ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 18-24/4/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 18-24/4/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Άση Μπήλιου

Η Μεγάλη εβδομάδα ξεκινά έντονα με δυο όψεις διαφορετικής ισχύος και επιρροής. Αρχικά ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου συναντά τον Ουρανό, δημιουργώντας νευρικό κλίμα. Την ίδια μέρα ολοκληρώνεται η όψη τετραγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Αυτή είναι μια όψη που δείχνει παιχνίδια δύναμης και εξουσίας.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Ήλιος θα προχωρήσει στο ζώδιο του Ταύρου. Τα θέματα των οικονομικών σιγά-σιγά θα αρχίσουν να έρχονται στο προσκήνιο πιο καυτά από ποτέ, με έμφαση στο τέλος Απριλίου. Η εποχή του Ταύρου, είναι πάντα μια περίοδος που οι αισθήσεις μας λειτουργούν πιο έντονα και η επαφή με τη φύση και τις ομορφιές της γίνεται επιτακτική ανάγκη. Το Πάσχα παρόλα αυτά έρχεται με μια απαιτητική όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο και τη Σελήνη στον Υδροχόο. Ας προσπαθήσουμε να είμαστε πιο επιλεκτικοί στις παρέες μας και ας μην αγχωνόμαστε να ευχαριστήσουμε όλους.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η Μεγάλη εβδομάδα ξεκινά φέρνοντας κάποιες εκπλήξεις ή απρόοπτα σε θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά. Όμως η κυρίαρχη όψη για σας, είναι το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα.  Η όψη αυτή δείχνει ότι μπορεί να πιέζεστε περισσότερο σε μια κατάσταση που δεν μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Tο θέμα είναι να μην βάλετε μπροστά τον εγωισμό σας. Τα γενέθλια σας ολοκληρώνονται ωθώντας την προσοχή και την ενέργεια σας τις επόμενες εβδομάδες στον τομέα των οικονομικών και των πρακτικών θεμάτων της δουλειάς σας. Το χρήμα και η διαχείριση του θα είναι η προτεραιότητα σας από δω και κάτω. Το Πάσχα έρχεται με τη Σελήνη στον Υδροχόο που βοηθά να είστε πιο κοινωνικοί. Ανήμερα όμως προσέξτε αρκετά, γιατί σε μια φιλική σχέση μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες. Αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση τον εαυτό σας και τους άλλους.

Ταύρος

Η Μεγάλη εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο του Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιο σας. Mια όψη που μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα, ίσως όμως και κάποια ουρανοκατέβατη λύση σε ένα πρόβλημα. Την ίδια μέρα σχηματίζεται η απαιτητική όψη τετραγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη συνδέεται με εγωιστικά παιχνίδια και παιχνίδια εξουσίας, είτε στις προσωπικές είτε στις επαγγελματικές μας σχέσεις.  Το σημαντικό νέο της εβδομάδας για το ζώδιο σας είναι η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας στις 20/4 που δίνει την εκκίνηση των φετινών σας γενεθλίων. Tις επόμενες 4 εβδομάδες και θα μπορείτε πιο εύκολα να κάνετε αλλαγές. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με μια αίσθηση περιορισμού. Ίσως νιώσετε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε κάποιες εκδηλώσεις. Ή μπορεί να σας βαραίνουν οικογενειακά θέματα και είστε κάπως πιο ανήσυχοι.

Δίδυμοι

Στο ξεκίνημα της Μεγάλης Εβδομάδας, είναι πιθανόν να είστε πιο αγχωμένοι προκειμένου να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Την ίδια μέρα σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Έχοντας τον Πλούτωνα μέσα σε ένα οίκο που σχετίζεται με ψυχολογικά παιχνίδια στις σχέσεις, αλλά και τα οικονομικά, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες πληροφορίες που δεν γνωρίζατε. Σε κάθε περίπτωση, θα καταλάβετε αυτή την εβδομάδα ποιος σας στηρίζει και ποιος μπορεί να σας βλέπει. Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο στις 20/4 δημιουργεί το πλαίσιο για να δείτε προσεκτικά και σε βάθος τους στόχους σας. Οι επόμενες 4 εβδομάδες είναι θετικές για να ξεκουραστείτε και να πετάξετε ό,τι είναι τοξικό από τη ζωή σας. Ένα ταξιδάκι για τις ημέρες του Πάσχα θα ήταν η καλύτερη επιλογή. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο ανήμερα το Πάσχα μπορεί να σας ρίχνει λίγο τη διάθεση ή να δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία.

Καρκίνος

Η Μεγάλη εβδομάδα ξεκινά με μια κοινωνική φρενίτιδα. Τη Μεγάλη Δευτέρα ωστόσο έχουμε και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Ο Ήλιος βρίσκεται στον τομέα της καριέρας και ο Πλούτωνας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα εμπόδιο ανάμεσα σε μια προσωπική σχέση και την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Το τρίγωνο του Άρη και της Αφροδίτης από τους Ιχθύς σάς υποστηρίζει σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Ενδεχομένως μια νέα επαγγελματική πρόταση να έρθει  και να οδηγήσει σε ένα καλύτερο εισόδημα. Στις 20/4 ο Ήλιος θα πάρει θέση στον φιλικό σας Ταύρο, αναζωογονώντας τις φιλικές σας σχέσεις. Ακόμη και στην ερωτική σας ζωή θα έχει θετικότερη επιρροή. Το Σαββατοκύριακο σας βρίσκει σε πιο εσωστρεφή διάθεση και πιθανώς κουρασμένους. Την Κυριακή προσέξτε σε μια φιλική σχέση ή σε σχέση με τα παιδιά σας αν είστε γονείς, γιατί μπορεί να υπάρχει ένα πρόβλημα στην επικοινωνία. Ή μπορεί ένας οικονομικός λόγος να οδηγήσει σε μια έντονη διαφωνία.

Λέων

Θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τη σχέση με τους συνεργάτες σας, τα οικονομικά της εργασίας θα σας προβληματίσουν περισσότερο. Αλλά, όσο κι αν δεν έχετε όρεξη να δείτε τις λεπτομέρειες, καλό θα είναι να μην αφήσετε τίποτε να διαφύγει του ελέγχου σας.  Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο ενδεχομένως να έχετε κάποια απρόοπτη εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα. Στις 20/4 ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό είναι ένα διάστημα που προτεραιότητα θα έχει μόνο η φιλοδοξία και το μέλλον των επαγγελματικών σας. Ό,τι κι αν έχετε κατά νου μέχρι τις 20 Μαΐου θα δώσετε περισσότερη ενέργεια σε αυτό. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με έμφαση στις σχέσεις σας και τη Σελήνη απέναντι σας στον Υδροχόο να διευκολύνει τις επαφές σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο πιθανώς να μάθετε κάποια πληροφορία την Κυριακή του Πάσχα που να σας αγχώσει κάπως.

Παρθένος

Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να προκύψει και μια πρόταση για ένα ταξίδι, ακόμη κι αν είχατε αποφασίσει να περάσετε το Πάσχα χαλαρά σπίτι σας. Η δεύτερη όψη είναι το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που είναι αρκετά πιο απαιτητική. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή εδώ σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, στα οποία μπορεί να φανείτε πιο ανασφαλείς και εκτεθειμένοι. Στον τομέα των οικονομικών, σίγουρα θα βοηθηθείτε περισσότερο από τον επόμενο μήνα που θα περάσουν Αφροδίτη και Δίας στον Κριό. Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο τη Μεγάλη Τετάρτη θα φέρει μεγαλύτερη ισορροπία σε θέματα ερωτικά, αλλά και στα οικονομικά. Με κάποιο τρόπο η απόσταση ή οι διαφορές θα λειτουργήσουν σαν το καλύτερο αφροδισιακό στην περίπτωση σας. Ακόμη, η περίοδος των 4 εβδομάδων που ακολουθούν θα ανοίξει την όρεξη σας για ταξίδια, περιπέτεια και νέες εμπειρίες. Το Σαββατοκύριακο χάνει κάτι από την ελαφράδα και τη διασκεδαστική ατμόσφαιρα, καθώς μπορεί να σκέφτεστε ανθρώπους ή καταστάσεις που σας λείπουν ή να είστε πιο αγχωμένοι με πρακτικά ζητήματα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Σε αυτή την εβδομάδα υπάρχουν δυο όψεις που χρειάζονται την προσοχή σας. Η πρώτη είναι η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό τη Μεγάλη Δευτέρα και η δεύτερη το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποια θέματα που αφορούν τα πρακτικά θέματα της δουλειάς ή των οικονομικών στο προσκήνιο και να υπάρχει το στοιχείο της ανατροπής ή της έκπληξης. Ο Πλούτωνας έχει εγκατασταθεί εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί λοιπόν να έχετε διαμάχες με ένα άτομο το οποίο σας θυμίζει κάποιο πρόσωπο της οικογένειας σας. Πολλά τα σενάρια, αλλά δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας και οφείλετε να είστε πιο διαλλακτικοί. Στις 20/4 τα ξημερώματα ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο, ενισχύοντας το ενδιαφέρον για τα οικονομικά σας τα οποία θα είναι προτεραιότητα για τις επόμενες 4 εβδομάδες. Αρκετά πιο διασκεδαστικό το Σαββατοκύριακο της Λαμπρής, με τη Σελήνη στον φιλικό σας Υδροχόο να σας φτιάχνει τη διάθεση και να σας κάνει πιο πρόθυμους να κυνηγήσετε τη διασκέδαση και τις επαφές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Κυριακή μπορεί να σας ζορίσει αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο σε μια προσωπική σχέση.

Σκορπιός

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας και μεγαλύτερη ένταση. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει κάποια αποκάλυψη ή μπορεί να προκύψει μια ουρανοκατέβατη εξέλιξη σε μια σχέση ή συνεργασία. Τη μέρα αυτή, όπως και τη Μεγάλη Τρίτη, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και στις διαφωνίες και τις διαμάχες με άτομα από τον χώρο της δουλειάς. Τη Μεγάλη Τετάρτη, ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή μέχρι τις 20 Μαΐου. Γενικότερα τις επόμενες 4 εβδομάδες θα σας απασχολήσουν περισσότερο οι σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές, ενώ μπορεί να γίνετε αποδέκτες μιας νέας επαγγελματικής πρότασης. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με διάθεση να γιορτάσετε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Δεν είναι ανάγκη να έχετε δεσμούς αίματος με κάποιους για να ανήκουν στους εκλεκτούς της καρδιάς σας. Την Κυριακή προσέξτε αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο τη σχέση σας με κάποιο μέλος του συγγενικού σας περιβάλλοντος.

Τοξότης

Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να έχετε κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής τη Μεγάλη Δευτέρα, που ίσως σας αγχώσει λίγο. Από την άλλη, μπορεί να προκύψει και μια ουρανοκατέβατη πρόταση. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, φέρνει παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, εντάσεις, άγχος, ανασφάλειες. Προσπαθήστε να δείτε καυτά τα συναισθήματα σε βάθος. Τις πρώτες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, αποφύγετε να συζητήσετε οικονομικά θέματα ή να προχωρήσετε σε συμφωνίες. Την Μεγάλη Τετάρτη ο Ήλιος θα περάσει στον Ταύρο, δίνοντας έμφαση στην βελτίωση των επαγγελματικών σας σχεδίων, αλλά και στη φροντίδα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Υδροχόο θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικό για σας και φορτωμένο με αρκετές δραστηριότητες. Προσέξτε μόνο την Κυριακή οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο σε μια φιλική σχέση. Προτιμήστε να αποφύγετε μια κατάσταση ή ένα άτομο που σας προκαλεί στρες.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό, μπορεί να είναι μέχρι και διασκεδαστική, καθώς λαμβάνει χώρα στον φιλικό σας Ταύρο. Είναι μια όψη που μπορεί να φέρει ένα νέο ενδιαφέρον, ένα χόμπι, ένα φλερτ ακόμη και διαδικτυακό ή μια ξαφνική πρόταση για ένα ταξιδάκι. Η όψη όμως, του Ήλιου με τον Πλούτωνα, επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση.  Καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, να δείτε με μεγαλύτερη ησυχία τα επόμενα βήματα σας και να αποφύγετε περιττές συγκρούσεις. Όμως η εβδομάδα βρίσκει και τους πλανήτες στους Ιχθύς να διάκεινται θετικά προς το ζώδιο σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σας. Ή μπορεί να ετοιμάζεστε για ένα όμορφο ταξίδι για το Πάσχα. Τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης ο Ήλιος περνά στον Ταύρο, δημιουργώντας καλύτερες προοπτικές στα αισθηματικά. Το Σαββατοκύριακο προσέξτε λίγο περισσότερο στα έξοδα σας.

Υδροχόος

Τη Μεγάλη Δευτέρα έχουμε τη σύνοδο του Ερμή με τον Ουρανό που φέρνει ουρανοκατέβατες εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ίσως στην οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Επηρεάζεστε πιο πολύ οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Την ίδια μέρα έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα.  Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί τόσο με τα όρια σας όσο και με τα όρια των άλλων. Τη Μεγάλη Τετάρτη τα ξημερώματα ο Ήλιος περνά στον Ταύρο. Από τη θέση αυτή σας δίνει την ευκαιρία να συνδεθείτε πιο στενά με το οικογενειακό σας περιβάλλον, να ξεκουράζεστε περισσότερο. Το Σαββατοκύριακο, έρχεται με τη Σελήνη στο ζώδιο σας φέρνοντας σας στο επίκεντρο της γιορτής. Θα είναι ένα έντονα φορτισμένο συναισθηματικά Σαββατοκύριακο κι αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Προσέξτε ακόμη την επικοινωνία, αλλά και τις μετακινήσεις σας.

Ιχθύες

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργεί νευρικότητα και στρες στην επικοινωνία. Για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας χρειάζεται προσοχή στον τομέα των φίλων, των συνεργατών, αλλά και στα οικονομικά.  Αυτή η εβδομάδα θέλει προσοχή στις υπερβολές βέβαια στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Την Τετάρτη, ο Ήλιος θα περάσει στον Ταύρο, ενισχύοντας τα θέματα της επικοινωνίας και προσφέροντας μεγαλύτερη σταθεροποίηση και στα προσωπικά σας. Ξεκινά ένα διάστημα 4 εβδομάδων με μεγαλύτερη ένταση σε καθημερινό επίπεδο και πολλές συζητήσεις και επαφές. Το Σαββατοκύριακο σας βρίσκει ίσως κουρασμένους, παρόλα αυτά δεν θα χάσετε τα κέφια σας. Την Κυριακή προσέξτε κάποια συζήτηση σε ένα οικογενειακό τραπέζι, για να μην φέρετε τον εαυτό σας ή κάποιον άλλο σε δύσκολη θέση. Μην είστε επικριτικοί.

 

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.