καταστάσεων, την παρασκηνιακή δράση, την προετοιμασία για το καινούριο, αλλά και τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Στις 21/12 έχουμε το χειμερινό Ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω που βάζει φωτιά στις τάσεις φυγής. Η ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό, να αλλάξετε παραστάσεις, να δείτε και να ακούσετε καινούρια πράγματα, θα είναι πιο έντονη αυτά τα Χριστούγεννα.

Δίδυμοι 

Στις 20/12 ο Δίας προχωρά στον Κριό κι όλα αλλάζουν! Eνώ η δουλειά και οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες δεν σταματούν, δεν θα πιέζεστε τόσο πολύ και κυρίως θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση και των ανθρώπων που δουλεύετε μαζί! Ακόμη και σε ερωτικό επίπεδο θα βελτιωθεί η κατάσταση. Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 21/12 στο χειμερινό Ηλιοστάσιο στρέφει την προσοχή σας σε πρακτικά θέματα των οικονομικών και των επαγγελματικών σας. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 23/12 μπορεί να φέρει κάποιες νέες πηγές εσόδων. Σε κάθε περίπτωση τα φετινά Χριστούγεννα, μολονότι δεν θα λείψει το άγχος για το αύριο των επαγγελματικών ή των οικονομικών, σίγουρα θα σας προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες διασκέδασης και χαράς.

Καρκίνος

Με μεγάλες δόσεις ενθουσιασμού, αισιοδοξίας, αλλά και ενέργειας έρχεται η εβδομάδα των Χριστουγέννων, καθώς ο Δίας στις 20/12 παίρνει θέση στον Κριό και επισκέπτεται τον τομέα της καριέρας. Σε κάθε περίπτωση θα σας κάνει πιο ορατούς στον τομέα που δραστηριοποιείστε και θα σας προσφέρει ευκαιρίες να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Στις 21/12, ο Ήλιος προχωρά στον Αιγόκερω και δίνει έμφαση σε όλες τις σχέσεις σας. Στις 23/12 σχηματίζεται και η τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς, που μπορεί να φέρει νέες σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή σας. Τα φλερτ, οι παρέες, οι έξοδοι και η κοινωνικότητα δεν θα σας λείψουν αυτά τα Χριστούγεννα θα φέρουν περισσότερη χαρά.

Λέων

Ο Δίας στον Κριό, φέρνει την επεκτατική του διάθεση και αισιοδοξία στη ζωή σας. Τώρα, τίποτε δεν σας σταματά, μέχρι τις 16/05/23. Στις 21/12, ο Ήλιος προχωρά στον Αιγόκερω και σας καλεί να φροντίζετε τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Προσέξτε επίσης μην παρασύρεστε από τις γευστικές λιχουδιές των ημερών. Στις 23/12 έχουμε την τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς στον Αιγόκερω, που σας βάζει σε σκέψεις σχετικά με την πορεία της δουλειάς, των θεμάτων της υγείας και της καθημερινότητας σας. Η Σελήνη στον Υδροχόο ανήμερα τα Χριστούγεννα θα βοηθήσει να έχετε περισσότερη διάθεση για εξόδους και επαφές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Παρθένος

Ο Δίας προχωρά σε ένα σημαντικό τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά, αλλά και τις βαθύτερες σχέσεις σας. Αυτό που σας ζητά είναι να είστε ανοιχτόμυαλοι, δεκτικοί σε νέες εμπειρίες και να έχετε τη θέληση να αναζωογονήσετε την ερωτική σας ζωή. Σημαντικά μπορεί να είναι και τα οφέλη για το πορτοφόλι σας το διάστημα αυτό. Στις 21/12 ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω, η σκηνή είναι δική σας και σας περιμένει να λάμψετε. Στις 23/12 η τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς, μπορεί να φέρει έναν νέο έρωτα, πέρα από τις διασκεδαστικές στιγμές που θα περάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ναι μπορεί να νιώθετε εκνευρισμένοι με πολλά και πολλούς, αλλά μη χαλάτε το πνεύμα της γιορτής και προσπαθήστε να απολαύσετε αυτό που σας παρέχεται.

Ζυγός

Η είσοδος του Δία στον Κριό θα μπορούσε να σημαίνει ένα νέο κεφάλαιο για τους αδέσμευτους του ζωδίου, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο σε μια νέα συνεργασία που θα αποδώσει καρπούς. Το σημαντικό είναι να είστε ανοιχτοί  σε σχέσεις ή συνεργασίες, που δεν φαίνεται με τη πρώτη ότι ανταποκρίνονται στα κριτήρια σας. Στις 21/12, αποφύγετε βιαστικές και σπασμωδικές κινήσεις. Στις 23/12, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, μπορεί να σας βρει σε οργανωτικό οίστρο. Αφήστε τα οργανογράμματα στην άκρη και βουτήξτε στη χαρά των Χριστουγέννων με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σκορπιός

Για σας αυτή η είσοδος του Δία στον Κριό αφορά την υγεία και της δουλειά. Είναι το κατάλληλο διάστημα να ασχοληθείτε επισταμένως με τη διατροφή, την άσκηση, αλλά και να κυνηγήσετε μια δουλειά και να επεκτείνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες. Στις 21/12 ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω και με κάποιο τρόπο οι επαφές σας με τους άλλους, θα πυκνώσουν ιδιαίτερα τις επόμενες εβδομάδες. Η Νέα Σελήνη στις 23/12 κάνει ακόμη πιο έντονη την επιθυμία σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Τα Χριστούγεννα μπορεί να μην είναι τα πιο glamorous της ζωής σας, αλλά είναι και τα τελευταία που θα νιώθετε μέσα σας ένα ανικανοποίητο. 

Τοξότης

Η άφιξη του Δία στον Κριό από τις 20/12 μέχρι τις 16/05/23 θα ευνοήσει τις ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες. Είναι μια περίοδος πιο ξένοιαστη και σε θέματα καθημερινότητας και θα βρείτε τρόπους να διασκεδάζετε περισσότερο. Ο Ήλιος περνά μέσα στον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, βάζοντας σας σε διαδικασία να δείτε πρακτικές λεπτομέρειες των επαγγελματικών και των οικονομικών σας θεμάτων.  Προσπαθήστε να είστε κάπως πειθαρχημένοι τόσο με τις λιχουδιές των γιορτών όσο και με τα έξοδα. η Νέα Σελήνη στις 23/12 μπορεί να φέρει κάποια νέα πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο με ένα θετικό οικονομικό αντίτιμο.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα έχετε την τιμητική σας! Το σπουδαιότερο νέο της εβδομάδας, είναι η είσοδος του Δία στον Κριό (20/12). Μέχρι τις 16/05/23 φαίνεται ότι η προσοχή σας θα στραφεί στο πώς θα βελτιώσετε τον χώρο του σπιτιού, πώς θα μετακομίσετε ή πώς θα κάνετε πιο λειτουργικό τον ήδη υπάρχοντα χώρο σας. Ο Δίας θα ευνοήσει τα νέα σας ξεκινήματα και θα ενισχύσει και την ψυχολογία σας. Στις 21/12 ξεκινούν τα φετινά σας γενέθλια, ενώ στο ζώδιο σας θα σχηματιστεί και η Νέα Σελήνη στις 23/12 που σας δίνει έναν κάπως πρωταγωνιστικό χαρακτήρα στο επόμενο διάστημα. Σημειώστε τους νέους σας στόχους κι όποτε έχετε ανάγκη για κίνητρο για να τους ακολουθήσετε, να επιστρέφετε σε αυτή τη σελίδα και να εμπνέεστε.

Υδροχόος

Το σπουδαίο νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Δία στον Κριό στις 20/12, που θα σας ευνοήσει μέχρι τις 16/05/23. Σε αυτό το διάστημα ο Δίας θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικός προς το ζώδιο σας στον τομέα της επικοινωνίας, των σπουδών, ενώ θα ενισχύσει την επαγγελματική σας παρουσία. Ακόμη είναι μια πολύ θετική επιρροή και για να ταξιδέψετε περισσότερο. Στις 21/12, ίσως πρέπει να βρείτε τρόπο να αποφύγετε ό,τι δεν είναι απαραίτητο να κάνετε. Η περίοδος αυτή προσφέρεται για αναθεωρήσεις. Στο ίδιο πνεύμα έρχεται και η Νέα Σελήνη στις 23/12. Σίγουρα δεν είναι τα πιο ξέφρενα Χριστούγεννα της ζωής σας, παρόλα αυτά μπορούν να γίνουν πιο διασκεδαστικά αν αποφύγετε τις μεγάλες προσδοκίες.

Ιχθύες

Ο Δίας μέχρι τις 16/05/23 σας καλεί να θέσετε τις βάσεις για μια καλύτερη οικονομική κατάσταση, να ενισχύσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, να θέσετε νέους οικονομικούς στόχους και να ξεκινήσετε να τους υλοποιείτε σιγά σιγά. Στις 21/12 έχουμε το χειμερινό Ηλιοστάσιο. Αν μη τι άλλο είναι μια πιο διασκεδαστική επιρροή που μπορείτε να απολαύσετε στην περίοδο των εορτών. Στις 23/12 έχουμε την τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς στον Αιγόκερου, που δίνει έμφαση στα νέα σας σχέδια και πλάνα. Αν δεν είναι κάτι βιαστικό προτιμήστε για μια νέα αρχή την επόμενη Νέα Σελήνη στις 21/01.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.