ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 18/10-24/10/21

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 18/10-24/10. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Τα καλά νέα της εβδομάδας είναι ότι τόσο ο Ερμής όσο και ο Δίας επανέρχονται σε ορθές πορείες την Τρίτη 19/10 και θα παραμείνουν ορθοί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στα plus αυτής της εβδομάδας και το Σαββατοκύριακο, το οποίο είναι ίσως το ομορφότερο του Οκτωβρίου.

Η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Πώς θα κυλήσει όμως μια ακόμα εβδομάδα του Οκτωβρίου για το κάθε ζώδιο;

Κριός

Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να δείξει μια αντιπαλότητα και ένα πολεμικό κλίμα στη δουλειά ή στο σπίτι, είτε με έναν αυταρχικό προϊστάμενο ή έναν αυταρχικό γονέα ή σύντροφο. Πολύ πιο χαλαρό, ευχάριστο και διασκεδαστικό το Σαββατοκύριακο θα αποφορτίσει το εκρηκτικό κλίμα και θα βοηθήσει να συνέλθετε.

Ταύρος

Ερμής και Δίας επιστρέφουν σε ορθή πορεία αυτή την εβδομάδα και τα πράγματα στα επαγγελματικά σας και τα θέματα της καριέρας θα αρχίσουν να ξεκολλάνε και να προκύπτουν εξελίξεις, αν είχατε βιώσει στασιμότητα ή δεν καταφέρατε να ξεκινήσετε τα μεγαλεπήβολα επιχειρηματικά σας σχέδια. Το Σάββατο ο Ήλιος παίρνει θέση στον Σκορπιό απέναντι σας, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στον μήνα που έρχεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και χαρίζοντας σας και περισσότερη εξωστρέφεια

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με τον κυβερνήτη σας Ερμή, αλλά και τον Δία στις 19/10 να γυρίζουν σε ορθή πορεία, ανοίγοντας σας την όρεξη να ταξιδέψετε, να καταστρώσετε σχέδια για το μέλλον, να εξερευνήσετε τις προοπτικές σας σε μια νέα δουλειά πριν ολοκληρωθεί η χρονιά. Ακόμη όμως και σε θέματα προσωπικής ζωής θα ευνοηθείτε περισσότερο από δω και κάτω, αν υπήρχαν μπερδέματα ή σύγχυση σε μια ερωτική σχέση. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα είναι στο ζώδιο σας σχηματίζοντας υπέροχες όψεις, άρα είναι ό,τι πρέπει για να το ρίξετε έξω!

Καρκίνος

Αν το προηγούμενο διάστημα νιώσατε να σας αποδιοργανώνει ψυχολογικά, τα πράγματα στην καθημερινότητα σας να είναι «κολλημένα» χωρίς τις εξελίξεις που θα θέλατε, τότε στο επόμενο διάστημα θα δείτε μεγάλη διαφορά. Αν στην προσωπική σας ζωή είχατε κάνει μια γνωριμία και δεν τη βλέπατε να προχωρά, παρακάτω στις επόμενες εβδομάδες αυτό θα αλλάξει κι έτσι θα ξέρετε αν πρέπει να επιμείνετε ή να προχωρήσετε κάπου αλλού. .

Λέων

Από τώρα μέχρι τις 28/12 πολλά Λιοντάρια ίσως μπείτε και στη διαδικασία να σκεφτείτε συμβίωση ή και έναν γάμο. Πολύ θετικές θα είναι οι επιρροές και σε επίπεδο συνεργασιών στη ζωή σας και θα έχετε περισσότερες προτάσεις, αν βιώσατε ένα διάστημα που το τηλέφωνο δεν χτυπούσε για δουλειές.

Παρθένος

Οι νέοι σας στόχοι προσωπικοί και επαγγελματικοί θα ευνοηθούν ιδιαίτερα μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενώ υπάρχει πιθανότητα να σας γίνει κάποια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο που να σας ενδιαφέρει. Οι επιθυμίες σας θα είναι στο επίκεντρο και δεν θα σας είναι τόσο εύκολο να συγκρατηθείτε χωρίς να πείτε αυτά που νιώθετε. Όμως αυτό δεν είναι κακό. Αντιθέτως το να τα κρύβετε και να περιμένετε ο άλλος να μαντέψει είναι κακό.

Ζυγός

Ενώ η εβδομάδα ξεκινά με κλίμα αισιοδοξίας, μια Πανσέληνος στις 20/10 δημιουργεί κλίμα ανάφλεξης για μερικές μέρες, μέχρι την Παρασκευή, στις σημαντικές σας σχέσεις. Ακόμη κι εσείς οι διπλωμάτες Ζυγοί, που δύσκολα χάνετε την ψυχραιμία σας, πιθανώς να σας είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα ή τον θυμό σας σε μια σχέση ή συνεργασία από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή. Ζητήστε λίγο χρόνο να σκεφτείτε και επιστρέψτε το Σαββατοκύριακο που είναι σούπερ ευνοϊκό για σας και θα έχουν πέσει και οι τόνοι.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να μην παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά αγαπητοί μου Σκορπιοί αυτή την περίοδο. Η υγεία μας είναι η περιουσία μας κι αυτό είναι το μότο της Πανσελήνου στις 20/10, που ενεργοποιεί τον τομέα υγείας και εργασίας στο ηλιακό σας ωροσκόπιο. Αυτές τις μέρες προσέξτε περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Το βράδυ του Σαββάτου ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας, δίνοντας την εκκίνηση των γενεθλίων σας για φέτος. Είναι η στιγμή σας να αναζωογονηθείτε.

Τοξότης

Μετά από ένα σωρό καθυστερήσεις, προβλήματα στην επικοινωνία, αναβολές και ματαίωση κάποιων σχεδίων σας, Ερμής και Δίας επιστρέφουν σε ορθή πορεία την Τρίτη, δίνοντας σταδιακά άλλους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και μεγαλύτερες ευκολίες στην επικοινωνία με τους άλλους, στα προσωπικά σας σχέδια και στόχους, στις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσέξτε ποιους θεωρείτε φίλους ή σε ποιους δίνετε αυτό τον προσδιορισμό χωρίς να τον έχουν κερδίσει. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, καθώς όλοι θα είναι πιο νευρικοί αυτές τις μέρες.

Αιγόκερως

Ο Ερμής ήταν ανάδρομος στον τομέα της καριέρας από το τέλος Σεπτεμβρίου και μπορεί να δοκίμασε το νευρικό σας σύστημα, αν τα πράγματα δεν εξελίσσονταν όπως επιθυμούσατε. Από αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε ότι είστε πιο ορατοί στον χώρο που δραστηριοποιείστε και ενδεχομένως να προκύψουν και κάποιες προτάσεις. Από την άλλη, ο Δίας θα είναι πιο βοηθητικός στα θέματα των οικονομικών σας και μέχρι το τέλος της χρονιάς που θα παραμείνει στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Το Σάββατο ο Ήλιος προχωρά στον φιλικό σας Σκορπιό και τις επόμενες εβδομάδες θα νιώσετε περισσότερα άτομα στο πλευρό σας και θα είστε πιο εξωστρεφείς.

Υδροχόος

Αν μέσα στη χρονιά αυτή είχατε ξεκινήσει κάτι το οποίο κόλλησε για πολλούς και διάφορους λόγους, ετοιμαστείτε για μια επανεκκίνηση. Προστατέψτε αυτές τις μέρες και τα μυστικά τα οποία μπορεί να σας έχουν εκμυστηρευθεί άνθρωποι από το περιβάλλον σας. Το Σαββατοκύριακο έχει εξαιρετικές όψεις και θα είναι σούπερ βοηθητικό για να περάσετε όμορφα και να υπάρχει κι ερωτικό ενδιαφέρον.

Ιχθύες

Αν το προηγούμενο τετράμηνο της ανάδρομης πορείας του παρασυρθήκατε και ξεχάσατε τις καλές σας συνήθειες, είναι η στιγμή να συνέλθετε και να αρχίσετε να σας φροντίζετε περισσότερο. Μετά από έναν μήνα που μπορεί να σας κατέβαλλε ψυχολογικά ή να δημιούργησε πιέσεις και συναισθηματικές αναμοχλεύσεις, έρχεται μια πιο αισιόδοξη περίοδος που θα σας επιτρέψει να σημειώσετε πρόοδο και να είστε πιο ενθουσιώδεις με ό,τι γίνεται στη ζωή σας.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου